Κριτικές από TOMMY DEVITO

387 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4 5 ... »
Διάταξη
25 Σεπτεμβρίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Κατέβηκα στη Φυλής για άλλη μια τσάρκα. Έστριψα στον πεζόδρομο της Διδύμου. Ο πεζόδρομος έχει καταντήσει ένα χαλι.Πρεζόνια παντού, σκουπίδια, βρώμα! Καμία σχέση σε σύγκριση με λίγα χρόνια πριν. Μπήκα στο σαλόνι. Η τσατσά μου παρουσίασε την Τζωρτζια.Προκειται για μια νεαρή ιερόδουλη περίπου 27-30 χρόνων που δηλώνει Ρωσίδα. Παλαιότερα δήλωνε Ρουμάνα. Μάλλον Μολβαδη είναι. Έχει κανονικό ύψος, αδύνατο μοντέλο σωμα προς το στυλιαρι, μικρά στητα βυζάκια, πολλά πορνοσταρικα τάττου σε όλο το σώμα κ ωραίο κωλαράκι. Φαντάζομαι οι περισσότεροι συναγωνιστές την γνωρίζουν καθώς δουλεύει πολλά χρόνια στα μπουρδελα. Παλαιότερα δούλευε στο Ρεμουνδου 21 ισόγειο. Πολύ παλαιότερα εποχές 2012-2013 δούλευε στο Κολωνού 30β όροφος. Ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα χωρίς στάση 69.
Εδωσα το μπλε παράβολο και πέρασα στο δωμάτιο. Το δωμάτιο κ το κρεββάτι μου φάνηκαν μέτρια από ανέσεις. Νόμιζω παλαιότερα ήταν πιο κυριλέ τα κρεββατια και τα δωμάτια. Έχω γαμησει πολλές μουναρες και στο 7β και στο 7α όπως την Ντενισα κτλ. Ξάπλωσα στο κρεββάτι και μετά από λίγο ήρθε η κοπέλα. Ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες. Σοσιαλ ταιμ δεν κάνει. Η κοπέλα έβγαλε το στρινγκακι της και τον στηθόδεσμο της. Η κοπέλα ξάπλωσε από πάνω και ξεκίνησε κάποια προκαταρκτικα. Μου έγλυφε το σώμα μου και ετριβε την πουτσα μου στα βυζάκια της. Κάτι σαν ισπανικό δηλαδή. Ύστερα μου πέρασε το προφυλακτικό και ξεκίνησε την τσιμπουκοδρομια. Με εξέπληξε θετικά με την πιπαρα. Έκανε γρήγορη παθιασμένη πιπα. Την λες δηλαδή σε κάποιο βαθμό πορνοσταρικη πιπα! Κάνει σχετικά βαθιά πιπα. Προσπαθεί να κάνει deeptbroat αλλά δεν μπορούσε να μπουκώσει όλη την μεγάλη και χοντρή μου πουτσα. Η πιπα της είχε καλή διάρκεια. Απλώς είχε γρήγορο ρυθμό. Με τα μπαλάκια δεν ασχολήθηκε.
Όταν τελείωσε την πιπα την ξάπλωσα ανάσκελα και τον κάρφωσα στην μεγάλη και ξυρισμένη μουναρα της. Την γαμουσα στην ιεραποστολικη στάση. Να πω ότι δεν της αρέσει να της γλύφουν το σώμα της και τα βυζάκια της. Μετά την γαμησα σε κάποιες παραλλαγές της ιεραποστολικης στάσης. Την γαμησα δηλαδή στα πλάγια και μετά σήκωσα το πόδι της με τα καυλιαρικα πορνοτακουνα στον ώμο μου και συνέχισα να την γαμαω κοιτάζοντας τους καθρέφτες. Είναι αμαρτία να μην στήσεις στα τεσσερα τέτοιο κορμί. Αυτή στήθηκε καλά. Της τον κάρφωσα και άρχισα να την γαμαω δυνατά. Αυτή είχε κατεβασμένο το κεφάλι κάτω και έβγαζε δυνατά επιφωνήματα. Δεν έκανε όμως παιχνίδι με τον καθρέπτη. Ανέβασα ρυθμό και άρχισα να την ξεμουνιαζω με όλη την δύναμη μου. Την γαμαγα και βαρουσα κωλοχαστουκια. Είχα καυλωσει από το θέαμα στους καθρέπτες. Έβλεπα λοιπόν τους καθρέπτες και την βαρουσα στα κωλομερια ενώ αυτή βογγουσε δυνατά! Μετά από μερικά λεπτά δεν άντεξα και άρχισα να χυνω παρατεταμένα μέσα στη μουναρα της. Η κοπέλα περίμενε μέχρι να τα χυσω όλα. Μετά η κοπέλα ντύθηκε στα γρήγορα με χαιρέτησε και αποχώρισε από το δωμάτιο.
Συνοψίζοντας, η Τζωρτζια είναι μια εμφανίσιμη κοπέλα με ωραίο σώμα και πορνοσταρικα τάτου. Έχει ωραίο πρόσωπο. Σίγουρα βέβαια δεν είναι πλέον το 20χρονο πιπίνι που ήταν παλιά στο Μεταξουργείο πριν 8-9 χρόνια και έκανε στριπτίζ στο σαλόνι του Κολωνού 30β.Στα θετικά είναι η καλή της πορνοσταρικη πιπα αρκετής διάρκειας,τα προκαταρκτικα, το γεγονός ότι η κοπέλα δεν βιάζεται και συμμετέχει με αληθινά επιφωνήματα. Στα αρνητικά είναι ότι δεν της αρέσει να κάνει στάση 69 και γενικά δεν της αρέσει να γλύφουν το σώμα της.Κανει δηλαδή αυτό που λένε αποστειρώμενο πρόγραμμα οι σκληροπυρινικη χυστες. Γενικά πάντως είναι μια ευγενική καθαρή ιερόδουλη και δεν μου ήρθαν άσχημες οσμες.Η ευγενική τσατσα δεν μας ενόχλησε. Νομιζω αξίζει να την δοκιμάσετε αν σας αρέσουν τα μοντέλα στυλιαρια.Ειναι μεγάλη καυλά να της σκίζεις το μουνακι στα τέσσερα! Ελπιζω να σας βοήθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
1η (πρωινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
«Ισπανικό»
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 alpula, TOMCRUISE, olddog και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (6)
22 Σεπτεμβρίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Κατέβηκα λοιπόν να κάνω κ μια τσάρκα στην περιοχή της Φυλής. Όντως η κατάσταση έχει χειροτέρεψει πολύ με την περιοχή να είναι γεμάτη πρεζόνια, σκουπίδια κ να βρωμάει παντού. Καμία σχέση με παλιά. Πλέον θυμίζει πεζόδρομο Ιάσωνος χαμηλά προς Αγησιλάου. Πολλά σπιτάκια κλειστά κ οι επιλογές όμορφων ιεροδουλων λίγες πλέον. Αφού έλειπαν κάποιες άλλες ιερόδουλες που ήθελα να γαμησω μπήκα για να δω τη καινούργια Ρανια. Είναι σχετικά ψηλή ξανθιά αδύνατη κοπέλα με σφιχτό μοντελε κορμί, μικρό στητο βυζακι κ σχετικά όμορφο πρόσωπο με ωραία μάτια. Από μακριά στο σαλόνι δεν φαίνεται τόσο όμορφη αλλά κοντά στο ιεραποστολικο φαίνονται τα καυλωτικα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Την παρουσίασε με τον γνωστό τρόπο ο κ. Βασίλης όπως παρουσιάζε παλιά κ την Σονια από τον ίδιο οίκο. Η κοπέλα λοιπόν κάνει ελεύθερο στοματικό, 69 κ τελείωμα στο σώμα της. Οι κριτικές των συναγωνιστων οι περισσότερες είναι αρνητικές για την απόδοση της κοπέλας. Είπα όμως να ρισκάρω κ να ακούσω το πορνοενστικτο μου. Έδωσα το 20ρικο κ πέρασα στο καθαρό δωμάτιο. Ύστερα από λίγο ήρθε η κοπέλα. Μιλάει λίγο ελληνικά. Ήταν χαμογελαστή κ ευδιάθετη.Αρχισα να γλύφω τα μικρά στητα βυζάκια της. Μετά αυτή μου έκανε μερικά προκαταρκτικα. Έτριβε δηλαδή τα βυζάκια της στον πουτσο μου. Κάτι σαν ισπανικό. Της είπα να μου περάσει προφυλακτικό κ αυτή ξεκίνησε το τρομπόνι. Ήταν γυρισμένη με την πλάτη προς τα εμένα κ με πιπωνε. Εγώ έβλεπα το θέαμα από τον καθρέπτη. Η πιπα της ηταν λίγο αγαρμπη κ με δόντι. Της πατούσα το κεφάλι αλλά αυτή δεν μπορεί να τον πάρει πιο βαθιά. Δεν δυσανασχετουσε πάντως. Την γύρισα ιεραποστολικα κ τον έχωσα στην όμορφη ροδοκόκκινη μουναρα της. Την γαμησα σε αυτή την στάση για αρκετή ώρα. Με κάποιες παραλλαγές όπως στα πλάγια κ με το πόδι της πάνω στον ώμο μου. Καυλωτικο το θέαμα από τον καθρέπτη με τα πορνοτακουνα της κ τις ψηλές ποδαρες της. Είναι κρίμα όμως τέτοιο κορμί να μην το στήσεις στα τέσσερα. Την έστησα στα τέσσερα κ τον κάρφωσα στην μουναρα της. Αυτή στήθηκε καλά βέβαια ελαφρώς χαμηλά. Την γαμαγα κ βαρουσα κολοχαστουκια χωρίς αυτή να δυσανασχετεί. Ανέβασα ρυθμό κ άρχισα να την ξεμουνιαζω με όλη την δύναμη μου. Αυτή βογγουσε κ έβγαζε αληθινά επιφωνήματα. Το καυλωτικο είναι ότι κοίταγε τον καθρέπτη κ έκανε παιχνίδι. Είχα σεληνιαστει βλέποντας από τους δύο καθρέπτες να ξεσκιζω αυτό το μουνακι κ μετά από μερικά λεπτά άρχισα να χυνω μέσα στο μουνακι της. Αυτή περίμενε να τα χυσω όλα. Μόλις είχε τελειώσει μια επιτυχημένη συνεδρια. Η κοπέλα φόρεσε το στρινγκακι της, ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες κ αποχώρησε από το δωμάτιο.
Συνοψίζοντας, πρόκειται για μια νεαρή εμφανισιμη ιερόδουλη ειδικά τώρα που οι καλές εμφανισιακά επιλογές πέριξ της Φυλής είναι λίγες. Είναι καθαρή ιερόδουλη κ δεν μου ήρθαν άσχημες οσμες.Ενταξει τα προκαταρκτικα της κ η πιπα της είναι αδιάφορα. Συμμετέχει όμως ωραία στο πίσω κολλητό κάνοντας παιχνίδι με τον καθρέπτη. Κάνει λίγο σοσιαλ ταιμ στο τέλος. Ο ευγενικός τσάτσος δεν ενοχλησε. Νομιζω σε αυτους που τους αρέσουν μοντελε κορμιά μπορούν να την δοκιμάσουν. Με μένα ήταν καλή κ ευδιάθετη.Δεν ξέρω πως θα είναι με τους άλλους συναγωνιστές. Αυτά είναι όλα υποκειμενικά. Από ότι κατάλαβα όμως αν είσαι νέος άνθρωπος κ γυμνασμένος τότε μαζί της θα περάσεις καλύτερα. Αυτά από εμένα. Ελπίζω να σας βοήθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 aoratos33_2, sinatra7, 968 και 9 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
21 Σεπτεμβρίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Αφού γύρισα από το εξωτερικό κατέβηκα να κάνω μια τσάρκα να δω τι παίζει. Είχα διαβάσει ότι το επίπεδο στη Φυλής έπεσε οπότε είπα να δω δοκίμασω μια μιλφαρα με καλή απόδοση κατά γενική ομολογία. Η Μπάρμπορα λοιπόν είναι μια μιλφαρα με πιασίματα προς το παχουλη κ με μεγάλες φυσικές βυζαρες. Νομιζω παλαιότερα ήταν πιο αδύνατη. Υπάρχει κριτική μου για την κοπέλα στο Τροφωνιου 13 όροφος. Η κοπέλα δεν ανακοινώνει πρόγραμμα αλλά ούτε κ η τσατσά. Έδωσα το μπλε παράβολο κ πέρασα στο δωμάτιο. Μετά από λίγο ήρθε η κοπέλα. Είπαμε μερικές κουβέντες κ αυτή μου έφερε στη μούρη τις βυζαρες τις. Εγλυφα τις βυζαρες τις. Μετά αυτή ανέβηκε από πάνω μου για να συνεχίσω να τις γλύφω τις βυζαρες. Της είπα να είναι προσεκτική γιατί δεν μου φόρεσε ακόμα προφυλακτικό, για να μην ακουμπήσει η πουτσα μου το μουνι της. Αυτή μου είπε ότι προσέχει. Μου φάνηκε λίγο "ρομαντική" η φάση. Χωρίς βέβαια να θέλω να πω αν ήθελε να κάνει κάτι ρομαντικό με βεβαιότητα. Έχει γραφτεί όμως ότι ήταν ρομαντική παλιά. Μετά αυτή μου έκανε αρκετά προκαταρκτικα. Μου έγλυψε το σώμα μου, μου έκανε ισπανικό κ μετά ένα απίστευτο αρχιδογλυψιμο.Δε χορταινε να γλύφει τα φρεσκοξυρισνενα μου αρχιδια κ έκανε κοπλιμέντα για το κορμί μου. Της είπα να μου περάσει το προφυλακτικό κ αυτή ξεκίνησε το πνευστο. Η πιπα της αρκετά καλή. Πεθαίνεις από καυλα.Ειναι βαθιά αλλά όχι ντιπφροατ. Την σταμάτησα για να μην χυσω κ της τον έχωσα στην μεγάλη ξεχειλωμενη κ αξυριστη μουναρα της. Την γαμησα λίγο ιεραποστολικα κ μετά ζήτησα το κωλι της. Την έστησα στα τέσσερα κ της τον έχωσα στην παχουλη κωλαρα της. Που να αντέξεις όμως πολύ ώρα. Αυτή αντέχει το κωλογαμησι. Βγάζει κάτι επιφωνήματα αλλά αντέχει. Μετά από λίγο άρχισα να χυνω μέσα στην κωλοτρυπιδα της.Οταν τα εχυσα όλα αυτή από μόνη της μου έβγαλε το προφυλακτικό κ το πέταξε.Ανταλλαξαμε μερικές κουβέντες όπου η κοπέλα πάλι έκανε κοπλιμέντα για την εμφάνιση μου. Συνοψίζοντας πρόκειται για μια μέτρια σε εμφάνιση μιλφαρα με πολύ ωραίο μεγάλο φυσικό στήθος. Προσφέρει όμως πολύ καλές υπηρεσίες στο δωμάτιο όπως η πιπα της. Δεν βιαζεται στο δωμάτιο κ η τσατσά δεν ενόχλησε. Το λέω γιατί διαβάζω ότι στη Φυλής χτυπάνε πόρτα πριν το δεκάλεπτο. Εγώ γαμησα κ στη Φυλής κ δεν με ενοχλησε κάνεις. Θα ακολουθήσουν κριτικές κ από Φυλής. Βέβαια η Φυλής γέμισε πρεζόνια κ είναι πολύ άσχημη η εικόνα κ επικίνδυνα πλέον για τσάρκα. Βλέπω πλέον είναι λίγες οι κριτικές κ οι ενημερώσεις από μπουρδελα.Ελπιζω να σας βοήθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
1η (πρωινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
  • «Ισπανικό»
  • Πρωκτικό σεξ
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 review reaction 2 Tedotiras, jon smith, Andrew256 και 16 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
18 Νοεμβρίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Η Ειρηνη ειναι μια 20χρονη Ρωσιδα με σχετικα ομορφο προσωπο,λευκο δερμα,μικρο στητο φυσικο στηθος,κοντη σε αναστημα,μακρυ μαυρο μαλλι λιγο κατω απο τους ωμους και ωραιο αδυνατο κορμι με καλοσχηματισμενο κωλαρακι.Δεν ανακοινωθηκε καποιο προγραμμα απο την τσατσα.

Εδωσα το 20ρικο και περασα στο δωματιο.Υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Ελληνικα πρεπει να καταλαβαινει ελαχιστα.Αγγλικα πρεπει να καταλαβαινει τα βασικα απο οτι καταλαβα.Η κοπελα ξαπλωσε διπλα μου χαμογελαστη και αρχισε να μου γλυφει τον λαιμο.Μοσχομυριζε! Ξεκινησα και εγω να την φιλαω στον λαιμο.Αυτη κατεβηκε πιο χαμηλα και αρχισε να μου γλυφει τα βυζακια μου.Εγω ταυτοχρονα χουφτωνα το κωλαρακι της και το βαρουσα.Η κοπελα μετα τα προκαταρτικα μου εφαρμοσε το προφυλακτικο χωρις να με ρωτησει αν θελω ελευθερο στοματικο,χωρις να με πειραξει βεβαια αυτο,και ξεκινησε την τσιμπουκοδρομια.Αυτη καθοταν στα τεσσερα με το προσωπο προς τα εμενα και με πιπωνε.Εγω εβλεπα το κωλαρακι της με το στρινγκακι απο τον καθρεπτη.Η κοπελα αμεσως προχωρησε σε μια βαθια πιπα! Ενταξει δεν ηταν deeptroat! Αλλα ηταν αρκετα βαθια! Δεν μπορουσε ομως να καταβροχθισει ολη την πουτσα μου.Με πιπωνε και εμενε για καποια δευτερα μπουκωμενη! Και εγω της πατουσα με την σειρα μου το κεφαλι της.Μετα τον εβγαζε για να παρει αναπνοες και υστερα παλι βαθια πιπα! Το εκανε αρκετες φορες αυτο.Η πιπα της ειχε αρκετη διαρκεια.Δυστυχως με τα μπαλακια δεν ασχοληθηκε.

Την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να γλυφω το ξυρισμενο και λεπτο μουνακι της.Εχει λεπτο σχημα το μουνακι της και δεν ειναι καθολου ξεχειλωμενο.Εγλυφα το καθαρο μουνακι της και επαιζα με τα βυζακια της.Αυτη με κοιτουσε μεσα στα ματια με τα ομορφα ματακια της.Εδειχνε να το απολαμβανει και να της αρεσει.Την εγλυψα για αρκετη ωρα.Δεν δεχεται ομως καθολου δαχτυλο στο μουνακι της.Καποια στιγμη σταματησα απο μονος μου χωρις να μου πει τιποτα η κοπελα.Ηθελα να δοκιμασω και αλλο την πιπα της.Ανεβηκα απο πανω της και ετσι οπως ηταν ξαπλωμενη ανασκελα της τον ξαναεχωσα στο στομα της.Αυτη παλι τον επαιρνε αρκετα βαθια στο στομα της.Της εκανα και λιγο mouthfucking! Εβλεπα και το θεαμα απο τον καθρπετη.Μετα και απο αυτη την πιπα της τον καρφωσα και αρχισα να την γαμαω στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα και την εγλυφα στον λαιμο και τα βυζακια της.Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτη την σταση.Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα.Καλη η τοποθετηση του σωματος της.Ηθελα στο τελος να την χυσω πανω στον κωλο της η την πλατη της.Αυτη μαλλον δεν καταλαβε σωστα.Επιασε την πουτσα μου και την εχωσε στο στενο της κωλαρακι! χαχα....Ενταξει μην πατε και την πριζετε την κοπελα και ζητατε να σας δωσει κωλο και την ξεκωλιασετε!...χαχα...Εχει πολυ στενο κωλαρακι.Αυτη εδειχνε να ποναει πολυ.Ενιωσα οτι θα χυσω γρηγορα.Βγηκα απο μεσα της.Το προφυλακτικο δεν ιχνη μερεντας.Αρχισα να τραβαω μαλακια πανω στον κωλο της και την πλατη της.Αυτη εβαλε το χερι της πανω στο μουνι της για να μην πεσουν τα χυσια στο μουνακι της.Το θετικο ειναι οτι κοιτουσε τον καθρεπτη.Εκανε δηλαδη παιχνιδι με τον καθρεπτη.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω πανω στο κωλαρακι της και την πλατη της! Καποια χυσια κατεβηκανε και πεσανε προς το μουνακι της.Της εδωσα χαρτι για να σκουπιστει.Η κοπελα ντυθηκε σιγα σιγα ,ειχαμε λιγο social time ,μου εδωσε ενα φιλακι στο μαγουλο και με χαιρετησε χαμογελαστη.

Συνοψιζοντας,η Ειρηνη ειναι μια εμφανισιμη νεαρη ιεροδουλη.Ενταξει δεν ειναι καμια καραμουναρα μοντελαρα η καμια πορνοσταρ με σιλικονατα βυζια και τατου.Ειναι ομως μια ομορφη κοπελα.Το θετικο ειναι οτι και οι προσφερομενες της υπηρεσιες κινουνται πανω απο τον μεσο ορο της Φυλης και του 20ρικου.Στα θετικα θα εβαζα κυριως την βαθια της πιπα.Αυτο ειναι που λεμε το κυριαρχο δυνατο της σημειο.Δεν εδειξε καθολου σημαδια βιασυνης και η ευγενικη τσατσα δεν μας ενοχλησε.Εχει καθαρο σωμα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Της αρεσει το γλυφομουνι και σε αφηνει να την γλυψεις για αρκετη ωρα.Ειναι δεκτικη σε φιλια στο σωμα της και τα βυζακια της.Δεν κανει ομως καραμελωμα στα μπαλακια.Αν εκανε και γλυψιμο αρχιδιων τοτε σιγουρα θα συγκαταλεγοταν στις VFM περιπτωσεις! Ειναι δεκτικη σε τελειωτικο στο σωμα της αλλα οχι στο στομα.Δεχεται και ηπιο mouthfucking.Ειναι υποτακτικης ψυχολογιας.Γενικα ειναι μια ευγενικη ιεροδουλη που θελει να ικανοποιησει τον πελατη.Εγω εμεινα ευχαριστημενος και περασα καλα.Ελπιζω να σας βοηθησα!
Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Υπηρεσίες
  • Πρωκτικό σεξ
  • Στάση 69
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 geny24, ΔΑΜΟΣ, sotis99 και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
18 Νοεμβρίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0

Ανεβηκα τα πολλα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Δουλευε η μουναρα Ουαννα η Ιωαννα οπως την λεει καμια φορα η τσατσα.Η κοπελα ειναι απο τις πιο ομορφες στην περιοχη του Μεταξιου.Καπου εδω ομως τελειωνουν ολα τα καλα.Την ξερουν οι περισσοτεροι μπουρδελιαρηδες στην περιοχη γιατι ειναι μουναρα αλλα ταυτοχρονα και φολαρα! Εχει δουλεψει επισης στο Ιασωνος 37 ισογειο,Ιασωνος 20α ισογειο,Κολωνου 32γ υπογειο,Κολωνου 23 ανακτορο.Νομιζω εχει δουλεψει και σε αλλα δεν θυμαμαι ακριβως.Γενικα ειναι αυτο που λεμε γυρολογος! Καποια στιγμη ειχε αδυνατισει πολυ και ειχε γινει στυλιαρι σαν σανιδα! Τωρα πηρε κιλα και εχει κανει κωλαρα.Ειναι λοιπον μια νεαρη Ρουμανα με ομορφο προσωπο με ομορφα ματια,ωραιο φυσικο στητο μικρομεσαιο στηθος,λευκο δερμα,κανονικο αναστημα,μακρια μαυρα μαλλια κατω απο τους ωμους και σωμα με πιασηματα.

Εδωσα το 10ρικο λοιπον και μετα απο ενα δωματιο ηρθε σε μενα η κοπελα.Μου πεταξε ενα ξερο γεια.Δεν εκανα καμια προσπαθεια να σπασω τον παγο γιατι ξερω οτι δεν κανει σοσιαλ ταιμ.Ηταν ελαχιστες οι λεξεις που ανταλλαξαμε.Η κοπελα ξαπλωσε μπροστα μου και μου εφαρμοσε αμεσως το προφυλακτικο.Μηδεν στα προκαταρκτικα.Ξεκινησε αμεσως την πιπα.Μπορω να πω οτι η πιπα της ηταν καλυτερη απο οτι περιμενα.Ναι μεν ειχε γρηγορο ρυθμο και ειχε χρηση χεριου αλλα με καυλωνε να βλεπω να με τσιμπουκωνει αυτη η ομορφη πουτανα.Αυτη με πιπωνε και εγω χουφτωνα την κωλαρα της.Τα ποδια τα ειχε κλειστα για να μην εχω προσβαση στην μουναρα της.Η πιπα της ειχε μετρια διαρκεια.Φυσικα και δεν ηθελε να ακουμπαω το κεφαλι της οταν με πιπωνε.Οπως αλλωστε κανουν ολες οι φολαρες!

Την ξαπλωσα ανασκελα και της τον εχωσα στο μουνακι της.Εχει ωραιο ξυρισμενο μουνακι.Την γαμουσα αλλα αυτη δεν συμμετειχε καθολου.Κοιτουσε απλως την κοιλια μου.Δεν θελει ουτε γλειψιμο στα βυζια της αλλα και ουτε στον λαιμο της.Την γαμουσα και χουφτωνα το ωραιο της στηθος.Αυτη ειχε βαλει και ενα ωραιο αρωμα και μοσχοβολουσε.Βαρεθηκα να βλεπω το απλανες βλεμμα της και την εστησα στα τεσσερα.Ωραια η θεα της κωλαρας της στα τεσσερα.Αυτη ομως ειχε κατεβασει το κεφαλι κατω και κοιτουσε το μαξιλαρι και τα σεντονια...χαχα...Της τον καρφωσα και αρχισα να την γαμαω.Της εριξα μερικα χλιαρα κωλοχαστουκια αλλα αυτη και παλι διαμαρτυρηθηκε! Την γαμουσα προς το τελος δυνατα και αυτη εβγαζε αληθινα βογγητα! Φαινοταν οτι ποναει.Εβλεπα και το καυλωτικο θεαμα απο τον καθρεπτη.Μετα απο μερικα λεπτα γρηγορου σφυροκοπηματος δεν αντεξα και αρχισα να χυνω.Αυτη μετα απο λιγο ηθελε να τραβηχτει αλλα εγω την κρατησα μεχρι να ξεστραγγισω.Αυτη εβαλε στα γρηγορα το στρινγκακι της και εφυγε απο το δωματιο χωρις να πει ουτε ενα γεια.

Συνοψιζοντας,η Ουαννα η αλλιως Ιωαννα ειναι μια μουναρα ιεροδουλη.Κανει οπως υπεραπλο αποστειρωμενο σεξ.Δεν θελει να την φιλανε καθολου στο σωμα της,να μην την ακουμπανε κεφαλι της.Η πιπα της μετρια και εχει μετρια διαρκεια.Δεν συμμετεχει καθολου στο κυριως σεξ.Ειναι καθαρη παντως ιεροδουλη και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Οποτε στις προσφερομενες υπηρεσιες παιρνει κατω απο την βαση σε συγκριση με αλλες ιεροδουλες.Θεμα χρονου δεν εθεσε και η ευγενικη τσατσα δεν ενοχλησε.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Καπέλο

TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 alpula, sotis99, jimadams71 και 7 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
02 Νοεμβρίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Ανεβηκα τα λιγα σκαλοπατακια και εισηλθα στο υπεριψωμενο ισογειο σαλονι του εν λογω οικου.Η Νατα η Ναταλια ειναι μια νεαρη Ρωσιδα η Ουκρανη με ομορφο προστυχο προσωπο με επισης ομορφα ματια,ισιο μακρυ μαυρο μαλλι που ειχε μαζεμενο σε μια κοτσιδα,λευκο δερμα,κανονικο αναστημα,κανονικο σωμα με επιπεδο κοιλια,ωραιο μικρομεσαιο στηθος,ενα τατου στο εσωτερικο του ενος χεριου και ενα τατου τραιμπαλ πανω απο τον κωλο.Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο σωμα της και σταση 69.Δουλευε μαζι με την Εμιλυ που παλαιοτερα ηταν στο Μεταξι στο Ιασωνος 10 και την επαιρναν τα πακια.Σαφως ανωτερη σε εμφανιση η Νατα αλλα ειμαι σιγουρος και σε υπηρεσιες απο την Εμιλυ.
Εδωσα λοιπον το 20ρικο και περασα στο δωματιο.Μετα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Δεν μιλαει καθολου Ελληνικα.Καταλαβαινει ομως τα βασικα Αγγλικα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες.Η κοπελα ξερει να σπαει τον παγο.Αυτη ξαπλωσε διπλα μου και αρχισε αμεσως να μου κανει προκαταρκτικα.Αρχισε να μου γλυφει τα βυζακια μου και τον λαιμο μου.Αμεσως μου εκανε επιθεση για γλωσσοφιλα αλλα εγω τα απεφυγα ευγενικα.Αυτη πρεπει να ξενερωσε λιγο.Εγω ταυτοχρονα χουφτωνα και βαρουσα το κωλαρακι της.Αυτη εβγαλε τον στηθοδεσμο της και το εσωρουχο της.Εχει πολυ ωραιο στηθος! Εγω αρχισα να γλυφω με μανια το στηθος της! Μετα αυτη κατεβηκε για να ξεκινησει την πιπα.Αρχισε να γλυφει τον κορμο της πουτσας μου.Της ειπα να μου εφαρμοσει το προφυλακτικο.Αυτη ξαφνιαστηκε και ελεγε οτι δεν κανει πιπα με προφυλακτικο! Οτι δεν της αρεσει να κανει πιπα με προφυλακτικο! Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο με πουτανα! Να θελει ντε και καλα απο μονη της να κανει ακαποτη πιπα...χαχα...Τεσπα,τελικα εφαρμοσε την καποτα και ξεκινησε την πιπα.Η πιπα της ειναι μετρια και ρηχη.Σε καμια περιπτωση δεν ειναι βαθια! Εκτος και αν ειστε μικροτσουτσουνοι!...χαχα...Της πατουσα το κεφαλι αλλα αυτη δεν μπορουσε να τον παρει βαθια.Παντως δεν παραπονεθηκε που της πατουσα το κεφαλι.Την εβαλα να μου γλυψει και τα μπαλακια.Το εκανε για λιγο ομως.Δεν το εχει με το καραμελωμα.Η πιπα της ειχε μικρη διαρκεια για τα δεδομενα της Φυλης.
Αυτη αρχισε να τριβεται πανω μου και ηθελε να κανει ιππασια αλλα εγω την ξαπλωσα ανασκελα και εγλυψα το ξυρισμενο της μουνακι.Κρεμα δεν ειχε βαλει στο μουνακι της.Εχει παντως ξεχειλωμενο μουνι!Την εγλυφα και αυτη εδειχνε να το απολαμβανει και με κοιτουσε με τα ομορφα ματακια της.Πηγα να της βαλω χερι στο μουνακι αλλα αυτη το τραβηξε ευγενικα.Την εγλυψα για αρκετη ωρα.Ανεβηκα απο πανω της και της τον ξαναεδωσα στο στομα.Αυτη με εγλυψε για λιγο ακομη.Παλι ρηχη ομως η πιπα της.Πηγα να της κανω λιγο mouthfucking αλλα η κοπελα δεν μπορει να τον παρει βαθια οποτε δεν ηθελα να την ζορισω.Πρωτη σταση της τον καρφωσα στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα και αυτη με κοιτουσε μεσα στα ματια και επιζητουσε κανενα γλωσσοφιλο.Την γαμουσα και αυτη επαιζε με το στηθος μου.Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα.Ωραια η τοποθετηση του σωματος της.Αρρωστεια η κωλαρα της στα τεσσερα! Ξεροχυνω!!! Της τον καρφωσα και αρχισα να την γαμαω δυνατα.Το θετικο ειναι οτι αυτη αμεσως εκανε παιχνιδι με τον καθρεπτη.Αυτο το βαζω στα θετικα της συνευρεσης.Την γαμουσα και την βαρουσα δυνατα στα κωλομερια.Χορτασα να την βαραω στα κωλομερια!...χαχα...Την τραβουσα και απο τα μαλλια αλλα εκει παραπονεθηκε λιγο να το κανω σιγα.Ηθελα να χυσω πανω στο τραιμπαλ τατου της.Αυτη στην αρχη δεν ηθελε.Αυτο το βαζω στα αρνητικα γιατι στο σαλονι ανακοινωθηκε τελειωτικο στο σωμα.Τελικα δεχτηκε να ολοκληρωσω πανω στο τατου της και τα κωλομερια της.Βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο και αρχισα να τραβαω μαλακια στα κωλομερια της.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω παρατεταμενα πανω στα κωλομερια της,το τραιμπαλ τατου της και γενικα την πλατη της.Της εδωσα χαρτι για να σκουπιστει.Η κοπελα σκουπιστηκε,ντυθηκε και αποχωρησε απο το δωματιο.
Συνοψιζοντας,η Νατα η Ναταλια ειναι μια μουναρα ιεροδουλη και ειναι σε επιπεδο εμφανισης ειναι απο τις πιο ωραιες στην Φυλης αυτη την στιγμη.Αλλα και σε επιπεδο υπηρεσιων κινειται πανω απο τον μεσο ορο.Δεν θα την ελεγα vfm αλλα ειναι αρκετα καλη περιπτωση εμφανισιακα και απο πλευρας αποδοσης στο δωματιο.Εχει για τα δικα μου γουστα ομοροφο προσωπο και ωραιο στηθος.Και γενικα εχει σεξυ κορμι και της πανε τα τατου που εχει πανω της.Στα θετικα βαζω τα προκαταρκτικα που ειναι μεγαλης διαρκειας,οτι της αρεσει το γλυφομουνι,οτι κανει παιχνιδι με τον καθρεπτη,οτι συμμετεχει στο κυριως σεξ με αληθινα βογγητα και επιζητει τα γλωσσοφιλα αν της αρεσεις.Επισης ειναι δεκτικη σε αλλαγη στασεων και δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Στα αρνητικα βαζω την μετρια πιπα της,εκανε λιγο καραμελωμα και δεν ηθελε στην αρχη να χυσω πανω στο κορμι της.Γενικα ειναι μια ευδιαθετη και ευγενικη ιεροδουλη που θελει να ικανοποιησει τον πελατη.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Υπηρεσίες
Στάση 69
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 ΔΑΜΟΣ, sotis99, anoixtiri και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
02 Νοεμβρίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Η Σαρα ειναι μια νεαρη Ρωσιδα με ομορφο γλυκο προσωπο,ισιο μακρυ μαλλι κατω απο τους ωμους,μικρα φυσικα στητα βυζακια,λευκο δερμα,κανονικο σωμα με αρμονικα κατανενημενα τα πιασηματα και κωλος με πιασηματα.Ειναι σχετικα ψηλη αλλα οχι τοσο οσο η Λανα.Φορουσε ενα μαυρο κατι σαν μπειμπι ντολ.Εκανε ενα χαμογελαστο σαλοναρισμα που προδιεθετε καλο γαμησι.Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο,σταση 69 και τελειωτικο στο σωμα της.
Εδωσα ενα 20ρικο και περασα στο δωματιο.Υστερα απο λιγο ηρθε η κοπελα.Δεν μιλαει καθολου Ελληνικα.Καταλαβαινει τα βασικα Αγγλικα.Αυτη ξαπλωσε διπλα μου και ξεκινησε τα προκαταρκτικα.Μου εγλυφε τον λαιμο και τα βυζακια μου και τα αυτια μου.Εγω χουφτωνα την κωλαρα της και της βαρουσα μπατσες χωρις αυτη να διαμαρτυρεται.Αυτη ταυτοχρονα επαιζε με την φουσκωμενη μου πουτσα.Τα προκαταρκτικα της ειχαν αρκετη διαρκεια.Με ρωτησε αν θελω ελευθερο στοματικο.Της ειπα να εφαρμοσει προφυλακτικο και αυτη ξεκινησε την πιπα.Ηταν ξαπλωμενη πλαγια προς τα εμενα και με πιπωνε.Εγω της πατουσα το κεφαλι αλλα αυτη δεν μπορει να τον παρει βαθια.Η πιπα της ειχε γρηγορο ρυθμο με αρκετη χρηση χεριου.Πηγα να βαλω χερι στο μουνακι της αλλα αυτη τραβιοταν.Η πιπα της ειχε μικρη διαρκεια για τα δεδομενα του 20ρικου.
Την ξαπλωσα ανασκελα και εγλυφα το ξυρισμενο της μουνακι.Αυτη εδειχνε να της αρεσει πολυ και βογγουσε δυνατα! Ταυτοχρονα επαιζε με τα μαλλια μου.Πηγα να της χωσω δαχτυλο στο μουνακι της αλλα αυτη το απομακρυνε.Την εγλυψα για αρκετη ωρα.Πρωτη σταση της τον καρφωσα στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα και εγλυφα τα βυζακια της και τον λαιμο της.Αυτη επαιζε με το στηθος μου και με κοιτουσε στα ματια μου.Κινηση για γλωσσοφιλα δεν εκανα αν και αυτη πολλες φορες εφερνε το στομα της πολυ κοντα στο δικο μου σε αποσταση αναπνοης.Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα με αυτην να κοιταει φατσα τον καθρεπτη.Την γαμουσα και βαρουσα την κωλαρα της και την τραβουσα απο τα μαλλια.Με τα απο λιγο ενιωσα οτι σε λιγο θα χυσω.Βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Της ειπα οτι θελω να χυσω πανω της.Αυτη μου ειπε κατι για τον χρονο.Οτι και καλα τελειωσε ο χρονος.Δεν ξερω μπορει να νομιζε οτι ειχα χυσει! Τεσπα,τελικα δεχτηκε να χυσω πανω στην κωλαρα της.Την εστησα στα τεσσερα για να βλεπω την κωλαρα της και απο τον καθρεπτη.Ανεβηκα πανω στο κρεββατι και τραβουσα μαλακια πανω στην κωλοτρυπιδα της.Ειναι αρρωστεια ο κωλος της! Πολυ καυλωτικο θεαμα! Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω πανω στον κωλο της και την πλατη της.Της εδωσα χαρτι για να σκουπιστει.Η κοπελα ντυθηκε,με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.
Συνοψιζοντας,η Σαρα ειναι μια ιεροδουλη αρκετα καλης εμφανισης.Στην περιοχη της Λιοσιων σιγουρα ειναι απο τις πιο ομορφες.Κανει καποια προκαταρκτικα αλλα η πιπα της ειναι μετρια.Της αρεσει πολυ το γλυφομουνι και συμμετεχει στο κυριως σεξ με αληθινα επιφωνηματα.Στα αρνητικα οτι εθεσε θεμα χρονου και στην αρχη δεν ηθελε να τελειωσω πανω στο κορμι της.Ενω αυτο ειχε ανακοινωθει στο σαλονι.Δεν μπορω να την τοποθετησω στη λιστα των vfm αλλα και ουτε στην λιστα με τις φολες.Θεωρω οτι κινειται λιγο πανω απο τον μεσο ορο.Θα ελεγα οτι εχει πιο ομορφο προσωπο απο την Λανα αλλα η Λανα εχει πιο ωραιο σωμα.Επισης θεωρω την Λανα καλυτερη σε υπηρεσιες απο την Σαρα.Κανει πιο ωραια βαθια πιπα η Λανα και γενικα εχει πιο καυλιαρικη ρομαντικη συμμετοχη στο σεξ.Αλλωστε υπαρχει κριτικη μου για την Λανα στον ιδιο οικο.Για την Βικυ εχω γραψει πριν χρονια κριτικη οταν ηταν στο Πιπινου 118.Τοτε δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος γιατι εδειξε σημαδια βιασυνης και εκτοτε δεν την ξαναπηρα.Ενταξει ομορφη κοπελα αλλα οχι και καραμουναρα οπως την αποκαλουν πολλοι.Οποτε σε αυτην την κριτικη συγκρινα αντικειμενικα τις τρεις κοπελες αυτου του οικου.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Υπηρεσίες
Στάση 69
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 ΔΑΜΟΣ, sotis99, xxxxxxxx και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
15 Οκτωβρίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Η Αλεξανδρα ειναι μια νεαρη ιεροοδουλη με ομροφο γλυκο προσωπο με μια ελια πανω απο τα χειλη,λευκο δερμα,μακρυ μαυρο σγουρο μαλλι,κοντη σε αναστημα,ωραια μικρα στητα φυσικα βυζακια και κανονικο σωμα με πιασηματα στον κωλο.

Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο.Μετα απο λιγο ηρθε η κοπελα χαμογελαστη και ευδιαθετη.Μιλαει πολυ καλα Ελληνικα και λεει οτι ειναι βερα Ελληνιδα.Εβγαλε το στρινγκακι της και ξαπλωσε με το κωλαρακι της προς τα εμενα και λιγο πλαγια.Κατι σαν σταση 69.Μου εφαρμοσε το προφυλακτικο και ξεκινησε να με πιπωνει.Εγω εβλεπα την ωραια της κωλοτρυπιδα που δυστυχως δεν προσφερει.Οταν εβαζα δαχτυλο στο μουνακι της τοτε αυτη τραβιοταν μπροστα οποτε σταματησα.Η πιπα της ειχε ηταν αδιαφορη,ρηχη και ειχε μετρια διαρκεια.

Οταν σταματησε την πιπα τοτε ηθελε να ανεβει απο πανω αλλα εγω την ξαπλωσα ανασκελα και της τον καρφωσα στο ωραιο ξυρισμενο της μουνακι στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα και την εγλυφα στον λαιμο και στα βυζακια και αυτη επαιζε με το στηθος μου.Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα και της τον καρφωσα.Ωραια η θεα της στα τεσσερα.Την γαμουσα σε δυνατους ρυθμους και αυτη βογγουσε αλλα εδειχνε να αντεχει.Την γαμουσα και την βαρουσα στα κωλομερια και την τραβουσα απο τα μαλλια.Αυτη δεν παραπονεθηκε καθολου και γυρνουσε το κεφαλι πισω και μου εριχνε καυλωτικες ματιες.Ειχε υποταχτει στις ορεξεις μου.Μετα απο μερικα λεπτα δεν αντεξα και αρχισα να χυνω μεσα στο μουνακι της.Αυτη περιμενε μεχρι να τα χυσω ολα,ντυθηκε,με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας,η Αλεξανδρα ειναι μια αρκετα εμφανισιμη ιεροδουλη.Απο τις πιο ωραιες αυτη την περιοδο στο Μεταξι.Προσφερει απλο τυποποιημενο σεξ αλλα δεν το κανει με υφος ντιβας και δεν εχει μη μου απτου συμπεριφορα.Ειναι μια ιεροδουλη που σεβεται τον πελατη και θελει να περασεις καλα.Το εχει με το social time και σπαει τον παγο.Εχει δουλεψει επισης σε στουντιο καθως και στην Φυλης.Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε και η ευγενικη τσατσα δεν μας ενοχλησε.Η συνευρεση εγινε στο ισογειο.Ελπιζω να σας βοηθησα!
Καπέλο

TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 alpula, sotis99, Ημεδαπος και 13 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
14 Οκτωβρίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0

Η Ναταλι ειναι μια νεαρη ξενη ιεροδουλη με σχετικα ομορφο προσωπο,ισιο μαυρο μαλλι πανω απο τους ωμους σε στυλ κατι σαν καρε,μικρα στητα φυσικα βυζακια,λευκο δερμα,κοντη σε αναστημα και κανονικο σωμα.Εχει εργαστει επισης Κολωνου 11 υπογειο,Κολωνου 15 αριστερα κτλ.

Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο που εχει ανακαινιστει προσφατα και ειναι καλυτερο σε σχεση με το παρελθον.Μετα απο λιγο ηρθε η κοπελα.Μιλαει λιγα Ελληνικα.Την ειδα καπως βιαστικη.Αμεσως μου εφαρμοσε το προφυλακτικο χωρις να κανει προκαταρκτκα.Ειχε γυρισει την πλατη προς τα εμενα και με πιπωνε.Η πιπα της ειχε γρηγορο ρυθμο,χρηση χεριου και μετρια διαρκεια.Με μπαλακια δεν ασχοληθηκε.Ρηχη πιπα.

Οταν σταματησε την πιπα τοτε την ξαπλωσα ανασκελα και της τον καρφωσα στο ξυρισμενο και ωραιο της μουνακι.Την γαμουσα σε μετριος ρυθμους και εγλυφα τα βυζακια της και τον λαιμο της.Οταν ανεβαζα ρυθμο τοτε αυτη εδειχνε να ποναει.Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα.Αυτη εβαλε το μαξιλαρι κατω απο τα βυζια της και ειχε κατω το κεφαλι της.Την γαμουσα αλλα αυτη δεν εκανε παιχνιδι με τον καθρεπτη.Την γαμουσα και την βαρουσα στα κωλομερια και αυτη εβγαζε καποια βογγητα.Μετα απο μερικα λεπτα αρχισα να χυνω.Την κρατησα μεχρι να τα χυσω ολα.Αυτη ντυθηκε,με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας,η Ναταλι ειναι μια ιεροδουλη αξιοπρεπης εμφανισης ειδικα για τα δεδομενα του Μεταξιου.Στο σαλονι σου κανει επιθεση και προσπαθει να σου δειξει οτι ειναι καλη.Στο δωματιο ομως ειναι βιαστικη και προσεφερι τυπικες αποστειρωμενες υπηρεσιες.Δεν εθεσε θεμα χρονου αλλα απο ολες τις κινησεις της φαινοταν οτι δεν θελει να ξεπερναει συγκεκριμενα χρονικα ορια.Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 ΔΑΜΟΣ, sotis99, Andrew256 και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
02 Οκτωβρίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Ανεβηκα τα πολλα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω παλιου και καλτ οικου ανοχης.Δεν ειχα ξαναγαμησει σε αυτο τον οικο στα τοσα πολλα χρονια που γαμαω στα μπουρδελακια.Σαλοναρισε μονη της η Μπαρμπορα χωρις την τσατσα.Η Μπαρμπορα ειναι γνωστη στους περισσοτερους μπουρδελιαρηδες.Προκειται για μια προμιλφ με μετριο σε ομορφια προστυχο προσωπο , ισιο μακρυ μαυρο μαλλι , ωραιο μεσαιο φυσικο στηθος , λευκο δερμα , κανονικο αναστημα και σωμα με πιασηματα και κωλαρα.Εχει δουλεψει επισης Αδανων 2 , Βεργας 6 και πολυ παλαιοτερα στα κεντρικα της Φυλης.Κανει φουλ προγραμμα.

Εδωσα το 20ρικο και περασα στο δωματιο.Υστερα απο λιγο ηρθε η κοπελα.Κρατουσε ενα τσιγαρο στα χερια της.Οπως γραφουν οι περισσοτεροι κριτικογραφοι στις κριτικες τους.Δεν της ειπα τιποτα για το τσιγαρο.Λενε οτι ειναι πολυ αλλοπροσαλλη και νευριαζε αν της πεις καμια κουβεντα για το τσιγαρο.Εκανε ενα τσιγαρο και υστερα αρχισε να μου γλυφει τον λαιμο και το σωμα μου.Κατεβηκε πιο χαμηλα και αρχισε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια.Ηταν ξαπλωμενη πλαγια προς τα εμενα και με πιπωνε.Η πιπα της ειναι καλη ,υγρη ,σχετικα βαθια και μετριας ταχυτητας.Μου εκανε και ωραιο καραμελωμα στα μπαλακια.Η πιπα της ειχε ικανοποητικη διαρκεια.

Την ξαπλωσα ανασκελα επειδη ημουν φορτωμενος αρκετα.Εγλυψα το ωραιο της στηθος και τον καρφωσα στο μουνακι της στην ιεραποστολικη σταση.Αυτη δεν εχει τελειως ξυρισμενο το μουνακι της.Εχει αφησει απο πανω τριχες σε σχεδιο ρομβου/τριγωνου.Μου θυμισε την πορνοσταρ Maria Bellucci που το εχει ετσι στις τσοντες.Της τον καρφωσα και αρχισα να την γαμαω.Την γαμησα για μερικα λεπτα.Ενιωθα ομως το τελος να πλησιαζει.Θα εχυνα και δεν θα προλαβαινα να σκισω το κωλι της.Οποτε αποφασισα να την ξεφτυλισω και να της τα πεταξω στην μαπα της.Αυτη δεχτηκε με χαρα να της τα ριξω στο προσωπο.Ξαπλωσε στο κρεββατι και εγω αρχισα να τραβαω μαλακια στο προσωπο της.Αυτη εβγαζε την γλωσσα της εξω.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω μια μεγαλη ποσοτητα σπερματος στο προσωπο της.Την πετυχα στο στομα,στην γλωσσα,στα μαλλια , στα ματια! Απαξιωτικο χυσιμο στη μαπα!....χαχα...Της εδωσα χαρτι να σκουπιστει.Η κοπελα σκουπιστηκε,ειπε οτι θα παει να κανει ντουζακι,με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Μπαρμπορα ειναι μια προμιλφ ιεροδουλη μετριας εμφανισης.Το προσωπο της και το σωμα της δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο απο πλευρας ομορφιας.Εχει ομως καλο στηθος και το δυνατο της σημειο ειναι το υπερφουλαρισμενο προγραμμα που προσφερει.Δεν εδειξε σημαδια βιασυνης και η τσατσα δεν μας ενοχλησε.Σιγουρα ειναι αλλοπροσαλλη σε συμπεριφορα αλλα αν πας με τα νερα της μπορεις να περασεις καλα στο δωματιο.Μεγαλη καυλα να την χυνεις στην μαπα γιατι ως γνωστον πολυ λιγες τανες το δεχονται.Ελπιζω να σας βοηθησα!
Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Υπηρεσίες
Ελεύθερο στοματικό
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 ΔΑΜΟΣ, sotis99, Larsonb και 26 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
02 Οκτωβρίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Η Μιλενα ειναι μια σχετικα νεαρη Αλβανιδα ιεροδουλη με αδιαφορο σε ομορφια προσωπο , σγουρο μακρυ ραστα μαλλι , λευκο δερμα , κανονικο αναστημα , μικρο φυσικο πεσμενο στηθος , σωμα με πιασηματα και κωλαρα.Ανακοινωθηκε φουλ προγραμμα.Εχει ξεκινησει απο Φυλης 74 και εχει δουλεψει επισης στο Φυλης 134 ισογειο.

Εδωσα ενα 10ρικο και περασα στο δωματιο που ειναι κατω απο τον μεσο ορο της περιοχης σε επιπεδο καθαριοτητας.Δεν εχει γινει καμια ανακαινιση οπως σε πολλα σπιτακια του Μεταξουργειου.Υστερα απο λιγο ηρθε η κοπελα.Μου εγλυψε λιγο το σωμα μου.Αυτα ηταν τα προκαταρκτικα.Υστερα ξαπλωσε πλαγια προς τα εμενα και αφου μου εφαρμοσε το προφυλακτικο ξεκινησε την πιπα.Η πιπα της ειναι μετρια.Ειχε σχετικα γρηγορο ρυθμο και λιγο χρηση χεριου.Βαθια δεν μπορει να τον παρει.Η πιπα της ειχε ικανοποιητικη διαρκεια για τα επιπεδα του Μεταξουργειου.

Την ξαπλωσα ανασκελα και της τον καρφωσα στο μεγαλο ξεχειλωμενο μουνακι της.Εχει μεγαλα μουνοχειλα! Την γαμησα για μερικα λεπτα σε αυτη την σταση.Η κοπελα δεν εδειχνε να βιαζεται.Ηθελα ομως να της σκισω το κωλι.Την εστησα στα τεσσερα.Αυτη σαλιωσε τον κωλο της.Εκανα μια προσπαθεια να μπω μεσα της αλλα η χοντρη μου πουτσα δεν εμπαινε.Της εριξα σαλια στην δουλεμενη της κωλοτρυπιδα και στο καυλι μου.Με την δευτερη προσπαθεια και με την βοηθεια του σαλιου η χοντρη μου πουτσα μπηκε στο κωλαρακι της.Στην αρχη την γαμουσα σιγα αλλα αυτη εδειχνε να ποναει πολυ.Κοιτουσα και το θεαμα απο τον καθρεπτη.Αυτη ομως δεν εκανε παιχνιδι με τον καθρεπτη.Απλως κοιτουσε κατω το κρεββατι.Μετα απο λιγο μου ειπε οτι δεν αντεχει και να της τον ξαναβαλω στο μουνακι της.Της ειπα να κανει υπομονη και ανεβασα ρυθμο για να μπορεσω να χυσω.Την ξεκωλιαζα κανονικα με τους ηχους πλατς πλουτς να ακουγονται.Αυτη εβγαζε καποια βογγητα αλλα υπεμενε το χυσιμο μου.Την ξεκωλιαζα και αυτη επαιζε με το μουνακι της.Βαρουσε δυνατα το μουνακι της.Αυτο ηταν καυλωτικο θεαμα.Προφανως το εκανε για να με καυλωσει περισσοτερο και για να χυσω γρηγοροτερα.Μετα απο μερικα λεπτα δυνατου ξεκωλιασματος αρχισα να χυνω παρατεταμενα στην κωλαρα της.Βγηκα απο μεσα της και αυτη αναστεναξε ανακουφισμενα...χαχα...Ευτυχως η καποτα δεν ειχε ιχνη μερεντας.Η κοπελα ντυθηκε , δεν μου ειπε οτι με περιμενει ξανα...χαχα...Απλως με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Μιλενα ειναι μια ιεροδουλη αδιαφορης εμφανισης.Οπως η πλειοψηφια στο Μεταξουργειου.Αν δεν εδινε το κωλι της δεν θα περνουσα στα πορνοεδνοτερα.Μετρησε και το γεγονος οτι εχει καλες κριτικες απο την Φυλης και οι κριτικογραφοι γραφουν οτι δινει χωρις υπεκφυγες το κωλι της.Με λιγα λογια ειναι ενα τιμιο κωλι στο 10ρικο! Τελειωτικο στο σωμα της δεν κανει καθολου.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Καπέλο

TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 alpula, alex2003, sotis99 και 18 άλλα μέλη
Σχόλια (5)
12 Σεπτεμβρίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Η Μελινα ειναι μια νεαρη Ρωσιδα με μετριο προς αδιαφορο σε ομορφια προσωπο , μεγαλες φυσικες βυζαρες περιπου 4ρι ,λευκο δερμα , κοντη σε αναστημα και σωμα με πιασηματα προς το παχουλο.Η κοπελα σαλοναρισε χωρις στηθοδεσμο και φορουσε μονο το στρινγκακι της.Το ματι αμεσως πεφτει στις βυζαρες της!

Εδωσα ενα 10ρικο και περασα στο δωματιο.Υστερα απο λιγο ηρθε η ευδιαθετη κοπελα.Μιλαει λιγα Ελληνικα αλλα καταλαβαινει καλυτερα τα Αγγλικα.Αυτη εβγαλε το στρινγκακι της.Την εβαλα να ξαπλωσει απο πανω μου.Αρχισα να γλυφω τις μεγαλες βυζαρες της.Ειναι σαν πεπονια! Αυτη δεν εδειξε να ενοχλειται καθολου οπως κανουν καποιες φολες.Εγλυψα τις βυζαρες της για αρκετη ωρα.Υστερα αυτη μου εφαρμοσε το προφυλακτικο και ξεκινησε την πιπα.Ηταν ξαπλωμενη με την πλατη προς τα εμενα και με πιπωνε.Αυτη με πιπωνε και εγω της πατουσα το κεφαλι.Η πιπα της ειναι μετρια ,ρηχη και με ελαφρα χρηση χεριου.Ειχε λιγο γρηγορο ρυθμο.Η πιπα της ειχε ικανοποιητικη διαρκεια για τα επιπεδα του Μεταξιου.

Οταν σταματησε την πιπα τοτε την ξαπλωσα ανασκελα και της τον ξαρφωσα στο ξυρισμενο της μουνακι.Την γαμουσα και εγλυφα τις βυζαρες της.Της ανοιξα καλα τα ποδια και συνεχιζα να την γαμαω.Αυτη δεν εδειχνε καποια συμμετοχη.Ανεβασα ρυθμο και αρχισα να την γαμαω πιο δυνατα.Την γαμουσα και εγλυφα τις βυζαρες της και εχυνα μεσα στο μουνακι της.Αυτη περιμενε μεχρι να τα χυσω ολα.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας,η Μελινα ειναι μια μετρια σε ομορφια ιεροοδουλη.Το δυνατο σημειο στην εμφανιση της ειναι οι μεγαλες φυσικες βυζαρες της.Σε επιπεδο υπηρεσιων δεν θα την ελεγα φολα.Επειδη ειχα διαβασει αρνητικη κριτικη και σχολια για την κοπελα.Βεβαια δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο απο πλευρας υπηρεσιων.Θα ελεγα οτι κινειται σε μετρια επιπεδα οι υπηρεσιες της.Στα πλαισια του απλου αποστειρωμενου προγραμματος που προσφερει.Δεν εχει παντως μη μου απτου συμπεριφορα και δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Η τσατσα δεν μας ενοχλησε.Τελειωτικο στις βυζαρες της δεν αφηνει.Κριμα με τετοιες βυζαρες! Η συνευρεση εγινε στον δευτερο οροφο. Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 kostis76, tsitsibirdis, ΔΑΜΟΣ και 16 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
26 Αυγούστου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Η Τζενη ειναι μια Ρωσιδα περιπου 27/30 ετων με μετριο σε ομροφια προσωπο με μια ελια πανω απο τα χειλη της,ισιο μακρυ μαυρο μαλλι ,μικρο πεσμενο φυσικο βυζι,λευκο δερμα ,ψηλο αναστημα και σωμα με πιασηματα και ζουμερη κωλαρα.

Εδωσα το 20ρικο και περασα στο δωματιο.Υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Δεν μιλαει καθολου Ελληνικα.Μιλαει ομως Αγγλικα.Την εβαλα να ξαπλωσει απο πανω μου και αρχισα να την χουφτωνω.Αυτη μου εκανε προκαταρκτικα.Με εγλυφε στον λαιμο,στο προσωπο και στο στηθος μου.Εγω χουφτωνα και βαρουσα την κωλαρα της.Της αφαιρεσα τον στηθοδεσμο και της εγλυψα για λιγο το στηθος.Αυτη μου εδειξε το προφυλακτικο και το μωρομαντηλο.Της εδειξα το προφυλακτικο.Αυτη το εφαρμοσε οπως το κανουν οι εμπειρες πουτανες και ξεκινησε την πιπα.Η πιπα της ηταν αμεσως βαθια! Με πιπωνε βαθια και εκανε στρογυριστες κινησεις με το στομα της και το κεφαλι της.Ειχα πεθανει απο καυλα!Με πιπωνε αρκετα βαθια και καποια στιγμη το τερματισε! Ντιπφροατ! Και εμεινε και για μερικα δευτερα ετσι μπουκωμενη.Αυτη οταν με μπουκωνε εγω της πατουσα το κεφαλι ,της το κρατουσα βαθια και της εκανα mouthfucking! Πολυ υποτακτικο πουτανακι! Ουτε γκομενα μου να ηταν!...χαχα...Την εβαλα να μου γλυψει και να μου ρουφαει τα αρχιδια.Ειναι δεκτικη και στο καραμελωμα.Η πιπα της ειχε μεγαλη διαρκεια.Εγω αφου ειδα οτι αυτη δεν βιαζεται το πηγα σιγα σιγα για να απολαυσω την τσιμπουκαρα της.Καποια στιγμη της ειπα να με κοιταει στα ματια ετσι οπως ηταν μπουκωμενη...χαχα...Καυλωτικο θεαμα.

Μετα την εβαλα να ξαπλωσει ανασκελα και ανεβηκα απο πανω της και της τον ξαναεδωσα στο στομα.Και τωρα που τα γραφω ξανακαυλωνω...χαχα...Την εβαλα να μου ρουφηξει τα αρχιδια και μετα παλι της γαμουσα το στομα.Mouthfucking διαρκειας! Σταματησα απο μονος μου για να γαμησω και λιγο.Γιατι αυτη ακομα πιπα θα μου επαιρνε.Αυτη καθαρισε το μουνακι της με μωρομαντηλο και εγω εγλυψα για λιγο το καθαρο και ξυρισμενο μουνακι της.Αυτη εδειχνε να το απολμβανει και να της αρεσει.Της τον καρφωσα και αρχισα να την γαμαω στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα και αυτη κουνιοταν προς το μερος μου.Την ρωτησα που μπορω να τελειωσω.Ηταν αρνητικη στο να τελειωσω στην μαπα της...τι κριμα...χαχα...Δεχτηκε στο στηθος ,στομα και στην πλατη της με την προυποθεση μην πετυχω μουνι και κωλοτρυπιδα...χαχα...Την εστησα στα τεσσερα με θεα την ζουμερη της κωλαρα προς τον καθρεπτη.Εβλεπε και αυτη τον καθρεπτη.Την βαρουσα στα κωλομερια και τραβουσα μαλακια πανω απο τον κωλο της και την πλατη της.Μετα απο λιγο δεν αντεξα και αρχισα να χυνω πανω στην πλατη της πανω απο την κωλαρα της.Αυτη περιμενε μεχρι να τα χυσω ολα.Της εδωσα χαρτι για να σκουπιστει.Ντυθηκε με ηρεμια, μου ειπε οτι της αρεσει πολυ το σεξ,μου εδωσε ενα φιλακι στο μαγουλο και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας,η Τζενη ειναι μια ιεροδουλη μετριας εμφανισης.Σε καποιους μπορει να φανει και αδιαφορη.Ειδικα το προσωπο της.Ειναι ομως μια φιλικη ιεροδουλη υποτακτικης ψυχολογιας που σεβεται τον πελατη και θελει να περασεις καλα.Κανει καποια προκαταρκτικα.Το δυνατο της σημειο ομως ειναι η βαθια ντιπφροατ τσιμπουκαρα της που ειναι μεγαλης διαρκειας.Αν δεν την σταματησεις δεν σταματαει απο μονη της.Κανει καραμελωμα και ειναι δεκτικη σε mouthfucking.Εχει καθαρο σωμα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Δεν εδειξε καθολου σημαδια βιασυνης.Η τσατσα μας ενοχλησε μετα το δεκαλεπτο.Προφανως αν αρεσετε στην κοπελα τοτε θα περασετε πολυ καλα.Αυτο καταλαβα εγω.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Υπηρεσίες
Στάση 69
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 sotis99, mallias20, professorx και 9 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
15 Αυγούστου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Ανεβηκα τα πολλα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Η ευγενικη τσατσα μου παρουσιασε την μαρουλα Μπελλα.Πρωτη φορα την εβλεπα.Εχει αρκετη καυλωτικη εμφανιση ειδικα για μαυρη που οι περισσοτερες στο Μεταξι ειναι μπαζα και χοντρες.Εχει ομορφο προστυχο καυλιαρικο προσωπο με ομορφα ματια , ισιο μακρυ μαλλι , ωραιο στητο μικρομεσαιο φυσικο στηθος ,κανονικο αναστημα και ωραιο αδυνατο κορμι με καλοσχηματισμενο και σφιχτο κωλαρακι.Εχει δηλαδη εμφανιση μιας Αμερικανας αθλητριας σπριντ αποστασεων.Εκανε και καυλωτικο σαλοναρισμα και μου κωλοτριφτηκε.Ειχα διαβασει και τις κριτικες των εγκριτων κριτικογραφων και αποφασισα να την τιμησω.

Εδωσα λοιπον ενα 10ρικο και περασα στο δωματιο που ειναι κατω απο τον μεσο ορο της περιοχης.Αν δεν κανω λαθος την τελευταια φορα ειχα γαμησει εκει μια μουναρα Τζεσσικα με γυαλακια.Αυτη που ειχε περασει και απο Κολωνου 32α ισογειο.Μετα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Δεν μιλαει Ελληνικα αλλα μιλαει καλα τα Αγγλικα.Εβγαλε τον στηθοδεσμο της και το στρινγκακι της.Ξαπλωσε διπλα μου και μου εφαρμοσε αμεσως το προφυλακτικο.Προκαταρκτικα δεν κανει καθολου.Αρχισε αμεσως να με πιπωνει γρηγορα και με χρηση χεριου.Με πιπωνε με μανια.Εγω της πατουσα το κεφαλι χωρις αυτη να παραπονεθει.Η πιπα της ειναι καλη για πιπινακι.Ειχα ομως μεγαλες καυλες και την σταματησα για να μην χυσω γρηγορα.

Την ξαπλωσα ανασκελα και της τον καρφωσα στο αξυριστο της μουνακι.Ενταξει δεν ηταν θαμνος αλλα ηταν αρκετα αξυριστο.Την γαμουσα και εγλυφα το ωραιο της στηθος.Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα και την εβαλα να κοιταει τον καθρεπτη.Την γαμουσα δυνατα και την βαρουσα στα κωλομερια.Την γαμουσα και αυτη βογγουσε.Δεν ηθελε ομως να την τραβαω απο τα μαλλια.Το θετικο ειναι οτι κοιτουσε τον καθρεπτη και εβλεπα το καυλωτικο θεαμα και τους μορφασμους της.Ζητησα να την χυσω στα βυζακια της η πανω στον κωλο της.Αλλα αυτη μου ζητησε εξτρα λεφτα.Αυτο το βαζω στα αρνητικα της συνευρεσης.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω παρατεταμενα στο μουνακι της.Αυτη μετα απο λιγο ηθελε να τραβηχτει αλλα την κρατησα μεχρι να τα χυσω ολα.Η κοπελα ντυθηκε,με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας,η Μπελλα ειναι μια εμφανισιμη μαυρη ιεροδουλη.Δεν κανει προκαταρκτικα,η πιπα της ειναι καλη αλλα με τα μπαλακια δεν ασχολειται.Εχει καθαρο σωμα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Εχει ομως αξυριστο μουνακι.Θα ελεγα οτι το δυνατο της σημειο ειναι το προσωπο της και το κορμι της.Στις υπηρεσιες υστερει.Δεν την λες ομως και φολα για τα επιπεδα του Μεταξιου.Δεν εθιξε χρονου.Αλλα απο ολες τις κινησεις της φαινοταν οτι δεν θελει να ξεπερναει τα στενα χρονικα ορια του 10 λεπτου.Επισης αρνητικο οτι ζηταει εξτρα λεφτα στο δωματιο για να χυσεις πανω στο σωμα της.Η ευγενικη τσατσα παντως δεν μας ενοχλησε.Γενικα παντως ειναι ευγενικη και ευδιαθετη ιεροδουλη που φαινεται οτι προσπαθει να ικανοποιησει τον πελατη.Ελπιζω να σας βοηθησα!


Καπέλο

TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 sotis99, mallias20, Dirty69 και 9 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
13 Αυγούστου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Ανεβηκα τα πολλα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου ανοχης.Ειχα χρονια να γαμησω σε αυτον τον οικο.Ουτε που θυμαμαι.Καμια 3/4 χρονια.Θα πρεπει να ανατρεξω στις κριτικες μου.Η ευγενικη τσατσα μου παρουσιασε την Βικυ που την εχω γαμησει με μετριες εντυπωσεις πριν απο χρονια στο Πιπινου 118 και την καινουργια Ρωσιδα Λανα.Προκειται για μια νεαρη Ρωσιδα με μετριο σε ομορφια γλυκο προσωπο με ομορφα ματια , μικρο φυσικο πεσμενο βυζακι , λευκο δερμα , ψηλο αναστημα σαν μοντελο και σωμα με πιασηματα και κωλαρα.Δεν εχει ιχνη ομως κυτταριτιδας στον κωλο της , ουτε εχει κοιλιτσα.Φορουσε και καυλωτικα γυαλακια μυωπιας σαν αυτα που φορουσε η φολαρα Αντριαννα απο Κολωνου 30β.Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο σωμα και σταση 69.

Να πω την αληθεια δεν ξετρελαθηκα απο το προσωπο της αλλα με καυλωσαν οι αναλογιες του σωματος της και αποφασισα να την τιμησω.Εδωσα λοιπον το 20ρικο και περασα στο δωματιο που ειναι πανω απο τον μεσο ορο της περιοχης και ειναι επιπεδου στουντιο.Ο κλιματισμος δουλευε στο φουλ.Μετα απο αρκετα λεπτα ηρθε η χαμογελαστη και καπως ντροπαλη κοπελα.Αρχισε να βγαζει τα ρουχα της.Δεν μιλαει καθολου Ελληνικα αλλα και ουτε Αγγλικα.Η αληθεια ειναι οτι φοραει πολλα! Δυσκολευτηκε να βγαλει τις μαυρες γοβες στιλετο.Εγω αρχισα ηδη να χουφτωνω το καυλωτικο της κορμι.Εβαλα την κοπελα να ξαπλωσει απο πανω μου και αρχισαμε να χαμουρευομαστε.Την εγλυψα στην αρχη στον λαιμο και χουφτωνα την κωλαρα της.Την πλησιασα σε αποσταση αναπνοης διερευνητικα και ειδα οτι αυτη γουσταρει.Οποτε αρχισαμε να γλωσσοφιλιαζομαστε βαθια και παθιασμενα!Έρωτας Σαν να σε φιλαει η γκομενα σου! Παντως ξερει να φιλαει ωραια.Την φιλουσα και επαιζα με το μουνακι της.Σε καποια φαση αυτη αρχισε να τριβεται με το μουνι της πανω στο καυλι μου! Μου φανηκε πολυ ρομαντικη η σκηνη αλλα δειλιασα να κανω καποια κινηση παραπερα...Εμμμμ

Με ρωτησε αν θελω να ξεκινησουμε το σεξ.Της ειπα να μου παρει πρωτα πιπα.Ηθελα να τεσταρω τις επιδοσεις της στην πιπα.Αυτη εκατσε πλαγια προς τα εμενα και ηθελε να τον παρει ακαποτα.Της ειπα να μου εφαρμοσει την κοκκινη καποτα.Αυτη αρχισε να πιπωνει καλα.Τον επαιρνε αρκετα βαθια και χωρις χρηση χεριων.Δεν μπορει ομως να κανει ντιπφροατ.Την εβαλα να μου γλυψει τα αρχιδια.Κανει απιστευτο καραμελωμα! Πολυ αισθησιακο! Μου γεμισε με σαλια τα αρχιδια μου.Αυτη ηθελε να μου παρει και αλλη πιπα αλλα εγω την σταματησα γιατι λογω καυλας θα εχυνα! Η στυση βαρουσε κοφτες! Την ξαπλώσα ανασκελα.Το μουνακι της ηταν ελαφρως αξυριστο.Αρχισα να γλυφω το ωραιο και καθαρο της μουνακι.Αυτη ειχε κλεισει τα ματια και εδειχνε να το απολαμβανει.Της εβαλα διστακτικα το κωλοδαχτυλο μεσα στο μουνακι της.Αυτη δεν παραπονεθηκε καθολου! Μετα απο λιγο της εβαλα και δευτερο δαχτυλο μεσα στο μουνακι της.Την εγλυφα και στροφογυριζα τα δαχτυλα μου μεσα στο μουνακι της! Την εγλειψα για αρκετη ωρα.Αφου η κοπελα δεν εδειχνε βιασυνη αλλα και ουτε η τσατσα εκανε εμφανη την παρουσια της.Σταματησα απο μονος μου.Μπηκα μεσα της και αρχισα να την γαμαω στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα και τα γλωσσοφιλα συνεχιζονταν ακαθεκτα! Λογω της καυλας ομως δεν αντεξα πολυ ωρα.Μετα απο λιγο και εν μεσω γλωσσοφιλων αρχισα να χυνω δυνατα και παρατεταμενα μεσα στο μουνακι της.Αυτη περιμενε μεχρι να τα χυσω ολα.Η κοπελα ντυθηκε με την ησυχια της, μου εδωσε ενα τελευταιο φιλακι και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας,η Λανα ειναι μια εμφανισιμη ιεροδουλη.Για τα γουστα μου ειναι ομορφη κοπελα.Ενταξει το προσωπο της ειναι μετριο.Μην περιμενετε να δειτε καμια απιστευτη μουναρα με πανεμορφο προσωπο! Αλλα εχει αρκετα ωραιο σωμα και ψηλο αναστημα.Ειναι αυτο που λεμε ατι! Φοραει και τα καυλωτικα γυαλακια και τις μαυρες γοβες και εχει εμφανιση μιας σεξυ γραμματεα! Ενταξει προκαταρκτικα δεν κανει ιδιαιτερα.Εκτος και αν θεωρησουμε ως προκαταρκτικα τα γλωσσοφιλα και το γυμνο τριψιμο του μουνιου στην ηδη καυλωμενη μου πουτσα.Κανει ωραια βαθια πιπα και ωραιο καραμελωμα.Εχει καθαρο σωμα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Ειναι δεκτικη σε φιλακια στο σωμα της και σε γλωσσοφιλα αν της αρεσεις.Ειναι δεκτικη σε δαχτυλο στο μουνακι της.Απλως μου φανηκε καπως ντροπαλη και υποτακτικης ψυχολογιας.Δηλαδη σε αφηνει να εχεις το πανω χερι κατα την διαρκεια του σεξ.Της αρεσει το γλυφομουνι και σε αφηνει να την γλυψεις για αρκετη ωρα.Δεν εδειξε ιχνος βιασυνης.Η ευγενικη τσατσα επισης σε μενα δεν ενοχλησε.Γενικα ειναι μια ευγενικη ιεροδουλη που σεβεται τον πελατη και θελει να σε κανει να περασεις καλα.Ελπιζω να σας βοηθησα!


Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Υπηρεσίες
  • Στάση 69
  • Γλωσσόφιλα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 sotis99, quaresma17.6, mallias20 και 14 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
05 Αυγούστου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0

Η Ινα ειναι μια νεαρη Ρωσιδα με μετριο σε ομορφια προσωπο , μακρυ σγουρο μαυρο μαλλι , μεσαιο φυσικο στηθος , ψηλο αναστημα και σωμα με εμφανη πιασηματα και κωλαρα.Οι λιγες επιλογες στην μεταμεσονυχτια αλλαγη με οδηγησαν σε αυτο το στουντελο.Ειχα διαβασει μερικες καλες κριτικες και καλα σχολια για την Ινα και αποφασισα να την δοκιμασω.Αν και δεν τρελαθηκα απο την εμφανιση της.

Εδωσα το 20ρικο στην ευγενικη τσατσα και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεββατι και υστερα απο ενα γρηγορο δωματιο ηρθε σε μενα.Δεν μιλαει Ελληνικα.Δεν μου εκανε καθολου προκαταρκτικα.Της εγλυψα για λιγο τα βυζια.Αυτη εμενε απαθης.Μου εφαρμοσε το προφυλακτικο και ξεκινησε την πιπα.Η πιπα της δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.Της ειπα να γλυψει μπαλακια.Αυτη για λιγο τα εγλυψε επιφανειακα! Αυτο δεν ειναι καραμελωμα! Της πατησα το κεφαλι να τον παρει βαθια αλλα αυτη πεταξε κατι μαλακιες στην γλωσσα της.Παιζει και να με εβρισε!!! Η πιπα της ειχε μικρη διαρκεια.

Οταν σταματησε την πιπα τοτε την ξαπλωσα ανασκελα και εγλυψα για λιγο το μουνακι της.Ηταν ελαφρως αξυριστο.Δεν μου φανηκε και πολυ καθαρο.Αυτη συνεχιζε να μενει απαθης.Της τον καρφωσα και αρχισα να την γαμαω στην ιεραποστολικη σταση.Μετα την εστησα στα τεσσερα και την γαμησα για λιγο πισωκολητα.Την ξαναγυρισα σε ιεραποστολικο.Αυτη ομως δεν ανοιγε τα ποδια καλα.Της ειπα να τα ανοιξει πιο πολυ αλλα αυτη εκανε κατι κινησεις οτι και καλα δεν μπορει πιο πολυ! Η φολαρα! Ζητησα να την χυσω στα βυζια αλλα ουτε και αυτο το δεχτηκε! Μονο στην κοιλια της εδειχνε χαρακτηριστικα και ελεγε για κατι αλλεργιες στα Αγγλικα! Συνεχισα στην ιεραποστολικη σταση μεχρι να χυσω.Αυτη ντυθηκε στα γρηγορα και εφυγε χωρις ουτε καν να χαιρετησει.Η κατα τα αλλα ευγενικη τσατσα ειχε εξαφανιστει και αυτη!

Συνοψιζοντας,η Ινα ειναι μια μετρια σε εμφανιση ιεροδουλη που δεν κανει προκαταρκτικα,η πιπα της ειναι αδιαφορη και μικρης διαρκειας ,δεν κανει καραμελωμα παρα μονο τα γλυφει επιφανειακα,δεν ειναι δεχεται ουτε καν τελειωτικο στα βυζια της! Με λιγα λογια ειναι φολαρα! Ελπιζω να σας βοηθησα!
Καπέλο

TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 sotis99, mallias20, LanciaRallye037 και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
06 Ιουλίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Η Σοφια ειναι μια νεαρη Ρωσιδα ιεροδουλη με σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο με μια ελια , ισιο μακρυ μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους , λευκο δερμα , κανονικο αναστημα , ωραιο φυσικο στητο μικρο φυσικο στηθος και ωραιο αδυνατο κορμι με καλοσχηματισμενο κωλαρακι.Ειναι καινουργια ιεροδουλη και δεν την ειχα ξαναδει.Μοιαζει αρκετα με την Αλινα απο την ιδια αλυσιδα.Τοσο στο προσωπο οσο και στην κορμοστασια.Δεν ξερω αν ειναι αδελφες η αν ειναι απλη ομοιοτητα.Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα και ζαλιστηκα απο την ομορφια της.Δεν υπηρχε ομως καμια αλλη καινουργια ομορφια παρουσια στη Φυλης.Οποτε εδωσα το 20ρικο και περασα στο δωματιο.Ειχε ανακοινωθει κανονικο προγραμμα με σταση 69.

Ξαπλωσα στο κρεββατι και υστερα απο λιγο ηρθε η κοπελα.Δεν μιλαει καθολου Ελληνικα αλλα και ουτε Αγγλικα.Αυτη εβγαλε το μαυρο στρινγκακι της μιας και δεν φοραει στηθοδεσμο και σαλοναρει γυμνοστηθη.Την εβαλα να ξαπλωσει απο πανω μου και αρχισα να παιζω με το μουνακι της που ηταν μεσα στην κρεμα.Χουφτωνα το κωλαρακι της και εγλυφα τα ωραια βυζακια της.Υστερα η κοπελα μου εφαρμοσε αμεσως το προφυλακτικο και ξεκινησε την πιπα.Δεν εκανε δηλαδη καθολου προκαταρκτικα.Ηταν ξαπλωμενη απεναντι απο εμενα και με πιπωνε.Ενταξει η πιπα της ειναι αδιαφορη.Παντως μου εκανε αρκετη ωρα πιπα.Με χρηση χεριου ομως και δεν εγλυψε καθολου τα αρχιδια.

Οταν σταματησε την πιπα τοτε την ξαπλωσα ανασκελα και της ειπα να σκουπισει το μουνακι της.Αρχισα να γλυφω το ωραιο και ξυρισμενο της μουνακι.Την εγλυφα και αυτη εκανε μορφαμσους καυλας και εδειχνε να το απολαμβανει.Με αφηνε να παιζω και επιφανειακα με το μουνακι της με τα δαχτυλα μου χωρις ομως να βαζω δαχτυλο μεσα στο μουνακι της.Με αφησε να την γλυψω για πολυ ωρα.Σταματησα απο μονος μου και της τον καρφωσα στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα και της εγλυφα τον λαιμο και το στηθος.Αυτη επαιζε απλως με το στηθος μου.Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα.Καλη σχετικα η τοποθετηση του σωματος της.Αν και ειχε λιγο καμπουριασμενη την μεση της.Την εβαλα να κοιταει με την μουρη προς τον καθρεπτη και της τον καρφωσα.Την γαμουσα και εβλεπα απο τον καθρεπτη τους μορφασμους πονου που εβγαζε η Σοφια.Την γαμουσα και την βαρουσα στα κωλομερια και την τραβουσα απο τα μαλλια χωρις η κοπελα να παραπονεθει.Μετα απο λιγο δεν αντεξα και αρχισα να χυνω παρατεταμενα στο μουνακι της.Ειχα δυνατο οργασμο και η κοπελα περιμενε μεχρι να τα χυσω ολα.Μετα η κοπελα εβαλε βιαστικα το στρινγκακι της , με χαιρετησε και αποχωρησε για να σαλοναρει στο σαλονι.

Συνοψιζοντας , η Σοφια ειναι μια εμφανισιμη νεαρη ιεροδουλη.Ενταξει δεν ειναι καμια καραμουναρα αλλα εχει γλυκια φατσουλα και μοντελε κορμι.Δεν κανει καθολου προκαταρκτικα,η πιπα της ειναι αδιαφορη αλλα αρκετης διαρκειας.Της αρεσει το γλυφομουνι και σε αφηνει να την γλυψεις για πολυ ωρα.Γενικα σε αφηνει να εχεις το πανω χερι κατα την διαρκεια της συνευρεσης.Εχει καθαρο σωμα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Η τσατσα δεν μας ενοχλησε.Η κοπελα δεν εδειξε σημαδια βιασυνης καθολη την διαρκεια της συνευρεσης.Ειναι δεκτικη σε φιλια στο σωμα της.Γενικα θα ελεγα ειναι μια καλη επιλογη στα πλαισια του απλου προγραμματος.Βεβαια δεν προτεινεται σε μιλφακηδες και σε λατρεις φουλ προγραμματων.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Υπηρεσίες
Στάση 69
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 sotis99, mallias20, Dirty69 και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
23 Ιουνίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Η Καρινα ειναι μια νεαρη Ρωσιδα με ομορφο προστυχο προσωπο, ισιο μακρυ μαυρο μαλλι , ωραιο φυσικο μικρο στηθος , λευκο δερμα ,τσιμπουκοχειλα, κοντο αναστημα και ωραιο κορμι με καλοσχηματισμενο κωλαρακι.Φοραει συνεχεια ενα μαυρο ολοσωμο μινι φορεμα και εχει πολυ καυλιαρικη και προστυχη εμφανιση.

Εδωσα το 20ρικο στην ευγενικη τσατσα και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεββατι και υστερα απο εναν πελατη ηρθε η κοπελα σε μενα.Ηταν χαμογελαστη και ορεξατη.Δεν μιλαει καθολου ομως Ελληνικα αλλα και ουτε Αγγλικα! Αυτη εβγαλε το φορεμα της και το στρινγακι της και ξαπλωσε απο πανω μου.Αμεσως μου εκανε επιθεση και αρχισαμε να χαμουρευομαστε.Φιλιομασταν βαθια και παθιασμενα! Γλωσσοφιλαει ωραια! Η κοπελα μου εγλυψε και τα βυζακια μου και τον λαιμο μου.Εγω ταυτοχρονα επαιζα με το μουνακι της και αυτη δεν παραπονεθηκε που της εβαζα δαχτυλο στο μουνι της.Ειχα καυλωσει πολυ και η στυση μου βαρουσε κοφτες!
Φιλιομασταν και την βαρουσα στα κωλομερια.

Υστερα η κοπελα με ρωτησε αν θελω να μου παρει ακαποτη πιπα.Της ειπα να μου εφαρμοσει το προφυλακτικο και η κοπελα ξεκινησε την τσιμπουκοδρομια.Ενταξει η πιπα της ειναι μετρια και με γρηγορο σχετικα ρυθμο και με χρηση χεριου.Αυτη με πιπωνε με τα τσιμπουκοχειλα της που ειναι σαν σιλικονατα! Αυτη με πιπωνε και εγω της πατουσα το κεφαλι.Υστερα απο επιθυμια μου ξεκινησε ενα ωραιο καραμελωμα στα μπαλακια μου! Κανει ωραιο γλυψιμο και ρουφηγμα στα μπαλακια! Μου εκανε αρκετη ωρα καραμελωμα.

Οταν σταματησε την πιπα τοτε την ξαπλωσα και αρχισα να γλυφω το μουνακι της.Εχει ωραιο καθαρο και ξυρισμενο μουνακι.Δεν ειχε βαλει και κρεμα.Την εγλυφα και αυτη βογγουσε και επαιζε με τα μαλλια μου.Την εγλυψα για αρκετη ωρα με αυτην να το απολαμβανει.Σταματησα απο μονος μου χωρις αυτη να μου πει κατι και της τον καρφωσα και αρχισα να την γαμαω στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα βαθια και τα φιλια συνεχιζονταν ακαθεκτα! Αν και περνουσα καλα δεν ηθελα να χυσω σε αυτη την σταση.Την εστησα στα τεσσερα.Αυτη ειχε κατεβασει χαμηλα το σωμα της.Της τον εβαλα σιγα σιγα και αυτη εβγαλε βογγητο πονου!...χαχα...Την γαμησα για λιγο σε αυτη την σταση και αυτη κουνιοταν προς τα πισω.Οταν ενιωσα το τελος να πλησιαζει τοτε βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Αυτη εκατσε στην ακρη του κρεββατιου και εγω τραβουσα μαλακια στα βυζακια της.Αυτη επαιζε με τα αρχιδια μου.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω πανω της.Της εδωσα χαρτι να σκουπιστει , η κοπελα ντυθηκε με την ησυχια της , μου εδωσε ενα τελευταιο γλωσσοφιλο και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Καρινα ειναι μια εμφανισιμη ιεροδουλη.Εχει καθαρο σωμα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Παντως περα απο την εμφανιση εχει και καλη αποδοση στο δωματιο που ειναι πανω απο τον μεσο ορο της περιοχης.Δεν ειναι ξεπετα και ουτε κανει απλο αποστειρωμενο προγραμμα! Ενταξει εχει μια καποια βιασυνη στις κινησεις της.Κανει καπως γρηγορα τα προκαταρτικα και η πιπα της εχει γρηγορο ρυθμο και με χρηση χεριου.Δεν ξερω αν το κανει επιτηδες για να χυσεις γρηγορα η αν ετσι ειναι το στυλ της.Παντως σε κανενα σημειο της συνευρεσης δεν εθιξε θεμα χρονου.Και η ευγενικη τσατσα δεν μας ενοχλησε.Η κοπελα ειναι δεκτικη σε βαθια γλωσσοφιλα αν της αρεσεις , της αρεσει το γλυφομουνι και κανει ωραιο καραμελωμα.Εγω παντως εμεινα ευχαριστημενος και περασα καλα με 20ευρω.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Υπηρεσίες
  • Στάση 69
  • Γλωσσόφιλα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
review reaction 1 sotis99, mallias20, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
387 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4 5 ... »