Νέα

USB ανάκτηση δεδομένων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teo1402
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teo1402

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Like
69
Πόντοι
0
Καλημέρα, έχω ένα usb που δεν αναγνωρίζεται από κανένα υπολογιστή. Υπάρχει τρόπος να ανακτήσω τα αρχεία από μέσα;
Αν ναι, γνωρίζετε κάποιο μαγαζί που να ασχολείται με τέτοια?

OP
OP
teo1402

teo1402

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Like
69
Πόντοι
0
Οχι ρε συ. Άμα ήταν τσόντες δε θα έμπαινα στη διαδικασία. Προσωπικά αρχεία απλά δε ξέρω άν γίνεται και τι κόστος έχει.

lospalamaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
1.454
Πόντοι
486
εγω καπου στο 2015 περιπου, ειχα πληρωσει 500ευρω. αρχεια της δουλειας κ τα χρειαζομουνα. ανακτηση περιπου το 80% του δισκου

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.483
Πόντοι
46.423

Δοκίμασε εδώ.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.591
Πόντοι
6.536
Οχι ρε συ. Άμα ήταν τσόντες δε θα έμπαινα στη διαδικασία. Προσωπικά αρχεία απλά δε ξέρω άν γίνεται και τι κόστος έχει.
Yπαρχουν προγραμματα για ανακτηση δεδομενων στο διαδικτυο ψαξου και θα βρεις

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.189
Πόντοι
736
Να ξέρεις ότι αν το πας σε μαγαζί θα σου αντιγράψουν τα αρχεία ότι κι αν είναι αυτά.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.591
Πόντοι
6.536

Αυτο ειναι ακριβο υπαρχουν και αλλα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.815
Πόντοι
7.046
Έχεις δοκιμάσει καθόλου να διαβάσεις τους συνδέσμους αναζήτησης στο Google και τις λύσεις που προτείνονται στο ερώτημά σου; "USB stick not recognised"

Επίσης, όπως είπε παραπάνω ο φίλος, υπάρχουν προγράμματα για ανάκτηση δεδομένων, δοκίμασε πρώτα τα δωρεάν (πάντα υπάρχουν αξιόλογες κοινότητες ανοιχτού κώδικα) .

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.591
Πόντοι
6.536
Μετα ψάξου στο γιουτουμπι οπως το λεει και ενας θειος μου

OP
OP
teo1402

teo1402

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Like
69
Πόντοι
0

Αυτο ειναι ακριβο υπαρχουν και αλλα

Έχεις δοκιμάσει καθόλου να διαβάσεις τους συνδέσμους αναζήτησης στο Google και τις λύσεις που προτείνονται στο ερώτημά σου; "USB stick not recognised"

Επίσης, όπως είπε παραπάνω ο φίλος, υπάρχουν προγράμματα για ανάκτηση δεδομένων, δοκίμασε πρώτα τα δωρεάν (πάντα υπάρχουν αξιόλογες κοινότητες ανοιχτού κώδικα) .

Μετα ψάξου στο γιουτουμπι οπως το λεει και ενας θειος μου

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλα το θέμα είναι ότι το usb δε φαίνεται πουθενά. Οπότε ούτε software ανάκτησης μπορείς να χρησιμοποιήσει κάποιος ούτε αυτά τα "κόλπα" που αναφέρονται στα βιντεο. Μάλλον κάποια βλάβη στο hardware έχει πάθει. Οπότε άν κάποιος έχει καταφέρει να ανακτήσει αρχεία από τέτοια περίπτωση ας γράψει....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.815
Πόντοι
7.046
Στον παρακάτω σύνδεσμο, επίσης έχει αρκετά βήματα, 8 για την ακρίβεια, που ίσως, διορθώσουν την κατάσταση. Δκοκίμασέ τα ένα προς ένα, πριν τελικά το δώσεις σε τρίτους (απλά και κατανοητά τα λέει, δεν νομίζω να έχεις θέμα) .

Επίσης ένας σύνδεσμος με κάποιο λογισμικό που το κάνει δωρεάν (πάντα κάνε ένα σκανάρισμα σε ότι καταβάζεις, καλού κακού) . Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά υπάρχουν πολλά παρόμοια.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.489
Πόντοι
456
Πριν μπεις στη διαδικασια ανάκτησης δεδομενων, δεν το δοκιμαζεις σε κανέναν αλλο υπολογιστή;
Με Mac ή Linux?

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
754
Πόντοι
81
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλα το θέμα είναι ότι το usb δε φαίνεται πουθενά. Οπότε ούτε software ανάκτησης μπορείς να χρησιμοποιήσει κάποιος ούτε αυτά τα "κόλπα" που αναφέρονται στα βιντεο. Μάλλον κάποια βλάβη στο hardware έχει πάθει. Οπότε άν κάποιος έχει καταφέρει να ανακτήσει αρχεία από τέτοια περίπτωση ας γράψει....
Τα USB stick έχουν μια μικρή memory card. Το πιο πιθανό είναι να μην έχει πάθει κάτι αυτή αλλά το hardware. Πήγαινε σε ένα κατάστημα που επισκευάζουν και είναι πολύ πιθανό να βάλουν την κάρτα σε άλλο στικάκι και να δουλέψει κανονικά. Επίσης αν έχεις και δεύτερο ίδιας μάρκας μπορείς να κάνεις εσύ την τράμπα

OP
OP
teo1402

teo1402

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Like
69
Πόντοι
0
Πριν μπεις στη διαδικασια ανάκτησης δεδομενων, δεν το δοκιμαζεις σε κανέναν αλλο υπολογιστή;
Με Mac ή Linux?
Ούτε σε άλλο pc με windows δεν αναγνωρίζεται. θα το δοκιμάσω και σε mac ή linux αλλά δεν ειμαι και πολυ αισιόδοξος.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.489
Πόντοι
456
Ούτε σε άλλο pc με windows δεν αναγνωρίζεται. θα το δοκιμάσω και σε mac ή linux αλλά δεν ειμαι και πολυ αισιόδοξος.
Αν το βαλεις σε λινουξ, δοκιμασε να δεις αν το αναγνωριζει το gparted.
Αν οχι, αρχιζουν να σκουραίνουν τα πράγματα.

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.189
Πόντοι
736
Αν το βαλεις σε λινουξ, δοκιμασε να δεις αν το αναγνωριζει το gparted.
Αν οχι, αρχιζουν να σκουραίνουν τα πράγματα.
Εσύ ρε τύπε δικηγόρος είσαι τελικά η χάκερ;
Η απλά κλασσικός έλληνας ξερόλας;

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.489
Πόντοι
456
Εσύ ρε τύπε δικηγόρος είσαι τελικά η χάκερ;
Η απλά κλασσικός έλληνας ξερόλας;
Τυπικό μέλος μπου τύπε.
Γνωριζω απο ψυχολογία, ιατρικη, νομικα, διεθνείς σχεσεις, διεθνες εμποριο, οικονομια, μακροοικονομια, μικροοικονομια, επιχειρήσεις, λογιστική, χημεια, φυσικη, μαγειρικη, περιβάλλον, δασοπυροσβεση, οπλικα συστηματα, τεχνη του πολεμου, θεωρια παιγνίων, βαψιμο, υδραυλικα, μαστορεματα, υπολογιστες, κοινωνιολογια, κτηματομεσιτικά, ρολογια, κομπολογια και τους εφτά νάνους.

Γι' αυτο αλλωστε ποστάρω επι παντός θέματος.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.815
Πόντοι
7.046
Τυπικό μέλος μπου τύπε.
Γνωριζω απο ψυχολογία, ιατρικη, νομικα, διεθνείς σχεσεις, διεθνες εμποριο, οικονομια, μακροοικονομια, μικροοικονομια, επιχειρήσεις, λογιστική, χημεια, φυσικη, μαγειρικη, περιβάλλον, δασοπυροσβεση, οπλικα συστηματα, τεχνη του πολεμου, θεωρια παιγνίων, βαψιμο, υδραυλικα, μαστορεματα, υπολογιστες, κοινωνιολογια, κτηματομεσιτικά, ρολογια, κομπολογια και τους εφτά νάνους.

Γι' αυτο αλλωστε ποστάρω επι παντός θέματος.
Τύπε μου προσλαμβάνεσαι. Ο μισθός όμως παραμένει 700€.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom