Νέα

Smut Athens Vatsaxi4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolobaras35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.177
Πόντοι
201
Καλημέρα μύστες
Δε ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα αλλά έμαθα κάποια πράγματα για αυτό το μαγαζί και θέλω να τα παραθέσω γιατί μπορεί να αξίζει για αυτούς που ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο μπορεί και όχι !
Όποιος γνωρίζει περισσότερα μου λέει ή αν κάνω λάθος σε κάτι από αυτά που θα σας γράψω ας με διορθώσει!

Είναι ένα μαγαζί που κάνει κάποια εβεντ για σεξ με τέκνο Χάουζ μουσική για του λάτρεις ,άρα πίνεις και το ποτό σου ,ακούς μουσική με εξωτερικού από ότι έχω καταλάβει djs και στο πίσω μέρος του μαγαζιού έχει σκοτεινά δωμάτια που γίνεται χαμος με κυρίως γκέι κόσμο αλλά το θέμα είναι η ενημέρωση που έχω είναι ότι πάνε συγκεκριμένα ζευγάρια στρέιτ σε αριθμό όπως και πολλοί τουρίστες κ κάνουν σεξ δίπλα ο ένας στον άλλο κ επιλέγουν τι θα γίνει ! Για τους λάτρεις της τρύπας των τρανς /κροσσ έχει επίσης φουλ επιλογές ! Το θέμα μου είναι ότι τα εβεντ όπως αυτό το Σάββατο 4/10 είναι με εισιτήρια που προπληρωνεις από ίντερνετ κ όχι στην είσοδο και έχει αυστηρό dress code sadomazo φάση αλλιώς τρως πόρτα !
Δεν έχω κύκλο που γουστάρει τέτοιες φάσεις κ αν κάποιος γνωρίζει ή ενδιαφέρεται κ θέλει να πάει να στείλει dm μήπως πάμε μαζί να δούμε τι ακριβως παίζει και αν είναι οντως αλήθεια διότι τα σχόλια είναι ότι είναι φάση εξωτερικού για ελληνικά δεδομένα όλο αυτό !
Αν κάποιος έχει πάει ας γράψει εμπειρία του και αν ισχύει ότι η ουρά στην είσοδο για να μπεις είναι αναμονή μιας ώρας ;!

OP
OP
Kolobaras35

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.177
Πόντοι
201
Κανένα σχόλιο ρε μύστες

ntaizy_crossaki

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
744
Πόντοι
81
Καλησπερα, αν πας τελικα ενημερωσε για να ξερουμε. Ακουγεται πολυ ενδιαφερον.

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
629
Πόντοι
81
Καταρχήν πρεπει να σου αρέσει η techno μουσική για να πας.
Εχει αυστηρή πόρτα κ πάντα presale tickets μεσω ίντερνετ.
Γνωστούς djs της σκηνής της techno Ελληνες κ ξένους.
Gay club αλλα με κλουβιά κλπ

Τώρα στο προκείμενο δε ξέρω αν παίζουν σκηνικά πριβέ.

Δεν έχω πάει.απλά ανέφερα τι έχω διαβάσει σε κάτι techno ομάδες που είμαι μέλος.

OP
OP
Kolobaras35

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.177
Πόντοι
201
Σωστός
Με ενημέρωσαν ότι τώρα το Σάββατο έχει πάρτυ ξεκάθαρα για σεξ κ τέκνο μουσική φυσικά που αγαπάμε κ ποτό !
Κ πάμε από γκέι στρέιτ κροσσ τρανς
Ισχύει εισιτήρια από ίντερνετ πριν όχι εκεί !
Και γίνεται σεξ σχεδόν παντού μέσα !
Κ πρέπει να φοράς κάπως κάτι πάνω στο θέμα ! Αν καταφέρω να μπω θα ενημερώσω πάντως

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
629
Πόντοι
81
8 στους 10 ειναι γκέυ εκει μέσα
Υποψιν....
Μπες στο ινστα του smut δες φωτος κ θα καταλάβεις τι παίζει

OP
OP
Kolobaras35

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.177
Πόντοι
201
Το είδα αυτό , αλλά αυτοί που μου έστειλαν μου ανέφεραν ότι έχει φουλ γκέι ναι
Αλλά παίζουν και στρέιτ ζευγάρια ειδικά τουρίστες πιο απελευθερωμένοι που γαμιουνται εκεί ανάμεσα ,όπως επίσης πολλές κροςς τρανς που επίσης παίζουν !
Όπως είπες κ εσύ αν σαρεσει η τέκνο μουσική πας να περάσεις καλά και η βραδιά φέρνει ότι προκύψει ! Αυτή είναι η καύλα !

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
629
Πόντοι
81
Αν σαρεσει να κανεις σκηνικό με γκέυ κρος ή τρανς τοτε πάω πάσο.
Αρα προχώρα θα σαρέσει τότε

OP
OP
Kolobaras35

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.177
Πόντοι
201
Μόνο τρανς κ κροσσ επειδή ξέρω ότι θα πάνε Κ Κανά δύο μουναρες ήδη , θέλω να τα επισκεφτώ για τέτοια φάση , να πηδάω με ποταρα κ τέτοια μουσική !
Όχι με γκέι , με τις θηλυκές υπάρξεις!

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
629
Πόντοι
81
Μαγαζι για queer κοινότητα είναι.
Ενημερωσου για το πάρτι που θα πας οποτε πάς γιατι κ τικετς να χεις αγορασει τρως πόρτα αν σε τεστάρουν κ δε τους κάνεις.
Αν πας γραψε μετά.
Καλα να περάσεις

OP
OP
Kolobaras35

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.177
Πόντοι
201
Καλά δεν απαγορεύονται οι στρέιτ αν συμμορφώνονται με κανόνες ! Κ αν υπάρχει και ανάλογο ντύσιμο!
Ναι θα γράψω αν καταφέρω κ μπω γιατί εισιτήριο η αλήθεια είναι ότι έκλεισα !

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
765
Πόντοι
81
Τι dress code έχει δηλαδή;

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.045
Πόντοι
1.056
Η γνωστή κωλάρα έχει ενημερώσει πως θα δώσει το παρόν (και την κωλάρα της φυσικά) στο πάρτι. Και όχι μόνο! Θα πιατσάρει και εκτός του μαγαζιού για να ανακουφίσει όσους πιστούς έχουν την τύχη να τη συναντήσου και να χορτάσει η τρύπα της με πούτσα. Τυχεροί όσοι θα είναι εκεί!

Τελευταία τροποποίηση:

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
386
Πόντοι
21
Καλημέρα , θα ήθελα να πάω για την μουσική έχω να πάω σε techno club δεκαετίες 90s .
Απο club4 πειραιώς και μετα rave club +soda κ.α
Ξέρετε είναι μέσα μόνο ή 90% λοατκι κοινότητα ή 50-50 με στρέιτ ?

OP
OP
Kolobaras35

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.177
Πόντοι
201
Καλημέρα , θα ήθελα να πάω για την μουσική έχω να πάω σε techno club δεκαετίες 90s .
80% λοατκι σίγουρα κ υπόλοιποι στρέιτ κλπ

tsichlas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Like
256
Πόντοι
0
Ψιλοπριβέ τέκνο κλαμπ που όντως απευθύνεται κυρίως στην queer κοινότητα. Μπαίνουν και στρέ'ι'τ άτομα, αρκεί να τηρούν κάποιους ενδυματολογικούς κώδικες. Γενικά πηγαίνει κόσμος που του αρέσει η διαφορετικότητα στο σεξ και το "τα πάντα όλα". Λειτουργεί μόνο όταν έχει παρτυ με guest djs και με προπληρωμένο εισιτήριο από το internet, όπως είπαν και οι προηγούμενοι φίλοι! Αρχιιερείς σ' αυτά τα πάρτυ είναι επώνυμο ζευγάρι, γνωστό για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις, τα ιδιαίτερα γούστα του και την αγάπη του για τους "τεχνητούς παραδείσους". Η κεντρική σκηνή, εκεί που παίζει και ο dj είναι ένα τεράστιο κλουβί ενώ το μαγαζί διαθέτει πίσω αρκετα δωματια που πέφτει το σεξ του αιώνα, οπως και δωμάτια για μασαζ. Τέλος να αναφέρω ότι τα κινητα δεν επιτρέπονται. Στα κρατάνε στην είσοδο όταν μπαίνεις. Με δυό λόγια το τελειο μαγαζί για κάψιμο.

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
629
Πόντοι
81
Για καλό techno πήγαινε στο Aux club. Αν ψάχνεις μόνο αυτό.εννοώ μουσική.
Κατα τα άλλα αν ασχολείσαι με τη τεκνο σκηνή νομίζω ξέρεις που να πάς

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom