Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.166
- Πόντοι
- 6.256
αν ήταν να δίνω 2κάπα έτσι απλά θα τα έδινα σε ένα μουνί που δουλεύει στον βενέτη να την κάνω γραμματέα να την γαμάω και κάθε παρασκευήστειλε 2000 μισθο και εγινε
αν ήταν να δίνω 2κάπα έτσι απλά θα τα έδινα σε ένα μουνί που δουλεύει στον βενέτη να την κάνω γραμματέα να την γαμάω και κάθε παρασκευήστειλε 2000 μισθο και εγινε
παρε μια αλλη και παρε και ενα κρεμμυδι σκετο να βαζεις εσυΚρεμμύδι έχει μόνο αυτή και είμαι ΦΑΝ![]()
Πεμπτες να γαμας ... εχω κάνει ερευνααν ήταν να δίνω 2κάπα έτσι απλά θα τα έδινα σε ένα μουνί που δουλεύει στον βενέτη να την κάνω γραμματέα να την γαμάω και κάθε παρασκευή![]()
ναι στανταραν ήταν να δίνω 2κάπα έτσι απλά θα τα έδινα σε ένα μουνί που δουλεύει στον βενέτη να την κάνω γραμματέα να την γαμάω και κάθε παρασκευή![]()
ναι στανταρ![]()
γιατί όχι παρασκευή? επειδή είναι μέρα πληρωμών?Πεμπτες να γαμας ... εχω κάνει ερευνα![]()
ειμαι δυσπιστος ΛΙΓΑΚΙ αλλα Σαουλακο τον πιστευω απο αυτα που γραφει φαινεται ΑΛΗΘΙΝΟΣγιατι κατι μου λεει οτι δεν τον πιστευεις ;;![]()
σιγα μην βαλω και συναγερμονα παρεις και καμπανακια να βαζεις στην σαλατα
νταξει αυτο ειναι μαζωχιστικη αναγκη για ριπορτεπισης στον κιμα χωσε μανιταρια γαμαει
όχι στάνταρ κάθε παρασκευή μόνο όταν έχω διάθεσηναι στανταρ![]()
γιατί όχι παρασκευή? επειδή είναι μέρα πληρωμών?
Δε γαμιεσαι ρε μαλακα που θες σονικαικαλα να κόβω και να πλενω μαρουλια και κρεμμύδια. Και που ανοίγω το σακουλι και τη βάζω στη γαβάθα ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙπαρε μια αλλη και παρε και ενα κρεμμυδι σκετο να βαζεις εσυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πεμπτες να γαμας ... εχω κάνει ερευνα![]()
ενταξει στειλε το μπαγιοκοόχι στάνταρ κάθε παρασκευή μόνο όταν έχω διάθεση
είναι ένας από τους στόχους για το 2025-2026 που έχω συμπεριλάβει και στο iso να περιορίσω την μισθοδοσία είναι βραχνάςΑκόμα πληρωνεις Παρασκευες εσυ ;; εγω το εχω κοψει χρόνια![]()
παρε μια αλλη ετοιμη βρε μουνι και βαλε μονο το κρεμμυδι εσυΔε γαμιεσαι ρε μαλακα που θες σονικαικαλα να κόβω και να πλενω μαρουλια και κρεμμύδια. Και που ανοίγω το σακουλι και τη βάζω στη γαβάθα ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ
όχι για αυτή τη θέση δε μπορείς να είσαι υποψήφιος ΔΕΝ θα σας ειδοποιήσουμεενταξει στειλε το μπαγιοκο
Βαριέμαι να κόβω το κρεμμύδι αυτό σου εξηγώ αλλά μάλλον το μυαλό σου είναι ακόμα στο χαλκουτσι που πηγες διακοπέςπαρε μια αλλη ετοιμη βρε μουνι και βαλε μονο το κρεμμυδι εσυ
Σπιρτο εισαι![]()
και εγω βαριεμαι να κοβω γενικα σαλατα και ΒΡΗΚΑ λυσηΒαριέμαι να κόβω το κρεμμύδι αυτό σου εξηγώ αλλά μάλλον το μυαλό σου είναι ακόμα στο χαλκουτσι που πηγες διακοπές![]()
Πεςκαι εγω βαριεμαι να κοβω γενικα σαλατα και ΒΡΗΚΑ λυση![]()
προτου παει για δουλεια κυρα το πρωι μου την φτιαχνει,την βαζει ψυγειο και οταν ειναι η ωρα να φαω την βγαζω και αυτο ηταν
Η λυση της κυρας δε μου κάνειπροτου παει για δουλεια κυρα το πρωι μου την φτιαχνει,την βαζει ψυγειο και οταν ειναι η ωρα να φαω την βγαζω και αυτο ηταν
οσε φορες πηγα να φτιαξω μονος μου μπουρδελο ολα...