You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απορία!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnnyxxx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
σε ποτηρακι.....κ μετα απευθειας για εξετασεις...

.....
περα απ'την πλακα....δν ειναι αυτονοητο ???? Παντα σ'αυτους που χορευουν διπλα....
περα απ'την πλακα....δν ειναι αυτονοητο ???? Παντα σ'αυτους που χορευουν διπλα....
Επισκέπτης
εχεις παει ποτε σε μαγαζι στριπ_σοου ????Πριβέ λέμε!!!![]()
στο πριβε δν πας μονος...εσυ κ η αφεντια σου παρεα...ειναι κ αλλοι που θελουν μια εκτονωση...
ετσι οσοι γουσταρουν καφε....τον πινουν παρεα κ πιτσιλιουνται παρεα...
ετσι οσοι γουσταρουν καφε....τον πινουν παρεα κ πιτσιλιουνται παρεα...
ασε μας ρε mclein
. To θέμα είναι να μη χάνεις το.. στόχοJules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.055
Το σύνηθες είναι στο παντελόνι σου ή την κοιλιά με αποτέλεσμα πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου καμμιά χαρτοπετσέτα. Λόγω σκότους δεν καρφώνεσαι στο μαγαζί συνήθως.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Αλλά έχεις μπουγάδα after...
Και πάνε μετά τα πατσουλιά που με κόπο συσσωρεύονταν στα ρούχα σου ώστε να αποτελέσουν φετιχιστική ανάμνηση μετά.
Και πάνε μετά τα πατσουλιά που με κόπο συσσωρεύονταν στα ρούχα σου ώστε να αποτελέσουν φετιχιστική ανάμνηση μετά.
Επισκέπτης
![]()
![]()
ασε μας ρε mclein
. To θέμα είναι να μη χάνεις το.. στόχο
εσυ (κ η τελευταια σου παρεα)...θα ξερετε παραπανω....εγω δν ξερω απο φραπεδες...μονο καλυπτομαι ετσι κ αντιληφθω κατι υποπτο...(αν κ οι περισσοτεροι χοροι που κανω ειναι επι του προσωπικου κ οχι του κοινου καναπε...)!!!
εσυ (κ η τελευταια σου παρεα)...θα ξερετε παραπανω....εγω δν ξερω απο φραπεδες...μονο καλυπτομαι ετσι κ αντιληφθω κατι υποπτο...(αν κ οι περισσοτεροι χοροι που κανω ειναι επι του προσωπικου κ οχι του κοινου καναπε...)!!!![]()
![]()
![]()
εμένα είναι επί του προσωπικοκοινού και δεν καλύπτω ούτε καλύπτομαιΕπισκέπτης
το ξερω...![]()
![]()
εμένα είναι επί του προσωπικοκοινού
κακο του κεφαλιου σου...δεν καλύπτω ούτε καλύπτομαι
το ξερω...κακο του κεφαλιου σου...
ένα έχω να πω... επενδύοντας σε φραπέ δεν έχασε ποτέ κανείςpeloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
50 ? για μαλακία??? Και δεν χάνεις? Ε καλά μας κάνουν τότε...
Επισκέπτης
τοτε γιατι οι μονοι διασημοι για τον φραπε ειναι οι μαλακες οι ελληνες ???![]()
![]()
ένα έχω να πω... επενδύοντας σε φραπέ δεν έχασε ποτέ κανείς
μονο στα βορεια βαζουν σκουφακι....και δε βάζετε ένα σκουφάκι ρε παιδιά για να μην υπάρχουν παράπλευρα θύματα και να μη χρειάζονται και μπουγάδες μετα?
πες τα αγορι μου.....κ που να δεις αλλους να παρακαλανε....οχι μονο με 50?...αλλα κ με 60?....κ με 100?.....50 ? για μαλακία??? Και δεν χάνεις? Ε καλά μας κάνουν τότε...
Εδω ερχομαι κ λεγω....''ΡΕ αντε γ@μηθητε....την παιζω μονος μου κ βαζω τα ?? στον κουμπαρα-γουρουνακι που μου πηρε δωρο στα γεννεθλια η γιαγια μου....''......

τοτε γιατι οι μονοι διασημοι για τον φραπε ειναι οι μαλακες οι ελληνες ???
για τον "φραπέ" δεν είναι μόνο οι Έλληνες διασημοι. Για τα πουτά είναι διασημοι και μοναδικοί και μας πιάνουν κώτσο(ελληνα)
πες τα αγορι μου.....κ που να δεις αλλους να παρακαλανε....οχι μονο με 50?...αλλα κ με 60?....κ με 100?.....
Εδω ερχομαι κ λεγω....''ΡΕ αντε γ@μηθητε....την παιζω μονος μου κ βαζω τα ?? στον κουμπαρα-γουρουνακι που μου πηρε δωρο στα γεννεθλια η γιαγια μου....''......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε παιδιά το έχουμε ξαναπεί, πειράζει που η συνεύρευση με την κυρία θα ήθελα να έχει το ενδεχόμενο
ευτυχούς τέλους;peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Γούστα είναι αυτά αλλά παρόλη την αρρώστειά μου, την λιγούρά μου και τα ψυχολογικά μου, δεν συγκρίνεται σε τίποτα με το να το βρέξεις και αν δεν παίζει να το βρέξεις, why bother? Για αγχωμένη μαλακία? Αλλά γούστα είναι τούτα. Και σαφώς όταν βλέπεις την κυρά θεά σου να τον παίζει σε 10 καταθέτες ανά ώρα, παίρνεις και λίγο τα χαμπάριά σου, οπότε leonoro μιλάς και για μεσομακροπρόθεσμη επένδυση και στον ψυχικό τομέα και στον οικονομικό γιατί 100 μπορεί να είναι πολλά για μαλακία αλλά μπρος στο κεφάλαιο που απαιτείται μπας και γαμήσεις γιατί δεν κάνει τέτοια (ενώ την παίρνουν παρτούζα 4 κάθε βράδυ) και να μπεις στο illusion, ε ναι δεν έχασες και πολλά.
Αλλά πάλι και αυτό, μαλακία είναι...
Αλλά πάλι και αυτό, μαλακία είναι...

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 99
- Εμφανίσεις
- 12K