Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 796K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.227
Πόντοι
16.235
ναι οκ ειναι μια πατεντα που μπορει να δουλεψει

αλλα ας περιμενουμε να μας πει ο φιλος αργυροτοξος αν μπορεις να το κανεις η αν θα θεωρηθει cheating
Με την φαιά ουσία που έχει ξοδευφθεί για αυτό το ακανθώδες ζήτημα θα μπορούσαμε να λύσουμε το πρόβλημα δρόμων ,παραδρομων και εθνικών οδών μόνο με μελέτες μελών μας....
Μα πόσο γαματοι είμαστε πχια ..!;!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.370
Πόντοι
6.256
Με την φαιά ουσία που έχει ξοδευφθεί για αυτό το ακανθώδες ζήτημα θα μπορούσαμε να λύσουμε το πρόβλημα δρόμων ,παραδρομων και εθνικών οδών μόνο με μελέτες μελών μας....
Μα πόσο γαματοι είμαστε πχια ..!;!
τωρα που ειπες δρομους

η θεσσαλονικη με αυτε τις ψιλο-μισαωρες βροχες που ριχνει εδω και 2 μερες γινεται βουρκος...και ακομη τα φυλλα δεν επεσαν απο τα δεντρα να πεις οτι βουλωσαν τα φρεατια και καλα

τελος νοεμβριου δλδ αν βρεξει θα γινουμε βενετια :rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.001
Πόντοι
2.356
Μακαρόνια με κιμά 6 νουμερο,κιμας αναμεικτος,πεκορινο τυρι σκέπασμα απο πανω ,σαλατα ,ζιρο.
οταν λες σκεπασμα, εννοεις παχος σεντονακι καλοκαιρινο ή παχος πυρηνιο καταφυγιο?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.971
Πόντοι
40.655
Έχω μια καλύτερη λύση για να μην πηγαίνει το τριμμένο τυρί επάνω στο ρύζι. Μόλις την εμπνεύστηκα.

Μαγειρεύεις κανονικά. Αφού έρθει η ώρα να σερβίρεις, βάζεις στο πιάτο μόνο ρύζι. Τα μανιτάρια, το κρέας, δεν ξέρω και εγώ τι, τα βάζεις χώρια σε ένα άλλο πιάτο και απλώνεις το τριμμένο τυράκι. Μετά ανοίγεις σκόρπιες λακουβίτσες στο ρύζι, και βάζεις τα μανιτάρια, ΧΩΡΙΣ να ακουμπήσουν το ρύζι.

Είδες που για όλα υπάρχει λύση;

Σατανικό!!!

• Χαχα

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.227
Πόντοι
16.235
τωρα που ειπες δρομους

η θεσσαλονικη με αυτε τις ψιλο-μισαωρες βροχες που ριχνει εδω και 2 μερες γινεται βουρκος...και ακομη τα φυλλα δεν επεσαν απο τα δεντρα να πεις οτι βουλωσαν τα φρεατια και καλα

τελος νοεμβριου δλδ αν βρεξει θα γινουμε βενετια :rockon:
...και οι ελλεεινιδες νομίζουν ότι εδώ είναι Λας Βέγκας που δεν βρέχει ποτέ και βγαίνουν στην βροχή με τα γαμωσπορτεξ και συνήθως με κωλοφορμες.
Αποκαρδιωτικό το θέαμα τους...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.656
Πόντοι
5.006
Σαλάτα ρόκα του Σκλαβενίτη στη σακούλα με μπιφτέκια σπιτικά (νόστιμα όμως) και μια κουταλιά μαγιονέζα. Δύο ποτήρια κόκκινο ξηρό πολυποικιλιακό.
Σε αυτες τις σαλατες λενε οτι υπαρχουν ζωυφια μεσα στις συσκευασιες

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.656
Πόντοι
5.006
Έχω μια καλύτερη λύση για να μην πηγαίνει το τριμμένο τυρί επάνω στο ρύζι. Μόλις την εμπνεύστηκα.

Μαγειρεύεις κανονικά. Αφού έρθει η ώρα να σερβίρεις, βάζεις στο πιάτο μόνο ρύζι. Τα μανιτάρια, το κρέας, δεν ξέρω και εγώ τι, τα βάζεις χώρια σε ένα άλλο πιάτο και απλώνεις το τριμμένο τυράκι. Μετά ανοίγεις σκόρπιες λακουβίτσες στο ρύζι, και βάζεις τα μανιτάρια, ΧΩΡΙΣ να ακουμπήσουν το ρύζι.

Είδες που για όλα υπάρχει λύση;

Υπαρχει και αλλη λυση :
Μαγειρευεις το ρυζι, το τρως και μετα ξεκινας να μαγειρευεις τα υπολοιπα

• Χαχα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.635
Πόντοι
12.756

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.227
Πόντοι
16.235
Σε αυτες τις σαλατες λενε οτι υπαρχουν ζωυφια μεσα στις συσκευασιες
Εγω τις πλένω και τις ρίχνω ξύδι και στο πλύσιμο και στο πιάτο.
Ο,τι γλυτώσουμε κέρδος είναι ...

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.608