Νέα

Ζάλη κατά την οδήγηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piatsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.395
Πόντοι
1.346
Καλησπέρα σε όλους!
Τελευταία, κατά την διάρκεια σχετικά γρήγορης οδηγησης αισθάνομαι μια αίσθηση ζάλης, αποπροσανατολισμού κάτι τέτοιο ...
Όταν κόβω ταχύτητα σταματάει
Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο?
Εσυ οταν βγαινεις στο δρομο και τρεχεις..
Grim Reaper Halloween GIF

OP
OP
P

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
12
Πόντοι
1
Πιθανώς να είναι και από τα Μάτια γιατί έχω λίγη υπερμετρωπία και αστιγμασμο σε μικρούς βαθμούς
Δεν φόρεσα γυαλιά γιατί μέχρι τώρα δεν τα είχα ανάγκη
Ίσως επειδή έπιασα τα 40 να χρειάζομαι γυαλιά...

OP
OP
P

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
12
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν αυτή η περίπτωση μου λέγεται αυτοάνοσο αλλά δεν νομίζω.

Μου πέρασε από μόνο του και δεν ξαναεμφανίστηκε.
Ο λόγος εμφάνισης από την εμπειρία μου ήταν ότι η εργασία που έκανα δεν μου άρεσε ούτε στο ελάχιστο.Αλλο να σου αρέσει έστω και λίγο και άλλο ελάχιστα ή καθόλου.

Καμιά φορά υποσυνείδητα και χωρίς να το καταλάβουμε ότι κάτι μας ενοχλεί πολύ ο οργανισμός χτυπάει καμπανάκι από μόνος του.

Μόλις άλλαξα εργασία σε διάστημα ενός μήνα σαν να έφτιαξαν όλα εκ μαγείας και μου πέρασε.

Δεν είχα ψάχτει ιδιαίτερα πάντως.Μονο για τα αυτιά είχα πάει επειδή κάποιος μου είχε πει κάτι για το αιθουσαιο νεύρο και μια απλή εξέταση αίματος εκανα που τελικά δεν έδειξε κάτι.

Μετά βαρέθηκα να το ψάχνω και το άφησα έτσι για ένα μικρό διάστημα μέχρι που άλλαξα δουλειά και διορθώθηκε από μόνο του.

Ένας φίλος μου είχε πάθει κάτι παρόμοιο αλλά λόγω μιας κακής σχέσης που είχε με την κοπέλα του.

Εγώ συνειδητοποίησα τι μου συμβαίνει όταν διορθώθηκε το πρόβλημα με την αλλαγή δουλειάς .
Πριν συμβεί αυτό κανείς δεν μου έλεγε ότι μπορεί να φταιει αυτο.
Όλα αυτά που αναφέρεις τα περνάω και εγώ Φίλε ,προβλήματα στη σχέση με την κοπέλα που μάλλον έχει φτάσει σε τέλμα,
αλλαγες στην εργασία και οικονομικές δυσκολίες Τα Περνάω στο φουλ.
Βεβαια είμαι δυνατός και παλεύω με όλα αυτά και τα καταφερνω.Αλλα πιθανώς μέσα δημιουργείτε μου κάποιο άγχος ...Μπορει όλα αυτά συσσωρεύτηκαν και μου βγαίνουν με αυτόν τον τρόπο
Απλά για να αποδειχτεί αυτό πρέπει πρώτα να περάσω από πολλές εξετάσεις και κυρίως μαγνητική για να δούμε ότι δεν οφείλεται σε κάτι οργανικό...

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.161
Πόντοι
206
Πέρα των άλλων συμβουλών που σου έδωσαν εδώ κοίτα μήπως έχει να κάνει και με αυτιά σου.
Εγώ παλιά που ένιωθα κάτι σαν ζάλη αλλά όχι στην οδήγηση δεν είχα τίποτα τελικά.Απλα περνούσα μια πολύ ζορικη περίοδο εργασιακου άγχους και μου το δημιούργησε όλο αυτό.
Τυχαία άλλαξα δουλειά και μου σταμάτησε μέσα σε ένα μήνα αυτό.
Σε καποιους αλλους παλι σταματα οταν αλλαζουν γυναικα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom