You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζάλη κατά την οδήγηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα piatsa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 46
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΤΙΜΩΡΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.577
- Πόντοι
- 736
Τύπε πήγαινε και σε έναν οφθαλμίατρο.Και σε ΩΡΛ πήγα αλλά άκρη δεν έβγαλα...
Αλλιώς πρέπει να μπλέξω με μαγνητικές και χίλιες εξετάσεις
Μάλλον στον Μαστροθαναση θα πάω για λύση...
Μπορεί να είναι αδιάγνωστο πρόβλημα όρασης.
Πέρα των άλλων συμβουλών που σου έδωσαν εδώ κοίτα μήπως έχει να κάνει και με αυτιά σου.
Εγώ παλιά που ένιωθα κάτι σαν ζάλη αλλά όχι στην οδήγηση δεν είχα τίποτα τελικά.Απλα περνούσα μια πολύ ζορικη περίοδο εργασιακου άγχους και μου το δημιούργησε όλο αυτό.
Τυχαία άλλαξα δουλειά και μου σταμάτησε μέσα σε ένα μήνα αυτό.
Εγώ παλιά που ένιωθα κάτι σαν ζάλη αλλά όχι στην οδήγηση δεν είχα τίποτα τελικά.Απλα περνούσα μια πολύ ζορικη περίοδο εργασιακου άγχους και μου το δημιούργησε όλο αυτό.
Gida Brasti
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2025
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Εύκολα στην φάση προετοιμασίας για αυτοάνοσο.Πέρα των άλλων συμβουλών που σου έδωσαν εδώ κοίτα μήπως έχει να κάνει και με αυτιά σου.
Ειδικά με χρόνιο άγχος ..
Δεν ξέρω αν αυτή η περίπτωση μου λέγεται αυτοάνοσο αλλά δεν νομίζω.Εύκολα στην φάση προετοιμασίας για αυτοάνοσο.
Ειδικά με χρόνιο άγχος ..
Μου πέρασε από μόνο του και δεν ξαναεμφανίστηκε.
Ο λόγος εμφάνισης από την εμπειρία μου ήταν ότι η εργασία που έκανα δεν μου άρεσε ούτε στο ελάχιστο.Αλλο να σου αρέσει έστω και λίγο και άλλο ελάχιστα ή καθόλου.
Καμιά φορά υποσυνείδητα και χωρίς να το καταλάβουμε ότι κάτι μας ενοχλεί πολύ ο οργανισμός χτυπάει καμπανάκι από μόνος του.
Μόλις άλλαξα εργασία σε διάστημα ενός μήνα σαν να έφτιαξαν όλα εκ μαγείας και μου πέρασε.
Δεν είχα ψάχτει ιδιαίτερα πάντως.Μονο για τα αυτιά είχα πάει επειδή κάποιος μου είχε πει κάτι για το αιθουσαιο νεύρο και μια απλή εξέταση αίματος εκανα που τελικά δεν έδειξε κάτι.
Μετά βαρέθηκα να το ψάχνω και το άφησα έτσι για ένα μικρό διάστημα μέχρι που άλλαξα δουλειά και διορθώθηκε από μόνο του.
Ένας φίλος μου είχε πάθει κάτι παρόμοιο αλλά λόγω μιας κακής σχέσης που είχε με την κοπέλα του.
Εγώ συνειδητοποίησα τι μου συμβαίνει όταν διορθώθηκε το πρόβλημα με την αλλαγή δουλειάς .
Πριν συμβεί αυτό κανείς δεν μου έλεγε ότι μπορεί να φταιει αυτο.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.393
- Πόντοι
- 15.446
Κλασσική περίπτωση βλάβηςΚαλησπέρα σε όλους!
Τελευταία, κατά την διάρκεια σχετικά γρήγορης οδηγησης αισθάνομαι μια αίσθηση ζάλης, αποπροσανατολισμού κάτι τέτοιο ...
Όταν κόβω ταχύτητα σταματάει
Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο?
Τύπε έχουν κλατάρει τα αμορτισέρ και πάει σαν βάρκα το όχημα,
το παθαίνουν πολλοί γιατί βάζουν μαμίσια τούρκικα σακς
που δεν αντέχουν στις λακούβες. Πετάξου σε ένα συνεργείο να βάλεις
μπιλσταιν ή καμιά άλλη καλή μάρκα και έλυσες το πρόβλημα.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.564
Αμορτισέρ αν βάλεις bilstein b4 η sachs touring τα ίδια είναι εντρι λεβελ αμορτισερΚλασσική περίπτωση βλάβης
Τύπε έχουν κλατάρει τα αμορτισέρ και πάει σαν βάρκα το όχημα,
το παθαίνουν πολλοί γιατί βάζουν μαμίσια τούρκικα σακς
που δεν αντέχουν στις λακούβες. Πετάξου σε ένα συνεργείο να βάλεις
μπιλσταιν ή καμιά άλλη καλή μάρκα και έλυσες
Αν πάει για b6 sachs performance πάει για ανώτερο επίπεδο
Εγώ είχα τα b4 έλεγα τα bilstein μόνο ονομα είναι όταν έβαλα τα b6 άλλαξα γνώμη βέβαια τιμή 80% πιο ακριβα
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.564
Τα αμορτισέρ θέλουν κάθε 100χιλαιδες αλλαγή ή αν σπάσουν πρώτα.
Αμάξι με 150χιλιαδες 200χιλιαδες ίδια αμορτισέρ είναι κινητή βόμβα
Αμάξι με 150χιλιαδες 200χιλιαδες ίδια αμορτισέρ είναι κινητή βόμβα
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.393
- Πόντοι
- 15.446
Κατάλαβα ποια λες αλλά δεν έβαλα τύπους για να μην το μπερδέψω,Αμορτισέρ αν βάλεις bilstein b4 η sachs touring τα ίδια είναι εντρι λεβελ αμορτισερ
Αν πάει για b6 sachs performance πάει για ανώτερο επίπεδο
Εγώ είχα τα b4 έλεγα τα bilstein μόνο ονομα είναι όταν έβαλα τα b6 άλλαξα γνώμη βέβαια τιμή 80% πιο ακριβα
για b6 εννοούσα τα κίτρινα.
Την έχω πατήσει με sachs μαύρα made in turkey σε μια δύο λακούβες
άρχισαν και χάνανε λάδια.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.564
Θα είχες βάλει τα touringΚατάλαβα ποια λες αλλά δεν έβαλα τύπους για να μην το μπερδέψω,
για b6 εννοούσα τα κίτρινα.
Την έχω πατήσει με sachs μαύρα made in turkey σε μια δύο λακούβες
άρχισαν και χάνανε λάδια.
Αν και στις λακουβες παίζει δουλειά και το ελατήριο,και αυτά πρέπει να αλλάζονται κάθε 150 με 200χιλιαδες
Εγώ έβαλα kyb κατάσκληρα ελατήρια υπερευχαριστημενος
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.393
- Πόντοι
- 15.446
Δεν διαφωνώ, το θέμα είναι ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες για να ρίξουν το κόστοςΘα είχες βάλει τα touring
Αν και στις λακουβες παίζει δουλειά και το ελατήριο,και αυτά πρέπει να αλλάζονται κάθε 150 με 200χιλιαδες
βάζουν φτηνά για μαμά και ο κόσμος δεν ξέρει και τα αφήνει,
μετά έχουμε τα φαινόμενα πλεύσης του αυτοκινήτου.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.564
Σωστός και γενικά έχει περάσει μια ιδεολογία ότι τα εργοστασιακά είναι καλύτεραΔεν διαφωνώ, το θέμα είναι ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες για να ρίξουν το κόστος
βάζουν φτηνά για μαμά και ο κόσμος δεν ξέρει και τα αφήνει,
μετά έχουμε τα φαινόμενα πλεύσης του αυτοκινήτου.
Πχ φοκους 3ης γενιάς πολύ μαλακά ελατήρια και αμορτισέρ το αμάξι πλέει θες περίπου από 500-1000 για να κάνεις ριζική ανανέωση ελατήρια αμορτισέρ μόνο
Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.944
- Πόντοι
- 4.696
Ωρλ
Οφθαλμίατρο
Ορθοπεδικό (για αυχενικό)
Νευρολόγο
Οφθαλμίατρο
Νευρολόγο
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.564
Ρε σου λέει μόνο στην οδήγηση τον πιάνει..και τη γρήγορη οδήγησηΩρλ
Οφθαλμίατρο
Νευρολόγο
Εσύ δεν ξέρεις από γρήγορη οδήγηση
Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.944
- Πόντοι
- 4.696
Σιγα μην κάτσω να σου εξηγήσω....Ρε σου λέει μόνο στην οδήγηση τον πιάνει..και τη γρήγορη οδήγηση
Εσύ δεν ξέρεις από γρήγορη οδήγηση
Διάβασε guyton
Gida Brasti
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2025
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Ουσιαστικά σου εμφανίζει σύμπτωμα άγχους και καταπίεσης τα οποία δεν καταλαβαίνεις εσύ για να σου χτυπήσει το καμπανάκι όπως είπες .Δεν ξέρω αν αυτή η περίπτωση μου λέγεται αυτοάνοσο αλλά δεν νομίζω.
Μου πέρασε από μόνο του και δεν ξαναεμφανίστηκε.
Ο λόγος εμφάνισης από την εμπειρία μου ήταν ότι η εργασία που έκανα δεν μου άρεσε ούτε στο ελάχιστο.Αλλο να σου αρέσει έστω και λίγο και άλλο ελάχιστα ή καθόλου.
Καμιά φορά υποσυνείδητα και χωρίς να το καταλάβουμε ότι κάτι μας ενοχλεί πολύ ο οργανισμός χτυπάει καμπανάκι από μόνος του.
Μόλις άλλαξα εργασία σε διάστημα ενός μήνα σαν να έφτιαξαν όλα εκ μαγείας και μου πέρασε.
Δεν είχα ψάχτει ιδιαίτερα πάντως.Μονο για τα αυτιά είχα πάει επειδή κάποιος μου είχε πει κάτι για το αιθουσαιο νεύρο και μια απλή εξέταση αίματος εκανα που τελικά δεν έδειξε κάτι.
Μετά βαρέθηκα να το ψάχνω και το άφησα έτσι για ένα μικρό διάστημα μέχρι που άλλαξα δουλειά και διορθώθηκε από μόνο του.
Ένας φίλος μου είχε πάθει κάτι παρόμοιο αλλά λόγω μιας κακής σχέσης που είχε με την κοπέλα του.
Εγώ συνειδητοποίησα τι μου συμβαίνει όταν διορθώθηκε το πρόβλημα με την αλλαγή δουλειάς .
Πριν συμβεί αυτό κανείς δεν μου έλεγε ότι μπορεί να φταιει αυτο.
Αυτό με τον καιρό γίνεται ψυχοσωματικό (και όχι αυτοάνοσο όπως είπα πριν) .
Τα ψυχοσωματικά είναι από το άγχος, την καταπίεση και αρνητικούς παράγοντες , τα συμπτώματα που φανερώνονται σε πρώτη φάση πριν γίνει αυτοάνοσο .
erostios
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2024
- Like
- 263
- Πόντοι
- 21
Η καλύτερη συνταγή είναι κάθε μέρα για μια εβδομάδα όποτε έχεις χρόνο να κάνεις παρτούζα με ασιατάκι και ρωσιδάκι μαζί . Μέτα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα , εγγυημένο !!!!Καλησπέρα σε όλους!
Τελευταία, κατά την διάρκεια σχετικά γρήγορης οδηγησης αισθάνομαι μια αίσθηση ζάλης, αποπροσανατολισμού κάτι τέτοιο ...
Όταν κόβω ταχύτητα σταματάει
Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο?
Τωρα αν θες να τρέχεις σε γιατρούς και να πετάς τα λεφτά σου κανένα πρόβλημα χαχα
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.875
- Πόντοι
- 3.436
Πήγαινε εκεί σε ένα παθολόγο κ ένα καρδιολόγο, καλύτερα ιδιότι να ασχοληθεί αλλιώς κ θα βγάλεις άκρη.
Ίσως ειναι κάτι απλό αλλά ίσως κ να συμβαίνει εκείνη την στιγμή κάποιο συγκοπικο- λιποθυμικο επεισόδιο που να σημαίνει ότι υπάρχουν φραγμενα στεφανιαία αγγεία καρδιάς.
Μπορεί να προκαλέσεις ατύχημα να χτυπήσεις εσύ ή κ άλλους.
Δεν είναι πολλές εξετάσεις μην πελαγώνεις, εξετάσεις αίματος κάνας υπέρηχος κ καθάρισες, μην το αφήσεις, περιμένουμε να γράψεις νέα σου, περαστικά.
Ίσως ειναι κάτι απλό αλλά ίσως κ να συμβαίνει εκείνη την στιγμή κάποιο συγκοπικο- λιποθυμικο επεισόδιο που να σημαίνει ότι υπάρχουν φραγμενα στεφανιαία αγγεία καρδιάς.
Μπορεί να προκαλέσεις ατύχημα να χτυπήσεις εσύ ή κ άλλους.
Δεν είναι πολλές εξετάσεις μην πελαγώνεις, εξετάσεις αίματος κάνας υπέρηχος κ καθάρισες, μην το αφήσεις, περιμένουμε να γράψεις νέα σου, περαστικά.
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 383
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 111