Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Yπαρχουν προγραμματα για ανακτηση δεδομενων στο διαδικτυο ψαξου και θα βρειςΟχι ρε συ. Άμα ήταν τσόντες δε θα έμπαινα στη διαδικασία. Προσωπικά αρχεία απλά δε ξέρω άν γίνεται και τι κόστος έχει.
Να ξέρεις ότι αν το πας σε μαγαζί θα σου αντιγράψουν τα αρχεία ότι κι αν είναι αυτά.Οχι ρε συ. Άμα ήταν τσόντες δε θα έμπαινα στη διαδικασία. Προσωπικά αρχεία απλά δε ξέρω άν γίνεται και τι κόστος έχει.
![]()
Εργαλείο ανάκτησης δεδομένων. Ανάκτηση χαμένων και διαγραμμένων αρχείων.
Το καλύτερο εργαλείο ανάκτησης δεδομένων. Μπορεί να ανακτήσει χαμένα και διαγραμμένα αρχεία και φακέλους στους δίσκους σας, ελαχιστοποιώντας την απώλεια δεδομένων σε καταστροφές.www.datanumen.com
Αυτο ειναι ακριβο υπαρχουν και αλλα
Έχεις δοκιμάσει καθόλου να διαβάσεις τους συνδέσμους αναζήτησης στο Google και τις λύσεις που προτείνονται στο ερώτημά σου; "USB stick not recognised"
Επίσης, όπως είπε παραπάνω ο φίλος, υπάρχουν προγράμματα για ανάκτηση δεδομένων, δοκίμασε πρώτα τα δωρεάν (πάντα υπάρχουν αξιόλογες κοινότητες ανοιχτού κώδικα) .
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλα το θέμα είναι ότι το usb δε φαίνεται πουθενά. Οπότε ούτε software ανάκτησης μπορείς να χρησιμοποιήσει κάποιος ούτε αυτά τα "κόλπα" που αναφέρονται στα βιντεο. Μάλλον κάποια βλάβη στο hardware έχει πάθει. Οπότε άν κάποιος έχει καταφέρει να ανακτήσει αρχεία από τέτοια περίπτωση ας γράψει....Μετα ψάξου στο γιουτουμπι οπως το λεει και ενας θειος μου
Τα USB stick έχουν μια μικρή memory card. Το πιο πιθανό είναι να μην έχει πάθει κάτι αυτή αλλά το hardware. Πήγαινε σε ένα κατάστημα που επισκευάζουν και είναι πολύ πιθανό να βάλουν την κάρτα σε άλλο στικάκι και να δουλέψει κανονικά. Επίσης αν έχεις και δεύτερο ίδιας μάρκας μπορείς να κάνεις εσύ την τράμπαΕυχαριστώ για τις απαντήσεις αλλα το θέμα είναι ότι το usb δε φαίνεται πουθενά. Οπότε ούτε software ανάκτησης μπορείς να χρησιμοποιήσει κάποιος ούτε αυτά τα "κόλπα" που αναφέρονται στα βιντεο. Μάλλον κάποια βλάβη στο hardware έχει πάθει. Οπότε άν κάποιος έχει καταφέρει να ανακτήσει αρχεία από τέτοια περίπτωση ας γράψει....
Ούτε σε άλλο pc με windows δεν αναγνωρίζεται. θα το δοκιμάσω και σε mac ή linux αλλά δεν ειμαι και πολυ αισιόδοξος.Πριν μπεις στη διαδικασια ανάκτησης δεδομενων, δεν το δοκιμαζεις σε κανέναν αλλο υπολογιστή;
Με Mac ή Linux?
Αν το βαλεις σε λινουξ, δοκιμασε να δεις αν το αναγνωριζει το gparted.Ούτε σε άλλο pc με windows δεν αναγνωρίζεται. θα το δοκιμάσω και σε mac ή linux αλλά δεν ειμαι και πολυ αισιόδοξος.
Εσύ ρε τύπε δικηγόρος είσαι τελικά η χάκερ;Αν το βαλεις σε λινουξ, δοκιμασε να δεις αν το αναγνωριζει το gparted.
Αν οχι, αρχιζουν να σκουραίνουν τα πράγματα.
Τυπικό μέλος μπου τύπε.Εσύ ρε τύπε δικηγόρος είσαι τελικά η χάκερ;
Η απλά κλασσικός έλληνας ξερόλας;
Τύπε μου προσλαμβάνεσαι. Ο μισθός όμως παραμένει 700€.Τυπικό μέλος μπου τύπε.
Γνωριζω απο ψυχολογία, ιατρικη, νομικα, διεθνείς σχεσεις, διεθνες εμποριο, οικονομια, μακροοικονομια, μικροοικονομια, επιχειρήσεις, λογιστική, χημεια, φυσικη, μαγειρικη, περιβάλλον, δασοπυροσβεση, οπλικα συστηματα, τεχνη του πολεμου, θεωρια παιγνίων, βαψιμο, υδραυλικα, μαστορεματα, υπολογιστες, κοινωνιολογια, κτηματομεσιτικά, ρολογια, κομπολογια και τους εφτά νάνους.
Γι' αυτο αλλωστε ποστάρω επι παντός θέματος.