Βέργας 6Α (Μπουρδέλα) Λιοσίων

Hot
 
7.3 (191)
291984 0 7 34

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

Βαθμολογίες αξιολογητών

191 κριτικές
1-3 αστέρια
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0(191)
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.6(191)
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.2(191)
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0(191)
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.4(191)

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Δες όλες τις κριτικές
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ η εύρεση μιας αξιόπιστης λύσης σε οίκο ανοχής γινόταν είτε με επιτόπια έρευνα είτε με ενημέρωση από φίλους, τηλεφωνική ή διά ζώσης. Ευτυχώς, για πολλούς, πέρασαν οι δυσάρεστοι καιροί. Τώρα υπάρχει το φιλόξενο διαδίκτυο, όπου παρέχεται χρήσιμη ενημέρωση και ενίοτε πέφτουν «καρεκλιές» μεταξύ αγνώστων φιλοξενουμένων.Ντροπή

ΦΥΣΙΚΑ το βέλτιστο παραμένει να κάνεις οδοιπορία και να βλέπεις που θα κινηθείς. Θα μου πείτε ότι λέω αυτονόητα κι ίσως κοινότυπα πράγματα. Αλλά πρέπει να προσπεράσουμε τις δασύτριχες αναλύσεις και τις υψίσυχνες ανοησίες που διαβάζουμε ή ακούμε για την ΧΨ εκδιδόμενη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι η Μπάρμπορα βρίσκεται χρόνια στον στίβο μάχης του αγοραίου έρωτα και έχει φήμη, λόγῳ του παρεχόμενου πλήρους προγράμματος υπηρεσιών (full service). Τα τελευταία χρόνια την βρίσκουμε στο Βέργας 6 υπόγειο ή ισόγειο. Έχει φυσικά περάσει και από Φυλής. Γνωστά αυτά.

ΟΜΟΛΟΓΩ ότι την προτίμησα, διότι βρήκα χρόνο νωρίς το πρωί. Η Μπάρμπορα πηγαίνει στον οίκο κατά τις 8:30 και ξεκινά εργασία στις 9:00. Θυμίζω ότι μετά την πανδημία, οι περισσότεροι οίκοι ανοίγουν στις 22:00. Εξαιρούνται όσοι έχουν κυλιόμενες βάρδιες (πχ 06:00-12:00 μερικοί οίκοι στο Μεταξουργείο). Μια χαρά επιλογή για CIM. Την έχω ξαναπάρει μια φορά προ ετών, πάλι νωρίς, με παρεχόμενο CIM. Για πρωκτικό μην πάτε τόσο νωρίς. Λογικό να μην το προσφέρει.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ήμουν ο πρώτος πελάτης στην βάρδια της. Μου είπε η τσατσά «έχω την Μπάρμπορα. Θα περάσεις;». Δεν ανακοινώνουν πρόγραμμα. Η εκδιδόμενη ήταν πίσω από την κουρτίνα, φανερώθηκε και με καλημέρισε. Το δωμάτιο τυπικό για οδό Βέργας, αλλά και πεντακάθαρο. Έπαιζε σε χαμηλή ένταση ραδιοφωνικός σταθμός με μουσική. Η δε μικρή τηλεόραση απέναντι είχε μια αμερικάνικη τσόντα του 2010. Μπάνιο είχα κάνει νωρίτερα, γδύθηκα, άραξα στην κλίνη και περίμενα. Κουλ

ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, η αλήθεια είναι ωμή. Η Μπάρμπορα είναι αρκετά ιδιότροπη ως χαρακτήρας. Πρέπει στην αρχή να πας με τα νερά της και να μην την τσαντίσεις. Ή να την καλμάρεις, αν έρθει θυμωμένη με κανέναν ηλίθιο στο σαλόνι. Διότι υπάρχει περίπτωση να τσακωθείτε στο δωμάτιο, να σας βρίζει και να φύγει.Money Mouth Μύλος σας λέω. Τούτο αφορά κυρίως τους κάθε λογής λεχρίτες και τραμπούκους. Ο κανονικός πελάτης που σέβεται δεν έχει φόβο. Άλλωστε προς όλες τις εργαζόμενες απαιτείτε σεβασμός.

ΕΙΣΗΛΘΕ Η ΜΠΑΡΜΠΟΡΑ και ξεκινήσαμε όρθιοι γρήγορα προκαταρκτικά. Θα γνωρίζετε ότι κάποιες φορές παχαίνει αρκετά και μετά χάνει βάρος (και το αντίστροφο). Έχει όντως χάσει κιλά, αλλά δεν έχει κανονικό σώμα• είναι τσουπωτή. Ηλικιακά την κάνω γύρω στα 43. Στήθος 3ρι ενισχυμένο, αλλά εξαιρετική αίσθηση. Τα μαλλιά πιασμένα. Πρόσωπο κανονικό, αυτό της γειτόνισσας. Μεγάλο χαμόγελο

ΑΦΟΥ είχα πλήρη στύση, μου ζήτησε να ανέβουμε στο κρεβάτι και να ξαπλώσω. Με ρώτησε τι στοματικό θέλω και ζήτησα OWO. Η πίπα της είναι εξαίσια! Βάζει λίγο χέρι στην αρχή, αλλά μετά χωρίς. Χρησιμοποιεί και τη γλώσσα, κάτι που φανερώνει την εμπειρία της.Ματάκι Φυσικά αν αφεθείς, το πιθανότερο είναι να ολοκληρώσεις στο στόμα της. Το επιδίωξε μαζί μου, ειδικά στο σημείο που κάναμε στάση 69 (πεντακάθαρη κάτω), γι’ αυτό και ζήτησα να κάνουμε sex. Πρώτη στάση σε cow girl: πατησε στο στρώμα και άρχισε να χοροπηδάει δυνατά στο μόριο μου, χωρίς να φέρει το στήθος κοντά στό πρόσωπό μου. Μιλάμε έδινε πόνο σε βαθμό PSE, η ίδια με γάμαγε. Κατάλαβα ότι έδινε δυνατό ρυθμό (μου άρεσε μεν) για να ολοκληρώσω στην ίδια στάση.:( Ναι μεν ωραίο το θέαμα στον καθρέπτη και η ευχαρίστηση, αλλά θα τελείωνα στην 1η στάση. Της ζήτησα να γυρίσει σε reverse cow girl: πήρε στάση με το σώμα κάθετα στην κλίνη, όπως και πρίν, και άρχισε ξανά δυνατές διεισδύσεις για να ερεθιστώ περισσότερο και να χύσω μέσα της.Money Mouth

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ότι έκανε μηχανικό sex• αυτό που λέμε «στον αυτόματο πιλότο». Λογικό δεν είναι μετά από τόσα έτη στην αρένα; Κατόπιν της ζήτησα να γυρίσει την πλάτη προς τα πίσω, αλλά δεν το κατέχει. Εκεί άρχισα να χάνω στύση και μου είπε οτι δεν έπρεπε να διακόψουμε. Μου έκανε ανόρθωση με αυνανισμό και κάναμε κάτι σαν κουταλάτο (spoon). Εκεί βρήκα καλό ρυθμό και ξεκίνησα δυνατές παλινδρομήσεις. Φυσικό επακόλουθο ήταν να νιώσω το τέλος: έβγαλα το προφυλακτικό και της ζήτησα CIM. Δυστυχώς το αρνήθηκε και κατέθεσα στο στήθος της. Όσο σκουπιζόταν στον νιπτήρα, άρχισε να μου κάνει μάθημα με υποδείξεις σε τι έφταιξα και δεν πηδηχτήκαμε όπως ήθελε.Money Mouth Πολλές λέξεις δεν τις κατάλαβα, διότι «μιλάει με δεινούς βαρβαρισμούς τα ελληνικά», κατά τον Αλεξανδρινό ποιητή. Περί της αρνήσεως στο CIM, απήντησε ότι δεν είχε πιει ακόμη καφέ και προτιμάει να ξεκινάμε με αυνανισμό να χύσουμε. Άλλη φορά να μου δείξεις σε power point πως θέλεις το sex ή να με καλέσεις σε δωμάτιο και να μου πεις «έτσι γίνεται»...Κεφάλι σε τοίχο! Τα ύστερα του κόσμου.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ να λέγεται. Έχει φανατικούς θαυμαστές και υπερασπιστές η Μπάρμπορα. Ασχέτως που οι περισσότεροι εξ αυτών δεν ξέρουν την τύφλα τους από sex, αφού κάθονται να ολοκληρώσουν σε μια στάση με ολίγον πρωκτικό. Το τελευταίο το αποφεύγει όσο μπορεί, ακόμη και μετά το μεσημέρι. Ευτυχώς παραπληροφορούμαστε για διαστημικές συνουσίες και άντε μετά να βγάλεις άκρη. Δηλ βαπτίζουν το μηχανικό sex ως απίθανη εμπειρία.Money Mouth Τρέχα γύρευε.

ΑΣΕ ΠΟΥ όταν βγήκα στο σαλόνι την πέτυχα να με περιμένει, όχι για να κεράσει γλυκό, αλλά να με χαιρετήσει αφού θα πήγαινε σε άλλο δωμάτιο. Η τσατσά άφαντη, ούτε μας ενόχλησε στο δωμάτιο στα 12 λεπτά της συνεύρεσης. Συνέχισε το μάθημα περί άγχους, στύσης και άλλων δαιμονίων. Της είπα ότι πάω να πιω καφέ και τότε μου λέει: «πήγαινε και έλα αργότερα να με γαμήσεις δυνατά»...Money Mouth Προφανώς κατάλαβε ότι δεν έπρεπε να αρνηθεί το CIM και θέλησε να με καλοπιάσει. Εγώ δεν είχα χρόνο ύστερα γιά τσάρκα ή συνουσία. Είπα απο μέσα μου: «Ναι, αν είχα χρόνο στην ημέρα, εδω θα ερχόμουν; Φυσικά θα πήγαινα καρφωτός ξανά στην πανεύφημη Myra».:kiss-mark:

Γνωρίζουμε τι στίγμα έχει αφήσει η Μπάρμπορα τόσα χρόνια στους οίκους ανοχής. Και από παλιά δεν ήθελε να ανέβει επίπεδο. Φυσικά δεν θα αλλάξει τώρα συνήθειες στο sex. Ούτε χάνει κάτι όποιος δεν πήγε ακόμη μαζί της. Οι αμύντορες θα πουν ότι είναι το πρώτο όνομα της οδού Λιοσίων. Όχι. Μην μπερδεύεστε. Η «αγία τριάδα» της περιοχής είναι Myra, Margo και Sabina. Τέλος παράστασης.
Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Προκαταρκτικά
Ναι
Borgia21
Ανώτατος
Εγγραφή:
26 Ιουν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
10.806
Πόντοι:
18.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, giorgiodelafuentes2, georgesv και 22 άλλα μέλη
Σχόλια (4) |
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την Μπάρμπορα είναι πλέον λίγοι που δεν την γνωρίζουν.
Ήταν λίγο έως πολύ "τρελόνγκα" πριν από χρόνια αλλά όσο μεγαλώνει στρώνει και ωριμάζει σαν το παλιό κρασί!
Κορμί τούμπανο και όλα φυσικά πάνω της, έχει χάσει και τα κιλάκια που είχε πάρει στην εποχή του covid και κρατώντας τις καλές υπηρεσίες που προσφέρει, τρομπόνι ακάλυπτο, 69, εμπρός αντιστρεπτική δοκός και πίσω κίνηση με σπαστό διαφορικό!!!
Όλα τα λεφτά η υπέροχη κωλάρα που δίνει χωρίς αναστολές και υπεκφυγές και δεν ξέρω πως με τόσα κωλογαμήσια την κρατάει ακόμα σε σθεναρής αντίστασης σούφρα!!!
Ήταν λίγο τσουχτισμένη γιατί κάποιος έγραψε σε αντίστοιχο σάιτ, όχι εδώ, πως είναι κλειστά. Της είπα πως δεν πιστεύω να το έγραψε αυτό συναγωνιστής αλλά κάποιος ανταγωνιστής και μου είπε πως αυτό υποψιάζεται κι αυτή.
Any way, μου ζήτησε αν μπορούσα να γράψω πως θα είναι ανοιχτά έως και την Παρασκευή που μας έρχεται. Μετά θα έχει περίοδο για λίγες μέρες και με την λήξη, θα επανέλθει.
Οπότε όσοι θέλετε σπεύσατε.
Αυτά από εμένα, έκανα το χρέος μου και σας εύχομαι υγεία, σιδερένια στύση και προσοχή στις βρωμιάρες και υπόπτου υγείας και υγιεινής πόρνες γιατί μια ζωή την έχουμε!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
234
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 statusorama, n.smirni76, nick9x και 12 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έτρεξα απογευματάκι γύρω στις 15:00 να προλάβω.
Αρχίδια 3 δωμάτια γεμάτα και ένας συναγωνιστής την περίμενε
στο σαλόνι.
Παίρνω και εγώ σειρά και περιμένω για δωμάτιο.
Κάποια στιγμή μπαίνω και αράζω. Έρχεται επιτέλους η "θεά"!
Γονατίζω εμπρός της μπαίνω ανάμεσα στα πόδια της και αρχίζω
να γλείφω την μουνάρα της. Την γυρίζω και περνάω ένα χέρι από
την κωλοτρυπίδα της, Δεν ευχαριστιόμουν όμως.
Την στήνω στα τέσσερα στο κρεβάτι και αρχίζω ένα κωλογλείψιμο
η πούτσα είχε γίνει σαν του αλόγου. Της τον δίνω για ένα γρήγορο
ακάποτο τσιμπούκι και μετά πέρασμα καπότας, ιεραποστολικά, τα
πόδια της στους ώμους μου και γαμήσι από το μουνί.
Της ζητάω κώλο, σαλιώνει τα δάχτυλά της και υγραίνει την κωλο-
τρυπίδα της. Το αριστερό της πόδι στο ώμο μου και παραβιάζω την
σούφρα της. Αρχίζω να γαμάω ρίχνοντας που και που βαθιές που-
τσιές. Αλλά για να τελειώσω ήταν καλύτερα να μπαινοβγαίνω στην
είσοδο της κωλοτρυπίδας της για να την νιώθει το πουτσοκέφαλο.
Έχυσα τρέμοντας από κάβλα.
Εύγε Μπάρμπορα, να είσαι πάντα καλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
kolokopeas
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
198
Likes:
4.218
Πόντοι:
12.760
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Νίο, Ημεδαπος , Analripper και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (2) |
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η φωτογραφία της Μπάρμπορα υπάρχει στο λεξικό δίπλα από τη λέξη ευχαρίστηση. Η ημερομηνία είναι ενδεικτική μιας και έχω πάει μαζί της περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα ever. Πίπα? από άλλον πλανήτη. Γαμήσι? όπως θέλω, σε όποια στάση θέλω και το κυριότερο, εάν είμαι κουρασμένος ή λίγο στα κάτω μου, ξέρει να με κάνει πύραυλο και να μου ρουφάει στο τέλος και την τελευταία σταγόνα σπέρματος. Μπάρμπορα ζούμε για να σε γαμούμε...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 02, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
17 Αυγ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
42
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 statusorama, EH2018, giorgiodelafuentes2 και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Νάνσυ είναι ένα ωραίο GILF απο Βουλγαρία με ωραία κολάρα νταρντάνα μερτιο ύψος μαυρο κοντό μαλί μπουτάρες ωραία πόδια βιζάρες. Της λέω θέλω τρυφερότητα ... Οκ ! μου λέει ! κάναμε Γλωσσόφιλα, αγκαλιές, χάιδεμα και χαμούρεμα, ισπανικο, πιπα, 69, απο πάνω και τελείωσα μέ ιεραποστολικο, καλή και τρυφερή ! αξίζει !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
386
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2, perseas και 2 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κατέβηκα στο υπόγειο , μαθαίνω οτι είναι η Μπάρμπορα μπαίνω στο δωμάτιο και περιμένω να έρθει το κορίτσι , μπαίνει μέσα , χαδακια, φιλακια στο λαιμο , αγκαλιες , φτιάχτηκα αμεσως , ξεκινάει πιπα σούπερ ενω ταυτοχρονα εγω δαχτυλακι χωρις μα μου, την σταματάω πριν τελειώσω και αμέσως κολαρακι , αρκετά σφιχτο δεν το περιμενα , τελειωσα ειπαμε και δυο κουβεντες και με αποχαιρετησε με φιλακια στο λαιμο !!!!
Ξαναμπαινει μεσα το μωρο με ρωταει πως σε λενε , της λεω , μου λεει ειναι ενας φιλος ΜΑΣ εξω και σε περιμένει !!!! είχε γνωρίσει το μηχανάκι και μπήκε να με περιμένει !!!! μετα μπηκε και αυτος !!!!


ΥΓ. στις βαθμολογίες θα έβαζα παραπάνω αλλά δεν μου επιτρέπει το σύστημα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
TREKKER
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
10 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
24
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 perseas, giorgiodelafuentes2, Paliotsarkadoros και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χθες αγαπητοί φίλοι έσπασα ένα ρεκόρ δεκαετιών. Πρέπει να ήμουν ο μοναδικός μπουρδελιάρης εν Αθήναις που δεν είχε πάρει την περιβόητη Μπάρμπορα. Και επειδή τα ρεκόρ είναι για να σπάνε είπα να περάσω μια βόλτα από το κορίτσι αφού βεβαιώθηκα τηλεφωνικά ότι είναι στο πόστο του. Πήγα γύρω στις 15:30 , είχε 3 δωμάτια γεμάτα και άλλους 2 πρίν από μένα. Δεν υπήρχε όμως περίπτωση να φύγω , θα περίμενα όσο χρειαζόταν. Η Μπάρμπορα περιφερόταν ολόγυμνη μόνο με τις γόβες της και εγώ χάζευα αρκετά στο κινητό για να σκοτώσω τον χρόνο μου. Είχα και μία επιφύλαξη μην στραβώσει η Μπάρμπορα ή η υπηρεσία βλέποντάς με με το κινητό στο χέρι αλλά είδα και τους άλλους να κάνουν το ίδιο, οπότε όλα καλά. Δύο τρεις που μπήκαν στο σαλόνι τους έδιωξε διακριτικά η υπηρεσία λέγοντας τους ότι το κορίτσι ήταν κλεισμένο για μισάωρο, άλλον γιατί ήταν αλλοδαπός και άλλον γιατί τον ήξεραν και δεν περνούσε ποτέ όπως ανέφερε η υπηρεσία ενώ πολλές φορές τις έβριζε κιόλας.Έχουν να αντιμετωπίσουν κι αυτές πολλούς περίεργους τύπους. Πάντως μέχρι να αδειάσει δωμάτιο περίμενα μισή ώρα και άλλη μισή μέσα στο δωμάτιο μέχρι να έρθει το κορίτσι το οποίο φάνηκε από το σαλόνι ότι είναι πολύ ευδιάθετο και επικοινωνιακό. Μπήκε στο δωμάτιο και για 3-4 λεπτά μόνο μιλούσαμε για διάφορα, μάλλον για να με χαλαρώσει αλλά και για να χαλαρώσει και αυτή από τα συνεχόμενα δωμάτια. Σε κάποια στιγμή άρχισε να με χαιδεύει στο κορμί και στο πουλί και με ρώτησε πως θέλω το στοματικό. Της είπα χωρίς προφυλακτικό και πήρε θέση φέρνοντας το κορμί της κάθετα σε μένα.Αρχισε μία πίπα καλή περνώντας και από μπάλες ενώ μου έκανε και λίγο ισπανική όπως καθόταν στο πλάι. Εγώ την άφησα να κάνει παιχνίδι μόνη της χωρίς να της πω τίποτα . Γύρισε την κωλάρα της δίπλα από το κεφάλι μου και εγώ της έδωσα μερικά πεταχτά φιλάκια στους γοφούς και στην μέση της, ώσπου ξαφνικά τσούπ, με καβαλάει ανοίγει τα πόδια και μου φέρνει την μουνάρα της φάτσα κάρτα στα μούτρα μου. Λέω θα είναι ντροπή να μην το γλύψω το κορίτσι αφού προθυμοποιήθηκε και έχωσα την γλώσσα μου στην τρυπούλα της που ήταν πεντακάθαρη και χωρίς ίχνος τζελ. Αφού κάναμε ένα μικρής διάρκειας 69 με ρώτησε εάν θα κάνουμε σεξ ή θέλω μόνο στοματικό. Της είπα ότι αφού ήταν η πρώτη φορά μαζί της θα κάνουμε και σεξ αν και με τους ρυθμούς που πηγαίναμε δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω με πίπα. Μου πέρασε προφυλακτικό και με καβάλησε. Ετσι μπορούσα να γλύφω βυζάρες και να χουφτώνω κωλάρα αφράτη. Στην συνέχεια σήκωσε λίγο την πλάτη της ώστε να είναι κάθετα πάνω μου και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στο καβλί μου ενώ είχε ανοίξει στο πλάι το δεξί της πόδι αφήνοντας κάποια ελαφριά βογγητά . Συνεχίσαμε έτσι για λίγο και της ζήτησα αλλαγή στάσης. Στήθηκε για πισωκολλητό παίρνοντας θέση λοξά στο κρεβάτι. Είδα και τις δύο τρυπούλες ανοιχτές και πιάνοντας το καβλί μου της το έχωσα στην μουνάρα της. Άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της με μέτριο ρυθμό ενώ της θώπευα και της ζούλαγα τα κωλομέρια. Επιτάχυνα ρυθμό , βάζοντας τον τέρμα όλον και μετά από λίγο τελείωσα μέσα στην μουνάρα της. Εμεινε εκεί έως να στραγγίσω ολοκληρωτικά ενώ την χάϊδευα στην πλάτη. Τραβήχτηκα με την άνεση μου και αυτή μου αφαίρεσε το προφυλακτικό με μωρομάντιλο και έδωσε και άλλο να καθαριστώ. Μου ευχήθηκε καλό Πάσχα, όπως έκανε και με όλους τους προηγούμενους και έφυγε από το δωμάτιο. Το κορίτσι είναι πολυ επικοινωνιακό και ευχάριστο και θέλει να περάσεις καλά. Για μένα δεν ήταν η σούπερ εμπειρία , έκανα ένα καλό σεξ όπως με πάρα πολλές άλλες. Δεν μπορώ όμως να πω ότι δεν πέρασα καλά. Δεν πήρα πρωτοβουλίες, δεν ζήτησα τίποτα, αλλά την άφησα να το χειριστεί αυτή όπως νομίζει. Ίσως να με έκοψε ότι θέλω πιο gfe κατάσταση γι αυτό και δεν διαμαρτύρομαι. Την επόμενη φορά θα πάρω πρωτοβουλίες και θα ζητήσω πιο δυνατό στοματικό και θα δω πως θα ανταποκριθεί, αφού στις κριτικές που διαβάζω την αποθεώνουν. Σίγουρα προτείνεται και κατάλαβα ότι ακολουθεί το μονοπάτι που θα χαράξεις εσύ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 07, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
100
Likes:
12.024
Πόντοι:
12.506
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pitsirikosss, Dsar263, perseas και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (7) |
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Από τι πολλές καύλες μετά την επίσκεψη σε άλλο οίκο επισκέφτηκα και τον οίκο της Βέργα 6Α.

Στην βάρδια η Μπάρμπορα η οποία στο σαλόνι ήταν πολύ υποσχόμενη οπότε έδωσα το μπλε παράβολο και εισήλθα.

Η Μπάρμπορα, πολύ όμορφη, με κόκκινα μαλλιά, με πολύ ωραίες καμπύλες και όμορφο λακταριστό στήθος.

Στα του αγώνα περιποιήθηκα με θέρμη το στήθος της και αυτή με την σειρά της μου έκανε ένα στοματικό για oscar, με τα απαραίτητα συνοδευτικά χάδια.
Για σεξ περάσαμε σε ιεραποστολικό όπου δεν άργησε να έρθει το τέλος με τα απαραίτητα συνοδευτικά χάδια και γλειψίματα δεν άργησε να έρθει το τέλος.

Συγκεντρωτικά, μια πολύ καλή πρώτη επίσκεψη με την Μπάρμπορα που χρήζει σοβαρής περαιτέρω διερεύνησης αφού το κορίτσι με το κόκκινο μαλλί φαίνεται ότι έχει να δώσει πολλές στιγμές ηδονής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2023
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
1
5
4
AntifitCondom
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
103
Likes:
1.444
Πόντοι:
8.360
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 nick9x, Conan, EH2018 και 9 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
3.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Κυριακή μεσημέρι για Μπάρμπορα αλλά τελικά έφυγε νωρίτερα. Αντί αυτής το γκιλφ Νάνσυ. Τσεκ και στον όροφο για το άλλο γκιλφ τη Φωτεινούλα την οποία προτιμώ γιατί κρατιέται για την ηλικία της και παρόλο το αποστειρώμενο πρόγραμμα της περνάω καλά μαζί της αλλά δεν είχε έρθει ακόμη. Λόγω έλλειψης χρόνου τελικά πέρασα με Νάνσυ γιατί βιαζόμουν να αδειάσω και δεν είχα χρόνο να βολτάρω.

Η Νάνσυ είναι κοντοκουρεμένη με βαμμένο μαύρο μαλί, αρκετά παραπανήσια κιλά κυρίως στομάχι (κλασική μπυροκοιλιά) τα οποία φαίνονται όταν μένει ξυπόλυτη στο δωμάτιο και όχι στο σαλόνι. Αδύνατο σημείο στη εμφάνιση της το πρόσωπο και κυρίως τα δόντια της τα οποία όταν τα βαράει η μπλακ λαϊτ αν είσαι καυλωμένος και τα δεις μπορεί να αποβεί μοιραίο και να μην μαζεύεται η κατάσταση. Άξιο απορίας τα γλωσσόφιλα που της δίνουν μερικοί μερακλήδες.

Ξεκίνημα με πίπα όπου έβαζε χέρι. 2 στάσεις: πρώτα εγώ από πάνω και μετά πισωκολλητά όπου και τελείωσα μέσα της μαζί με το χτύπημα της πόρτας από τη τσατσά. Τέλος λίγη κουβέντα, μου είπε ότι έχει πέσει τον Μάρτιο η δουλειά. Ήθελα να της πω αν θυμάται ότι στον συγκεκριμμένο χώρο δουλεύει και η Μπάρμπορα και απέναντι η Σαμπίνα αλλά βιαζόμουν και απλά ευχαρίστησα και έφυγα. Μια συνεδρία που έχει ήδη ξεχαστεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 26, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
Εγγραφή:
28 Μαρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Καλησπέρα. Πρώτη κριτική, χρόνια επισκέπτης στην ιστοσελίδα αλλά λόγω γρήγορης καθημερινότητας καθόλου χρόνος για ενεργή συμμετοχή σε ποστ και κριτικές. Προκαταβολικά ένα συγνώμη που δεν προλαβαίνω να συμμετέχω και ένα ευχαριστώ για την απίστευτη βοήθεια που προσφέρουν πολλά ενεργά μέλη σε άτομα σαν και εμένα.

Κλασικά όπως οι περισσότεροι έψαχνα για Μπάρμπορα, αλλά για ακόμη μία φορά έλειπε το αστέρι της Λιοσίων με την οποία έχω κάνει και θέλω να πιστεύω ότι θα κάνω για καιρό ακόμη απίστευτες συνεδρίες. Είναι καιρό εκτός, ελπίζω να μην το χάσουμε το κορίτσι μας. Ήταν η Νάνσυ αντί αυτής, κάνει διπλή βάρδια εδώ και πολύ καιρό στον συγκεκριμμένο χώρο μιας και το κάτω μαγαζί δεν έχει φέρει κάποια νέα προσθήκη εδώ και πολύ καιρό.

Με την Νάνσυ έχω ξαναπεράσει και όταν ήταν μιλφ στα Αλκαμένους 117, Περγάμου κτλ .. Οι μεγαλύτεροι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για γυρολόγο γκιλφ πλεον στα παρά 65. Κάτι με κράτησε από το να μπω και ανέβηκα στο 6β, ίδιας ιδιοκτησίας, να δω τι παίζει. Είχε 2 όμορφα νεαρά κορίτσια: Άντζελα και Αλίνα. Επιτέλους λέω το μαγαζί έκανε νέες προσθήκες τουλάχιστον στον έναν από τους δύο χώρους του. Βγαίνω έξω, ψάχνω να βρω κριτικές αλλά δεν υπήρχε κάτι ακόμη οπότε λέω μη ρισκάρω και ξανακατέβηκα στο υπόγειο, έδωσα 50άρικο για ένα μισάωρο και άνεση χρόνου και κατευθείαν στο 2ο δωμάτιο από τα αριστερά.

Τελοσπάντων, δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες. Παρακαλουθώ χρόνια πολλά μέλη του site που τελικά από ότι φαίνεται γράφουν ολόκληρα μυθιστορήματα για ιερόδουλες που τελικώς αν μπεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις μόνος σου θα καταλάβεις ότι μάλλον εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Η ιστοσελίδα υπάρχει για να βοηθάει ο ένας τον άλλο και όχι για να τους καίμε. Και αυτός είναι ο σκοπός της συγκεκριμμένης κριτικής.

Στο δια ταύτα. Κλασικό πρόγραμμα ιερόδουλης περασμένης ηλικίας που κάνει ότι μπορεί να σε τραβήξει από το σαλόνι, με την υπηρεσία να στέκεται ανύπαρκτη σαν άγαλμα χωρίς να μιλάει. Λογικά έχει μάθει από όταν είναι υπηρεσία με την Μπάρμπορα η οποία είναι από τις λίγες που δεν χρειάζονται συστάσεις. Θα ήταν φρόνιμο να πάει να της κάνει μερικά σεμινάρια υποδοχής και καθαριότητας η κυρία από το 6β, αλλιώς να την βγάλουν, τσάμπα της δίνουν ποσοστά από τα κρεβάτια των κοριτσιών. Ξάφνικα εμφανίστηκε και ένα άσπρο μαλλιαρό μικρό πλασματάκι να με κοιτάει από κάτω από την κουρτίνα, πραγματικά το μόνο που άξιζε από την συγκεκριμμένη επίσκεψη μου αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι οκέι να ακουμπάνε τα κατοικίδια τους πριν ακουμπήσουν τους πελάτες τους.

Έρχεται στο δωμάτιο, με θυμόταν από τον περασμένο οκτώβριο που είχα ξαναπεράσει σε παρόμοιο πρόγραμμα οπότε κάναμε λίγο social, βγάζει τακούνια και το ολόσωμο κορμάκι που της έκρυβε το πάνω μέρος του σώματος και συνειδητοποιώ ότι έχει γίνει πλέον μπουλντόζα σε σχέση με τον οκτώβριο του 2022 που την είχα πάρει ξανά στη μεταμεσονύχτια βάρδια στον ίδιο χώρο. Ξεκίνημα με λίγα προκατακτικά, γλωσσόφιλα όπου αρχικά ενέδωσα αλλά στη συνέχεια ξέκοψα γιατί μου ήρθε μια κακοσμία. Τελοσπάντων, για τον ίδιο λόγο που απέφυγα τα γλωσσόφιλα της ζήτησα και στοματικό με προφυλακτικό. Στα του αγώνα, πρώτη στάση με αυτήν από πάνω αλλά λίγο το στρώμα, λίγο που έχει παχύνει και έχει γίνει δυσκίνητη πλέον με ανάγκασε να της ζήτησω γρήγορη εναλλαγή σε ιεραποστολικό όπου μείναμε λίγη ώρα σε αυτή τη στάση μέχρι που στήθηκε για πισωκόλλητο. Το τελείωμα ήρθε πάνω στο στήθος της άνευ προφυλακτικού. Λίγο social ξανά και καθένας τράβηξε το δρόμο του.

Σε γενικές γραμμές, πολλή μέτρια προς κακή η συνεδρία με τη Νάνσυ, που κάποιοι από εμάς την έχουμε προλάβει και ως Άννα. Λογικό, γιατί μαζί με εμάς μεγαλώνουν και οι κοπέλες, οι οποίες από μόνες τους θα πρέπει να καταλαβαίνουν τη στιγμή που θα πρέπει να κρεμάσουν επιτέλους τη "στολή" τους, όπως έχουν κάνει πολλές πρώην ιερόδουλες αλλά πλέον νυν τσατσάδες βλέπε πχ Μαριάννα πρώην ιερόδουλη στο ίδιο μαγαζί αλλά πλέον τη βρίσκεις το βράδυ ως υπηρεσία στο Κωνσταντινουπόλεως 166.

Καλά γαμήσια να έχουμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
21
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, montiliani, Milfomaniac και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (3) |
Δες όλες τις κριτικές