Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μόλις είδα και τα γκόλ της ΑΕΚ....στο πρώτο ο Λύμπε είναι...λίγο μπροστά :think:???Πάντως η 2η κίτρινη στον παίχτη της Λειβαδιάς είναι καθαρή...την 1η δεν την έχω δεί....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
66
πριν λιγο γυρισα απο καραισκακη που θυμιζε cl,πηχτρα :rockon:
ο ολυμπιακος χωρις λεντεσμα ειναι για κλαματα,οταν μπαινει ο λυκος ειναι σκετη καυλα.αυτος ο παικτης ειναι ολα τα λεφτα για μενα και το φωναζω απο την αρχη,ο μπελουτσι για πρωτη φορα και ανετοιμος εδειξε μεγαλη στοφα και οτι θα πεσουν τσιμεντα που ελεγε και ο αλεφας.οταν δεσει θα  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: με την μπαλαρα που θα βλεπουμεγια φασεις δεν μπορω να σχολιασω γιατι δυστυχως απο την 20 δεν βλεπεις χριστο και με την μαλακια το διχτυ,ενιωθα σαν μυγα :headbang:
ελπιζω ο σκατο εβραιος να παρει πουλο σημερα δεν παει αλλο :priest: :priest:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ΥΓ1--->Φίλε περσόνα...ούτε εμένα μου αρέσει μία ομάδα να παίζει συνεχώς απο τα πλάγια....αλλά με κλειστές άμυνες μόνο αυτός είναι ο τρόπος...για να ανοίξουν.....και φυσικά να έχεις και τον κατάλληλο παίχτη να σου βγάλει την κάθετη.....
Δεν με εννόησες.... Αυτό που λέω ότι σιχαίνομαι είναι να παίζει η ομάδα λες και το γήπεδο γέρνει... Δλδ παίρνω τη μπάλλα από πλαγια πίσω, ξεκινάω τη γραμμή και πάω γα σέντρα αφου δώσω μπάλλα στο επιθετικό χάφ. Καμμιά δημιουργία καμμιά ουσία κανένα θέαμα. Η μπάλλα πρέπει να περνάει από τον άξονα. Οταν τα κεντρικά χαφ δε μπορούν να βγάλουν κάθετες να σπάσουν από τον άξονα, τότε σπάει η μπαλλα δεξιά και αριστερά. Ανοίγω μια άμυνα δε σημαίνει πέρνω τη γραμμή και την τρέχω πάνω κάτω.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
66
Μία φάση έχει γίνει με την Λάρισα και την έχουμε παραδεχθεί...σε αντίθεση με εσάς που και σήμερα σφυράτε αδιάφορα! :2funny:
gatto δεν θελω να σε προσβαλω αλλα ρε φιλε βγαλε τα κιτρινα γυαλια και φαε την μπανανα σου :birdman:

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Μία φάση έχει γίνει με την Λάρισα και την έχουμε παραδεχθεί...σε αντίθεση με εσάς που και σήμερα σφυράτε αδιάφορα! :2funny:
Τεσπα δεν εχω ορεξη,αλλα: κανενα πεναλντυ εναντιων της Αεκ φετος ! δυο τουλαχιστον καραμπινατες φάσεις (remember λουτσιανο besides λαρισα?)
:think:
Μαλλον φταιει ο θρυλος που εμεινε μονο στο 1-0 με τους αδεκαρους πρωην "πρωταθλητες χειμωνα"  :2funny: :2funny:
θα ερθει και το επομενο ματσακι και θα φατε και εσεις την τεσσαρα σας απο τον θρυλο,υπομονη ! :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν ξέρω γιατί όλοι εδω μέσα μιλάνε για πέτσινο πέναλντι....δεν το έχω δεί στην τηλεόραση αλλά όλα τα αθλητικά site μιλάνε για καθαρή ανατροπή....τελικά...ήταν ή δεν ήταν????
Η παράβαση είναι σαφής. Η UEFA έχει δώσει ρητή οδηγία. Κάθε φάουλ εντός περιοχής είναι πέναλτυ. Τελεία και παύλα. Αλλιώς γκολ δε θα βλέπουμε.... Αυτό είναι το νόημα αυτής της οδηγίας...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Και κατι αλλο ρε μαγκες εσεις που λετε για διαιτησια....
Την φαση του α' ημιχρονου που με αδειο τερμα παει να σουταρει ο νταρκο για το γκολ και εχει σφυριξει ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ στον Χαλκια!!!!!!!!!!!!!! γιατι δεν το λετε?
μηπως την ειδε ο διαιτητης στο ημιχρονο την μαλακια του και επρεπε να τραβηξει κατι αλλο,αν δεχτουμε την δικια σας λογικη?????

Ασχετο...ακουσα απ την Αθλητικη Κυριακη "Ο Ολυμπιακος κοιτα το επομενο ματς με την Καλαμαρια στη Θεσσνικη την Τεταρτη.."

Τεταρτη παιζουμε???????????????

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν ξέρω ρε παιδιά...όταν λέτε πως δεν είναι πέναλντι...τί εννοείται :think: :think: :think:???Το ότι δεν βγήκε...αίμα???? :idiot: :idiot: :idiot:

master of puppets

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω γιατί όλοι εδω μέσα μιλάνε για πέτσινο πέναλντι....δεν το έχω δεί στην τηλεόραση αλλά όλα τα αθλητικά site μιλάνε για καθαρή ανατροπή....τελικά...ήταν ή δεν ήταν????

Πέρασε και από την Τούμπα!

27/01/2008, 22:04 | Διαβάστηκε 14384 φορές Σχόλια (19)

Μετά το Καυταντζόγλειο και το Κλεάνθης Βικελίδης, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα και από την Τούμπα, διατηρώντας την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ, χάρη στο γκολ του Σαλπιγγίδη (34’).

Δύσκολη νίκη για τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Αρη. Σκόρερ ο Τζόρτζεβιτς (78’), με πέναλτι που κέρδισε ο Κοβάσεβιτς από τον Καράμπελα, σε μια φάση που δεν φαίνεται, πάντως, να υπάρχει παράβαση. Συνεχίσει στην κορυφή η ΑΕΚ, 3-0 τον Λεβαδειακό.

Τα ψέματα έχουν κοντά πόδια...

[youtube=425,350]tVKBSMaooh8&feature=related[/youtube]

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ θα την φάω...αλλά εσύ θα την βάλεις στον κώλο σου! :jerking:

ρε μαστορα,ζησε με το γεγονος οτι πρωταθλημα δεν προκειται να παρεις ποτε - δες το κιολας εδω περα,και ερχεται και η τεσσάρα σου συντομα,κανε υπομονη !![youtube=425,350]fKlB-nNQx0o[/youtube]

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ο άρης έπαιξε όπως όλες οι ομάδες στο καραισκάκη 11 πίσω να παρουμε το χ και μετά ότι κάτσει... Ο Τορο κακός ως χαφ καλός στο β ως δεξί μπάκ. Ο Σέχαρ έχει ήδει φύγει... Ο Πάντος καλός, Ιέρο και Λεμτέσμα στο β όλα τα λευτά ο ΝΟΥΝΟΥ ΑΝΑΖΗΤΆ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΌΤΗΤΑ. Μπελούτσι με σωματοδομή Μπονόβα έδειξε ένα μικρό μόνο μέρος του πλούσιου ταλέντου του, δώστου παινχίδια Τάκηηηη...Ο Γκαλέτι περνά περίοδο ντεφορμαρίσματος... ελπίζω να συνέλθει γρήγορα. Αν ο Κοβάσεβιτς δεν σκοράρει ο θρύλος δυσκολεύεται, αλήθεια ποιός πιστεύει ότι αυτό δεν ήταν πέναλτυ;;;;; Μπράβο Ντουσαν βλέπω ότι συναχίζεις τη παράδοση με την αλλαγή στο 89... καθηστέρηση έκανες;;  :uglystupid:

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1

Μετά το Καυταντζόγλειο και το Κλεάνθης Βικελίδης, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα και από την Τούμπα, διατηρώντας την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ, χάρη στο γκολ του Σαλπιγγίδη (34’).

Δύσκολη νίκη για τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Αρη. Σκόρερ ο Τζόρτζεβιτς (78’), με πέναλτι που κέρδισε ο Κοβάσεβιτς από τον Καράμπελα, σε μια φάση που δεν φαίνεται, πάντως, να υπάρχει παράβαση. Συνεχίσει στην κορυφή η ΑΕΚ, 3-0 τον Λεβαδειακό.

το 4-0 σου λεει τιποτα πελατη ?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Ναι έχει εμβόλιμη αγωνιστική....
Πω ρε πουστη και υπολογιζα διαβασμα...να πα να γαμηθει...στο γηπεδο θα ειμαι....ξερουμε ωρα?

μαστερ οφ πιπες πες μου σε παρακαλω γι αυτο που ειπα πριν το επιθετικο φαουλ που εδωσε στην αρχη στον χαλκια ενω ηταν σιγουρο γκολ??????

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε μάστερ πως σε λένε....διάβασε αυτό...είναι στο sportime....

''ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΕ RΕPLΑY: Στο 4' ο Γκαλέτι κέρδισε κόρνερ, αλλά η μπάλα είχε βγει άουτ, ακουμπώντας το χέρι του, ενώ στο 16' ο Χαλκιάς την έχασε μόνος του, χωρίς να ενοχληθεί από κανέναν. Ο Μαζαράκος καταλόγισε φάουλ που υπέρ του Άρη και το οποίο δεν υπήρχε σε καμία περίπτωση. Στο 19', η φάση δεν έπρεπε να συνεχιστεί, αφού ο Πάντος ήταν οφσάιντ. Σχετικά με το δεύτερο ημίχρονο, οι περισσότερες φάσεις ήταν ξεκάθαρες, όπως επίσης και το πέναλτι του Καράμπελα στον Κοβάσεβιτς. Ο παίκτης του Άρη παίρνει καθαρά τα πόδια του αντιπάλου του.''

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μάστερ...διάβασε και αυτό...είναι απο το sport24...

''Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρέθηκε για πρώτη φορά αντίπαλος του Ολυμπιακού στο νεότευκτο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αλλά είδε την ομάδα του να παίζει παθητικά και να δέχεται το γκολ της ήττας στο 79' χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Η παράβαση δόθηκε σωστά, σε ανατροπή του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς από τον Νίκο Καράμπελα, που βρήκε με το αριστερό πόδι τον Σέρβο επιθετικό.''

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom