Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.391
- Πόντοι
- 6.256
τηγανιτές οι πατατες?3 Αυγα με πατατες,σαλατα λαχανο,ελιες,τυρι
Μου αρέσει το καρνε αλλά γκρεκα με τα καροτακια μπειμπι και τις στρογγυλές πατατεςναι δε λες τίποτα
ήταν ότι πρέπει

Οχι Τακη,ψιλοκομμενες και μαγειρεμενες στο φουρνο μικροκυματωντηγανιτές οι πατατες?
Όχι .γιατι η σαλατα λαχανο δεν θελει πλυσιμο?
τα αυγα ομελετα, μάτια ή βραστα?Οχι Τακη,ψιλοκομμενες και μαγειρεμενες στο φουρνο μικροκυματων
α οκΌχι .
Υποτίθεται ότι έχουν φύγει τα εξωτερικά φύλλα από το λάχανο και το καρότο είναι ξεφλουδισμενο.
Και οι άλλες υποτίθεται ότι είναι πλυμενες αλλά τις πλένειςΌχι .
Υποτίθεται ότι έχουν φύγει τα εξωτερικά φύλλα από το λάχανο και το καρότο είναι ξεφλουδισμενο.
Καλύτερα να μην τρως παρά να τρως από φούρνο μικροκυμάτων.Οχι Τακη,ψιλοκομμενες και μαγειρεμενες στο φουρνο μικροκυματων
Ναι αλλά δεν έχουν εξωτερικά στρώματα όπως το λάχανο.Και οι άλλες υποτίθεται ότι είναι πλυμενες αλλά τις πλένεις![]()
εμένα το ριζότο με σαφράν ή μακαρόνια φούρνου 4 κασέρια κτλπΜου αρέσει το καρνε αλλά γκρεκα με τα καροτακια μπειμπι και τις στρογγυλές πατατες![]()
ομελετα.Εχεις δικιο,πρεπει να τα γραφω αναλυτικοτερατα αυγα ομελετα, μάτια ή βραστα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
α οκ
Καλύτερα να μην τρως παρά να τρως από φούρνο μικροκυμάτων.
Παιδί μου, ούτε οι 60χρονες δεν θα πάνε μαζί σου αν γίνεις 117 κιλά!εμένα το ριζότο με σαφράν ή μακαρόνια φούρνου 4 κασέρια κτλπ
Aυτο.επειδη τα μικροκυματα σκοτωνουν τα θρεπτικα συστατικα?
Στις παρυφές της showbiz δεν υπάρχουν μικρόβια, κ. συνάδελφε.επειδη τα μικροκυματα σκοτωνουν τα θρεπτικα συστατικα?
Με πρόλαβεςΠρωτεΐνη μαν
Kανελονια;Τελευταίο ελληνικό γεύμα, από του χρόνου ξανά Ελλάδα.![]()