Ακόμα τρώς???Στο ρύζι πάντως πάει τριμμένο τυρί. Εγώ βάζω μυζήθρα αν δεν το θέλω σκέτο.
Ώρα για κατούρημα......
Ακόμα τρώς???Στο ρύζι πάντως πάει τριμμένο τυρί. Εγώ βάζω μυζήθρα αν δεν το θέλω σκέτο.
Μια φορά βρήκα ένα λαστιχάκι μπλε χρώμα μέσαΣε αυτες τις σαλατες λενε οτι υπαρχουν ζωυφια μεσα στις συσκευασιες
ε ενταξει εσυ εισαι νοικοκυρης...Εγω τις πλένω και τις ρίχνω ξύδι και στο πλύσιμο και στο πιάτο.
Ο,τι γλυτώσουμε κέρδος είναι ...
λαστιχακι μαλλιων?Μια φορά βρήκα ένα λαστιχάκι μπλε χρώμα μέσα![]()
Οχι, το κλασσικό λαστιχάκι που δένουν τα αλλαντικά/τυριά στα σουπερ μαρκετ αλλά ήταν μπλε.ε ενταξει εσυ εισαι νοικοκυρης...
οι περισσοτεροι δεν το κανουν ομως....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λαστιχακι μαλλιων?
Eυτυχως που δεν βρήκες πετραδάκια μέσα όπως έλεγε ο μπαμπάς μου για φακή και σπανακόρυζο στον Στρατό .Μια φορά βρήκα ένα λαστιχάκι μπλε χρώμα μέσα![]()
Από που μαν?ριζότο
σίζαρς
σκορδόψωμο
νερό 1.5Λ
Α)Βιάζονται πολύ για να φάνε...τους έχω ικανούς κάποιους να φάνε και την λαδόκολλα από το πιτογυρο.ε ενταξει εσυ εισαι νοικοκυρης...
οι περισσοτεροι δεν το κανουν ομως....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λαστιχακι μαλλιων?
Ανησύχησα...νόμιζα εννοούσες "λάστιχο"(=καποτα)..Μια φορά βρήκα ένα λαστιχάκι μπλε χρώμα μέσα![]()
γιατι η σαλατα λαχανο δεν θελει πλυσιμο?Α)Βιάζονται πολύ για να φάνε...τους έχω ικανούς κάποιους να φάνε και την λαδόκολλα από το πιτογυρο.
Βου)Εγώ δεν τα βασίζομαι και πολύ αυτά τα συσκευασμένα για να μην τα πλύνω.Μονο σαλάτα λάχανο συσκευασμένη δεν θέλει πλύσιμο.Ολα τα άλλα θέλουν πλύσιμο όσο και να βιαζόμαστε.
μπενβενούτοΑπό που μαν?
Ναιμπενβενούτο
τηγανιτές οι πατατες?3 Αυγα με πατατες,σαλατα λαχανο,ελιες,τυρι
Μου αρέσει το καρνε αλλά γκρεκα με τα καροτακια μπειμπι και τις στρογγυλές πατατεςναι δε λες τίποτα
ήταν ότι πρέπει
Οχι Τακη,ψιλοκομμενες και μαγειρεμενες στο φουρνο μικροκυματωντηγανιτές οι πατατες?
Όχι .γιατι η σαλατα λαχανο δεν θελει πλυσιμο?
τα αυγα ομελετα, μάτια ή βραστα?Οχι Τακη,ψιλοκομμενες και μαγειρεμενες στο φουρνο μικροκυματων
α οκΌχι .
Υποτίθεται ότι έχουν φύγει τα εξωτερικά φύλλα από το λάχανο και το καρότο είναι ξεφλουδισμενο.