Νέα

Δίπλωμα οδήγησης-βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hiseus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hiseus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
1.053
Πόντοι
366
Καλημέρα. Δεν είναι τρολ η ανάρτηση. Λοιπόν, έχουν πάρει τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου εν απουσία μου λόγω λάθος παρκαρισματος στο λιμάνι. Το λιμεναρχείο ειπε ότι θέλει το δίπλωμα μου για 10 μέρες, για να επιστρέψει τις πινακίδες. ΟΜΩΣ έχω χάσει το δίπλωμα μου και εκείνοι το θέλουν μόνο σε έντυπη μορφή/κάρτα. Η διαδικασια ανανέωσης του εντύπου διαρκεί 1,5 μήνα.

Στα σοβαρά, υπάρχει κάποιος εδώ απο Αθήνα που δε χρησιμοποιεί το δίπλωμα του και θελει να βοηθήσει; Από το λιμεναρχείο είπαν ότι δέχονται στη ζούλα ένα οποιοδήποτε δίπλωμα αυτοκινήτου. Θα δώσω και κάποια αμοιβή εννοείται και όλα θα γίνουν με διαφάνεια στο λιμεναρχείο Ευχαριστώ. Τα τρολ θα αγνοηθουν.

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.731
Πόντοι
456
Πόση αμοιβή;
Ποιο λιμεναρχείο;
Καταγράφεται και σε περίπτωση υποτροπής εντός χρονικού διαστήματος να διπλασιαστεί η ποινή πχ;

OP
OP
H

hiseus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
1.053
Πόντοι
366
Πόση αμοιβή;
Ποιο λιμεναρχείο;
Καταγράφεται και σε περίπτωση υποτροπής εντός χρονικού διαστήματος να διπλασιαστεί η ποινή πχ;
Σε 10 μέρες τι υποτροπή να γίνει; Μια φορά πήγα στα τόσα χρόνια που οδηγώ στο λιμάνι και έγινε η μαλακιά. Λιμεναρχείο στον Πειραιά. Αμοιβή θα συζητηθεί. Εξαρτάται τι περιμένει ο καθένας
Το αυτοκίνητο και οι πινακιδες νομικά ανήκουν σε μένα. Το δίπλωμα που θα δωθεί είναι για τυπικούς λόγους φαντάζομαι. Να δηλώσουν εκεί ότι τήρησαν τον κανονισμο

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.487
Πόντοι
8.296
Καλημέρα. Δεν είναι τρολ η ανάρτηση. Λοιπόν, έχουν πάρει τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου εν απουσία μου λόγω λάθος παρκαρισματος στο λιμάνι. Το λιμεναρχείο ειπε ότι θέλει το δίπλωμα μου για 10 μέρες, για να επιστρέψει τις πινακίδες. ΟΜΩΣ έχω χάσει το δίπλωμα μου και εκείνοι το θέλουν μόνο σε έντυπη μορφή/κάρτα. Η διαδικασια ανανέωσης του εντύπου διαρκεί 1,5 μήνα.

Στα σοβαρά, υπάρχει κάποιος εδώ απο Αθήνα που δε χρησιμοποιεί το δίπλωμα του και θελει να βοηθήσει; Από το λιμεναρχείο είπαν ότι δέχονται στη ζούλα ένα οποιοδήποτε δίπλωμα αυτοκινήτου. Θα δώσω και κάποια αμοιβή εννοείται και όλα θα γίνουν με διαφάνεια στο λιμεναρχείο Ευχαριστώ. Τα τρολ θα αγνοηθουν.
η διαδικασία ανανέωσης - απώλειας είναι το πολύ δύο εβδομάδες αν το κάνεις μέσω gov.gr, διαφορετικά
πες μας το ποσό της αμοιβής να δούμε αν αξίζει να σηκωθούμε απ τον καναπέ
μας για κάτι τέτοιο…

OP
OP
H

hiseus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
1.053
Πόντοι
366
50-80 ευρώ. Αν θέλεις κάποιος, καλώς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η διαδικασία ανανέωσης - απώλειας είναι το πολύ δύο εβδομάδες αν το κάνεις μέσω gov.gr, διαφορετικά
πες μας το ποσό της αμοιβής να δούμε αν αξίζει να σηκωθούμε απ τον καναπέ
μας για κάτι τέτοιο…
Στο gov γράφει 45 μέρες πάντως...

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.731
Πόντοι
456
Ρε άνθρωπε σαν την αναστολή ένα πράγμα..
Αν σε ξαναπιάσουν πχ εντός τριμήνου, μπορεί να είναι πιο αυστηρή η ποινή..
Μένω επαρχία, δεν..

OP
OP
H

hiseus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
1.053
Πόντοι
366
Ρε άνθρωπε σαν την αναστολή ένα πράγμα..
Αν σε ξαναπιάσουν πχ εντός τριμήνου, μπορεί να είναι πιο αυστηρή η ποινή..
Μένω επαρχία, δεν..
Ωραία. Πες ότι με πιάνουν εμένα ξανα στο δρόμο. Τι φαίνεται στο gov; Το δηλωμένο διπλωμα ή ένα άκυρο δίπλωμα που δώθηκε στο λιμεναρχείο για 10 μέρες; Αν η νέα παράβαση γίνει εντός αρμοδιότητας του λιμενικού, τότε ίσως ναι. Το λιμεναρχείο δεν έχει καμία σχέση με τις συνηθισμένες παραβάσεις του κοκ

gskipper

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2026
Κριτικές
3
Like
86
Πόντοι
0
50-80 ευρώ. Αν θέλεις κάποιος, καλώς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο gov γράφει 45 μέρες πάντως...
Κολλητός φίλος μου έκανε επανέκδοση μέσω του gov και το νέο δίπλωμα ήταν έτοιμο σε λιγότερο από μία βδομάδα

• Like
Αντιδράσεις: hiseus

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
819
Πόντοι
86
Η ανανέωση πλέον μπορεί να γίνει μέσω ΚΕΠ η Gov.gr δύο μήνες πριν την λήξη του διπλώματος

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046

Αυτοφωρακια ψαχνεις;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.364
Πόντοι
10.656
τυπε θα σου εδινα το δικο μου μιας και δεν μαζευεις ποντους απο παρκινγκ, αλλα το πουλησα σε εναν αλβανο προπερσι για να περασει τα συνορα :confused: Ειχα προλαβει το παλιο το "φυλλαδιο" και οχι την καρτουλα, οποτε με συνεφερε να το ξεφορτωθω για να βγαλω το καινουριο τσαμπα.
εκτοτε χρησιμοποιω μονο το απλικεισο, ουτε πηγα ποτε να παρω την καρτα...
Τα ιδια και με την ταυτοτητα, αλλα ας μην γραψω που την πουλησα γιατι θα μπουμε φυλακη :coffee::coffee::coffee:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346

για να το κατανοήσω, :think: αν περάσουν οι 10 μέρες και δεν τους πας εκεί στο λιμεναρχείο κάποιο δίπλωμα, δικό σου ή κάποιου άλλου δεν θα σου δώσουν τις πινακίδες;

OP
OP
H

hiseus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
1.053
Πόντοι
366
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.487
Πόντοι
8.296
  • Like
Αντιδράσεις: hiseus

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346

κατάλαβα :hi:
αν δεν βρεις δίπλωμα, ρώτα την γνώμη ενός δικηγόρου μπας και υπάρχει κάποιο παράθυρο
ειδάλλως βγάλε καινούριο έστω και 45 μέρες μετά για να πάρεις πίσω τις πινακίδες

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.731
Πόντοι
456
Οι δέκα μέρες μετράνε από την στιγμή που καταθέτεις το δίπλωμα..
Το αστείο είναι ότι δεν ενημερώνεται η ασφαλιστική πχ, και σε τροχαίο με υλικές ζημιές, δλδ αν δεν έρθει η τροχαία και τα βρεις με φιλική δήλωση, κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.324
Πόντοι
6.795
για ψάρεμα ήσουν;
έχουν ξεκινήσει να παίρνουν πινακίδες εκεί.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom