Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.079
Πόντοι
16.235
20251001_220626.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

20251001_220641.jpg
Καλύτερη η δεύτερη που τα έχει ανακατεμένα ,η πρώτη είναι σαν να έχει σύνορα στην μέση.

Polysex

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
60
Πόντοι
0
Σαλάτα ρόκα του Σκλαβενίτη στη σακούλα με μπιφτέκια σπιτικά (νόστιμα όμως) και μια κουταλιά μαγιονέζα. Δύο ποτήρια κόκκινο ξηρό πολυποικιλιακό.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.916
Πόντοι
6.756
Σαλάτα ρόκα του Σκλαβενίτη στη σακούλα με μπιφτέκια σπιτικά (νόστιμα όμως) και μια κουταλιά μαγιονέζα. Δύο ποτήρια κόκκινο ξηρό πολυποικιλιακό.
Τι μπιφτεκια μαν?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.087
Πόντοι
33.405
Ριζότο με βασιλομανίταρα και τριμμένη παρμεζάνα.

Πρόσεξα όμως η παρμεζάνα να μην είναι πάνω στο ρύζι.

Βέβαια μου πήρε κάνα εικοσάλεπτο να την βάζω με το τσιμπιδάκι πάνω στα μανιτάρια, αλλά χαλάλι. Ήταν πολύ εύγευστο πιάτο.

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.453
Πόντοι
28.246

Βέβαια μου πήρε κάνα εικοσάλεπτο να την βάζω με το τσιμπιδάκι πάνω στα μανιτάρια, αλλά χαλάλι. Ήταν πολύ εύγευστο πιάτο.
Έχω μια καλύτερη λύση για να μην πηγαίνει το τριμμένο τυρί επάνω στο ρύζι. Μόλις την εμπνεύστηκα.

Μαγειρεύεις κανονικά. Αφού έρθει η ώρα να σερβίρεις, βάζεις στο πιάτο μόνο ρύζι. Τα μανιτάρια, το κρέας, δεν ξέρω και εγώ τι, τα βάζεις χώρια σε ένα άλλο πιάτο και απλώνεις το τριμμένο τυράκι. Μετά ανοίγεις σκόρπιες λακουβίτσες στο ρύζι, και βάζεις τα μανιτάρια, ΧΩΡΙΣ να ακουμπήσουν το ρύζι.

Είδες που για όλα υπάρχει λύση;

Τελευταία τροποποίηση:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.044
Πόντοι
6.256
Έχω μια καλύτερη λύση για να μην πηγαίνει το τριμμένο τυρί επάνω στο ρύζι. Μόλις την εμπνεύστηκα.

Μαγειρεύεις κανονικά. Αφού έρθει η να σερβίρεις, βάζεις στο πιάτο μόνο ρύζι. Τα μανιτάρια, το κρέας, δεν ξέρω και εγώ τι, τα βάζεις χώρια σε ένα άλλο πιάτο και απλώνεις το τριμμένο τυράκι. Μετά ανοίγεις σκόρπιες λακουβίτσες στο ρύζι, και βάζεις τα μανιτάρια, ΧΩΡΙΣ να ακουμπήσουν το ρύζι.

ναι οκ ειναι μια πατεντα που μπορει να δουλεψει

αλλα ας περιμενουμε να μας πει ο φιλος αργυροτοξος αν μπορεις να το κανεις η αν θα θεωρηθει cheating

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.453
Πόντοι
28.246

Μαγειρεύεις κανονικά. Αφού έρθει η ώρα να σερβίρεις, βάζεις στο πιάτο μόνο ρύζι. Τα μανιτάρια, το κρέας, δεν ξέρω και εγώ τι, τα βάζεις χώρια σε ένα άλλο πιάτο και απλώνεις το τριμμένο τυράκι. Μετά ανοίγεις σκόρπιες λακουβίτσες στο ρύζι, και βάζεις τα μανιτάρια, ΧΩΡΙΣ να ακουμπήσουν το ρύζι.

αλλα ας περιμενουμε να μας πει ο φιλος αργυροτοξος αν μπορεις να το κανεις η αν θα θεωρηθει cheating
@Αργυροειδικέ Τα φώτα σου.

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.916
Πόντοι
6.756

Απο που τα βασιλομανιταρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φρεδο

κουλουρι θεσσαλονίκης με τυρί

κρουασάν

νερό
Απο που μαν?

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.079
Πόντοι
16.235

Με την φαιά ουσία που έχει ξοδευφθεί για αυτό το ακανθώδες ζήτημα θα μπορούσαμε να λύσουμε το πρόβλημα δρόμων ,παραδρομων και εθνικών οδών μόνο με μελέτες μελών μας....
Μα πόσο γαματοι είμαστε πχια ..!;!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.044
Πόντοι
6.256
Με την φαιά ουσία που έχει ξοδευφθεί για αυτό το ακανθώδες ζήτημα θα μπορούσαμε να λύσουμε το πρόβλημα δρόμων ,παραδρομων και εθνικών οδών μόνο με μελέτες μελών μας....
Μα πόσο γαματοι είμαστε πχια ..!;!
τωρα που ειπες δρομους

η θεσσαλονικη με αυτε τις ψιλο-μισαωρες βροχες που ριχνει εδω και 2 μερες γινεται βουρκος...και ακομη τα φυλλα δεν επεσαν απο τα δεντρα να πεις οτι βουλωσαν τα φρεατια και καλα

τελος νοεμβριου δλδ αν βρεξει θα γινουμε βενετια :rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.286
Πόντοι
2.356
Μακαρόνια με κιμά 6 νουμερο,κιμας αναμεικτος,πεκορινο τυρι σκέπασμα απο πανω ,σαλατα ,ζιρο.
οταν λες σκεπασμα, εννοεις παχος σεντονακι καλοκαιρινο ή παχος πυρηνιο καταφυγιο?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.087
Πόντοι
33.405

Σατανικό!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.079
Πόντοι
16.235
τωρα που ειπες δρομους

η θεσσαλονικη με αυτε τις ψιλο-μισαωρες βροχες που ριχνει εδω και 2 μερες γινεται βουρκος...και ακομη τα φυλλα δεν επεσαν απο τα δεντρα να πεις οτι βουλωσαν τα φρεατια και καλα

τελος νοεμβριου δλδ αν βρεξει θα γινουμε βενετια :rockon:
...και οι ελλεεινιδες νομίζουν ότι εδώ είναι Λας Βέγκας που δεν βρέχει ποτέ και βγαίνουν στην βροχή με τα γαμωσπορτεξ και συνήθως με κωλοφορμες.
Αποκαρδιωτικό το θέαμα τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom