Νέα

Δίπλωμα οδήγησης-βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hiseus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.442
Πόντοι
6.236
τυπε θα σου εδινα το δικο μου μιας και δεν μαζευεις ποντους απο παρκινγκ, αλλα το πουλησα σε εναν αλβανο προπερσι για να περασει τα συνορα :confused: Ειχα προλαβει το παλιο το "φυλλαδιο" και οχι την καρτουλα, οποτε με συνεφερε να το ξεφορτωθω για να βγαλω το καινουριο τσαμπα.
εκτοτε χρησιμοποιω μονο το απλικεισο, ουτε πηγα ποτε να παρω την καρτα...
Τα ιδια και με την ταυτοτητα, αλλα ας μην γραψω που την πουλησα γιατι θα μπουμε φυλακη :coffee::coffee::coffee:
Εσύ πρόσεχε πού παρκάρεις, να μη σου πάρουν τις πινακίδες, σου ζητούν το δίπλωμα για να σου τις δώσουν πίσω και ψάχνεις διπλωματάκια και εσύ μετά.

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.914
Πόντοι
456
Καλημέρα. Δεν είναι τρολ η ανάρτηση. Λοιπόν, έχουν πάρει τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου εν απουσία μου λόγω λάθος παρκαρισματος στο λιμάνι. Το λιμεναρχείο ειπε ότι θέλει το δίπλωμα μου για 10 μέρες, για να επιστρέψει τις πινακίδες. ΟΜΩΣ έχω χάσει το δίπλωμα μου και εκείνοι το θέλουν μόνο σε έντυπη μορφή/κάρτα. Η διαδικασια ανανέωσης του εντύπου διαρκεί 1,5 μήνα.

Στα σοβαρά, υπάρχει κάποιος εδώ απο Αθήνα που δε χρησιμοποιεί το δίπλωμα του και θελει να βοηθήσει; Από το λιμεναρχείο είπαν ότι δέχονται στη ζούλα ένα οποιοδήποτε δίπλωμα αυτοκινήτου. Θα δώσω και κάποια αμοιβή εννοείται και όλα θα γίνουν με διαφάνεια στο λιμεναρχείο Ευχαριστώ. Τα τρολ θα αγνοηθουν.
Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον . Μόνο από καμία γυναίκα που δεν οδηγεί και δεν έχει καθόλου όχημα .

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.747
Πόντοι
456
Να τα βλέπετε αυτά που φωνάζετε να πάρουν τα διπλώματα από τους ηλικιωμένους..
Βλέπετε πόσο χρήσιμα είναι;

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
895
Πόντοι
96
ένας μαλάκας λιγότερο στους δρόμους :happy:

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.748
Πόντοι
216
Δεν καταλαβαινω γιατι το λιμενικο ζητα διπλωμα για 10 ημερες?
Μετα μπορει η εκδοση νεου διπλοματος να χρειαζεται ενα η δυο μηνες, αλλα σου δινουν κι ενα χαρτι, που το χρισημοποιεις σαν προσορινο, διπλωμα

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom