πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.685
- Πόντοι
- 16.131
Εξαιρετικη αυτοκριτικη, ευγε νεε μου.
Εξαιρετικη αυτοκριτικη, ευγε νεε μου.
Καλά σε λένε άγιο εσύ τίποτα κακό δεν κάνεις μόνο να βάζεις φυτιλιες σπιούνιες και κοιτάς να αντιλογεις μόνο με τους αντίλογους των δεξιών φασιστώνΕγώ τουλάχιστον προσπαθώ να γαμήσω με τους 7,5 πόντους. Δεν κάθομαι να θαυμάζω τη θηλυκή ομορφιά των τράβελων. Ούτε λιγουρεύομαι τις ψωλές τους, αγαπητέ μου Ζαν Λυκ. Επίσης, είμαι ειλικρινής (πρώτα με τον εαυτό μου) και δεν πουλάω παπάτζες για εικοσάποντα παπάρια.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με μέλη του παρόντος ιστότοπου ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.![]()
Πήγαινε γλύψε κάνα σκατωμένο κωλι μωρή λουλου που έχεις και εσύ άποψη σουργελοτρέχω μωρή καργιολα, να ψάξω έναν από τους πενήντα κλώνους σου , κλασομπανιερα
Ασε ρε ρουφιανε γκεσταμπιτη σε ξέρω καλά από τότε που σε έκανα τ αλατιού,ακόμα το φύσας και δεν κρυωνει![]()
Ηλίθιε, πότε επιτέλους θα καταλάβεις πως δεν χρειάζεται να σου κάνει ριπορτ ο οποιοσδήποτε.
Τρέχει σκριπτ που αναγνωρίζει άμεσα τη μαλακία σου και σε μπανάρει μοναχό του.
Βλάκα.
Ζώο.
Άχρηστε.
Είναι βυθισμένοι στην νιρβάνα του μεσημεριανού ύπνου.και ελεγα θα μπω και θα χει γινει της καριολας, τιποτα μηδεν
![]()
Η πίεση θα γίνει χειρότερη σήμερα,ας μου πολυκολλησει ο βλαροκ και θα βγάλω τα π.μ στη φόρα.Η αλήθεια είναι ότι ήταν αρκετή η πίεση χθες.
![]()
Αυτό σε πείραξε εσένα γλυφοκουληφαντάζομαι εσύ μας διάβαζες από παλιά σαν επισκέπτης και είπες να κάνεις εγγραφή
Θα γίνει χαμός φέτος στο μιστερ μαλακα, εδώ η Κασσιανή μας έβγαλε τις τηγανοκεφαλες συμπατριώτισσες του , μουναρες
Μαλακακο, βγαλε λιγο τα πιμι στη φορα να δω κατι. Το οτι εισαι ρουφιανος και αναξιος εμπιστοσυνης σαν κομμουνοφασιστας φυσικα το ξερουμε, που να καταλαβεις οτι τα πιμια ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ συνομιλιες και εμπεριεχουν συζητησεις επι προσωπικου και δεν τα βγαζουμε στη φορα.Η πίεση θα γίνει χειρότερη σήμερα,ας μου πολυκολλησει ο βλαροκ και θα βγάλω τα π.μ στη φόρα.
Αν φαει μπαν θα γαμηθεις πατοκορφα.βαντάμ ανέβασε τα πίμια θα φας μπαν αλλά θα φύγεις σαν ήρωας
και όλοι εμείς εδώ θα ζήσουμε να σε θυμόμαστε![]()
Μαλακα πισωγλεντη όταν η Άρτεμις παλιά τα έβγαλε τα π.μ στη φόρα του πουσυ όλοι την στηρίξατε και γιοουχαρατε τον πουσυ,ΟΤΑΝ εγώ τότε ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ ότι αυτό που έκανε δεν είναι επαγγελματικό και δεν έχει εχεμύθεια πέσατε όλοι τότε να τον φάτε και εμεννα μαζί και να τη στηρίξετεΜαλακακο, βγαλε λιγο τα πιμι στη φορα να δω κατι. Το οτι εισαι ρουφιανος και αναξιος εμπιστοσυνης σαν κομμουνοφασιστας φυσικα το ξερουμε, που να καταλαβεις οτι τα πιμια ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ συνομιλιες και εμπεριεχουν συζητησεις επι προσωπικου και δεν τα βγαζουμε στη φορα.
Για ανεβασε τα λιγο να δουμε πως θα παει αυτο.
Χαζοκαθυστερημενε.
Καλά σε λένε άγιο εσύ τίποτα κακό δεν κάνεις μόνο να βάζεις φυτιλιες σπιούνιες και κοιτάς να αντιλογεις μόνο με τους αντίλογους των δεξιών φασιστών
Σαουλακι εγώ τις πουστιες της Άρτεμις και της αγγελικής δεν τις κάνω εδώ μέσα να βγάζω δημόσια π.μβαντάμ ανέβασε τα πίμια θα φας μπαν αλλά θα φύγεις σαν ήρωας
και όλοι εμείς εδώ θα ζήσουμε να σε θυμόμαστε![]()
Εισαι εντελως καθυστερημενος γιατι παραδεχεσαι οτι στηριξες το μπασταρδο αυτο οταν αποδεδειγμενα παρενοχλουσε, απειλουσε και καποιες φορες εκανε και χειροτερα σε εργαζομενες ή και μη εργαζομενες. Αντε με το καλο να καταντησεις και συ σαν αυτο το κατακαθι.Μαλακα πισωγλεντη όταν η Άρτεμις παλιά τα έβγαλε τα π.μ στη φόρα του πουσυ όλοι την στηρίξατε και γιοουχαρατε τον πουσυ,ΟΤΑΝ εγώ τότε ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ ότι αυτό που έκανε δεν είναι επαγγελματικό και δεν έχει εχεμύθεια πέσατε όλοι τότε να τον φάτε και εμεννα μαζί και να τη στηρίξετε
Κάνεις σας δεν κατακρίνε τη κίνηση της και μου έστελνε π.μ ο βαγκον κλαίγοντας να τον σώσω και τότε εγώ βγήκα μπροστά και έγινε το μεγάλο μαδοπουτσι στο νήμα της,το νήμα της αέρας τότε ώσπου ο βαγκον έβαλε την ουρά στα σκέλια και ζήτησε συγγνώμη και τότε του τα έχωσα σε π.μ γιατί βγήκα εγώ μπροστά να τον στηρίξω και αυτος υπεκυψε αλλά ο βαγκον ήταν μαλακας αλλά καλό παιδί
Τώρα μη μου λες μωρή χολή για π.μ
Αν βγάλει πιεμ στη φόρα που του ζητάς συμβουλές για μεγέθη μελιτζάνας χαλάλι να φάει και μπανΑν φαει μπαν θα γαμηθεις πατοκορφα.
εγώ νόμιζα ότι τα έχεις εσυ τα πιεμΣαουλακι εγώ τις πουστιες της Άρτεμις και της αγγελικής δεν τις κάνω εδώ μέσα να βγάζω δημόσια π.μ
Η τζοαννα δεν ασχολείται και τέλος,αν ασχοληθει και κοιτάει να με τσιγκλισει τότε ίσως.
Άγιε οι κόντρες από πίσω κατά 80% έχουν πολιτικό χρώμα αλλά και ιδεολογικόΤις φιτιλιές τις δέχομαι. Άντε και τις σπιουνιές.
Για τον αντίλογο όμως δεν έχετε δίκιο. Αντίλογο κάνω με όλους ανεξαρτήτως πολιτικής απόχρωσης. Εξ΄άλλου παρατηρώ με έκπληξη πως κάποιος άλλος (που μάλιστα καμώνεται και τον εκ πεποιθήσεως πολέμιο της ακροδεξιάς) να έχει "κολλητιλίκια" και να χαριεντίζεται με τον αποδεδειγμένα φιλοναζιστή Λάκη.![]()
Ετσι μπραβο, θα βαζεις μυαλο γιατι οπως σου ξεναεγραψα, την κυρια Τζο δε θελεις να τη δεις και απο την αναποδη με τις μαλακιες που κανεις. Και δεν εχει καμια δουλεια να εκτιθεται εδω μεσα επειδη εισαι βλακας.Σαουλακι εγώ τις πουστιες της Άρτεμις και της αγγελικής δεν τις κάνω εδώ μέσα να βγάζω δημόσια π.μ
Η τζοαννα δεν ασχολείται και τέλος,αν ασχοληθει και κοιτάει να με τσιγκλισει τότε ίσως.