Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 231 10
Μπουρδέλα
421930
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Πήγα στην συγκεκριμένη κοπέλα διότι λέγανε όλοι ότι κάνει το καλύτερο τσιμπούκι και γλυφωκολαδα,από κοντά μου είπε πως δεν κάνει παρόλο που ήμουν πεντακάθαρος και αρκετά νέος και άτριχος,η πίπα αρκετά αεροπόρος και πολύ αργά,η αίσθηση του πρωκτικού ήταν μέτρια προς καλή και η μεγαλύτερη ξενερα ήρθε μόλις είδα ότι ήταν εντελώς αξύριστη για αυτό δεν πήρα και 69 σίγουρα πολύ τραγικό το ότι δεν έκανε γλυφωκολαδα που όλοι λένε ότι κάνει και ίσα ίσα έκανε κάτω από τα αρχιδια αλλά μέχρι εκεί ,σίγουρα δεν θα ξανά πήγαινα καθώς και από εμφάνιση δεν λέει πολλά είναι χυμώδεις τυπισα κριμα το 20αρικο
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Νοεμβρίου, 2025
διώξτε το κλωνάρι με την έγκριτη κριτική, έχει καταθέσει διαπιστευτήρια η Μπάρμπορα ποια είναι και τι αξιζει
EvilPlasma
13 Νοεμβρίου, 2025
Η πρώτη αρνητική κριτική για την Μπ. Μου γεννά ερωτηματικά
mkavlos
13 Νοεμβρίου, 2025
Εμενα πριν χρονια μου εκανε αφου της ειπα πως θα περασω μονο αν κανει ,αλλα ηταν τερμα νευριασμενη που το εκανε και βγαινε παραεξω η ξινιλα.Με κραξε κιολας πως ειμαι ενας απειρος πιτσιρικας χωρις κανεναν λογο επειδη την ρωτησα αν της εκανα κατι και ειναι μεσ τα νευρα.Οχι απλα εφυγα αχυστος,δε σηκωθηκε καν με την τρελεγκω.Δε βρισκω λογο να λεει ψεματα ο τυπος ως προς την συγκεκριμενη.
Nocturia
13 Νοεμβρίου, 2025
Πεστα ρε φίλε γιατί δεν είναι όπως τα παρουσιαζουν ..
2
2002
14 Νοεμβρίου, 2025
μόνο σαμπρίνα φίλε ε; δεν σε φτάνει το κράξιμο και το προμο στα blog και θες εδώ να καταθέσεις τα παραμύθια σου…
O
Outis2024
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5