troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.405
- Πόντοι
- 5.506
ω ρε πουστηΚατσίκι κλέφτικο,πατάτες,χωριάτικη ,ζιρο
Έλιωνε το κατσίκι ΕΛΙΩΝΕ
ω ρε πουστηΚατσίκι κλέφτικο,πατάτες,χωριάτικη ,ζιρο
Έλιωνε το κατσίκι ΕΛΙΩΝΕ
Σε αυτες τις σαλατες λενε οτι υπαρχουν ζωυφια μεσα στις συσκευασιεςΣαλάτα ρόκα του Σκλαβενίτη στη σακούλα με μπιφτέκια σπιτικά (νόστιμα όμως) και μια κουταλιά μαγιονέζα. Δύο ποτήρια κόκκινο ξηρό πολυποικιλιακό.
Έχω μια καλύτερη λύση για να μην πηγαίνει το τριμμένο τυρί επάνω στο ρύζι. Μόλις την εμπνεύστηκα.
Μαγειρεύεις κανονικά. Αφού έρθει η ώρα να σερβίρεις, βάζεις στο πιάτο μόνο ρύζι. Τα μανιτάρια, το κρέας, δεν ξέρω και εγώ τι, τα βάζεις χώρια σε ένα άλλο πιάτο και απλώνεις το τριμμένο τυράκι. Μετά ανοίγεις σκόρπιες λακουβίτσες στο ρύζι, και βάζεις τα μανιτάρια, ΧΩΡΙΣ να ακουμπήσουν το ρύζι.
Είδες που για όλα υπάρχει λύση;
Μη βριζεις αδελφε τσιμπαμεω ρε πουστη
Απο που μαν?Κατσίκι κλέφτικο,πατάτες,χωριάτικη ,ζιρο
Έλιωνε το κατσίκι ΕΛΙΩΝΕ
Απ' τον ΠαναγοΑπο που μαν?
ισχυειΣε αυτες τις σαλατες λενε οτι υπαρχουν ζωυφια μεσα στις συσκευασιες
Πρωτεΐνη μανΣε αυτες τις σαλατες λενε οτι υπαρχουν ζωυφια μεσα στις συσκευασιες
Εγω τις πλένω και τις ρίχνω ξύδι και στο πλύσιμο και στο πιάτο.Σε αυτες τις σαλατες λενε οτι υπαρχουν ζωυφια μεσα στις συσκευασιες
Μη βρίζεις μαν, τσιμπαμεMαλακες![]()
Που ειναι αυτος μαν?Απ' τον Παναγο
Σε ένα χωριό εδώ δίπλαΠου ειναι αυτος μαν?
Ενταξει τοτεΣε ένα χωριό εδώ δίπλα
Εσυ ετοιματζιδικο φαγητό; Για δες ρε....Εγω τις πλένω και τις ρίχνω ξύδι και στο πλύσιμο και στο πιάτο.
Ο,τι γλυτώσουμε κέρδος είναι ...
Να σε δω να λες ότι έριξες τριμμένο τυρί επανω σε ρύζι. Αυτό εμεινε ρε Αργυροαποτετοιε.Εγω τις πλένω και τις ρίχνω ξύδι και στο πλύσιμο και στο πιάτο.
Ο,τι γλυτώσουμε κέρδος είναι ...
Τι σκατά εργένης είμαι;Θα ενισχύσω με τα εουρος μου την αγορά.Εσυ ετοιματζιδικο φαγητό; Για δες ρε....
Με καμμία κυβέρνηση.Θα το συζητήσω ΜΟΝΟ αν αναλάβει η Κοβεσι πρωθυπουργός ,ως κίνηση καλής θέλησης.Να σε δω να λες ότι έριξες τριμμένο τυρί επανω σε ρύζι. Αυτό εμεινε ρε Αργυροαποτετοιε.
Να σε δω να παραγγέλνεις πιτογυρα, σάντουιτς, σουβλάκια ξυλάκια πως τα λέτε κειθε πάνω και θα μείνει κάγκελο.Τι σκατά εργένης είμαι;Θα ενισχύσω με τα εουρος μου την αγορά.
Με συγκινεις ρε....Να σε δω να παραγγέλνεις πιτογυρα, σάντουιτς, σουβλάκια ξυλάκια πως τα λέτε κειθε πάνω και θα μείνει κάγκελο.
Στο ρύζι πάντως πάει τριμμένο τυρί. Εγώ βάζω μυζήθρα αν δεν το θέλω σκέτο.Με συγκινεις ρε....