Νέα

Κωλόμπαρα που δεν γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dreamer40
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Τι παίζει παίχτες μου σήμερα με τα κωλόμπαρα που δεν γαμάς. Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το νήμα γιατί δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο στο site. Καλό είναι να μοιραστούμε εμπειρίες και απόψεις από τέτοια μαγαζιά, αν και από ότι καταλαβαίνω το είδος παρακμάζει, αν και υπάρχουν ακόμα αρκετά ανοικτά από ότι ξέρω.

Καλό είναι να μην αναφέρουμε ονόματα μαγαζιών κτλ. αλλά ας μοιραστούμε τις απόψεις μας γενικά. Πηγαίνετε κάποιοι από εσάς σε τέτοια μαγαζιά και, έχετε γαμήσει κοπέλες από εκεί, όχι στο μαγαζί εννοείτε, αλλά εκτός μαγαζιού? Έχετε κάνει ποτέ σχέση με γυναίκα που γνωρίσατε σε κωλόμπαρο? Και αν ναι πόσο κράτησε? Αξίζει τον κόπο να μπει κανείς σε αυτή την διαδικασία?

Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με το άθλημα, οπότε ας μιλήσουν οι έμπειροι ή λιγότερο έμπειροι παίχτες επί του θέματος. Ε αφού υπάρχει το νήμα κωλόμπαρα που γαμάς ας υπάρξει και αυτό που δεν γαμάς.

Κάποιες φορές σκέφτομαι να πάω σε κάποιο τέτοιο μαγαζί αν και έχω χρόνια να το κάνω. Το ξέρω ότι δεν έχει νόημα να μηλάς με κάποια που πιθανώς δεν σε γουστάρει, και να παριστάνει ότι σε γουστάρει για να σου τρώει ποτά κτλ. όμως γυναίκες είναι και αυτές αν ξέρεις πως να πλασαριστείς ίσως και να βγεις κερδισμένος.

Ακούω γνώμες, απόψεις, εμπειρίες κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
819
Πόντοι
86
Τι παίζει παίχτες μου σήμερα με τα κωλόμπαρα που δεν γαμάς. Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το νήμα γιατί δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο στο site. Καλό είναι να μοιραστούμε εμπειρίες και απόψεις από τέτοια μαγαζιά, αν και από ότι καταλαβαίνω το είδος παρακμάζει, αν και υπάρχουν ακόμα αρκετά ανοικτά από ότι ξέρω.

Καλό είναι να μην αναφέρουμε ονόματα μαγαζιών κτλ. αλλά ας μοιραστούμε τις απόψεις μας γενικά. Πηγαίνετε κάποιοι από εσάς σε τέτοια μαγαζιά και, έχετε γαμήσει κοπέλες από εκεί, όχι στο μαγαζί εννοείτε, αλλά εκτός μαγαζιού? Έχετε κάνει ποτέ σχέση με γυναίκα που γνωρίσατε σε κωλόμπαρο? Και αν ναι πόσο κράτησε? Αξίζει τον κόπο να μπει κανείς σε αυτή την διαδικασία?

Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με το άθλημα, οπότε ας μιλήσουν οι έμπειροι ή λιγότερο έμπειροι παίχτες επί του θέματος. Ε αφού υπάρχει το νήμα κωλόμπαρα που γαμάς ας υπάρξει και αυτό που δεν γαμάς.

Κάποιες φορές σκέφτομαι να πάω σε κάποιο τέτοιο μαγαζί αν και έχω χρόνια να το κάνω. Το ξέρω ότι δεν έχει νόημα να μηλάς με κάποια που πιθανώς δεν σε γουστάρει, και να παριστάνει ότι σε γουστάρει για να σου τρώει ποτά κτλ. όμως γυναίκες είναι και αυτές αν ξέρεις πως να πλασαριστείς ίσως και να βγεις κερδισμένος.

Ακούω γνώμες, εμπειρίες κτλ.
H κρυφή ελπίδα ότι θα σε καψουρευτεί κάποια κοπέλα πάντα υπάρχει...........από εκεί και πέρα οι φάσεις έιναι λίγο πολύ γνωστές......άλλος θα το παίξει κάτι που δεν είναι για να εντυπωσιάσει, άλλος θα βγάλει τα μυστικά του σπιτιού και της κρεβατοκάμαράς του, άλλος θα προφασιστεί ότι έχει πηδήξει την μισή Αθήνα, σε άλλους θα μιλάει το οινόπνευμα, κλπ, κλπ.

Βασικά οι θαμώνες είναι χωρίς κύκλο γνωριμιών για γυναικεία παρέα και εκεί προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την γοητεία τους, όποια και αν έχει μείνει, οι συστηματικοί θαμώνες έχουν πρόβλημα με το οινόπνευμα το οποίο σιγά σιγά έχει κάψει τον εγκέφαλο και να συνδυάζεται και με τσιγάρο έχει κάψει και την λίμπιντο

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21

H κρυφή ελπίδα ότι θα σε καψουρευτεί κάποια κοπέλα πάντα υπάρχει...........από εκεί και πέρα οι φάσεις έιναι λίγο πολύ γνωστές......άλλος θα το παίξει κάτι που δεν είναι για να εντυπωσιάσει, άλλος θα βγάλει τα μυστικά του σπιτιού και της κρεβατοκάμαράς του, άλλος θα προφασιστεί ότι έχει πηδήξει την μισή Αθήνα, σε άλλους θα μιλάει το οινόπνευμα, κλπ, κλπ.

Βασικά οι θαμώνες είναι χωρίς κύκλο γνωριμιών για γυναικεία παρέα και εκεί προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την γοητεία τους, όποια και αν έχει μείνει, οι συστηματικοί θαμώνες έχουν πρόβλημα με το οινόπνευμα το οποίο σιγά σιγά έχει κάψει τον εγκέφαλο και να συνδυάζεται και με τσιγάρο έχει κάψει και την λίμπιντο
Δηλαδή καμμένοι τύποι συχνάζουν σε αυτά τα μαγαζιά, όμως από την άλλη άμα δεν έχει κάποιος παρέα, το να βγει μόνος του σε κανονικό μπαράκι εκεί είναι που δεν θα του δώσει καμία γυναίκα σημασία, αυτό είναι χειρότερο κάψιμο σε κοιτάνε σα να είσαι περίεργος..

Να σου πω εγώ πιστεύω πως δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση και το μυαλό ή επίπεδο του άλλου αν η μοναξιά βαράει κόκκινο τι θα κάνει κάποιος δηλαδή, αναγκαστικά θα θέλει να μιλήσει με μια γυναίκα να φλερτάρει έστω και αν αυτό είναι όλο ψεύτικο.

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
819
Πόντοι
86
Δηλαδή καμμένοι τύποι συχνάζουν σε αυτά τα μαγαζιά, όμως από την άλλη άμα δεν έχει κάποιος παρέα, το να βγει μόνος του σε κανονικό μπαράκι εκεί είναι που δεν θα του δώσει καμία γυναίκα σημασία, αυτό είναι χειρότερο κάψιμο σε κοιτάνε σα να είσαι περίεργος..

Να σου πω εγώ πιστεύω πως δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση και το μυαλό ή επίπεδο του άλλου αν η μοναξιά βαράει κόκκινο τι θα κάνει κάποιος δηλαδή, αναγκαστικά θα θέλει να μιλήσει με μια γυναίκα να φλερτάρει έστω και αν αυτό είναι όλο ψεύτικο.
Συμφωνώ φίλε, φαύλος κύκλος

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.362
Πόντοι
2.916
Έχετε κάνει ποτέ σχέση με γυναίκα που γνωρίσατε σε κωλόμπαρο? Και αν ναι πόσο κράτησε? Αξίζει τον κόπο να μπει κανείς σε αυτή την διαδικασία?

Tόσες γυναίκες με νορμάλ δουλειές ρε bro, με την κωλομπαρού θα κάνεις σχέση; Αυτά τα μέρη είναι για να πας μια στο τόσο με κανένα φίλο να κάνεις την πλάκα σου, όχι για να βρεις γκόμενα.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.458
Πόντοι
3.506
Κοινώς ναυάγια της ζωής τύπε. Μην κρυβόμαστε από τις λέξεις.

LEON20

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2024
Like
177
Πόντοι
0
Έτος 1990 Κρήτη Σούδα, επισκευή με πολεμικό πλοίο.
Η επίσκεψη στα κωλομπαρα της περιοχής ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμα από όλο σχεδόν το προσωπικό του πλοίου. Εγώ 24 ετών εμφανίσιμος, αυτή 38 χρονών με φανταστικό σώμα. Αυτή πρότεινε να βρεθούμε εκτός μαγαζιού. Δέχτηκα μιας και μια τέτοια εφήμερη σχέση με εξιταρισε. Η γυναίκα ήταν φωτιά στο κρεβάτι. Το πιπεράτο της υπόθεσης ήταν πώς την κοπέλα την είχε μεγάλη καψούρα ο ύπαρχος του πλοίου, και της ακούμπησε πολλά χρήματα. Η " σχέση" κράτησε 3 μήνες όσο και η επισκευή του πλοίου.

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
3.042
Πόντοι
456
Τι να πω, έχω βρει διαμαντάκια σε τέτοια μαγαζιά. Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω εδώ λεπτομέρειες. Έχω κάνει και σχέσεις. Την μία περίπτωση, μου το ζήτησε η ίδια μάλιστα. Αλλά τις περισσότερες φορές, προσπαθούν απλά να σου φάνε λεφτά.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.205
Πόντοι
456

Ακούω γνώμες, απόψεις, εμπειρίες κτλ.
Τύπε εσύ θες manager παγκόσμιου βεληνεκούς για να βγεις κερδισμένος (δηλαδή να γαμήσεις ή να παντρευτείς από το κωλόμπαρο) Αν πας μόνος σου πες μας αν τα φυστίκια με το ποτό είναι καλά.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.825
Πόντοι
6.246
Άλλο κωλόμπαρο ,άλλο μπαρ του κώλου. Στο κωλόμπαρο οι γυναίκες εκδίδονται εντός μαγαζιού με τιμοκατάλογο ,στο μπαρ του κώλου στα τρώνε ανάλογα με το πόσα έχεις. Τα μπαρ του κώλου που ψάχνεις παίκτη έχουν ξεπεραστεί εδώ και χρόνια θεωρούνται γραφικότητες. Θα βρεις εκεί κάτι αλανιάρες, ούτε καν κατ' ανάγκη όμορφες που ξέρουν να στα φάνε. Κάποιες φορές δουλεύουν εκεί, κάποιες είναι θαμώνες. Είχα βγάλει μία Βουλγάρα από από εκεί πριν 12 - 15 χρόνια. Το μαγαζί εχει κλείσει. Μέσω της Βουλγάρας είχα γνωρίσει και άλλες αλανιάρες. Παίζανε διάφορα σενάρια. Άλλες ήταν μικρές που τα έτρωγαν από γέρους, άλλες είχαν κανονική σχέση, άλλες είχαν 3-4 γκόμενους παράλληλα. Μου έλεγαν και διάφορα σκηνικά, να μπαίνουν γκόμενοι με όπλα και να απειλούν. Καλά κορίτσια, συνήθως είχαν παιδί εκτός γάμου, δεν προσπαθούσαν να πλουτίσουν κυρίως ήθελαν να τη βγάλουν χωρίς να κουραστούν.

μου έχει μείνει μία γύρω στα 45 (εγώ τότε 32) που έλεγε "Είμαι με έναν 60ρη χωρισμένο, που έχει πολλά λεφτά και σπίτια αλλά θα τον διώξω. -Γιατί ρε συ θα τον διώξεις; -Γιατί παραείναι έξυπνος". Και εμένα η Βουλγάρα μου έκανα τράκα, τη γάμησα μερικές φορές και μετά εξαφανίστηκα.

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Τι να πω, έχω βρει διαμαντάκια σε τέτοια μαγαζιά. Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω εδώ λεπτομέρειες. Έχω κάνει και σχέσεις. Την μία περίπτωση, μου το ζήτησε η ίδια μάλιστα. Αλλά τις περισσότερες φορές, προσπαθούν απλά να σου φάνε λεφτά.
σε πιστεύω πως έχεις φάει καλά από τέτοια μαγαζιά, αλλά για το διαμαντάκια που λες δύσκολο να το πιστέψω, απλά ίσως εσένα σου φάνηκαν διαμαντάκια επειδή σου το έδωσαν στο πιάτο ενώ ταυτόχρονα σε άλλους τους έτρωγαν τα φράγκα και τους είχαν φλομώσει στην παπάτζα. Δηλαδή πόσο διαμαντάκι μπορεί να είναι κάποια που πουλάει έρωτες και αγάπες σε έναν φουκαριάρη για να του τα αρπάξει. Πιστεύω πως καλή κοπέλα μπορείς να βρεις εκεί μέσα στις ξέμπαρκες δηλαδή σε αυτές που εργάζονται μόνο περιστασιακά για λίγο διάστημα και μετά εγκαταλείπουν. Οι μόνιμες..αυτές νομίζω πως έχουν κάψει φλάτζα εντελώς και δεν βλέπουν τίποτα μπροστά τους παρά μόνο το χρήμα.

Από περιέργεια θα ήθελα να σε ρωτήσω πως είσαι εμφανισιακά, και γενικά τι παίζει ρόλο πιο πολύ σε αυτά τα μαγαζιά για να γαμήσεις κάποια γυναίκα από εκεί μέσα το χρήμα, η τακτική ή η εμφάνιση, προφανώς όλα μαζί αλλά τι παίζει μεγαλύτερο ρόλο κατά την γνώμη σου από όλα αυτά?

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Κοινώς ναυάγια της ζωής τύπε. Μην κρυβόμαστε από τις λέξεις.
Συμφωνούμε, όμως πήγαινε να δεις τι γίνεται κάθε βράδυ στα Strip Club, είναι γεμάτα με νέα παιδιά οι περισσότεροι είναι 18 - 30, να περιμένουνε, ειδικώς Παρασκευή και Σάββατο που έχει πολύ κόσμο, γυναίκες να τους επιλέξουν μπας και πάρουν κανένα χορό με ένα τάληρο. Και αυτό ναυάγιο δεν είναι. Έχω δει και πολλούς πολύ ωραίους άντρες εκεί μέσα και μάλιστα μόνοι τους τι δουλειά έχουν αυτοί σε τέτοια μαγαζιά, δηλαδή άμα το αναλύσουμε αυτό με τα ''ναυάγια'' δεν βγάζουμε άκρη.

Νομίζω πως αν τα κωλόμπαρα εξυγχρονιστούν (μουσική, στυλ πιο σύγχρονο κτλ.) προσφέροντας ξεκάθαρες υπηρεσίες, του στυλ μιλάς με την κοπέλα και αν σε γουστάρει προχωράτε σε άλλο καθαρό χώρο εντός ή εκτός μαγαζιού για γαμήσι, τότε θα μπορέσουν να επιβιώσουν. Δηλαδή παίζεις μπάλα και αν σε γουστάρει η κοπέλα προχωράει παρακάτω αλλά δεν είναι υποχρεωμένη να σου κάτσει, αυτό ως πολιτική του μαγαζιού πλέον, αν δεν σε γουστάρει πας σπίτι σου ή σε άλλη κοπέλα, ξεκάθαρη συναλλαγή αλλά και με ερωτικό παιχνίδι μέσα.

Ίσως έτσι επιβιώσουν αυτά τα μαγαζιά, γιατί στα κωλόμπαρα που γαμάς εγώ προσωπικά δεν φτιάχνομαι, αφού ξέρεις ότι όλες γαμιούνται εκεί μέσα, δεν λένε και ποτέ όχι.

Τελευταία τροποποίηση:

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
3.042
Πόντοι
456
σε πιστεύω πως έχεις φάει καλά από τέτοια μαγαζιά, αλλά για το διαμαντάκια που λες δύσκολο να το πιστέψω, απλά ίσως εσένα σου φάνηκαν διαμαντάκια επειδή σου το έδωσαν στο πιάτο ενώ ταυτόχρονα σε άλλους τους έτρωγαν τα φράγκα και τους είχαν φλομώσει στην παπάτζα. Δηλαδή πόσο διαμαντάκι μπορεί να είναι κάποια που πουλάει έρωτες και αγάπες σε έναν φουκαριάρη για να του τα αρπάξει. Πιστεύω πως καλή κοπέλα μπορείς να βρεις εκεί μέσα στις ξέμπαρκες δηλαδή σε αυτές που εργάζονται μόνο περιστασιακά για λίγο διάστημα και μετά εγκαταλείπουν. Οι μόνιμες..αυτές νομίζω πως έχουν κάψει φλάτζα εντελώς και δεν βλέπουν τίποτα μπροστά τους παρά μόνο το χρήμα.

Από περιέργεια θα ήθελα να σε ρωτήσω πως είσαι εμφανισιακά, και γενικά τι παίζει ρόλο πιο πολύ σε αυτά τα μαγαζιά για να γαμήσεις κάποια γυναίκα από εκεί μέσα το χρήμα, η τακτική ή η εμφάνιση, προφανώς όλα μαζί αλλά τι παίζει μεγαλύτερο ρόλο κατά την γνώμη σου από όλα αυτά?
Βγάζω αναγούλα στις κλασικές κωλομπαρατζούδες. Για περιστασιακές μιλάω.
Τώρα εμφανισιακά, φυσιολογικός θα έλεγα. Ούτε κοιλιές έχω, ούτε είμαι ο ψιλός γαλανομάτης.
Πάντως, ο συνδυασμός όλων των παραπάνω που ανέφερες, παίζουν ρόλο και το λέγειν φυσικά.
Καμιά φορά παίζει ρόλο και το παραμύθι. Σε γνωστή μου μπαργούμαν σε κωλόμπαρο (μόνο μέσα δλδ),
ένας της πούλησε παραμύθι ότι είναι κατάσκοπος. Το έπαιξε ωραία όμως, τον πίστεψε.
Η τύπισσα τα έφτιαξε μαζί του και τελικά, δούλευε σε τράπεζα!

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Συμφωνούμε, όμως πήγαινε να δεις τι γίνεται κάθε βράδυ στα Strip Club, είναι γεμάτα με νέα παιδιά οι περισσότεροι είναι 18 - 30, να περιμένουνε, ειδικώς Παρασκευή και Σάββατο που έχει πολύ κόσμο, γυναίκες να τους επιλέξουν μπας και πάρουν κανένα χορό με ένα τάληρο. Και αυτό ναυάγιο δεν είναι. Έχω δει και πολλούς πολύ ωραίους άντρες εκεί μέσα και μάλιστα μόνοι τους τι δουλειά έχουν αυτοί σε τέτοια μαγαζιά, δηλαδή άμα το αναλύσουμε δεν βγάζουμε άκρη.

Βγάζω αναγούλα στις κλασικές κωλομπαρατζούδες. Για περιστασιακές μιλάω.
Τώρα εμφανισιακά, φυσιολογικός θα έλεγα. Ούτε κοιλιές έχω, ούτε είμαι ο ψιλός γαλανομάτης.
Πάντως, ο συνδυασμός όλων των παραπάνω που ανέφερες, παίζουν ρόλο και το λέγειν φυσικά.
Καμιά φορά παίζει ρόλο και το παραμύθι. Σε γνωστή μου μπαργούμαν σε κωλόμπαρο (μόνο μέσα δλδ),
ένας της πούλησε παραμύθι ότι είναι κατάσκοπος. Το έπαιξε ωραία όμως, τον πίστεψε.
Η τύπισσα τα έφτιαξε μαζί του και τελικά, δούλευε σε τράπεζα!
ωραίος, καλά το κατάλαβα έπαιξες μπάλα με περιστασιακές τώρα βγάζει νόημα, ναι αυτές άμα σε γουστάρουν είναι καλή περίπτωση όντως, περνάς καλά δηλαδή και μερικές μπορεί να είναι και καλά παιδιά. Οι μόνιμες ..είναι όπως τα λες ...

Ο τύπος που λες ότι δούλευε σε τράπεζα πούλησε καλά τον εαυτό του μάγκας.

Giannis01

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2026
Like
6
Πόντοι
0

Έτσι ακριβώς φίλε!

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
1.080
Πόντοι
371
Λοιπόν έχοντας στο σπορ πάρα πολλά χρόνια από τη δεκαετία του 90 θέλω αρχικά να πω οτι είναι λάθος μυστες μου να κατακρίνετε όπως κάνανε κάποιοι προηγουμένως. Δηλαδή όποιος πηγαίνει στα μπαρ είναι καμένος και ναυάγιο αλλά όποιος πηδαει στο Μετάξι με τους Πακι όχι; τρόπος διασκέδασης είναι (ήταν) κι αυτός και είναι λίγο μαλακια να λες στον άλλο πώς να ζήσει τη ζωή του
Τέλος πάντων η μαύρη αλήθεια είναι πως αυτός ο τρόπος διασκέδασης δεν είναι πια στη μόδα. Έχουν μείνει 2/10 μαγαζιά και τις περισσότερες ημέρες βαρανε μύγες. Οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους είναι 50-55 πλας και για κάποιον που βγαίνει συχνά είναι ασκοπο να κάτσει μαζί τους γιατί τις έχει φάει στη μάπα. Είναι οι ίδιες που γυρνανε από μπαρ σε μπαρ τόσα χρόνια. Τί να τους πεις και τί να σου πουν
Οι πιο μικρες κοπέλες που σκοπεύουν στο εύκολο χρήμα πλέον έχουν κι άλλους τρόπους πχ ινστα, τικ τοκ, ονλυ φανς. Υπάρχουν ακόμα κάποιες στη νύχτα αλλά συνήθως ή έρχονται για λίγους μήνες να μαζέψουν κανένα χαρτζιλικι, ή δουλεύουν σε μαγαζιά που στοχεύουν να μαδησουν κανέναν τουρίστα ή κανέναν πρωτάρη και τα οποία καλό είναι να αποφεύγεις

Συνοψίζοντας. Αξίζουν οι μπαροτσαρκες να το κάνεις 1-2 φορές με κανέναν φίλο για την καλτίλα και την εμπειρία; εγώ θα πω ναι
Σαν σταθερός τρόπος διασκέδασης όμως, πλέον όχι

El Papacito

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
12.591
Πόντοι
2.256
Λοιπόν έχοντας στο σπορ πάρα πολλά χρόνια από τη δεκαετία του 90 θέλω αρχικά να πω οτι είναι λάθος μυστες μου να κατακρίνετε όπως κάνανε κάποιοι προηγουμένως. Δηλαδή όποιος πηγαίνει στα μπαρ είναι καμένος και ναυάγιο αλλά όποιος πηδαει στο Μετάξι με τους Πακι όχι; τρόπος διασκέδασης είναι (ήταν) κι αυτός και είναι λίγο μαλακια να λες στον άλλο πώς να ζήσει τη ζωή του
Τέλος πάντων η μαύρη αλήθεια είναι πως αυτός ο τρόπος διασκέδασης δεν είναι πια στη μόδα. Έχουν μείνει 2/10 μαγαζιά και τις περισσότερες ημέρες βαρανε μύγες. Οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους είναι 50-55 πλας και για κάποιον που βγαίνει συχνά είναι ασκοπο να κάτσει μαζί τους γιατί τις έχει φάει στη μάπα. Είναι οι ίδιες που γυρνανε από μπαρ σε μπαρ τόσα χρόνια. Τί να τους πεις και τί να σου πουν
Οι πιο μικρες κοπέλες που σκοπεύουν στο εύκολο χρήμα πλέον έχουν κι άλλους τρόπους πχ ινστα, τικ τοκ, ονλυ φανς. Υπάρχουν ακόμα κάποιες στη νύχτα αλλά συνήθως ή έρχονται για λίγους μήνες να μαζέψουν κανένα χαρτζιλικι, ή δουλεύουν σε μαγαζιά που στοχεύουν να μαδησουν κανέναν τουρίστα ή κανέναν πρωτάρη και τα οποία καλό είναι να αποφεύγεις

Συνοψίζοντας. Αξίζουν οι μπαροτσαρκες να το κάνεις 1-2 φορές με κανέναν φίλο για την καλτίλα και την εμπειρία; εγώ θα πω ναι
Σαν σταθερός τρόπος διασκέδασης όμως, πλέον
Συνυπογράφω απόλυτα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom