Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.357
- Πόντοι
- 12.756
Κάνετε λάθος κύριε Νιπλη.
Προς κύριο παπαροτετοιονα, ως συνοδευτικος πάει πάντα σε κάποια πιάτα. Σκέτος δεν τρώγεται.
ΑΝΙΘΟΣ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ
Κάνετε λάθος κύριε Νιπλη.
Προς κύριο παπαροτετοιονα, ως συνοδευτικος πάει πάντα σε κάποια πιάτα. Σκέτος δεν τρώγεται.
παρακολουθώ τα πάντα όταν πρέπει θα επέμβωΣαουλακος μπηκε;η κανει οτι εχει δουλεια;![]()
το ιδιο ειναι και ο ανιθος τυπε ... σκεφτηκαν να βαλουν μια μαλακια μυρωδικό , που πρακτικα μυριζει σκατασιγα την γκουρμεδια τον ανηθο. Σε πολλα παραδοσιακα σπιτικα φαγητα εδω και δεκαετιες πριν γινει της μοδας ο πετριτζικης και το μαστερσεφ, οι νοικοκυρες εβαζαν ανηθο για μυρωδια. Κανενα μυρωδικο δεν ειναι απαραιτητο, απλα αλλαζουν λιγο την γευση.
Να μου πεις για τον κολιανδρο, ναι, αυτη η αηδια δεν τρωγεται πουθενα. Λογικα καποιο ζιζανιο που καποιο αρχιδι σκεφτηκε να πουλησει για να βγαλει λεφτα...
Τσιμπα τ'καμπανελια μου ακόμα μια φορά.ΑΝΙΘΟΣ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ
ναι ενημερωσε ΠΟΤΕ θα γραψεις ΚΑΤΙ να καρδουλωσωπαρακολουθώ τα πάντα όταν πρέπει θα επέμβω

με την θεση εργασίας τι έγινε ;; περιμενει και αυτος να την ανακοινωσει στην ΔΕΘ ;ναι ενημερωσε ΠΟΤΕ θα γραψεις ΚΑΤΙ να καρδουλωσω![]()

πες μου ειλικρινατο ιδιο ειναι και ο ανιθος τυπε ... σκεφτηκαν να βαλουν μια μαλακια μυρωδικό , που πρακτικα μυριζει σκατα

ναι τον προοριζω για διευθυντικο στελεχος βεβαιως βεβαιωςμε την θεση εργασίας τι έγινε ;; περιμενει και αυτος να την ανακοινωσει στην ΔΕΘ ;![]()

Δουλεια σου εσυ.Να μπει ο Σεπτέμβρης παιδάκια. Μην βιάζεστε....
Ναι και εγω μαν,η κεμπαπτωρα ψαχνομαι για παραγγελια, μαλλον σε πιτογυρα θα καταληξω![]()
Καλά, συγγνώμη.Δουλεια σου εσυ.
πες μου ειλικρινα
εχεις φαει σπανακοπιτα χωρις ανηθο;
και μην μου πεις οτι μια καλη σπιτικη σπανακοπιτα απο τα χερια καποιας γιαγιας δεν ειναι γαμω τα φαγητα/ορεκτικα![]()

θα ενημερώσει ο υπεύθυνος του γραφείου μου πότε θα γίνουν δηλώσεις δε μπορώ να ξέρω από τώραναι ενημερωσε ΠΟΤΕ θα γραψεις ΚΑΤΙ να καρδουλωσω![]()
εγινεθα ενημερώσει ο υπεύθυνος του γραφείου μου πότε θα γίνουν δηλώσεις δε μπορώ να ξέρω από τώρα
να είσαι σε εγρήγορση
θα την βγαλεις στην Διαυγεια ;;θα ενημερώσει ο υπεύθυνος του γραφείου μου πότε θα γίνουν δηλώσεις δε μπορώ να ξέρω από τώρα
να είσαι σε εγρήγορση

στον ΣΚΑΙ θα παίξει τώρα που γύρισε ο Άρης με γεμάτες μπαταρίεςθα την βγαλεις στην Διαυγεια ;;![]()
Όλα οκ έχω αναλάβει εγώ να βρεις δίκιοΜια γαμημενη σαλάτα του γαμωφρεσκουλη έφαγα και το κάνατε Κυπριακό![]()
10 σαλάτες εχει ρε μαλακα ο φρεσκουλης , δεν σου φταιμε εμεις που πηρες αυτη που εχει δωρο την αναφοράΜια γαμημενη σαλάτα του γαμωφρεσκουλη έφαγα και το κάνατε Κυπριακό![]()

Πες τα μανΜια γαμημενη σαλάτα του γαμωφρεσκουλη έφαγα και το κάνατε Κυπριακό![]()
Ο Νικ που ειναι παλι μαν10 σαλάτες εχει ρε μαλακα ο φρεσκουλης , δεν σου φταιμε εμεις που πηρες αυτη που εχει δωρο την αναφορά![]()