Έγκλημα τυπε ...όχι δυστύχημα.Συνήθως έγραφα μόνο για τριο και παρτουζες. Εξοργιστηκα όμως με την αριστερή εργαλειοποιηση του δυστυχήματος
Το είπε και ο Αδωνις που ψηφίζεις.
"Αν λέγαμε πως τα τρένα δεν είναι ασφαλή,δεν θα έμπαινε κανείς μέσα"
Έγκλημα τυπε ...όχι δυστύχημα.Συνήθως έγραφα μόνο για τριο και παρτουζες. Εξοργιστηκα όμως με την αριστερή εργαλειοποιηση του δυστυχήματος
Σαν να τον ακούω με την τσιριχτή φωνή : ''Κύριε Οικονόμου......εγώ δεν είπα ΠΟΤΕ αυτό το πράγμα ποτέ όμως!"Έγκλημα τυπε ...όχι δυστύχημα.
Το είπε και ο Αδωνις που ψηφίζεις.
"Αν λέγαμε πως τα τρένα δεν είναι ασφαλή,δεν θα έμπαινε κανείς μέσα"
Φίλε και εγώ συμφωνώ μαζί σου. Κάποια κομμουνια όμως θέλουν για πρωθυπουργό οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον Μητσοτάκη.Ορισμένοι δεν θα θέλατε Μητσοτάκη για να στρωσετε αλλά Παπαδόπουλο. Αντε μπράβο
Πήραν τα υλικα απο τη συγκρουση, το χώμα τα ανθρώπινα μελη και τα συντρίμια λίγες ωρες μετα το γεγονός. Δεν είναι συγκάληψη;Να βγαίνουμε όλοι οργισμένοι στον καθένα που τολμάει να μιλάει για συγκάλυψη!!! Έτσι είπε ο Άδωνις. Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω στο 2015.
Μπορεί να πήγε να δει αυτόν τον Γρινμπεργκ. Να έρθει εδώ χωρίς να μαθευτεί αδύνατον.ασίστ μας δίνει και καρφώνουμε χαλαρά !!!
τελεί σε αποσύνθεση το κουλοτσίρκο ...
που να φανταστούν μέσα στη νιρβάνα που αλαζονικά απολάμβαναν πως θα γινόταν τέτοια κέντα ?
από τη μιά στιγμή στην άλλη να έχει αποφασιστεί το ξήλωμα τους , να τους αδειάζουν σιγά σιγά τα πετσομένα
και να τους κυνηγά ο Ελληνικός λαός σύσσωμος
Και ακόμη δεν έχουν βγεί στη φόρα τα διάφορα μυστικούλια τους ...
τι ζητιανεύει ο Κούλης στο Αμέρικα έτσι στα ξαφνικά ? Προεδρική χάρη ? ε τον κακομοίρη, τον παρασύρανε οι κακές παρέες![]()
Δεν είναι βία, εθνοκάθαρση είναι.Οχι στην παρακίνηση βιας.
Δν είμαστε μουνοπανα όπως ο Άδωνις
Ένα δίκιο το έχειςΔεν είναι βία, εθνοκάθαρση είναι.
θα μπορούσε με τηλεδιάσκεψη ...Μπορεί να πήγε να δει αυτόν τον Γρινμπεργκ. Να έρθει εδώ χωρίς να μαθευτεί αδύνατον.
Δε θα χτυπούσε καλά η έλευσή του εδώ. Θα έδειχνε κυβερνητικά ζόρια.
Πιθανώς να πήγε να σχεδιάσει πολιτική επικοινωνία με την ησυχία του. Δεν τους βγήκε το αφήγημα με την προηγούμενη συγκέντρωση και δείχνουν να αντιδρούν υπό το κράτος πανικού.
Οι δηλώσεις Μπουμπούκου και Βορίδη είναι λάδι στη φωτιά.
Ή μάλλον λάδι σιλικόνης στη φωτιά, που είναι και ιδιαίτερα εύφλεκτο, όπως μας ενημερωνουν διάφοροι λάτρεις της τσακώνικης μελιτζάνας εδώ μέσα.
δεν ήταν τεχνητή η κρίσητεχνητή κρίση
Φίλε μου δεξιέ, πατριώτη, εθνικιστή!!!Ο Μητσοτάκης δεν είναι ο ντιλινγκερ για να τον αποκαλείτε εγκληματία. Από ανθρώπινο λάθος έγινε το δυστύχημα.
Ψηφίζω μόνο δεξιά και ότι και να πείτε δεν πρόκειται να αλλάξω ιδέες και πολιτικό στρατόπεδο
σιγά τη ζαρτιέρα ρε ΠατέληΔεν είμαι κομματικος της ΝΔ αλλά εξοργισμένος ακροδεξιός πατριώτης.
Δεν είμαι κομματικος της ΝΔ αλλά εξοργισμένος ακροδεξιός πατριώτης.
Εγώ θέλω οι κασιδιαρικοι να επιστρέψουν πίσω στο μπλε μαντρίΠηγες Συνταγμα που ειχε πάει και ο Ηλιας ;![]()
ο Ηλιας ειπε οχιΕγώ θέλω οι κασιδιαρικοι να επιστρέψουν πίσω στο μπλε μαντρί
Ο Πατελης είναι πιο άντρας από τους αγανακτισμενους του πληκτρολογιου. Δεν συμφωνώ με την ισότητα στο γάμο αλλά δεν θέλω και αριστερή παλινορθωσησιγά τη ζαρτιέρα ρε Πατέλη
![]()