Greek power
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 598
- Πόντοι
- 20
Λόγω περιόδου φίλος...Επέστρεψε η πρωτοεμφανιζόμενη δηλαδή.
Λόγω περιόδου φίλος...Επέστρεψε η πρωτοεμφανιζόμενη δηλαδή.
Μπορώ να έχω Κ εγώ την επαφή της; ΕυχαριστώΗ Άντζελα επέστρεψε.
Όσοι έχουν το τηλέφωνο μου και ενδιαφέρονται ας στείλουν μήνυμα για ραντεβού
Στείλε μου μήνυμα φίλε μουΜπορώ να έχω Κ εγώ την επαφή της; Ευχαριστώ
Γιάννη εσύ?Φίλη μου ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες. Δίνει κωλο φουλ(έχει απίστευτη κωλαρα) Πληροφορίες σε πμ
Γιατί δεν θέλει η ίδια φίλε μου να ανοιχτεί νήμα... Το γιατι σκέψου το...Γιάννη εσύ?
Από την στιγμή που θες να την προμοταρεις γιατί δεν της φτιάχνεις ένα δικό της νήμα με όλα τα στοιχεία, παρά βάζεις από εδώ και από εκεί ότι έχεις φίλη που το δίνει..
Εκτός ναι εάν θες απλά κουβέντες.
αναδουλεια και επεσε η τιμη ?? αλλιως με τα 180 εισαι σε λαθος νημαΓιατί δεν θέλει η ίδια φίλε μου να ανοιχτεί νήμα... Το γιατι σκέψου το...
Μέσα σε όλα έπεσες πάλι μπαγάσα!αναδουλεια και επεσε η τιμη ?? αλλιως με τα 180 εισαι σε λαθος νημα
παντοτε δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι εχω και μου εχουν ιδιαιτερη αγαπη οι ανθρωποι του συνναφιου σου απο παλιαΜέσα σε όλα έπεσες πάλι μπαγάσα!
Εσύ για να πετάγεσαι παντού και να σχολιάζεις η σπρώχνεις δικές σου ή τα παίρνεις από κάπου ή είσαι τελείως πανιβλακας και το παίζεις έξυπνος..παντοτε δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι εχω και μου εχουν ιδιαιτερη αγαπη οι ανθρωποι του συνναφιου σου απο παλια
αμα θελεις τα παιρνω και απο εσεναΕσύ για να πετάγεσαι παντού και να σχολιάζεις η σπρώχνεις δικές σου ή τα παίρνεις από κάπου ή είσαι τελείως πανιβλακας και το παίζεις έξυπνος..

Μόλις απέδειξες τι είσαι!! Αντε καλό σου απόγευμααμα θελεις τα παιρνω και απο εσεναπες μου μονο τι τιμουλα θελεις να σε βαλω και αν κανεις φουλ προγραμμα
![]()
κοιτα μην χαθεις εγω εδω γυρω θα βρισκομαι θα σε περιμενωΜόλις απέδειξες τι είσαι!! Αντε καλό σου απόγευμα
ξανασκεψου το Ναι βρε μην αγχώνεσαι θα σου δίνω βήμα να σχολιάζεις συνεχώς να αποδεικνύεις τι είσαι!!κοιτα μην χαθεις εγω εδω γυρω θα βρισκομαι θα σε περιμενωξανασκεψου το
![]()
παντως οχι σαν εσεναΝαι βρε μην αγχώνεσαι θα σου δίνω βήμα να σχολιάζεις συνεχώς να αποδεικνύεις τι είσαι!!
Έλα ρε δεν χρειάζετε να στέλνεις δημόσια το μέρος που μένεις....παντως οχι σαν εσενα
![]()
εκτος απο χαζος μαλλον εισαι και βλημαΈλα ρε δεν χρειάζετε να στέλνεις δημόσια το μέρος που μένεις....
Κέρδισεςεκτος απο χαζος μαλλον εισαι και βλημα