Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (8 μέλη και 12 επισκέπτες)

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
357
Πόντοι
21

18.000 μηνύματα μπουρδολογίας δεν είναι ικανά να καλύψουν 100 μηνύματα ουσίας.

Τα 2.500 μηνύματα τα αύξησες μόνος σου σε 2.800 μηνύματα????

Πες στους διαχειριστές να σου κολλήσουν και ένσημα. Εγώ έχω δουλειά.

Επίσης δεν θέλω να διαβάσω τα μηνύματα σου γιατί δεν λένε και τίποτα εάν κρίνω από το εδώ διάλογο μας. Πάρε αγκαλιά τον fatsea και πορευτείτε. Όσο για τον hamster δεν θα πω τίποτα γιατί είναι πολύ πιο σοβαρός και από εσένα και από τον fatsea και ξέρει να σέβεται και δεν διασύρει κόσμο. Κάνει την δουλειά του όμορφα και αθόρυβα. Δεν είναι τυχαίο ότι μπορεί να πηγαίνει σε όποιο μαγαζί γουστάρει. Και μιλάω γιατί τον ξέρω.

Για τον spyros73 δεν τον έκραξα… άλλα είπα άλλα κατάλαβες. Απλά είπα ότι προφίλ σαν του spyros73 που ο άνθρωπος το έχει κάνει από το 2005!!!! δεν βρίσκει τον λόγο να συμμετέχει ενεργά.
Ξέρεις γιατί????
Γιατί μερικοί εδώ μέσα γαμάτε στην κυριολεξία ΟΛΑ τα thread. Το κατάλαβες βλάκα….
Για τον ίδιο λόγο φαντάζομαι ότι και ο hamster έχει απομακρυνθεί και δεν συμμετέχει ενεργά. Για τον ίδιο λόγο που και εγώ δεν συμμετείχα τόσα χρόνια.

Γνωρίζω τουλάχιστον 50 άτομα από το At, από swingers club, από παραλίες, που έχουν δημιουργήσει προφίλ εδώ μέσα και όλοι λένε το ίδιο πράγμα…. ‘’τι να μπω να γράψω για να κάθομαι να εξηγώ ή να απολογούμαι στον κάθε μαλάκα’’…

Το σαιτ εδώ που επικαλείσαι τάχα μου με την δραστηριότητα σου που μου έκανες περήφανα και την ανάλυση σου (900 μηνύματα τον χρόνο) το έχετε γαμήσει κυριολεκτικά εσύ και κάποιοι άλλοι με τις μαλακίες σας. Διαφορετικά δεν θα είχε 1500 επισκέπτες και 350 μέλη ενεργά στην καθημερινή ανάλυση. Θα έπρεπε η αναλογία αυτή να είναι ανάποδα να γράφουν καθημερινά 1500 άτομα και οι επισκέπτες να είναι 350 άτομα.

Μόνο κράξιμο τραμπούκα ρητορική μίσους και πολλά λόγια χωρίς ουσία. Πόσο κομπλεξικοί πχια???? Ανθρωπάκι του πληκτρολογίου….
Σωστός απόλυτα !!!! Μπράβο !!

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
819
Πόντοι
86
Δεν υπάρχει πιο κουτή ερώτηση από αυτή....
Δηλαδή εάν σου πω τώρα ότι γίνετε φάση είσαι σίγουρος ότι θα την προλάβεις??
Γιατί για να ρωτάς δεν είσαι και δίπλα...
Μπορεί και να είναι .Γι αυτό είναι το σάιτ για ενημέρωση

giannispapa88

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2022
Κριτικές
3
Like
123
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά. Έχω πάει σε αντίστοιχα μαγαζιά του χώρου αλλά σε αυτό όχι ακόμα. Θέλω να μάθω αν παίζει κόσμος και πότε;
Και κάποιος να μου πει πόσο είναι η είσοδος γιατί έχω μπερδευτεί.
Ο καθένας λέει κάτι διαφορετικό. Άλλος 10 άλλος 15.

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.165
Πόντοι
6.856
Καλησπέρα, Μύστη.
Όλα είναι σχετικά και τίποτα δεν είναι δεδομένο, στο συγκεκριμένο μαγαζί. Δεν υπάρχουν στάνταρ ώρες, για το πότε έρχονται ζευγάρια. Πάντως πηγαίνουν, όπως και μόνες γυναίκες, αν και η πλειοψηφία των πελατών είναι gay. Σαν χώρος είναι καθαρός και ασφαλής. Όσον αφορά το εισιτήριο, έχει δύο τιμές. Μία για την κεντρική σάλα και μία δεύτερη, ακριβότερη, για πρόσβαση σε όλους τους χώρους, καθώς διαθέτει υπόγειο με κλουβιά, glory holes και έξτρα χώρους.

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
160
Πόντοι
1
Καλημέρα παιδιά. Έχω πάει σε αντίστοιχα μαγαζιά του χώρου αλλά σε αυτό όχι ακόμα. Θέλω να μάθω αν παίζει κόσμος και πότε;
Και κάποιος να μου πει πόσο είναι η είσοδος γιατί έχω μπερδευτεί.
Ο καθένας λέει κάτι διαφορετικό. Άλλος 10 άλλος 15.

10€ χώροι στο σινεμά
12€ όλοι οι χώροι
15€ ημερίσιο

DHMHTRHS44

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπερα...προσεχως ...αθηνα ..κεντρο,,,,καποια ιδεα για τον πρισμενο πουτσο μου??

Συνημμένα

• SEX.jpg
    SEX.jpg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 110

Matikaiola

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2022
Like
72
Πόντοι
0
Μαγκες ο χωρος ειναι καθαρος και περιποιημενος και ο κοσμος αψογος!

Πολυ πουτσα ομως..... μουνακι εχω να δω αρκετο καιρο....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115

Bradi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Αξίζει να πάμε να μας πάρουν ένα τσιμπουκι?

• Like
Αντιδράσεις: bise

xymadio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
54
Πόντοι
0
παίζει κόσμος τώρα στο μαγαζί;

heteroflexible94