Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.634
- Πόντοι
- 6.256
όχι για αυτή τη θέση δε μπορείς να είσαι υποψήφιος ΔΕΝ θα σας ειδοποιήσουμεενταξει στειλε το μπαγιοκο

όχι για αυτή τη θέση δε μπορείς να είσαι υποψήφιος ΔΕΝ θα σας ειδοποιήσουμεενταξει στειλε το μπαγιοκο

Βαριέμαι να κόβω το κρεμμύδι αυτό σου εξηγώ αλλά μάλλον το μυαλό σου είναι ακόμα στο χαλκουτσι που πηγες διακοπέςπαρε μια αλλη ετοιμη βρε μουνι και βαλε μονο το κρεμμυδι εσυ
Σπιρτο εισαι![]()

και εγω βαριεμαι να κοβω γενικα σαλατα και ΒΡΗΚΑ λυσηΒαριέμαι να κόβω το κρεμμύδι αυτό σου εξηγώ αλλά μάλλον το μυαλό σου είναι ακόμα στο χαλκουτσι που πηγες διακοπές![]()

Πεςκαι εγω βαριεμαι να κοβω γενικα σαλατα και ΒΡΗΚΑ λυση![]()
προτου παει για δουλεια κυρα το πρωι μου την φτιαχνει,την βαζει ψυγειο και οταν ειναι η ωρα να φαω την βγαζω και αυτο ηταν
Η λυση της κυρας δε μου κάνειπροτου παει για δουλεια κυρα το πρωι μου την φτιαχνει,την βαζει ψυγειο και οταν ειναι η ωρα να φαω την βγαζω και αυτο ηταν
οσε φορες πηγα να φτιαξω μονος μου μπουρδελο ολα...

λοιπον.....ΠΑΡΕ καμπανακια,τρουμπετινες,Πεππες...ΔΙΕΥΡΥΝΕ τους γευστικους σου καλυκεςας φυγουμε απτις σαλατες και τα λοιπα βρωσιμα αγελαδων.
![]()
πηρα ενα τετοιο, ξεκαθαρα για το οργιο που υπαινιχθηκε η ομαδα μαρκετινγκ της ΕΒΓΑ
Η μυστικη συνταγη λογικα ειναι: καοτονικ σε γαλα και ολο στην καταψυξη
Μεγαλη αηδια, 1/10
ρε συ αθηνεζο, αμα παω να ζητησω τετοια πραγματα, θα μου κρεμασουν κουδουνια, καμπανακια και τρουμπετινες στην γειτονιαλοιπον.....ΠΑΡΕ καμπανακια,τρουμπετινες,Πεππες...ΔΙΕΥΡΥΝΕ τους γευστικους σου καλυκες

παρε τα και θα με ΘΥΜΗΘΕΙΣρε συ αθηνεζο, αμα παω να ζητησω τετοια πραγματα, θα μου κρεμασουν κουδουνια, καμπανακια και τρουμπετινες στην γειτονιαντρεπομαι τι ειναι αυτα, σως αντι για τζατζικι ζηταω στον σουβλατζη που με ξερει 10 χρονια και αυτο ψιθυριστα
![]()

Τρουμπετινες παντου τα πιο γαμηστερα μακαρονια και μετα Πεππες![]()
Αμα του ζητήσεις και αλάδωτη πιτα μην εκπλαγείς που θα σε ρωτήσει τι φρούτα βγάζει η Καλαμάταρε συ αθηνεζο, αμα παω να ζητησω τετοια πραγματα, θα μου κρεμασουν κουδουνια, καμπανακια και τρουμπετινες στην γειτονια
ντρεπομαι τι ειναι αυτα, σως αντι για τζατζικι ζηταω στον σουβλατζη που με ξερει 10 χρονια και αυτο ψιθυριστα![]()

αλαδωτη πιτα ζηταω εγω ΠΟΛΛΕΣ φορες για πιο υγιεινο σουβλακι και ΧΩΡΙΣ πατατες καποιες αλλες κιολαςΑμα του ζητήσεις και αλάδωτη πιτα μην εκπλαγείς που θα σε ρωτήσει τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα![]()

θα πας στα μακαρονια και θα τα τσιμπησεις μονοςουτε το γκουγκλ δεν τα βγαζει αυτα...
θα παω στην χοντρουλα που φορτωνει τα ραφια στο σουπερ να της πω "καλησπερα εχετε Πεππες;";
Θα μου πει "το αθενς πραιντ κυριε ειναι στον αλλο δρομο, εδω ειναι σουπερμαρκετ"

ΕΣΥ εισαι μια κατηγορια μονος σουεγώ ζητάω και σουβλάκι με μαστέλο ή με μπιφτέκι λαχανικών ή με πλευρώτους δεν είναι ντροπή![]()
Πατάτες στο σουβλάκι = αναφορά και κουρεμα με τη ψιλήαλαδωτη πιτα ζηταω εγω ΠΟΛΛΕΣ φορες για πιο υγιεινο σουβλακι και ΧΩΡΙΣ πατατες καποιες αλλες κιολας![]()

απο τοτε που ανεβηκε το λαδι, ολοι αλαδωτη βαζουν. Αμα ζητησεις λαδι, 95% πιθανοτητα απλα να σκουπισει τον ιδρωτα του με την πιταΑμα του ζητήσεις και αλάδωτη πιτα μην εκπλαγείς που θα σε ρωτήσει τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα![]()

ντρεπομαι που το διαβασα αυτοεγώ ζητάω και σουβλάκι με μαστέλο ή με μπιφτέκι λαχανικών ή με πλευρώτους δεν είναι ντροπή![]()