Αγγελική30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2026
- Like
- 3.297
- Πόντοι
- 441
Καλημέραααααα.
Κενό στις 16:45 για οποιον προλάβει!!!
Κενό στις 16:45 για οποιον προλάβει!!!
μηπως εισαι αρχιγουδαρχος ρε μαλακα?σαν τα μουτρα σου ειναι ολοι εδω μεσα?βρες κατι αλλο και αυτοεξυπηρετησου ρε ζωων.εδω ειναι για να γαμαμε με αντιτιμο βλακα,μπατιρη.Σου έχω και άλλη μια καλή πρόταση μωρό μου..
Να ανεβάσεις μια φωτογραφία σου, από το λαιμο και κάτω, με τα βυζιά σου εκτεθειμένα και τα πόδια σου ορθάνοιχτα.. Να πάρουμε όλοι δουλειά για το σπίτι μέχρι να σε συναντήσουμε..
Μολονότι είσαι πιο αιχμηρός στους χαρακτηρισμούς σου, εντούτοις δεν έχεις άδικο. Γιατί για το "μέχρι να σε συναντήσουμε" εγώ αν ήμουν στη θέση της κοπέλας, της κάθε κοπέλας του χώρου, θα κρατούσα μικρό καλάθι. Γιατί το πιο πιθανό είναι στους περισσότερους από εμάς, και ειδικά στους μη έχοντες, το πράγμα να σταματούσε στο "να πάρουμε δουλειά για το σπίτι". Οπότε αν ήμουν στη θέση της, ΔΕΝ θα του έκανα το χατήρι.μηπως εισαι αρχιγουδαρχος ρε μαλακα?σαν τα μουτρα σου ειναι ολοι εδω μεσα?βρες κατι αλλο και αυτοεξυπηρετησου ρε ζωων.εδω ειναι για να γαμαμε με αντιτιμο βλακα,μπατιρη.
Η πίπα σου όντως από τις κορυφαίες!Αυτά που γουστάρω και με καβλωνουν μωρό όσοι μου στέλνουν σε Whats app viber τα ξέρουν... Όσοι έχουν πάει μαζί μου το βλέπουν... Νομιζω έχετε παρατηρήσει πως στάζει η μουναρα μου όσο με παίρνετε από πίσω, έτσι;;; νομίζω έχετε δει πως καβλωνω όταν σας παίρνω πιπα έτσι; σχεδόν όλοι μου έχετε πει πως είναι η καλύτερη πιπα που σας έχουν κάνει... Η όταν σας τα καταπίνω πως σας κοιτάζω...
Σε όλους τα καταπίνεις?Αυτά που γουστάρω και με καβλωνουν μωρό όσοι μου στέλνουν σε Whats app viber τα ξέρουν... Όσοι έχουν πάει μαζί μου το βλέπουν... Νομιζω έχετε παρατηρήσει πως στάζει η μουναρα μου όσο με παίρνετε από πίσω, έτσι;;; νομίζω έχετε δει πως καβλωνω όταν σας παίρνω πιπα έτσι; σχεδόν όλοι μου έχετε πει πως είναι η καλύτερη πιπα που σας έχουν κάνει... Η όταν σας τα καταπίνω πως σας κοιτάζω...
Ναι είναιΣυναγωγιστή δεν ξέρω πως σου φαίνεται η Ιωάννα, αλλά εμένα μου κάνει λίγο άγρια τα χαρακτηριστικά της. Αναμφίβολα το σέρβις της είναι σε άλλο λέβελ, αλλά θα ήθελα κάτι πιο ...γλυκο ας το πούμε.. Είναι κάτι τέτοιο η Αγγελική?
Μολονότι είσαι πιο αιχμηρός στους χαρακτηρισμούς σου, εντούτοις δεν έχεις άδικο. Γιατί για το "μέχρι να σε συναντήσουμε" εγώ αν ήμουν στη θέση της κοπέλας, της κάθε κοπέλας του χώρου, θα κρατούσα μικρό καλάθι. Γιατί το πιο πιθανό είναι στους περισσότερους από εμάς, και ειδικά στους μη έχοντες, το πράγμα να σταματούσε στο "να πάρουμε δουλειά για το σπίτι". Οπότε αν ήμουν στη θέση της, ΔΕΝ θα του έκανα το χατήρι.
Στην αρχή και στο ενδιάμεσο η κοπέλα δεν κάνει μπάνιο για να μην τρώει χρόνο, που είναι και το πιο σωστό κατ’ εμέ, προφανώς αν στο ενδιάμεσο θες και της το πεις, θα κάνει, δεν νομίζω να στο αρνηθεί! Τώρα για το τέλος που ανέφερες δεν το γνωρίζω και δεν μου έχει τύχει μαζί της, πάντα κάνει στο τέλος, παρ’ όλ’ αυτά δεν σε αμφισβητώ, μπορεί κάτι να άλλαξε όσο έχω να την δω! Για το στήθος της έχει αναφερθεί 4 φορές εδώ μέσα, αν σε χαλούσε ένα τέτοιο θέαμα θα μπορούσες να μην την συναντήσεις ή να το γράψεις πιο όμορφα στην κριτική σου, όλοι έχουμε τις ατέλειές μας! Καλή σου μέρα!Οτι ανεφερε ο φιλτατος παραπανω. Η περιεργεια εφαγε την γατα. Ευχαριστη κοπελα καλο πηδημα αλλα το στηθος χαλαει την ολη ατμοσφαιρα.Απλα κρεμεται μια πετσα.Κατι ακομα που δεν μου αρεσε ειναι οτι η κοπελα δεν πηγε καθολου στο μπανιο. Την δευτερη φορα που εκανε κοπο και καταφερε να με τελειωσει με το ωραιο της στοματικο τα ρουφηξε ολα μεχρι τελευταια σταγονα κανενα παραπονο αλλα μετα απλα ντυθηκε κ πηγε σε επομενο ραντεβου οπως η ιδια μου ειχε πει νωριτερα.Αυτοματα μου μπηκαν σκεψεις για το ποσο τηρει κανονες υγιεινης και αν νωριτερα με τα απλοχερα γλωσσοφιλα της εγλειφα κ τα χυσια του προηγουμενου και ο επομενος τα δικα μου.

Οτι ανεφερε ο φιλτατος παραπανω. Η περιεργεια εφαγε την γατα. Ευχαριστη κοπελα καλο πηδημα αλλα το στηθος χαλαει την ολη ατμοσφαιρα.Απλα κρεμεται μια πετσα.Κατι ακομα που δεν μου αρεσε ειναι οτι η κοπελα δεν πηγε καθολου στο μπανιο. Την δευτερη φορα που εκανε κοπο και καταφερε να με τελειωσει με το ωραιο της στοματικο τα ρουφηξε ολα μεχρι τελευταια σταγονα κανενα παραπονο αλλα μετα απλα ντυθηκε κ πηγε σε επομενο ραντεβου οπως η ιδια μου ειχε πει νωριτερα.Αυτοματα μου μπηκαν σκεψεις για το ποσο τηρει κανονες υγιεινης και αν νωριτερα με τα απλοχερα γλωσσοφιλα της εγλειφα κ τα χυσια του προηγουμενου και ο επομενος τα δικα μου.
Η χημεία και οι υπηρεσίες είναι υποκειμενικά ζητήματα. Η υγιεινή όμως δεν είναι!! Αν όντως δεν υπάρχει ούτε ένα ντους κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού(λέω ΑΝ)προσωπικά το θεωρώ σοβαρότατη έλλειψη επαγγελματισμού και φροντίδας της υγείας ΚΑΙ ΤΩΝ 2 πλευρών.Κατι ακομα που δεν μου αρεσε ειναι οτι η κοπελα δεν πηγε καθολου στο μπανιο. Την δευτερη φορα που εκανε κοπο και καταφερε να με τελειωσει με το ωραιο της στοματικο τα ρουφηξε ολα μεχρι τελευταια σταγονα κανενα παραπονο αλλα μετα απλα ντυθηκε κ πηγε σε επομενο ραντεβου οπως η ιδια μου ειχε πει νωριτερα.Αυτοματα μου μπηκαν σκεψεις για το ποσο τηρει κανονες υγιεινης και αν νωριτερα με τα απλοχερα γλωσσοφιλα της εγλειφα κ τα χυσια του προηγουμενου και ο επομενος τα δικα μου.
Ξαναλέω γιατί παρανόησατε και δημιουργούνται θέματα από το πουθενά . ΤΗΡΏ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ. εγώ φύγει από δωμάτιο γιατι ο άλλος δεν έχει κάνει μπάνιο....πάντα έρχομαι ολοκαθαρη και πάντα φεύγω ολοκαθαρη... Είναι κάτι που σιχαίνομαι αυτό.... Είναι δυνατόν κύριε μου να με χυσεις ναι να φύγω έτσι; είμαστε σοβαροί; εκατό φορές τη μέρα μπάνιο κάνω.... Τι λένε τώρα;;Η χημεία και οι υπηρεσίες είναι υποκειμενικά ζητήματα. Η υγιεινή όμως δεν είναι!! Αν όντως δεν υπάρχει ούτε ένα ντους κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού(λέω ΑΝ)προσωπικά το θεωρώ σοβαρότατη έλλειψη επαγγελματισμού και φροντίδας της υγείας ΚΑΙ ΤΩΝ 2 πλευρών.
Χμμ μάλιστα, δεν ακούγεται καλό αυτό. Τόσο καλή πίπα κάνει?Οτι ανεφερε ο φιλτατος παραπανω. Η περιεργεια εφαγε την γατα. Ευχαριστη κοπελα καλο πηδημα αλλα το στηθος χαλαει την ολη ατμοσφαιρα.Απλα κρεμεται μια πετσα.Κατι ακομα που δεν μου αρεσε ειναι οτι η κοπελα δεν πηγε καθολου στο μπανιο. Την δευτερη φορα που εκανε κοπο και καταφερε να με τελειωσει με το ωραιο της στοματικο τα ρουφηξε ολα μεχρι τελευταια σταγονα κανενα παραπονο αλλα μετα απλα ντυθηκε κ πηγε σε επομενο ραντεβου οπως η ιδια μου ειχε πει νωριτερα.Αυτοματα μου μπηκαν σκεψεις για το ποσο τηρει κανονες υγιεινης και αν νωριτερα με τα απλοχερα γλωσσοφιλα της εγλειφα κ τα χυσια του προηγουμενου και ο επομενος τα δικα μου.