Διαγραμμένο μέλος 226526
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 285
- Πόντοι
- 21
Είσαι μεγάλη καύλα μωρό μου το ξέρεις; Ο πούτσος μου είναι πέτρα και θέλω πολύ να στον καρφώσω στην θεσπέσια κωλάρα σουΑπόψε θα είναι κάποιος ψωλαρας εκεί?
Είσαι μεγάλη καύλα μωρό μου το ξέρεις; Ο πούτσος μου είναι πέτρα και θέλω πολύ να στον καρφώσω στην θεσπέσια κωλάρα σουΑπόψε θα είναι κάποιος ψωλαρας εκεί?
Τύπισσα πέτυχες κανέναν προικισμένο τελικά??Θα είναι κανένας προικισμένος άντρας αποψε μετά τις 21:00?
Χθες ένας γυφτακος έκανε πιάτσα μέσα και έγινε σουσουρο
Μόνη γυναίκα δύσκολο να περάσει. Ζευγάρι και αν θέλει να παίξει και αν βλέπετε η τύπισσα...Θα περάσει καμία καβλωμένη μουνάρα απόψε να μου τον γλύψει και να την χύσω στην μάπα;
Καλυσπερα μωρω μου.Το παπαρη σου ειναι αλλο πραγμα!Θελω να το τσυμπουκοσω και να το καβαλησω!Όποια θέλει να μου τον γλύψει ας στείλει
Πριν χρόνια, όταν το μαγαζί ακόμα λεγόταν adult theater και όχι downtown είχα πετύχει ένα καλό milf η οποία σύχναζε εκεί απογεύματα Τρίτη και Πέμπτη.Μόνη γυναίκα δύσκολο να περάσει. Ζευγάρι και αν θέλει να παίξει και αν βλέπετε η τύπισσα...
Θα πας σημερα να έρθουμεΘα είναι κανένας προικισμένος άντρας αποψε μετά τις 21:00?
Τυπε κερνάνε και κρασί τώρα στο τσονταδικο??Τώρα: ένα ωραίο κρασάκι κάνει βόλτα στο σινεμά.
Σαν να βλέπεις την ταινία 8mm με τον Nicolas CageΕπίσκεψη, χθες, μετά από πολλούς μήνες. Μπήκα μετά τις 18:30 και έφυγα μετά τις 20:30. Πολύ λίγος κόσμος και σχεδόν όλοι τους gay. Στην πρώτη αναγνωριστική βόλτα δεν είδα κάτι το αξιοσημείωτο. Μόνο έναν πούστη, στον πρώτο όροφο του υπογείου, ο οποίος φορούσε ένα στριγκάκι και περίμενε, στημένος, μπας και τον πηδήξει κανένας. Κατεβαίνοντας, ένας τύπος νόμιζε ότι με ήξερε και μου έπιασε την κουβέντα. Ήταν ομοφυλόφιλος, αλλά ωραίος χαρακτήρας. Συζητήσαμε και σχολιάσαμε τα κακώς κείμενα του κινηματογράφου. Δεν με ενόχλησε, ούτε μου έκανε κάποια ανήθικη πρόταση. Όση ώρα έκατσα στο σινεμά, δεν μπήκε καμία γυναίκα. Είδα κάποιους να τον παίζουν, στα όρθια, στην αριστερή γωνία της οθόνης και τον τύπο με τον στριγκάκι να τον γαμάει ένας γέρος, στα πίσω καθίσματα. Η τσόντα που έπαιζε ήταν τραγική, καθώς έδειχνε μία νεαρή να την κατουράνε 6 άτομα και αυτή να τα πίνει. Απαράδεκτο θέαμα, επιπέδου Αβέρωφ και Κοσμοπολίτικ. Αηδίασα και έστρεφα το βλέμμα μου αλλού, στις ακραίες σκηνές. Συνοψίζοντας, το μαγαζί έχει πάρει την κάτω βόλτα. Οι θαμώνες έχουν μειωθεί σημαντικά και οι γυναίκες είναι είδος προς εξαφάνιση. Εγώ δεν πρόκειται να ξαναπάω, εάν δεν μάθω ότι έχουν αλλάξει κάποια πράγματα.