Διαγραμμένο μέλος 152194
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
ΠαπαντζεςΤο έχω γράψει και σε άλλο νήμα το γράφω και εδώ. Έχει ξεκινήσει πριν λίγες μέρες. Πληροφορίες σε pm. Μη ζητάτε το τηλέφωνο της δεν το δίνω σε κανέναν.
ΠαπαντζεςΤο έχω γράψει και σε άλλο νήμα το γράφω και εδώ. Έχει ξεκινήσει πριν λίγες μέρες. Πληροφορίες σε pm. Μη ζητάτε το τηλέφωνο της δεν το δίνω σε κανέναν.
Ε για να το λες εσύ....Παπαντζες
Εδώ ο άλλος πουλάει 180 την πραμάτεια του χωρίς φωτογραφίες καί κριτικές και μαζεύει τηλέφωνα από πμ ...Ήτανε βαρωνος όμως οχι οτι κι οτι.
Με προβληματιζει βεβαια αυτο το 10% που παιζει με αλλες φωτογραφιες
Εχω χασει επεισοδια. Καλή φάμπρικα.Εδώ ο άλλος πουλάει 180 την πραμάτεια του χωρίς φωτογραφίες καί κριτικές και μαζεύει τηλέφωνα από πμ ...
Αυτός ο power rangers κάπως έτσι τον λένε Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες, πάνω από 116.000 αναρτήσεις πληροφορίες φωτογραφίεςΕχω χασει επεισοδια. Καλή φάμπρικα.
Δεν τους βάζει και ενα 20αρικο τελος διαμεσολάβησης; Κάτι σαν τους δασμους του Τραμπ ας πουμε
Μέσω πμ γινεται η διαφημιση και το κλεισιμο της συμφωνίας; Εναλλακτική μέθοδος δεν λεω.Αυτός ο power rangers κάπως έτσι τον λένε Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες, πάνω από 116.000 αναρτήσεις πληροφορίες φωτογραφίες
Ε ναι που να ψάχνεις για ψιλά...στο κάτω κάτω για να γίνεις μέλος εδώ μέσα πρέπει το λιγότερο να έχεις φορολογική δήλωση άνω του ενός μυριουΜέσω πμ γινεται η διαφημιση και το κλεισιμο της συμφωνίας; Εναλλακτική μέθοδος δεν λεω.
Αλλα το 180αρι μου φαινεται τσουρουτικο. Κάντο 200 ρε άπλα, σιγά το ποσό
μην τα ξαναλεμε παλι τα ιδια, σωμα μοντέλου, πουτσα αραπακλα από την κεντρικη Αφρική και 2-3 μυρια σε καταθεσεις, ειναι προαπαιτουμενα για να εισαι μελος εδω μεσα, μην κοιτας που δεν υπερηφανευομαστε γιατι ειμαστε ταπεινοι ανθρωποιΕ ναι που να ψάχνεις για ψιλά...στο κάτω κάτω για να γίνεις μέλος εδώ μέσα πρέπει το λιγότερο να έχεις φορολογική δήλωση άνω του ενός μυριου
Κ εσύ δεν τήν δοκίμασες;Εδώ ο άλλος πουλάει 180 την πραμάτεια του χωρίς φωτογραφίες καί κριτικές και μαζεύει τηλέφωνα από πμ ...
Και να θέλει ο συγκεκριμένος δεν την δοκιμάζει με τις μπαρούφες που πετάει... Άσε να την δοκιμάζουν άλλοι... Αυτοί ξέρουν, όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...γιατι κάτι τέτοιο τύποι έχουν κάψει ένα σορό μπουμπούκια νεοεμφανιζομενα... Λες και το κάνει επίτηδες ο μάγκας...Κ εσύ δεν τήν δοκίμασες;
Οκ νόμιζα πως τήν είχε δοκιμάσει γιατί θυμάμαι σέ ένα σχόλιο που του είχες γράψει εσύ είσαι πού μυριζες σαν ασβός χάχαχα.Οντως πήγε κάποιος με την κοπέλα κ μύριζε έτσι τόσο πολύ;Και να θέλει ο συγκεκριμένος δεν την δοκιμάζει με τις μπαρούφες που πετάει... Άσε να την δοκιμάζουν άλλοι... Αυτοί ξέρουν, όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...γιατι κάτι τέτοιο τύποι έχουν κάψει ένα σορό μπουμπούκια νεοεμφανιζομενα... Λες και το κάνει επίτηδες ο μάγκας...
Καινούρια φίλε μου πρώτοεμφανιζόμενηΠοια Άντζελα είναι αυτή Αδερφέε?
Όχι φίλε μου δεν έχει θέμαΓια κάνε μια περιγραφή έχει πουθενά θέμα για αυτήν?
τα καταπινει???Καινούρια φίλε μου πρώτοεμφανιζόμενη
Τα καταπινειτα καταπινει???
Θέλεις να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες?Η Άντζελα επέστρεψε.
Όσοι έχουν το τηλέφωνο μου και ενδιαφέρονται ας στείλουν μήνυμα για ραντεβού
Κάνει φίλε μουΠολύωρα ραντεβού κάνει;
Η Άντζελα επέστρεψε.
Όσοι έχουν το τηλέφωνο μου και ενδιαφέρονται ας στείλουν μήνυμα για ραντεβού
Επέστρεψε η πρωτοεμφανιζόμενη δηλαδή.Καινούρια φίλε μου πρώτοεμφανιζόμενη