Νέα

Πού πήγαν οι παλιοί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.578
Πόντοι
3.846

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
595
Πόντοι
86
OP
OP
dionisiakos

dionisiakos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
1.106
Πόντοι
6.190
Έχω λίγο καιρό που διαβάζω διάφορα thread και αντιλαμβάνομαι ότι πλέον πολλά ίσως κι όλα έχουν αλλάξει. Θα ήταν ευχή προς το καλύτερο, αλλά δυστυχώς είναι προς το αντίθετο. Πολλοί από ότι κατάλαβα είναι αρκετά νέοι και όχι μόνο ηλικιακά, αλλά και εμπειρικά. Το άθλημα θέλει κόπο, κασκντεριλικια, χρόνο, χρήμα βέβαια, υπομονή και άντερα. Όπως θα λέγαμε και στο στρατό, τα λεφτά που έχω δώσει στις πουτανες, αγόραζα σπίτι στην Εκάλη μαλακα. Η κοτερακι στη Γλυφάδα. Έχω κάνει τη "θητεία" μου σ όλα τα στέκια. Από Μεταξουργείο, στη Φυλής κι από το Prive στα Λαδάδικα. Από το Αχ Βαψχ(κωλομπαρο στη Κατερίνη) στη Μίνωος στα Χανιά. Από τις τσαμπε θείες του Mamba και του Badoo μέχρι τα μασαζ από τις εφημερίδες. Άστο αδερφέ. Πέρασα καλά κι άσχημα, καβλωσα και ξεξαβλωσα, ξαπλωσα σε σατέν σε σουίτες και σε κίτρινα σεντόνια σε υπογες. Πήρα πιτσιρίκες, μεσοκοπες, γριές, παρτούζες, τριπλετες, όσα πάνε κι όσα έρθουν. .πάντα κράταγα γωνία όμως....το νου σας! Έκανα και θητεία στο εξωτερικό σε φάσεις που μόνο σε ταινία έχω δει. Μ αξίωσε η ζωή και έζησα και είδα πράγματα που άλλοι άνθρωποι ακούν και βλέπουν από μακρυά. Και τώρα διαβάζω εδώ μέσα κι αναρωτιέμαι: ρε εσείς αντί να καβλαντιζετε μεταξύ σας γιατί δεν κάνετε "το πήδημα" να βγείτε να ψαχτειτε να ζήσετε μπας και σας μείνει και κάτι. Όλα μασημενα; Κι άντε και σου είπε ο άλφα η ο βήτα για την τάδε η τη άλλη! Έχεις τα ίδια γούστα; Πήρατε μαζί την ίδια γκόμενα παρτουζα και ξέρεις ότι αυτό που σου λέει είναι αυτό αλήθεια η είναι αυτό που ψάχνεις; Είπαμε όμως ...προς το χειρότερο! Και από ότι διαβάζω : δέκα ρωτάνε , ένας πάει ...κανένας δεν γράφει σχόλια. Λάθος; Ας είναι, βλέπω πως ότι αν πω τσάμπα θα πάει, οπότε ας γυρίσω στα γνώριμα στέκια μου, στις στάνταρ επιλογές μου, στις συνήθειες και δικά μου γούστα. Κι ας αφήσω τους νεότερους και σοφότερους (τρομάρα σας) να πορευεστε όπως νομίζετε. Είναι καλύτερο το θέαμα καμμία φορά ...από το να συμμετέχεις! Ε;
Άντε Καλή χρονιά σε όλους ότι ποθεί καθείς σας να βρει το 2025 όπου κι όπως θέλει.

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
78.819
Πόντοι
23.656
Έχω λίγο καιρό που διαβάζω διάφορα thread και αντιλαμβάνομαι ότι πλέον πολλά ίσως κι όλα έχουν αλλάξει. Θα ήταν ευχή προς το καλύτερο, αλλά δυστυχώς είναι προς το αντίθετο. Πολλοί από ότι κατάλαβα είναι αρκετά νέοι και όχι μόνο ηλικιακά, αλλά και εμπειρικά. Το άθλημα θέλει κόπο, κασκντεριλικια, χρόνο, χρήμα βέβαια, υπομονή και άντερα. Όπως θα λέγαμε και στο στρατό, τα λεφτά που έχω δώσει στις πουτανες, αγόραζα σπίτι στην Εκάλη μαλακα. Η κοτερακι στη Γλυφάδα. Έχω κάνει τη "θητεία" μου σ όλα τα στέκια. Από Μεταξουργείο, στη Φυλής κι από το Prive στα Λαδάδικα. Από το Αχ Βαψχ(κωλομπαρο στη Κατερίνη) στη Μίνωος στα Χανιά. Από τις τσαμπε θείες του Mamba και του Badoo μέχρι τα μασαζ από τις εφημερίδες. Άστο αδερφέ. Πέρασα καλά κι άσχημα, καβλωσα και ξεξαβλωσα, ξαπλωσα σε σατέν σε σουίτες και σε κίτρινα σεντόνια σε υπογες. Πήρα πιτσιρίκες, μεσοκοπες, γριές, παρτούζες, τριπλετες, όσα πάνε κι όσα έρθουν. .πάντα κράταγα γωνία όμως....το νου σας! Έκανα και θητεία στο εξωτερικό σε φάσεις που μόνο σε ταινία έχω δει. Μ αξίωσε η ζωή και έζησα και είδα πράγματα που άλλοι άνθρωποι ακούν και βλέπουν από μακρυά. Και τώρα διαβάζω εδώ μέσα κι αναρωτιέμαι: ρε εσείς αντί να καβλαντιζετε μεταξύ σας γιατί δεν κάνετε "το πήδημα" να βγείτε να ψαχτειτε να ζήσετε μπας και σας μείνει και κάτι. Όλα μασημενα; Κι άντε και σου είπε ο άλφα η ο βήτα για την τάδε η τη άλλη! Έχεις τα ίδια γούστα; Πήρατε μαζί την ίδια γκόμενα παρτουζα και ξέρεις ότι αυτό που σου λέει είναι αυτό αλήθεια η είναι αυτό που ψάχνεις; Είπαμε όμως ...προς το χειρότερο! Και από ότι διαβάζω : δέκα ρωτάνε , ένας πάει ...κανένας δεν γράφει σχόλια. Λάθος; Ας είναι, βλέπω πως ότι αν πω τσάμπα θα πάει, οπότε ας γυρίσω στα γνώριμα στέκια μου, στις στάνταρ επιλογές μου, στις συνήθειες και δικά μου γούστα. Κι ας αφήσω τους νεότερους και σοφότερους (τρομάρα σας) να πορευεστε όπως νομίζετε. Είναι καλύτερο το θέαμα καμμία φορά ...από το να συμμετέχεις! Ε;
Άντε Καλή χρονιά σε όλους ότι ποθεί καθείς σας να βρει το 2025 όπου κι όπως θέλει.
:hi:

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.876
Πόντοι
1.346
Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο .
Καλή χρονιά με υγεία και πάντα «όρθιοι»

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Ποιοι είναι οι απέναντι???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η κορυφαία απώλεια το Απόλυτο Αρσενικό και μετά ο Δημητρακης29
Ο Δημητράκης ποιος είναι; Ο γνωστός;

OP
OP
dionisiakos

dionisiakos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
1.106
Πόντοι
6.190
Λοιπόν επανέρχομαι για ένα σχόλιο. Επειδή κάποιοι μου έγραψαν και άλλοι ζητούν κονέ άλλοι συμβουλές κι άλλα τέτοια. Να πω ότι οι πιο πολλοί ειδικά οι πιο παλιοί έχουμε κάνει τόσα κασκαντεριλικια, τόσες μπουρδελοτσαρκες, ψάξιμο ξοδεμα χρόνου και χρήματος που οι νεότεροι, όχι απλά δεν έχουν διάθεση αλλά και κοτσια να κάνουν. Προτιμούν να πληρώνουν ποσά που κάποιος άλλος θα είχε στήσει κύκλο γνωριμιών και δικό του δωμάτιο σε τρία ξενοδοχεία. Λέμε τώρα. Αλλά για να μοιραστώ λίγη γνώση να μην ακούω ότι οι παλιοί αυτό και το άλλο. Λοιπόν μικρά αλεπουδακια, υπάρχουν τρεις τέσσερις αγγελίες που εναλλάσσονται και αφορούν συγκεκριμένα σπίτια. Η "Αμφισεξουαλικη" που έχει τρεις τέσσερις πέντε αγγελίες είναι η ίδια , όπως Η άλλη "Βυζαρου" η "Μιλφ" επίσης η "Jonhie" και η γνωστή σαυροφωλια της Ευελπίδων, που απλά βάζει ονόματα και το τηλέφωνο απαντάει συνήθως η ίδια σαύρα. Και δεν ξέρω αν παίζει ακόμη η Μαρίνα. Όλες έχουν πολλαπλές αγγελίες, απλά κοιτάξτε ποιος ποσταρει, όχι τι ποσταρει. Υπάρχει κι η "Annoularomania" για τους ρισκάροντας υγεία (ακαποτο κλπ) . Υπάρχει η lia η Λίνα η Svetlana κι άλλα τέτοια που ξεκίνησε mamba και τώρα κομοδίνο. Μια και είπα mamba υπάρχει η Γκαλίνα στον Πειραιά πάλι για τους τολμηρούς και γκιλφολατρεις. Μαζί με την μια Νανα στην Αχαρνών γκιλφ κι αυτή πιο υγιεινό! Οι περισσότερες από το mamba είναι γκιλφ πλέον , άλλες έχουν δικό τους πλέον πελατολόγιο, άλλες εγκατέλειψαν το αθλημα. Εάν είχαν καλή εμπειρία μαζί σας ίσως να σας συστήσουν κάποια η κάνουν κανένα comeback για κανένα χαρτζιλίκι. Συνέχεια των αγγελιών όμως, βλέπω να ρωτάνε να ψάχνουν και συνέχεια τα ίδια. Ρε εσείς δεν είναι επιστήμη, δέκα αγγελίες είναι κι ανακυκλώνονται συν ότι η κάθε μία που προανέφερα έχει από πέντε έξι με τον ίδιο λογαριασμό κι άλλες μουφες φωτο. Ναι υπάρχουν και άλλες που και έχουν εδώ προφίλ, και επίσης με λίγο μυαλό και μερικά τηλέφωνα μπορείς να βγάλεις άκρη. Μασημένη τροφή θέλετε; Ο άλλος ήθελε να του κλείσω εγώ ραντεβού! Ρε πάτε καλά; Σταματήστε να λέτε μαλακίες και να μας πρήζεται! Επιτέλους χρησιμοποιήστε το μυαλουδακι σας. Διαβάστε λίγο, κάντε λίγο ψάξιμο. Φάτε και καμμιά φολα...δεν πειράζει να ζήσουν κι αυτές. Άμα δεν μπαζωσεις κτίσιμο δεν γίνεται. Καμμιά φορά μπορεί κι καμμιά φολα, σε πρώτη φάση, να σου βγει στο τέλος κελεπουρι. Όχι πάντα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ειδικά αν δεν το ψάξεις. Λοιπόν μικρά αλεπουδακια ανοιξτε τα ματάκια σας, βάλτε το μυαλουδακι σας να δουλέψει, ψάξτε διαβάστε. Υπάρχει παντού γνώση, αρκεί να θες να την βρεις.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.578
Πόντοι
3.846
Κυριακή σήμερα, αλλά δεν είναι κυριακάτικο το σχόλιο: ήρθε η ώρα να τα μαζεύω από εδώ μέσα σιγά - σιγά...
ΚΟΓΙΟΤ 1ης ΣΕΛΙΔΑΣ
Ο λογαριασμός ίσως παραμείνει, αλλά θα είναι ανενεργός κατά βάση.
Αυτά εν ολίγοις (με γρίφους)...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Διαβαζα παλιά ως επισκέπτης το σαιτ και οντως πολλα μέλη ηταν κομμάτια διαλεχτα
Ήταν αλλιώς τότε πιο αντρικά θέματα πιο πολυ χιουμορ πολλα μέλη με τους αντιλογους ειχαν πλάκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom