argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.077
- Πόντοι
- 16.235
Καλύτερη η δεύτερη που τα έχει ανακατεμένα ,η πρώτη είναι σαν να έχει σύνορα στην μέση.![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Καλύτερη η δεύτερη που τα έχει ανακατεμένα ,η πρώτη είναι σαν να έχει σύνορα στην μέση.![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Τι μπιφτεκια μαν?Σαλάτα ρόκα του Σκλαβενίτη στη σακούλα με μπιφτέκια σπιτικά (νόστιμα όμως) και μια κουταλιά μαγιονέζα. Δύο ποτήρια κόκκινο ξηρό πολυποικιλιακό.
Έχω μια καλύτερη λύση για να μην πηγαίνει το τριμμένο τυρί επάνω στο ρύζι. Μόλις την εμπνεύστηκα.Ριζότο με βασιλομανίταρα και τριμμένη παρμεζάνα.
Πρόσεξα όμως η παρμεζάνα να μην είναι πάνω στο ρύζι.
Βέβαια μου πήρε κάνα εικοσάλεπτο να την βάζω με το τσιμπιδάκι πάνω στα μανιτάρια, αλλά χαλάλι. Ήταν πολύ εύγευστο πιάτο.
ναι οκ ειναι μια πατεντα που μπορει να δουλεψειΈχω μια καλύτερη λύση για να μην πηγαίνει το τριμμένο τυρί επάνω στο ρύζι. Μόλις την εμπνεύστηκα.
Μαγειρεύεις κανονικά. Αφού έρθει η να σερβίρεις, βάζεις στο πιάτο μόνο ρύζι. Τα μανιτάρια, το κρέας, δεν ξέρω και εγώ τι, τα βάζεις χώρια σε ένα άλλο πιάτο και απλώνεις το τριμμένο τυράκι. Μετά ανοίγεις σκόρπιες λακουβίτσες στο ρύζι, και βάζεις τα μανιτάρια, ΧΩΡΙΣ να ακουμπήσουν το ρύζι.
Είδες που για όλα υπάρχει λύση;
Έχω μια καλύτερη λύση για να μην πηγαίνει το τριμμένο τυρί επάνω στο ρύζι. Μόλις την εμπνεύστηκα.
Μαγειρεύεις κανονικά. Αφού έρθει η ώρα να σερβίρεις, βάζεις στο πιάτο μόνο ρύζι. Τα μανιτάρια, το κρέας, δεν ξέρω και εγώ τι, τα βάζεις χώρια σε ένα άλλο πιάτο και απλώνεις το τριμμένο τυράκι. Μετά ανοίγεις σκόρπιες λακουβίτσες στο ρύζι, και βάζεις τα μανιτάρια, ΧΩΡΙΣ να ακουμπήσουν το ρύζι.
@Αργυροειδικέ Τα φώτα σου.ναι οκ ειναι μια πατεντα που μπορει να δουλεψει
αλλα ας περιμενουμε να μας πει ο φιλος αργυροτοξος αν μπορεις να το κανεις η αν θα θεωρηθει cheating
Κανονικά, μοσχαρίσια. Η κυρά τα έφτιαξεΤι μπιφτεκια μαν?
Απο που τα βασιλομανιταρα?Ριζότο με βασιλομανίταρα και τριμμένη παρμεζάνα.
Πρόσεξα όμως η παρμεζάνα να μην είναι πάνω στο ρύζι.
Βέβαια μου πήρε κάνα εικοσάλεπτο να την βάζω με το τσιμπιδάκι πάνω στα μανιτάρια, αλλά χαλάλι. Ήταν πολύ εύγευστο πιάτο.
Απο που μαν?φρεδο
κουλουρι θεσσαλονίκης με τυρί
κρουασάν
νερό
βενέτη μανΑπο που μαν?
Με την φαιά ουσία που έχει ξοδευφθεί για αυτό το ακανθώδες ζήτημα θα μπορούσαμε να λύσουμε το πρόβλημα δρόμων ,παραδρομων και εθνικών οδών μόνο με μελέτες μελών μας....ναι οκ ειναι μια πατεντα που μπορει να δουλεψει
αλλα ας περιμενουμε να μας πει ο φιλος αργυροτοξος αν μπορεις να το κανεις η αν θα θεωρηθει cheating
τωρα που ειπες δρομουςΜε την φαιά ουσία που έχει ξοδευφθεί για αυτό το ακανθώδες ζήτημα θα μπορούσαμε να λύσουμε το πρόβλημα δρόμων ,παραδρομων και εθνικών οδών μόνο με μελέτες μελών μας....
Μα πόσο γαματοι είμαστε πχια ..!;!
οταν λες σκεπασμα, εννοεις παχος σεντονακι καλοκαιρινο ή παχος πυρηνιο καταφυγιο?Μακαρόνια με κιμά 6 νουμερο,κιμας αναμεικτος,πεκορινο τυρι σκέπασμα απο πανω ,σαλατα ,ζιρο.
Δε φαινόταν το πιατο απο το τυρί τυπε.οταν λες σκεπασμα, εννοεις παχος σεντονακι καλοκαιρινο ή παχος πυρηνιο καταφυγιο?
Έχω μια καλύτερη λύση για να μην πηγαίνει το τριμμένο τυρί επάνω στο ρύζι. Μόλις την εμπνεύστηκα.
Μαγειρεύεις κανονικά. Αφού έρθει η ώρα να σερβίρεις, βάζεις στο πιάτο μόνο ρύζι. Τα μανιτάρια, το κρέας, δεν ξέρω και εγώ τι, τα βάζεις χώρια σε ένα άλλο πιάτο και απλώνεις το τριμμένο τυράκι. Μετά ανοίγεις σκόρπιες λακουβίτσες στο ρύζι, και βάζεις τα μανιτάρια, ΧΩΡΙΣ να ακουμπήσουν το ρύζι.
...και οι ελλεεινιδες νομίζουν ότι εδώ είναι Λας Βέγκας που δεν βρέχει ποτέ και βγαίνουν στην βροχή με τα γαμωσπορτεξ και συνήθως με κωλοφορμες.τωρα που ειπες δρομους
η θεσσαλονικη με αυτε τις ψιλο-μισαωρες βροχες που ριχνει εδω και 2 μερες γινεται βουρκος...και ακομη τα φυλλα δεν επεσαν απο τα δεντρα να πεις οτι βουλωσαν τα φρεατια και καλα
τελος νοεμβριου δλδ αν βρεξει θα γινουμε βενετια![]()