You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22K
- Εμφανίσεις 417K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (5 μέλη και 3 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.552
- Πόντοι
- 5.506
Τύπε μου, δεν χρειαζόταν να μας κανείς κατάθεση πιστοποιητικού χαζομάρας, ήταν οφθαλμοφανές ήδη. Ξέχασες μόνο το |"εμα τυμοί χρήσι αβγι"Και επειδή κάποιος θα μου πει, τι ψήφιζα στη ζωή μου κλπ και ποια ομάδα υποστηρίζω.
Υποστηρίζω τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Υποστήριζα πολύ φανατικά, ήμουν και στο συνδεσιμακο κομμάτι μέχρι που είχα ένα δικαστήριο για ψύλλου πήδημα, πράγματα που συμβαίνουν κάθε μέρα στο δρόμο για το φανάρι και το πάρκινγκ, μέχρι που λίγο μετά πήγα να χάσω το μάτι μου για να σώσω ένα βλάκα. Όποιος τα διαβάζει και ασχολείται ξέρει ποιος είμαι.
Έκοψα όμως γιατί:
Ο πουτανας γιος που ήρθε πριν 10 χρόνια εκτός από στοιχημστζης (εγώ δλδ θα κινδυνεύω για να πουλάει αυτός τα παιχνίδια και να κονομαει) έκανε δουλειές με άλλους του χώρου. Θα μου πεις έτσι δε γίνεται; Ναι. Εμείς όμως σαν ρομαντικοί είμαστε και μαλακες. Το ίδιο συμβαίνει και με τα κόμματα και με τις θρησκείες. Είναι μέσα χειραγωγησης της κοινωνίας. Έκοψα γιστιωο πουτσνας γιος έκανε δουλειές με το κράτος, το κράτος ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ. Ένα σιχαμα που χρωστούσε σε εργαζόμενους των 700€.
Αυτό λοιπόν το σιχαμα πουλούσε τα self test, κονομησε απ' το φόβο που η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ της ΝΔ σε συνεργασία με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης με χρήματα απ' τον ελληνικό λαό (λίστα Πέτσα με υπογραφή του ανηψιού του πρωθυπουργού Γρηγορη Δημητριαδη) έσπειραν τον τρόμο στην κοινωνία.
Και ακούω μετά κάποιος να λένε, σε γαμαει ο πρεζεμπορας, ο τίγρης και ο Τρακης.
Εγώ είχα τα @@ να κόψω ενώ με πονούσε, ενώ ήταν η μόνη μου καύλα (μαζί με τις πουτανες και το τζόγο)
Κάποιοι άλλοι για να μην βγουν λάθος, συνεχίζουν και υποστηρίζουν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.534
- Πόντοι
- 456
πολυ σωστα ολα ,να δουμε και αυτο χτυπιουνταιμ τα φασισιμουτρα για το Ματι ,οκ ο Συριζα καθαιρεσε τους αρχηγους πυροσβεστικη κλπ ,θεωροντας ποως τα εκαναν θαλασσα, και οταν βγηκε η ΝΔ οχι μονο τους επανεφερε, αλλα τους εδωσε και προαγωγη.Αν ηταν αναποδα τα πραγματα και ηταν η ΝΔ αντιπολιτευση στην επαναφρα ολων αυτων, δεν θα ελεγε πως ηταν δεξιοι κρυφομελη της ΝΔ και επιτηδες τΑ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ? ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΙΓΟΥΡΟ .Φίλε και εγώ συμφωνώ μαζί σου. Κάποια κομμουνια όμως θέλουν για πρωθυπουργό οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον Μητσοτάκη.
Οποιονδήποτε από την ΝΔ η άλλο κόμμα δεν είναι γόνος οικογένειας ολιγαρχων.
Οποιονδήποτε από την ΝΔ η άλλο κόμμα θα είχε τα αρχιδια να πληρώσει τα 300 ευρώ πρόστιμο που επέβαλε στους πλεμπαιους υπηκόους του, όταν τους μαντρωσε στα σπίτια τους και αυτός έκανε “ανέμελες ποδηλαταδες”.
Οποιονδήποτε από την ΝΔ, ή άλλο κόμμα, δεν αισθανόταν τόση ανασφάλεια που τον αναγκάζει να ελέγχει όλες τις εξουσίες και τον Τύπο, να παρακολουθει ακόμα και την ίδια του την οικογένεια με το πρεντατορ, όχι για εθνικό όφελος, αλλά για να μην του ξεφύγει καμμία μίζα και για να τους κρατάει όλους από τα αρχιδια.
Οποιονδήποτε από την ΝΔ η άλλο κόμμα κράταγε μια πισινή στο Ουκρανικό και δεν κυρηττε τον πόλεμο στην Ρωσία (ευτυχώς που δεν το πήρε χαμπάρι ο Πούτιν) χωρίς να υπολογίζει τις οικονομικές συνέπειες.
Οποιονδήποτε από την ΝΔ η, άλλο κόμμα, δεν έτρεχε πρώτος να συμπαρασταθεί στον Νετανιάχου, που οταν ακόμα και να κλάσει ένας Παλαιστίνιος σε Ελληνικό αεροδρόμιο καταστρέφεις την μοναδική βιομηχανία που έχεις, τον τουρισμό.
Οποιονδήποτε από την ΝΔ, ή άλλο κόμμα, δεν παρίστανε τον εθνικό εισαγγελέα προσπαθώντας να επηρεάσει αποφάσεις της Δικαιοσύνης την οποία ο ίδιος ελέγχει.
Οποιονδήποτε από την ΝΔ η άλλο κόμμα δεν “χάριζε” τους φόρους του Έλληνα φορολογούμενου στα καρτέλ ενέργειας και σούπερ μάρκετ, μετατρέποντας τους σε pass και σε απευθείας αναθέσεις. (Εδώ βγαζω το καπέλο στο επιτελείο του πρωθυπουργού που σκέφτηκε αυτη την φοβερή πατέντα, χαλάλι τα λεφτά που δώσανε για να σπουδασουνε στα Χάρβαρντ).
Οποιονδήποτε από την ΝΔ, η άλλο κόμμα χειριζόταν την υπόθεση των Τεμπών με τιμιότητα και όχι συγκαλυπτοντας, είτε μόνο για να κερδίσει τις εκλογές, είτε όπως πιστεύουν 7 στους 10 Έλληνες για να συγκαλύψει κάτι άλλο.
Όχι όμως
Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ
Μητσοτάκης μέχρι να σβήσεισύντομαο ήλιος
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.552
- Πόντοι
- 5.506
Τσακμακι είσαι ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ, ΤΣΑΚΜΑΚΙ.Εσυ τρολάρεις ασύστολα, δε γίνεται.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.802
- Πόντοι
- 16.131
αδίστακτη η συμπεριφορά της κυβέρνησης,μας αντιμετωπίζει με αισχρότητα, χυδαιότητα
η δικαιοσύνη είναι μαριονέτα , υπάρχει απροκάλυπτη συγκάλυψη
περιμενω το σχολιο σου ???Τσακμακι είσαι ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ, ΤΣΑΚΜΑΚΙ.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 24.246
- Πόντοι
- 6.256
Βλεπω να ποσταρετε τις αποψεις των συγγενων των θυματων και τις φραστικες επιθεσεις-απαξιωση που λενε οτι δεχονται απο ορισμενους πολιτικους.Το μπουλινγκ και την στοχοποιηση που δεχεται ο Αρης το κανατε γαργαρα ε κομματοσκυλα?

Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.414
- Πόντοι
- 6.256
έχουμε δικό μας Άρη εδώ που κερδίζει τις εντυπώσειςΒλεπω να ποσταρετε τις αποψεις των συγγενων των θυματων και τις φραστικες επιθεσεις-απαξιωση που λενε οτι δεχονται απο ορισμενους πολιτικους.Το μπουλινγκ και την στοχοποιηση που δεχεται ο Αρης το κανατε γαργαρα ε κομματοσκυλα?![]()

barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.552
- Πόντοι
- 5.506
Άλλο τσακμακι ζαιος από δω.πολυ σωστα ολα ,να δουμε και αυτο χτυπιουνταιμ τα φασισιμουτρα για το Ματι ,οκ ο Συριζα καθαιρεσε τους αρχηγους πυροσβεστικη κλπ ,θεωροντας ποως τα εκαναν θαλασσα, και οταν βγηκε η ΝΔ οχι μονο τους επανεφερε, αλλα τους εδωσε και προαγωγη.Αν ηταν αναποδα τα πραγματα και ηταν η ΝΔ αντιπολιτευση στην επαναφρα ολων αυτων, δεν θα ελεγε πως ηταν δεξιοι κρυφομελη της ΝΔ και επιτηδες τΑ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ? ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΙΓΟΥΡΟ .
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.802
- Πόντοι
- 16.131
αυτες τις εχει για αλλη δουλεια ...θελω να δω αν τζαμπα τον χαρακτηριζουμε σκατοψυχο αν και και τωρα το σκατο τους εχει πλυμηρισει ουτε ο περουκινης με το 112 δεν τους σωζειμελιτζάνες
![]()
σκατόψυχος με μυαλό φυστίκι , τον λες κ κουράδα με πόδιααυτες τις εχει για αλλη δουλεια ...θελω να δω αν τζαμπα τον χαρακτηριζουμε σκατοψυχο αν και και τωρα το σκατο τους εχει πλυμηρισει ουτε ο περουκινης με το 112 δεν τους σωζει
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.414
- Πόντοι
- 6.256
Πρωί-μεσημερι-βραδυ, όποτε ρίξω μια μάτια ή αράξω

εδώ μέσα ζεις ψοφάς για μελιτζανοσαλάτα

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.802
- Πόντοι
- 16.131
αμεσως να τον κατηγορησετε απλος τρωει μονο νηστισιμα μελιτζανες αγγουρια καροτα κολοκυθια ειναι vegan
εδώ μέσα ζεις ψοφάς για μελιτζανοσαλάτα![]()
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.414
- Πόντοι
- 6.256
και αγκινάρεςαμεσως να τον κατηγορησετε απλος τρωει μονο νηστισιμα μελιτζανες αγγουρια καροτα κολοκυθια ειναι vegan

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.802
- Πόντοι
- 16.131
αυτες τις προτιμαει ακαθαριστεςκαι αγκινάρες![]()
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.534
- Πόντοι
- 456
τα κομματα ειναι η μεγαλυτερη απατη στην Ελλαδα που εχει γινει ποτε .Εσυ που υποστηριζεις τοσο φανατικα κανε οτι σε φωτιζει το μυαλο που εχεις για εμενα δεν σου επιτρεπω να ξανασχολιασεις ,η μεγαλυτερη προσβολη ειναι το να με πουν οπαδο κολοομαδας η σκατοκοματος αν συνεχισεις με τετιοα προσβολη σου δηλωνω πως εχοντας καθε νιμιμο δικαιωμα θα ζητησω τα στοιχεια σου για να κιν ηθω νομικα .για οτι αλλο να λετε οτι γουσταρετε για τα βρωμοκαμματα ομως δεν το ανεχομαιΆλλο τσακμακι ζαιος από δω.
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.534
- Πόντοι
- 456
οχιδεν ειμαστε αυτοι ,να μην παραιτηστε ετσι απλα, αυτο θελουν να κυβερνουν εχοντας βολεψει τους μισους ,στρεφοντας τον εναν εναντια στον αλλον το γνωστο διαιρει και βασιλεβειν, απλως οταν πηγαινουμε ναμ ψηφισουμε να βλεπουμε ποιο κομμα τα πηγε καλα στον οικονομικο τομεα πρωτα, και μετα και στα αλλα ,διαφορετικα θα εχουμε κομματα σκετη καμοραΤο υποτιθέμενο βόλεμα μιας μερίδας του πληθυσμού κρατάει ολόκληρη χώρα μακριά από τον εκσυγχρονισμό και την πρόοδο...το σύστημα λειτουργεί τιμωρητικά αντί να επιβραβεύει τους νόμιμους ενώ παράλληλα μια χούφτα απατεώνες/εγκληματίες κάνουν ό,τι γουστάρουν...
Πας σε δημόσιο νοσοκομείο και προτεραιότητα έχουν οι ΓΥΦΤΟΙ κι αν πας στην αστυνομία σου λένε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, άστο καλύτερα....ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ
koskam
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 12.118
- Πόντοι
- 4.646
Όλα τα άχρηστα τομάρια που περιμένουν μια θεσούλα στο δημόσιο σε θέση αλλούΔυστυχώς δεν προβλέπεται αυτό. Υπάρχουν πολλά σκουλήκια και γυμνοσάλιαγκες που θα τον ψηφίσουν, την ώρα που η πλειοψηφία των οργισμένων δεν θα πάει καν στη κάλπη.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.889
- Πόντοι
- 10.656
εχω κλεισει πρωτο τραπεζι πισταΕσυ απο που θα το δεις?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 178
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις