Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (12 μέλη και 6 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556
Η αλήθεια είναι ότι ήταν αρκετή η πίεση χθες.
:2funny:
φαντάζομαι εσύ μας διάβαζες από παλιά σαν επισκέπτης και είπες να κάνεις εγγραφή

Θα γίνει χαμός φέτος στο μιστερ μαλακα, εδώ η Κασσιανή μας έβγαλε τις τηγανοκεφαλες συμπατριώτισσες του , μουναρες

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.854
Πόντοι
1.756
Ο ρουφιάνος που έκανε αναφορές να με μπλοκάρουν.
Ξέρεις έχουμε προϊστορία από τότε με το προφίλ Λευτέρης 38
face slap GIF

Ηλίθιε, πότε επιτέλους θα καταλάβεις πως δεν χρειάζεται να σου κάνει ριπορτ ο οποιοσδήποτε.
Τρέχει σκριπτ που αναγνωρίζει άμεσα τη μαλακία σου και σε μπανάρει μοναχό του.
Βλάκα.
Ζώο.
Άχρηστε.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.950
Πόντοι
3.936

Λιγότερες μελιτζάνες, περισσότερες αλήθειες...

helios_tox-1024x884.jpg

Τέμπη: Επιμένει η ΕΔΑΠΟ για τις τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα – Το παράδειγμα Τσολάκη στην τραγωδία του Helios
Ενώ οι Αρχές δεν εγκρίνουν τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων στις σορούς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, η ΕΔΑΠΟ επαναλαμβάνει πως πρόκειται για ορθή πρακτική διερεύνησης ενός δυστυχήματος.

Παιζουν με το χρονο. Ελπιζουν οτι δεν θα βρουν τιποτα....

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.463
Πόντοι
6.255
face slap GIF

Ηλίθιε, πότε επιτέλους θα καταλάβεις πως δεν χρειάζεται να σου κάνει ριπορτ ο οποιοσδήποτε.
Τρέχει σκριπτ που αναγνωρίζει άμεσα τη μαλακία σου και σε μπανάρει μοναχό του.
Βλάκα.
Ζώο.
Άχρηστε.
Τον πληγώνεις τον Αριστερο που μένει Τσεχία για να γαμει φτηνές πουτάνες

Π

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.529
Πόντοι
5.506
Ας γράψω ένα "Πολύ το προγκάτε το βλαμμένο και θα πέσει πάλι κανένα ετήσιο μπάνιο 1-2 μήνες πριν το γκράντε μαδομούνι. Αμαρτία".
Και ας κάνει ο καθένας ότι καταλαβαίνει :coffee:
Κανονιστε μλκς, ο βιταμ ειναι το πετ μου

GRID-MOBILE_FINAL-231x300.jpg

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.534
Πόντοι
10.446
Ελπίζω σήμερα με την απεργία, να κόψετε τη :jerking: στο νήμα
Το έχετε γαμήσει με τα γυμνασιακό σας χιούμορ....δεν πάτε στο αρβυλα να τα πείτε, με τον κανάκη το μαλάκα τον κριτή των πάντων
που "δήθεν" δεν είχε ιδέα για τον Παναγιωτόπουλο ? ...:2funny:
Το έχετε ξεφτιλίσει , ήμαρτον.
Είναι που σέβεστε την Καρυστιανού και τους νεκρούς.....:confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.529
Πόντοι
5.506
Ελπίζω σήμερα με την απεργία, να κόψετε τη :jerking: στο νήμα
Το έχετε γαμήσει με τα γυμνασιακό σας χιούμορ....δεν πάτε στο αρβυλα να τα πείτε, με τον κανάκη το μαλάκα τον κριτή των πάντων
που "δήθεν" δεν είχε ιδέα για τον Παναγιωτόπουλο ? ...:2funny:
Το έχετε ξεφτιλίσει , ήμαρτον.
Είναι που σέβεστε την Καρυστιανού και τους νεκρούς.....:confused::confused::confused:
Αυτοι που δηθεν σεβονται την Καρυστιανου και ειναι οι πιο ευαισθητοι ολων εχουν κανει το νημα μπουρδελο με κορωνες για το «μητσοτακη γαμιεσαι» και ψαχνοντας αν και ποιες πηδαει καποιος μπαροκ. Α και καποιοι ακομα πιο ευαισθητοι ριχνουν ψοφους σε αλλους ή στα παιδια τους επειδη διαφωνουν. Πλημμύρισε ευαισθησια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.086
Πόντοι
33.405
Σεντ η αλλιώς άγιε με τους 7.5 πόντους πετσακι άσε τι πιστεύω εγώ και κοίτα τα χαιρακια σου

Εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να γαμήσω με τους 7,5 πόντους. Δεν κάθομαι να θαυμάζω τη θηλυκή ομορφιά των τράβελων. Ούτε λιγουρεύομαι τις ψωλές τους, αγαπητέ μου Ζαν Λυκ. Επίσης, είμαι ειλικρινής (πρώτα με τον εαυτό μου) και δεν πουλάω παπάτζες για εικοσάποντα παπάρια. :coffee:

Οποιαδήποτε ομοιότητα με μέλη του παρόντος ιστότοπου ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. :coffee:

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
77
Πόντοι
0
:tooth::tooth::tooth:
Τελείωσε μπαρόκ αν καί είσαι η μεγαλύτερη γαλάζια λινατσα που πέρασε ποτέ είσαι θεουλης - ποιους κλώνους και ποια υπόγεια πεσιματα ονειρεύεσαι πάλι :tooth:- ήμουν μέλος και διαγράφτηκα είχα βρει γκόμενα για 6 ολόκληρους μήνες αλλά με χώρισε η καριολα - μπακουρης άνθρωπος τι να κάνω τώρα? ξαναγραφτηκα :confused: και μπήκα να πω μια καλησπέρα - κακό είναι δηλαδή:birdman::hi: IMG_20251001_124150.jpg

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.683
Πόντοι
16.131
Άλλη μία μητέρα για να βρίσουν τα
κουλόσκυλα
....:coffee:

τωρα βαζεις τετοια πραγματα και δεν θα διαβασουν το αφηγημα του σκατοψυχου οτι καποιοι χαλανε το νημα και βριζουν αυτον ενω αυτο το σκουληκι βριζει τους συγγενεις μαναδες - πατεραδες αυτων που εχασαν τα παιδια τους

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.683
Πόντοι
16.131
Τελείωσε μπαρόκ αν καί είσαι η μεγαλύτερη γαλάζια λινατσα που πέρασε ποτέ είσαι θεουλης - ποιους κλώνους και ποια υπόγεια πεσιματα ονειρεύεσαι πάλι :tooth:- ήμουν μέλος και διαγράφτηκα είχα βρει γκόμενα για 6 ολόκληρους μήνες αλλά με χώρισε η καριολα - μπακουρης άνθρωπος τι να κάνω τώρα? ξαναγραφτηκα :confused: και μπήκα να πω μια καλησπέρα - κακό είναι δηλαδή:birdman::hi: IMG_20251001_124150.jpg
μονο μην τον βριζεις σε παρακαλω γιατι ειναι ευαισθητος και θα πνιξει τον πονο του σε κανενα τσοντοσινεμα

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.872
Πόντοι
456
''Δεν έχω ξαναδεί
στα τόσα χρόνια δικηγορίας
πιο πρόχειρα κατασκευασμένη
πιο διάτρητη δικογραφία
Οι βιοχημικές εξετάσεις σε θύματα πυρκαγιών
είναι πρωτόκολλο απαράβατο
που το ξέρουν πρωτοετείς :coffee:

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ’ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ; ''

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
77
Πόντοι
0

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.529
Πόντοι
5.506
Τουλαχιστον εισαι απο τους λιγους που το παραδεχεσαι και δεν αρχισες το τροπαριο «παρακολουθω καιρο το σαιτ και τωρα αποφασισα να κανω εγγραφη».

Παμε παρακατω.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556
Αυτοι που δηθεν σεβονται την Καρυστιανου και ειναι οι πιο ευαισθητοι ολων εχουν κανει το νημα μπουρδελο με κορωνες για το «μητσοτακη γαμιεσαι» και ψαχνοντας αν και ποιες πηδαει καποιος μπαροκ. Α και καποιοι ακομα πιο ευαισθητοι ριχνουν ψοφους σε αλλους ή στα παιδια τους επειδη διαφωνουν. Πλημμύρισε ευαισθησια.
Έχει δίκιο πάντως , νόμιζα ότι ακόμα γραφαμε στις ελλεηνιδες, με κόλλησε μαλακια ο αυτιστικός

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.529
Πόντοι
5.506
Έχει δίκιο πάντως , νόμιζα ότι ακόμα γραφαμε στις ελλεηνιδες, με κόλλησε μαλακια ο αυτιστικός
Μην τον προγκας αλλο, τωρα πηγε σε αλλο επιπεδο τη μαλακια, ενοχλει με πιμια την κυρια Τζο για να μαθει για μενα. Ξυνεται να της γυρισει το ματι, να κανει μια προπονηση διαρκειας πανω του και να τον κανει τοπι στο ξυλο. :2funny::2funny::2funny::2funny:

• Like
Αντιδράσεις: amjik

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom