athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.695
- Πόντοι
- 12.756
ναι τον προοριζω για διευθυντικο στελεχος βεβαιως βεβαιωςμε την θεση εργασίας τι έγινε ;; περιμενει και αυτος να την ανακοινωσει στην ΔΕΘ ;![]()

ναι τον προοριζω για διευθυντικο στελεχος βεβαιως βεβαιωςμε την θεση εργασίας τι έγινε ;; περιμενει και αυτος να την ανακοινωσει στην ΔΕΘ ;![]()
Δουλεια σου εσυ.Να μπει ο Σεπτέμβρης παιδάκια. Μην βιάζεστε....
Ναι και εγω μαν,η κεμπαπτωρα ψαχνομαι για παραγγελια, μαλλον σε πιτογυρα θα καταληξω![]()
Καλά, συγγνώμη.Δουλεια σου εσυ.
πες μου ειλικρινα
εχεις φαει σπανακοπιτα χωρις ανηθο;
και μην μου πεις οτι μια καλη σπιτικη σπανακοπιτα απο τα χερια καποιας γιαγιας δεν ειναι γαμω τα φαγητα/ορεκτικα![]()
θα ενημερώσει ο υπεύθυνος του γραφείου μου πότε θα γίνουν δηλώσεις δε μπορώ να ξέρω από τώραναι ενημερωσε ΠΟΤΕ θα γραψεις ΚΑΤΙ να καρδουλωσω![]()
εγινεθα ενημερώσει ο υπεύθυνος του γραφείου μου πότε θα γίνουν δηλώσεις δε μπορώ να ξέρω από τώρα
να είσαι σε εγρήγορση
θα την βγαλεις στην Διαυγεια ;;θα ενημερώσει ο υπεύθυνος του γραφείου μου πότε θα γίνουν δηλώσεις δε μπορώ να ξέρω από τώρα
να είσαι σε εγρήγορση
στον ΣΚΑΙ θα παίξει τώρα που γύρισε ο Άρης με γεμάτες μπαταρίεςθα την βγαλεις στην Διαυγεια ;;![]()
Όλα οκ έχω αναλάβει εγώ να βρεις δίκιοΜια γαμημενη σαλάτα του γαμωφρεσκουλη έφαγα και το κάνατε Κυπριακό![]()
10 σαλάτες εχει ρε μαλακα ο φρεσκουλης , δεν σου φταιμε εμεις που πηρες αυτη που εχει δωρο την αναφοράΜια γαμημενη σαλάτα του γαμωφρεσκουλη έφαγα και το κάνατε Κυπριακό![]()
Πες τα μανΜια γαμημενη σαλάτα του γαμωφρεσκουλη έφαγα και το κάνατε Κυπριακό![]()
Ο Νικ που ειναι παλι μαν10 σαλάτες εχει ρε μαλακα ο φρεσκουλης , δεν σου φταιμε εμεις που πηρες αυτη που εχει δωρο την αναφορά![]()
έγινε BOSS είναι ο κοντινότερος δρόμος για να ανέβεις στην ιεραρχία της εταιρείας μας
πηρε να φαει σαλατα ο τυπος σε σακουλάκι ναπουμε , λες και παιρνει πατατακια ΤσακιρηςΠες τα μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο Νικ που ειναι παλι μαν![]()
στειλε 2000 μισθο και εγινεέγινε BOSS είναι ο κοντινότερος δρόμος για να ανέβεις στην ιεραρχία της εταιρείας μας
απο μια σαλατα ξεκινανε ολαΜια γαμημενη σαλάτα του γαμωφρεσκουλη έφαγα και το κάνατε Κυπριακό![]()
Κρεμμύδι έχει μόνο αυτή και είμαι ΦΑΝ10 σαλάτες εχει ρε μαλακα ο φρεσκουλης , δεν σου φταιμε εμεις που πηρες αυτη που εχει δωρο την αναφορά![]()
να παρεις και καμπανακια να βαζεις στην σαλατααπο μια σαλατα ξεκινανε ολα
τον έχω χάσει ... θα βαζει καμερες στα φανάρια μανΟ Νικ που ειναι παλι μαν![]()