Δεν ξέρω αν αυτή η περίπτωση μου λέγεται αυτοάνοσο αλλά δεν νομίζω.
Μου πέρασε από μόνο του και δεν ξαναεμφανίστηκε.
Ο λόγος εμφάνισης από την εμπειρία μου ήταν ότι η εργασία που έκανα δεν μου άρεσε ούτε στο ελάχιστο.Αλλο να σου αρέσει έστω και λίγο και άλλο ελάχιστα ή καθόλου.
Καμιά φορά υποσυνείδητα και χωρίς να το καταλάβουμε ότι κάτι μας ενοχλεί πολύ ο οργανισμός χτυπάει καμπανάκι από μόνος του.
Μόλις άλλαξα εργασία σε διάστημα ενός μήνα σαν να έφτιαξαν όλα εκ μαγείας και μου πέρασε.
Δεν είχα ψάχτει ιδιαίτερα πάντως.Μονο για τα αυτιά είχα πάει επειδή κάποιος μου είχε πει κάτι για το αιθουσαιο νεύρο και μια απλή εξέταση αίματος εκανα που τελικά δεν έδειξε κάτι.
Μετά βαρέθηκα να το ψάχνω και το άφησα έτσι για ένα μικρό διάστημα μέχρι που άλλαξα δουλειά και διορθώθηκε από μόνο του.
Ένας φίλος μου είχε πάθει κάτι παρόμοιο αλλά λόγω μιας κακής σχέσης που είχε με την κοπέλα του.
Εγώ συνειδητοποίησα τι μου συμβαίνει όταν διορθώθηκε το πρόβλημα με την αλλαγή δουλειάς .
Πριν συμβεί αυτό κανείς δεν μου έλεγε ότι μπορεί να φταιει αυτο.
Όλα αυτά που αναφέρεις τα περνάω και εγώ Φίλε ,προβλήματα στη σχέση με την κοπέλα που μάλλον έχει φτάσει σε τέλμα,
αλλαγες στην εργασία και οικονομικές δυσκολίες Τα Περνάω στο φουλ.
Βεβαια είμαι δυνατός και παλεύω με όλα αυτά και τα καταφερνω.Αλλα πιθανώς μέσα δημιουργείτε μου κάποιο άγχος ...Μπορει όλα αυτά συσσωρεύτηκαν και μου βγαίνουν με αυτόν τον τρόπο
Απλά για να αποδειχτεί αυτό πρέπει πρώτα να περάσω από πολλές εξετάσεις και κυρίως μαγνητική για να δούμε ότι δεν οφείλεται σε κάτι οργανικό...