podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μόλις είδα και τα γκόλ της ΑΕΚ....στο πρώτο ο Λύμπε είναι...λίγο μπροστά
???Πάντως η 2η κίτρινη στον παίχτη της Λειβαδιάς είναι καθαρή...την 1η δεν την έχω δεί....

με την μπαλαρα που θα βλεπουμεγια φασεις δεν μπορω να σχολιασω γιατι δυστυχως απο την 20 δεν βλεπεις χριστο και με την μαλακια το διχτυ,ενιωθα σαν μυγα 

Δεν με εννόησες.... Αυτό που λέω ότι σιχαίνομαι είναι να παίζει η ομάδα λες και το γήπεδο γέρνει... Δλδ παίρνω τη μπάλλα από πλαγια πίσω, ξεκινάω τη γραμμή και πάω γα σέντρα αφου δώσω μπάλλα στο επιθετικό χάφ. Καμμιά δημιουργία καμμιά ουσία κανένα θέαμα. Η μπάλλα πρέπει να περνάει από τον άξονα. Οταν τα κεντρικά χαφ δε μπορούν να βγάλουν κάθετες να σπάσουν από τον άξονα, τότε σπάει η μπαλλα δεξιά και αριστερά. Ανοίγω μια άμυνα δε σημαίνει πέρνω τη γραμμή και την τρέχω πάνω κάτω.....ΥΓ1--->Φίλε περσόνα...ούτε εμένα μου αρέσει μία ομάδα να παίζει συνεχώς απο τα πλάγια....αλλά με κλειστές άμυνες μόνο αυτός είναι ο τρόπος...για να ανοίξουν.....και φυσικά να έχεις και τον κατάλληλο παίχτη να σου βγάλει την κάθετη.....
gatto δεν θελω να σε προσβαλω αλλα ρε φιλε βγαλε τα κιτρινα γυαλια και φαε την μπανανα σουΜία φάση έχει γίνει με την Λάρισα και την έχουμε παραδεχθεί...σε αντίθεση με εσάς που και σήμερα σφυράτε αδιάφορα!![]()
Τεσπα δεν εχω ορεξη,αλλα: κανενα πεναλντυ εναντιων της Αεκ φετος ! δυο τουλαχιστον καραμπινατες φάσεις (remember λουτσιανο besides λαρισα?)Μία φάση έχει γίνει με την Λάρισα και την έχουμε παραδεχθεί...σε αντίθεση με εσάς που και σήμερα σφυράτε αδιάφορα!![]()

Η παράβαση είναι σαφής. Η UEFA έχει δώσει ρητή οδηγία. Κάθε φάουλ εντός περιοχής είναι πέναλτυ. Τελεία και παύλα. Αλλιώς γκολ δε θα βλέπουμε.... Αυτό είναι το νόημα αυτής της οδηγίας...Δεν ξέρω γιατί όλοι εδω μέσα μιλάνε για πέτσινο πέναλντι....δεν το έχω δεί στην τηλεόραση αλλά όλα τα αθλητικά site μιλάνε για καθαρή ανατροπή....τελικά...ήταν ή δεν ήταν????

Ναι έχει εμβόλιμη αγωνιστική....Τεταρτη παιζουμε???????????????
Δεν ξέρω γιατί όλοι εδω μέσα μιλάνε για πέτσινο πέναλντι....δεν το έχω δεί στην τηλεόραση αλλά όλα τα αθλητικά site μιλάνε για καθαρή ανατροπή....τελικά...ήταν ή δεν ήταν????
Εγώ θα την φάω...αλλά εσύ θα την βάλεις στον κώλο σου!![]()

το 4-0 σου λεει τιποτα πελατη ?Πέρασε και από την Τούμπα!
27/01/2008, 22:04 | Διαβάστηκε 14384 φορές Σχόλια (19)
Μετά το Καυταντζόγλειο και το Κλεάνθης Βικελίδης, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα και από την Τούμπα, διατηρώντας την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ, χάρη στο γκολ του Σαλπιγγίδη (34’).
Δύσκολη νίκη για τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Αρη. Σκόρερ ο Τζόρτζεβιτς (78’), με πέναλτι που κέρδισε ο Κοβάσεβιτς από τον Καράμπελα, σε μια φάση που δεν φαίνεται, πάντως, να υπάρχει παράβαση. Συνεχίσει στην κορυφή η ΑΕΚ, 3-0 τον Λεβαδειακό.
Τα ψέματα έχουν κοντά πόδια...
[youtube=425,350]tVKBSMaooh8&feature=related[/youtube]
Πω ρε πουστη και υπολογιζα διαβασμα...να πα να γαμηθει...στο γηπεδο θα ειμαι....ξερουμε ωρα?Ναι έχει εμβόλιμη αγωνιστική....
μαστερ οφ πιπες πες μου σε παρακαλω γι αυτο που ειπα πριν το επιθετικο φαουλ που εδωσε στην αρχη στον χαλκια ενω ηταν σιγουρο γκολ??????Πέρασε και από την Τούμπα!
27/01/2008, 22:04 | Διαβάστηκε 14384 φορές Σχόλια (19)
Μετά το Καυταντζόγλειο και το Κλεάνθης Βικελίδης, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα και από την Τούμπα, διατηρώντας την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ, χάρη στο γκολ του Σαλπιγγίδη (34’).
Δύσκολη νίκη για τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Αρη. Σκόρερ ο Τζόρτζεβιτς (78’), με πέναλτι που κέρδισε ο Κοβάσεβιτς από τον Καράμπελα, σε μια φάση που δεν φαίνεται, πάντως, να υπάρχει παράβαση. Συνεχίσει στην κορυφή η ΑΕΚ, 3-0 τον Λεβαδειακό.
Τα ψέματα έχουν κοντά πόδια...
[youtube=425,350]tVKBSMaooh8&feature=related[/youtube]
και ο λουα λουα εχει τρια ποδια θυμασαι?Τα ψέματα έχουν κοντά πόδια...
και ο λουα λουα εχει τρια ποδια θυμασαι?
16:45....Πω ρε πουστη και υπολογιζα διαβασμα...να πα να γαμηθει...στο γηπεδο θα ειμαι....ξερουμε ωρα?
ρε να χεσω μεσα...τι ατυχια ειναι αυτη που με δερνει...οτι και να γινει ομως θα παω.....θα ανεβει κανενας απο σας παλικαρια?????16:45....
ΥΓ--->Ειρήνη υμήν αδέρφια..... ;) ;) ;)