You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
USB ανάκτηση δεδομένων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teo1402
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 82386
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5.189
- Πόντοι
- 736
Τσόντες τύπε;
lospalamaris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 486
εγω καπου στο 2015 περιπου, ειχα πληρωσει 500ευρω. αρχεια της δουλειας κ τα χρειαζομουνα. ανακτηση περιπου το 80% του δισκου
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.587
- Πόντοι
- 6.536
Yπαρχουν προγραμματα για ανακτηση δεδομενων στο διαδικτυο ψαξου και θα βρειςΟχι ρε συ. Άμα ήταν τσόντες δε θα έμπαινα στη διαδικασία. Προσωπικά αρχεία απλά δε ξέρω άν γίνεται και τι κόστος έχει.
Διαγραμμένο μέλος 82386
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5.189
- Πόντοι
- 736
Να ξέρεις ότι αν το πας σε μαγαζί θα σου αντιγράψουν τα αρχεία ότι κι αν είναι αυτά.Οχι ρε συ. Άμα ήταν τσόντες δε θα έμπαινα στη διαδικασία. Προσωπικά αρχεία απλά δε ξέρω άν γίνεται και τι κόστος έχει.
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.587
- Πόντοι
- 6.536
Εργαλείο ανάκτησης δεδομένων. Ανάκτηση Lost & Διαγραμμένα αρχεία.
Το καλύτερο εργαλείο ανάκτησης δεδομένων. Μπορεί να ανακτήσει lost και διαγραμμένα αρχεία και φακέλους στις μονάδες δίσκου σας, ελαχιστοποιώντας την απώλεια δεδομένων σε καταστροφές δεδομένων.
Αυτο ειναι ακριβο υπαρχουν και αλλα
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.801
- Πόντοι
- 7.046
Έχεις δοκιμάσει καθόλου να διαβάσεις τους συνδέσμους αναζήτησης στο Google και τις λύσεις που προτείνονται στο ερώτημά σου; "USB stick not recognised"
Επίσης, όπως είπε παραπάνω ο φίλος, υπάρχουν προγράμματα για ανάκτηση δεδομένων, δοκίμασε πρώτα τα δωρεάν (πάντα υπάρχουν αξιόλογες κοινότητες ανοιχτού κώδικα) .
Επίσης, όπως είπε παραπάνω ο φίλος, υπάρχουν προγράμματα για ανάκτηση δεδομένων, δοκίμασε πρώτα τα δωρεάν (πάντα υπάρχουν αξιόλογες κοινότητες ανοιχτού κώδικα) .
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.587
- Πόντοι
- 6.536
Μετα ψάξου στο γιουτουμπι οπως το λεει και ενας θειος μου
teo1402
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2009
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
![]()
Εργαλείο ανάκτησης δεδομένων. Ανάκτηση Lost & Διαγραμμένα αρχεία.
Το καλύτερο εργαλείο ανάκτησης δεδομένων. Μπορεί να ανακτήσει lost και διαγραμμένα αρχεία και φακέλους στις μονάδες δίσκου σας, ελαχιστοποιώντας την απώλεια δεδομένων σε καταστροφές δεδομένων.www.datanumen.com
Αυτο ειναι ακριβο υπαρχουν και αλλα
Έχεις δοκιμάσει καθόλου να διαβάσεις τους συνδέσμους αναζήτησης στο Google και τις λύσεις που προτείνονται στο ερώτημά σου; "USB stick not recognised"
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλα το θέμα είναι ότι το usb δε φαίνεται πουθενά. Οπότε ούτε software ανάκτησης μπορείς να χρησιμοποιήσει κάποιος ούτε αυτά τα "κόλπα" που αναφέρονται στα βιντεο. Μάλλον κάποια βλάβη στο hardware έχει πάθει. Οπότε άν κάποιος έχει καταφέρει να ανακτήσει αρχεία από τέτοια περίπτωση ας γράψει....Μετα ψάξου στο γιουτουμπι οπως το λεει και ενας θειος μου
εάν έχεις λίγο χρόνο έχει βίντεο εδώ αλλιώς στείλε του μήνυμα ..ξέρει πολλά πάνω σε αυτά τα θέματα (Gateway | eGateway)
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.801
- Πόντοι
- 7.046
Στον παρακάτω σύνδεσμο, επίσης έχει αρκετά βήματα, 8 για την ακρίβεια, που ίσως, διορθώσουν την κατάσταση. Δκοκίμασέ τα ένα προς ένα, πριν τελικά το δώσεις σε τρίτους (απλά και κατανοητά τα λέει, δεν νομίζω να έχεις θέμα) .
www.cleverfiles.com
Επίσης ένας σύνδεσμος με κάποιο λογισμικό που το κάνει δωρεάν (πάντα κάνε ένα σκανάρισμα σε ότι καταβάζεις, καλού κακού) . Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά υπάρχουν πολλά παρόμοια.
rizonesoft.com
[SOLVED] How to Fix a Broken USB Stick and Recover Data
If one of your USB devices has become unreadable or RAW, you have options to fix it and recover data with a user-friendly tool and other available methods.
Επίσης ένας σύνδεσμος με κάποιο λογισμικό που το κάνει δωρεάν (πάντα κάνε ένα σκανάρισμα σε ότι καταβάζεις, καλού κακού) . Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά υπάρχουν πολλά παρόμοια.
USB Repair | Rizonesoft
USB Repair is an easy-to-use application that attempts to fix USB device errors or if a USB drive fails to install. It is also a likely solution to several other Device Manager error codes. These error codes include Code 19, Code 31, Code 32, Code 37, Code 39, and Code 41. When experiencing USB...
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 2.489
- Πόντοι
- 456
Πριν μπεις στη διαδικασια ανάκτησης δεδομενων, δεν το δοκιμαζεις σε κανέναν αλλο υπολογιστή;
Με Mac ή Linux?
Με Mac ή Linux?
tarzan71
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2019
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Τα USB stick έχουν μια μικρή memory card. Το πιο πιθανό είναι να μην έχει πάθει κάτι αυτή αλλά το hardware. Πήγαινε σε ένα κατάστημα που επισκευάζουν και είναι πολύ πιθανό να βάλουν την κάρτα σε άλλο στικάκι και να δουλέψει κανονικά. Επίσης αν έχεις και δεύτερο ίδιας μάρκας μπορείς να κάνεις εσύ την τράμπαΕυχαριστώ για τις απαντήσεις αλλα το θέμα είναι ότι το usb δε φαίνεται πουθενά. Οπότε ούτε software ανάκτησης μπορείς να χρησιμοποιήσει κάποιος ούτε αυτά τα "κόλπα" που αναφέρονται στα βιντεο. Μάλλον κάποια βλάβη στο hardware έχει πάθει. Οπότε άν κάποιος έχει καταφέρει να ανακτήσει αρχεία από τέτοια περίπτωση ας γράψει....
teo1402
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2009
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Ούτε σε άλλο pc με windows δεν αναγνωρίζεται. θα το δοκιμάσω και σε mac ή linux αλλά δεν ειμαι και πολυ αισιόδοξος.Πριν μπεις στη διαδικασια ανάκτησης δεδομενων, δεν το δοκιμαζεις σε κανέναν αλλο υπολογιστή;
Με Mac ή Linux?
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 2.489
- Πόντοι
- 456
Αν το βαλεις σε λινουξ, δοκιμασε να δεις αν το αναγνωριζει το gparted.Ούτε σε άλλο pc με windows δεν αναγνωρίζεται. θα το δοκιμάσω και σε mac ή linux αλλά δεν ειμαι και πολυ αισιόδοξος.
Αν οχι, αρχιζουν να σκουραίνουν τα πράγματα.
Διαγραμμένο μέλος 82386
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5.189
- Πόντοι
- 736
Εσύ ρε τύπε δικηγόρος είσαι τελικά η χάκερ;Αν το βαλεις σε λινουξ, δοκιμασε να δεις αν το αναγνωριζει το gparted.
Αν οχι, αρχιζουν να σκουραίνουν τα πράγματα.
Η απλά κλασσικός έλληνας ξερόλας;
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 2.489
- Πόντοι
- 456
Τυπικό μέλος μπου τύπε.Εσύ ρε τύπε δικηγόρος είσαι τελικά η χάκερ;
Η απλά κλασσικός έλληνας ξερόλας;
Γνωριζω απο ψυχολογία, ιατρικη, νομικα, διεθνείς σχεσεις, διεθνες εμποριο, οικονομια, μακροοικονομια, μικροοικονομια, επιχειρήσεις, λογιστική, χημεια, φυσικη, μαγειρικη, περιβάλλον, δασοπυροσβεση, οπλικα συστηματα, τεχνη του πολεμου, θεωρια παιγνίων, βαψιμο, υδραυλικα, μαστορεματα, υπολογιστες, κοινωνιολογια, κτηματομεσιτικά, ρολογια, κομπολογια και τους εφτά νάνους.
Γι' αυτο αλλωστε ποστάρω επι παντός θέματος.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.801
- Πόντοι
- 7.046
Τύπε μου προσλαμβάνεσαι. Ο μισθός όμως παραμένει 700€.Τυπικό μέλος μπου τύπε.
Γνωριζω απο ψυχολογία, ιατρικη, νομικα, διεθνείς σχεσεις, διεθνες εμποριο, οικονομια, μακροοικονομια, μικροοικονομια, επιχειρήσεις, λογιστική, χημεια, φυσικη, μαγειρικη, περιβάλλον, δασοπυροσβεση, οπλικα συστηματα, τεχνη του πολεμου, θεωρια παιγνίων, βαψιμο, υδραυλικα, μαστορεματα, υπολογιστες, κοινωνιολογια, κτηματομεσιτικά, ρολογια, κομπολογια και τους εφτά νάνους.
Γι' αυτο αλλωστε ποστάρω επι παντός θέματος.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 2K