Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 231 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Σάββατο βράδυ έχω ρωτήσει έναν καλό μου φίλο να με καθοδήγηση για την επόμενη σε πιο ντέλο να πάω και αν παίζει τίποτα της προκοπής γιατί έχω χρόνιανα πάω σε ντέλο και δεν ξέρω τι μου γίνεται. Επειδής ξέρει πάνω κάτω τα γούστα μου η απάντηση του ήταν κόφτη <<Βέργας 6 κάτω Μπάρμπορα αλλά μου λέει πήγαινε πριν το μεσημέρι πήγαινε και θα με θυμηθείς>>

Και αφού έχω ξυπνήσει Κυριακή πρωί και έχω αράξει σε ένα καφέ στην γειτονιά κατά της 9 η ώρα και χαζεύω τον κώλο της γκαρσόνα όσοι ώρα πίνω το καφέ μου η καριόλα η γκαρσόνα δεν πρέπει να φορούσε τίποτα απο μέσα από το κωλάν της και η καύλες έχουν βαρέσει κόκκινο νιώθω το ριπερ να έχει βγει στην τσέπη Κουλ μία που βουτάω το μοτόρι και γίνομαι καπνός για Βέργας Με ελαφρά

Αφού έχω φτάσει στο ντέλο το πρωί πρωί και κατεβαίνω τα σκαλιά χτυπάω και μου ανοίγουν την πόρτα και αράξω πολυθρόνα και έρχεται η τσατσά και μου λέει Μπάρμπορα έχουμε την ξέρεις η απάντηση μου ήταν όχι και σκάει η Μπάρμπορα ολόγυμνη και μου λέει σβήσε το τσιγάρο και πλύνε τα χέρια σου. σκάω παράβολο και μπαίνω δωμάτιο και σε δύο λεπτά σκάει μύτη η η Μπάρμπορα και μου χώνει τους βηζους στην μάπα για να δούμε μου λέει τι ποδαρικό θα μας κάνεις εσύ σήμερα και βουτάει αφού με έχει ρωτήσει πρώτα θες με προφυλακτικό η χωρίς και τον παίρνει στο στόμα όλον πίπα διαστημικού επιπέδου γλύφει και δίδυμα και μου γυρνάει 69 και τον παίρνει μέχρι αμυγδαλές μετά από λίγο μου λέει αρχίζει να φτύνει και μου περνάει σκούφο πρώτη στάση ιεραποστολικο και την κάρφωνα με μανία μέχρι που τράβηξα προφυλακτικό και την γέμισμα σπέρμα απο την κοιλιά μέχρι τους βηζους της.
Αφού τα είπαμε για λίγο και μου λέει εσένα δεν σε έχω ξαναδεί. και της λέω με στέλνει ένας καλός φίλος και είχε δίκιο τελικά. Α ναι μου λέει και αρχίζει να χτυπάει την πόρτα η τσατσά και αφού με βλέπει ότι το ριπερ είναι ακόμα ατσάλι τής λέω πάμε για δεύτερο γύρο και σκάω παράβολο σε πέντε έρχομαι μου λέει πάω να φρεσκαρηστω.
Και σκάει στο δωμάτιο και με πλάκωσε σε μία πίπα και με έχει κάνει έτοιμο να χύσω πάλι και την ρώτησα για κωλάντερο και μου λέει ναι αλλά σιγά σιγά οκ τής λέω και την στήνω στα τέσσερα και μου τον πιάνει και μου τον βάζει σιγά σιγά στην κωλάρα τής αλλά με είχε καυλόση τόσο πολύ την έκανα κούνια πάνω στο πούτσο και όταν πήγα να ανεβάσω στροφές την ζόρισα και μετά από λίγο τον έβαλε στην μούνα της και αρχίζω όργωμα Κατσικογάμης
Και ακούω πάλι η τσατσά χτυπάει την πόρτα μου τραβάει το λάστιχο και αρχίζε να μου τον παίζει πάνω στα βιζιατης μέχρι που τελείωσα για δεύτερη φορά.

Μπάρμπορα είναι μία μιλφ juicy καυλιάρα που θα σε κάνει περάσεις καλά και εκτιμάει τα λεφτά που παίρνει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!