ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.204
- Πόντοι
- 12.756
Τι πορτοκαλαδα ρε μαν με τα βόδιαΜπιφτέκια βόδι δυο μπιγκ σαιζ. Σαλάτα κλασσική μαρουλι ανιθο κρεμμύδι φρεσκουλης. Πορτοκαλάδα νεκταρ μπαγκέτα.
![]()

Τι πορτοκαλαδα ρε μαν με τα βόδιαΜπιφτέκια βόδι δυο μπιγκ σαιζ. Σαλάτα κλασσική μαρουλι ανιθο κρεμμύδι φρεσκουλης. Πορτοκαλάδα νεκταρ μπαγκέτα.
![]()

Στειλ τη του φρεσκουληπενες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αναφορα για τον ανιθο![]()

Μετά τη πινω μαν με το τσιγάρο.Τι πορτοκαλαδα ρε μαν με τα βόδια![]()
Ετοιμάσου για ωραιο κουτούκι για νταλαβερι αυτές τις μερες.Μετά τη πινω μαν με το τσιγάρο.
Είμαι σταμπαιΕτοιμάσου για ωραιο κουτούκι για νταλαβερι αυτές τις μερες.

ΕνταξειΕίμαι σταμπαι![]()
ο ανιθος δεν παει με τιποτα .. μονο για να τον κατουρανε τα ζωα ειναιΟ λόγος είναι ότι ταιριάζει γάντι στην σαλάτα μαρούλι που έφαγε Από τα βασικά υλικά.
Τώρα αν κάποιος για κάποιο λόγο δεν τον γουστάρει είναι άλλο θέμα. Αλλά όχι λόγος αναφοράς.

ποιο ;Ετοιμάσου για ωραιο κουτούκι για νταλαβερι αυτές τις μερες.

τωρα ψαχνομαι για παραγγελια, μαλλον σε πιτογυρα θα καταληξωΤι τσιμπησες μαν?

Ουτε εμενα μου αρεσει ιδιαιτερα, αλλα με πατατες παει (πχ γιαχνι) ή σε κοκκινιστα λαδερα κατσαρολας, μεσα σε σως γιαουρτιου παει, σε οτιδηποτε εχει πολλα χορταρικα παει (σπανακοπιτα/σπανακορυζο). Νταξει ενα συμβατικο μυρωδικο ειναι, δεν ειναι πρωταγωνιστης στο πιατο. Σε αντιθεση με τον μαιντανο που γαμαει και δερνειο ανιθος δεν παει με τιποτα .. μονο για να τον κατουρανε τα ζωα ειναι![]()
Ετοιμάσου για ωραιο κουτούκι για νταλαβερι αυτές τις μερες.
Είμαι σταμπαι![]()
Να μπει ο Σεπτέμβρης παιδάκια. Μην βιάζεστε....Ενταξει
π ρε πουστη ανιθο και μαιντανο εβαζε φουλ η γλυκια μανουλαΟυτε εμενα μου αρεσει ιδιαιτερα, αλλα με πατατες παει (πχ γιαχνι) ή σε κοκκινιστα λαδερα κατσαρολας, μεσα σε σως γιαουρτιου παει, σε οτιδηποτε εχει πολλα χορταρικα παει (σπανακοπιτα/σπανακορυζο). Νταξει ενα συμβατικο μυρωδικο ειναι, δεν ειναι πρωταγωνιστης στο πιατο. Σε αντιθεση με τον μαιντανο που γαμαει και δερνει
Τα ελεγα εγω για τη Λουξ ,ΤΑ ΕΛΕΓΑΤι πορτοκαλαδα ρε μαν με τα βόδια![]()
αν δεν υπηρχε ο ανιθος δεν θα το καταλαβαινε κανεις , και δεν θα εκανε καμιά διαφορά ..Ουτε εμενα μου αρεσει ιδιαιτερα, αλλα με πατατες παει (πχ γιαχνι) ή σε κοκκινιστα λαδερα κατσαρολας, μεσα σε σως γιαουρτιου παει, σε οτιδηποτε εχει πολλα χορταρικα παει (σπανακοπιτα/σπανακορυζο). Νταξει μυρωδικο ειναι, δεν ειναι πρωταγωνιστης στο πιατο. Σε αντιθεση με τον μαιντανο που γαμαει και δερνει

υπαρχει τσουκνιδοπιτα ρε μαλακα καπου το ειχα διαβασειαν δεν υπηρχε ο ανιθος δεν θα το καταλαβαινε κανεις , και δεν θα εκανε καμιά διαφορά ..
Βρηκανε άλλη μία μαλακία να βαζουν μαζι με αλλες πρασιναδες και μου την εχουν δει τωρα ολοι γκουρμε με τα μουνόπανα
Αν αρχισει κανας μαλάκας να βάζει μολόχα πουθενα θα βγουν ολα τα μουνια και θα λενε " η μολοχα ειναι καταπληκτικο μυρωδικό κτλ"

βαζω στοιχημα θα έχει μέσα και ανιθο , με τους μαλάκες ναπουμευπαρχει τσουκνιδοπιτα ρε μαλακα καπου το ειχα διαβασει![]()

ο ανιθος δεν παει με τιποτα .. μονο για να τον κατουρανε τα ζωα ειναι![]()
Κάνετε λάθος κύριε Νιπλη.Ουτε εμενα μου αρεσει ιδιαιτερα, αλλα με πατατες παει (πχ γιαχνι) ή σε κοκκινιστα λαδερα κατσαρολας, μεσα σε σως γιαουρτιου παει, σε οτιδηποτε εχει πολλα χορταρικα παει (σπανακοπιτα/σπανακορυζο). Νταξει ενα συμβατικο μυρωδικο ειναι, δεν ειναι πρωταγωνιστης στο πιατο. Σε αντιθεση με τον μαιντανο που γαμαει και δερνει
Σαουλακος μπηκε;η κανει οτι εχει δουλεια;βαζω στοιχημα θα έχει μέσα και ανιθο , με τους μαλάκες ναπουμε![]()

Τσιμπα αναφορά για την επιμονήαν δεν υπηρχε ο ανιθος δεν θα το καταλαβαινε κανεις , και δεν θα εκανε καμιά διαφορά ..
Βρηκανε άλλη μία μαλακία να βαζουν μαζι με αλλες πρασιναδες και μου την εχουν δει τωρα ολοι γκουρμε με τα μουνόπανα
Αν αρχισει κανας μαλάκας να βάζει μολόχα πουθενα θα βγουν ολα τα μουνια και θα λενε " η μολοχα ειναι καταπληκτικο μυρωδικό κτλ"

σιγα την γκουρμεδια τον ανηθο. Σε πολλα παραδοσιακα σπιτικα φαγητα εδω και δεκαετιες πριν γινει της μοδας ο πετριτζικης και το μαστερσεφ, οι νοικοκυρες εβαζαν ανηθο για μυρωδια. Κανενα μυρωδικο δεν ειναι απαραιτητο, απλα αλλαζουν λιγο την γευση.αν δεν υπηρχε ο ανιθος δεν θα το καταλαβαινε κανεις , και δεν θα εκανε καμιά διαφορά ..