Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 551K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (10 μέλη και 19 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.532
Πόντοι
12.756
Ο λόγος είναι ότι ταιριάζει γάντι στην σαλάτα μαρούλι που έφαγε Από τα βασικά υλικά.

Τώρα αν κάποιος για κάποιο λόγο δεν τον γουστάρει είναι άλλο θέμα. Αλλά όχι λόγος αναφοράς.
ο ανιθος δεν παει με τιποτα .. μονο για να τον κατουρανε τα ζωα ειναι :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ετοιμάσου για ωραιο κουτούκι για νταλαβερι αυτές τις μερες.
ποιο ; :coffee:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.608
Πόντοι
10.656
Ουτε εμενα μου αρεσει ιδιαιτερα, αλλα με πατατες παει (πχ γιαχνι) ή σε κοκκινιστα λαδερα κατσαρολας, μεσα σε σως γιαουρτιου παει, σε οτιδηποτε εχει πολλα χορταρικα παει (σπανακοπιτα/σπανακορυζο). Νταξει ενα συμβατικο μυρωδικο ειναι, δεν ειναι πρωταγωνιστης στο πιατο. Σε αντιθεση με τον μαιντανο που γαμαει και δερνει

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.285
Πόντοι
28.246

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.277
Πόντοι
12.756
Ουτε εμενα μου αρεσει ιδιαιτερα, αλλα με πατατες παει (πχ γιαχνι) ή σε κοκκινιστα λαδερα κατσαρολας, μεσα σε σως γιαουρτιου παει, σε οτιδηποτε εχει πολλα χορταρικα παει (σπανακοπιτα/σπανακορυζο). Νταξει ενα συμβατικο μυρωδικο ειναι, δεν ειναι πρωταγωνιστης στο πιατο. Σε αντιθεση με τον μαιντανο που γαμαει και δερνει
π ρε πουστη ανιθο και μαιντανο εβαζε φουλ η γλυκια μανουλα
δεν μου αρεσει καποιο απο τα 2

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.532
Πόντοι
12.756
Ουτε εμενα μου αρεσει ιδιαιτερα, αλλα με πατατες παει (πχ γιαχνι) ή σε κοκκινιστα λαδερα κατσαρολας, μεσα σε σως γιαουρτιου παει, σε οτιδηποτε εχει πολλα χορταρικα παει (σπανακοπιτα/σπανακορυζο). Νταξει μυρωδικο ειναι, δεν ειναι πρωταγωνιστης στο πιατο. Σε αντιθεση με τον μαιντανο που γαμαει και δερνει
αν δεν υπηρχε ο ανιθος δεν θα το καταλαβαινε κανεις , και δεν θα εκανε καμιά διαφορά ..
Βρηκανε άλλη μία μαλακία να βαζουν μαζι με αλλες πρασιναδες και μου την εχουν δει τωρα ολοι γκουρμε με τα μουνόπανα :coffee:

Αν αρχισει κανας μαλάκας να βάζει μολόχα πουθενα θα βγουν ολα τα μουνια και θα λενε " η μολοχα ειναι καταπληκτικο μυρωδικό κτλ"

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.277
Πόντοι
12.756
αν δεν υπηρχε ο ανιθος δεν θα το καταλαβαινε κανεις , και δεν θα εκανε καμιά διαφορά ..
Βρηκανε άλλη μία μαλακία να βαζουν μαζι με αλλες πρασιναδες και μου την εχουν δει τωρα ολοι γκουρμε με τα μουνόπανα :coffee:

Αν αρχισει κανας μαλάκας να βάζει μολόχα πουθενα θα βγουν ολα τα μουνια και θα λενε " η μολοχα ειναι καταπληκτικο μυρωδικό κτλ"
υπαρχει τσουκνιδοπιτα ρε μαλακα καπου το ειχα διαβασει:tooth:

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.285
Πόντοι
28.246
Κάνετε λάθος κύριε Νιπλη.

Προς κύριο παπαροτετοιονα, ως συνοδευτικος πάει πάντα σε κάποια πιάτα. Σκέτος δεν τρώγεται.

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.285
Πόντοι
28.246

Τσιμπα αναφορά για την επιμονή

:hi::coffee:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.608
Πόντοι
10.656
σιγα την γκουρμεδια τον ανηθο. Σε πολλα παραδοσιακα σπιτικα φαγητα εδω και δεκαετιες πριν γινει της μοδας ο πετριτζικης και το μαστερσεφ, οι νοικοκυρες εβαζαν ανηθο για μυρωδια. Κανενα μυρωδικο δεν ειναι απαραιτητο, απλα αλλαζουν λιγο την γευση.

Να μου πεις για τον κολιανδρο, ναι, αυτη η αηδια δεν τρωγεται πουθενα. Λογικα καποιο ζιζανιο που καποιο αρχιδι σκεφτηκε να πουλησει για να βγαλει λεφτα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.532
Πόντοι
12.756
σιγα την γκουρμεδια τον ανηθο. Σε πολλα παραδοσιακα σπιτικα φαγητα εδω και δεκαετιες πριν γινει της μοδας ο πετριτζικης και το μαστερσεφ, οι νοικοκυρες εβαζαν ανηθο για μυρωδια. Κανενα μυρωδικο δεν ειναι απαραιτητο, απλα αλλαζουν λιγο την γευση.

Να μου πεις για τον κολιανδρο, ναι, αυτη η αηδια δεν τρωγεται πουθενα. Λογικα καποιο ζιζανιο που καποιο αρχιδι σκεφτηκε να πουλησει για να βγαλει λεφτα...
το ιδιο ειναι και ο ανιθος τυπε ... σκεφτηκαν να βαλουν μια μαλακια μυρωδικό , που πρακτικα μυριζει σκατα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.608
Πόντοι
10.656
το ιδιο ειναι και ο ανιθος τυπε ... σκεφτηκαν να βαλουν μια μαλακια μυρωδικό , που πρακτικα μυριζει σκατα
πες μου ειλικρινα
εχεις φαει σπανακοπιτα χωρις ανηθο;
και μην μου πεις οτι μια καλη σπιτικη σπανακοπιτα απο τα χερια καποιας γιαγιας δεν ειναι γαμω τα φαγητα/ορεκτικα :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom