Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (2 μέλη και 90 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
59.622
Πόντοι
11.506
Ορτέγκα έφτασε την Τρίτη (28/07) στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή του και μίλησε για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Πήρε καιρό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αλλά η οικογένεια Μαρινάκη με ήθελε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω, να δω το σταφ και τους συμπαίκτες μου. Έχω ξαναβρεθεί εδώ, με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Super Cup, οπότε ξέρω τις εγκαταστάσεις και το γήπεδο της ομάδας.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.463
Πόντοι
26.996
Ορτέγκα έφτασε την Τρίτη (28/07) στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή του και μίλησε για τους στόχους της ομάδας.

“Πήρε καιρό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αλλά η οικογένεια Μαρινάκη με ήθελε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω, να δω το σταφ και τους συμπαίκτες μου. Έχω ξαναβρεθεί εδώ, με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Super Cup, οπότε ξέρω τις εγκαταστάσεις και το γήπεδο της ομάδας.
Εγω στο τερμα είναι καλυμμένος με αυτόν και με τον Πόποβιτς που βλέπω στην προετοιμασία.

Εκεί που χαλαστηκα ήτανε με τον Μποτη. Έπρεπε να του κάνει πενταετές κλειστό και αφού δεν βολεύει γιατί πιάνει θέση ξένου για τρίτος, να τον στείλει δανεικό χωρίς οψιόν στο εξωτερικό. Έκανε μαλακια μεγάλη και ο παίχτης δείχνει να έχει εξέλιξη.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.691
Πόντοι
5.006
Εννοειται απλα μου κανει τρελη εντυπωση το ποσο για εναν παιχτη που ειναι στοιχημα....εκτος και αν τον παιρνει η Νοτιγχαμ και μας τον πασαρει δανεικο εμας.
Ήμουν σίγουρος....:tooth:

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
936
Πόντοι
96
34 χρονων φιλε θα πει ο γκρινιας...τι νοημα εχουν τετοιες μεταγραφες περαν απο το να εντυπωσιαζονται τα προβατα;Και σιγα μην ερθει και αυτος ετσι;

Παμε να παιξουμε προκριματικα Τσαμπιονς Λιγκ σε μια εβδομαδα και ακομα ψαχνουμε παιχτες....βασικος τερμας θα ειναι ο Ποποβιτς.

Γελαει το συμπαν με τη προχειροτητα και την ανικανοτητα αυτων που τρεχουν τον μεταγραφικο σχεδιασμο....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προς το παρον δεν εχει φτιαξει κανενα γηπεδο φιλε....
Το ξέρω και εννοώ ότι όταν έγραφα το σχόλιο το είχα υπόψιν μου ότι ακόμα μακέτες βλέπουμε....απλά το νόημα είναι ότι έκανε το κομμάτι του με την φιέστα στο Δημοτικό ...πέταξε για τις μεταγραφές ότι φέτος το μπάτζετ είναι 30 εκ. και ότι εκεί που τον νοιάζει να είναι παρών ήταν ,στην πρώτη της Νότιγχαμ....και αν προσεξες περιέγραψα ένα μοτίβο που κάθε καλοκαίρι το βλέπουμε....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.463
Πόντοι
26.996
Ήμουν σίγουρος....:tooth:
Εντάξει, θα παίξει ένα χρόνο σε εμάς, και καλός να είναι θα λυσσαξει ο παίχτης να πάει στην Φόρεστ, θα πει την μπάλα μπαλιστα εκεί λογικά, ή θα τον στείλει κάπου αλλού δανεικό, και μετά δύο χρόνια παλι εδώ με την τιμή που βολεύει τον χοντρό. Όπως με τον Καρμο.

Τον Γενάρη, άντε το αργότερο το επόμενο καλοκαίρι, καλά να είμαστε, θα έρθει και ο Πόντενσε μόνιμα πλέον. Μόνο που έτσι με ξηλωματα και ραψίματα δεν στηνεις ομάδα. :coffee:

Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
121.319
Πόντοι
96.553

Μια χαρά είναι ο Ορτέγκα και με τεράστια εμπειρία.

Ίσως και καλύτερος του Τζολάκη.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
936
Πόντοι
96
15εκ ευρω για αγορα οπως γραφουν ειναι ΤΡΕΛΟ στοιχημα για τα οικονομικα δεδομενα του Ολυμπιακου για εναν 21χρονο που παιζει στη Φαμιλικαο....τεσπα ας τον δουμε στο γηπεδο γιατι ενα βιντεακι που ειδα στο Sport24 απλα τον δειχνει να κανει πασουλες δεξια αριστερα.
Δανεικός από Νότιγχαμ....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.463
Πόντοι
26.996
Στα άλλα Νέα από Γενάρη μέχρι και σήμερα, αν ολοκληρωθεί του Λουίζ στο Κάνσας, μια χαρά την προίκισε την Ρίο Αβε ο χοντρουλιακας.

25 εκατομμύρια μέσα σε 7 μήνες της έδωσε. Δεν λέω, βγάλανε και εμείς κέρδος.
Έτσι κάνει μεταγραφές δαπανηρές ο χοντρος, να βολευτουμε όλοι. Αμ, τι; Για τους άλλους τα έχουμε;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
121.319
Πόντοι
96.553
Εκεί που χαλαστηκα ήτανε με τον Μποτη. Έπρεπε να του κάνει πενταετές κλειστό και αφού δεν βολεύει γιατί πιάνει θέση ξένου για τρίτος, να τον στείλει δανεικό χωρίς οψιόν στο εξωτερικό. Έκανε μαλακια μεγάλη και ο παίχτης δείχνει να έχει εξέλιξη.

Ρε μανία με τον Μπότη.

Κερκυραίος είσαι ;;;

:think:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.691
Πόντοι
5.006
Εντάξει, θα παίξει ένα χρόνο σε εμάς, και καλός να είναι θα λυσσαξει ο παίχτης να πάει στην Φόρεστ, θα πει την μπάλα μπαλιστα εκεί λογικά, ή θα τον στείλει κάπου αλλού δανεικό, και μετά δύο χρόνια παλι εδώ με την τιμή που βολεύει τον χοντρό. Όπως με τον Καρμο.

Τον Γενάρη, άντε το αργότερο το επόμενο καλοκαίρι, καλά να είμαστε, θα έρθει και ο Πόντενσε μόνιμα πλέον. Μόνο που έτσι με ξηλωματα και ραψίματα δεν στηνεις ομάδα. :coffee:
Ακούγεται ότι θα μείνει δανεικους σε εμάς μεχρι τον Γενάρη... Καλά άμα ισχύει και τέτοιο θα πέσει τρελή καραμούζα. :tooth:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.463
Πόντοι
26.996

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.985
Πόντοι
11.026
Ρε ραμολιμέντα, γεροξούρες όλοι σας...σαν τη χήρα στο κρεβάτι κάνετε να πούμε....
ο ένας είναι μεγάλος δεν κάνει, ο άλλος δανεικός, ο άλλος είναι αγνωστος δεν τον ξέρουμε, έπρεπε το ένα, έπρεπε το άλλο λες και ο χοντρός δεν ξέρει τι του γίνεται ή ο παππούς ξεμωράθηκε.....
έχουμε τα παιχνίδια για το CL, άντε να μπούμε League Phase με το καλό και μετά ξεσκιστείτε στη γκρίνια και τη μουρμούρα....
ήμαρτον που θα λεγε και μια ψυχή....
αν μας διαβάζει κάποιος πρώτη φορά, θα νομίζει ότι έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα 15 χρόνια και δεν βγαίνουμε καν Ευρώπη....

Ήρθε ο τερματζής που είναι αναβάθμιση για τη θεση...έκανε στον Γκουαρντιόλα και δεν κάνει σε εμάς και τον βγάλαμε σαπάκι κιόλας ?..
ο τύπος είναι επαγγελματίας, την ξέρει τη θέση και είναι άριστος και με τα πόδια, γι αυτό τον θέλει ο παππούς.....έξω από την περιοχή θα παίζει όταν ανεβαίνει η ομάδα γιατί δεν έχει νόημα να βγαίνουν μπροστά όλοι στο transition και ο τέρμας με τα στόπερ να έχει 20 μέτρα απόσταση.....άσε που μετράει και κάτω από τα δοκάρια...τον Έντερσον εκπαραθύρωσε από την ανδεκάδα, όχι τον Καζιμιέρσκι....

Για τους άλλους όπως λέγεται ότι θα έρθει αντι - Ορτέγκα, 2 κεντρικά χαφ και ΄ένας επιθετικός θα είμαστε λογικά γεμάτοι ....
υποθέτω θα φύγουν εκτός από Τζολάκη, και τον βραζιλιάνο, ο Ορτέγκα αριστερά, ο Στρεφέτσας, ο χοντρός μπροστά που δεν είναι βραζιλιάνος αλλά από τον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας, ο Ταρέμις μάλλον και ο Γιαζίτσι με τον Καμπελά......
μην κάνετε σα καφενόβιος στη λεωφόρο αλεξάνδρας που ζει με την ανάμνηση του Ζαετς.....:jerking2:
τι να κάνει ο χοντρός δλδ ? να πάει να πάρει παίκτη Ιούνιο μήνα που οι τιμές είναι τριπλάσιες ?
τώρα φοβούνται μη μείνουν στα αζήτητα και υπάρχουν ευκαιρίες......
Μέλμπεργκ με 2.5 εκ ευρώ και Γκαλέτι δεν έχει πια, ούτε καν Λούα Λούα..καπούτ, πάνε αυτά.....

Κάποτε βρίζανε τον Ζέντεμπεργκ από την ώρα που ήρθε μέχρι τα Χριστούγεννα και στο τέλος το βούλωσαν και λυπήθηκαν όλοι όταν ΄εφυγε....
Ο Ντιόγκο ήρθε με 8 μύρια μεταγραφή.....την πρώτη χρονιά έκανε παπάδες και μετά έγινε συνταξιούχος....
ο Μπελούτσι 7.5 μύρια μεταγραφή , ΄ηταν μια έτσι , μια αλλιώς,.....
δε σημαίνει ότι άμα δώσεις 7-8-9 θα βγει πρώτης επιλογής....
ο Μπιελ βγήκε μάπα π.χ.
ο Μιραλάς δανεικός ήταν την πρώτη χρονιά...παραπονέθηκε ποτέ κανένας ?...
δεν ξέρουμε τι θα γίνει , λοιπόν, κόφτε τη μουρμούρα γρουσούζηδες....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.463
Πόντοι
26.996
Ρε ραμολιμέντα, γεροξούρες όλοι σας...σαν τη χήρα στο κρεβάτι κάνετε να πούμε....
ο ένας είναι μεγάλος δεν κάνει, ο άλλος δανεικός, ο άλλος είναι αγνωστος δεν τον ξέρουμε, έπρεπε το ένα, έπρεπε το άλλο λες και ο χοντρός δεν ξέρει τι του γίνεται ή ο παππούς ξεμωράθηκε.....
έχουμε τα παιχνίδια για το CL, άντε να μπούμε League Phase με το καλό και μετά ξεσκιστείτε στη γκρίνια και τη μουρμούρα....
ήμαρτον που θα λεγε και μια ψυχή....
αν μας διαβάζει κάποιος πρώτη φορά, θα νομίζει ότι έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα 15 χρόνια και δεν βγαίνουμε καν Ευρώπη....

Ήρθε ο τερματζής που είναι αναβάθμιση για τη θεση...έκανε στον Γκουαρντιόλα και δεν κάνει σε εμάς και τον βγάλαμε σαπάκι κιόλας ?..
ο τύπος είναι επαγγελματίας, την ξέρει τη θέση και είναι άριστος και με τα πόδια, γι αυτό τον θέλει ο παππούς.....έξω από την περιοχή θα παίζει όταν ανεβαίνει η ομάδα γιατί δεν έχει νόημα να βγαίνουν μπροστά όλοι στο transition και ο τέρμας με τα στόπερ να έχει 20 μέτρα απόσταση.....άσε που μετράει και κάτω από τα δοκάρια...τον Έντερσον εκπαραθύρωσε από την ανδεκάδα, όχι τον Καζιμιέρσκι....

Για τους άλλους όπως λέγεται ότι θα έρθει αντι - Ορτέγκα, 2 κεντρικά χαφ και ΄ένας επιθετικός θα είμαστε λογικά γεμάτοι ....
υποθέτω θα φύγουν εκτός από Τζολάκη, και τον βραζιλιάνο, ο Ορτέγκα αριστερά, ο Στρεφέτσας, ο χοντρός μπροστά που δεν είναι βραζιλιάνος αλλά από τον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας, ο Ταρέμις μάλλον και ο Γιαζίτσι με τον Καμπελά......
μην κάνετε σα καφενόβιος στη λεωφόρο αλεξάνδρας που ζει με την ανάμνηση του Ζαετς.....:jerking2:
τι να κάνει ο χοντρός δλδ ? να πάει να πάρει παίκτη Ιούνιο μήνα που οι τιμές είναι τριπλάσιες ?
τώρα φοβούνται μη μείνουν στα αζήτητα και υπάρχουν ευκαιρίες......
Μέλμπεργκ με 2.5 εκ ευρώ και Γκαλέτι δεν έχει πια, ούτε καν Λούα Λούα..καπούτ, πάνε αυτά.....

Κάποτε βρίζανε τον Ζέντεμπεργκ από την ώρα που ήρθε μέχρι τα Χριστούγεννα και στο τέλος το βούλωσαν και λυπήθηκαν όλοι όταν ΄εφυγε....
Ο Ντιόγκο ήρθε με 8 μύρια μεταγραφή.....την πρώτη χρονιά έκανε παπάδες και μετά έγινε συνταξιούχος....
ο Μπελούτσι 7.5 μύρια μεταγραφή , ΄ηταν μια έτσι , μια αλλιώς,.....
δε σημαίνει ότι άμα δώσεις 7-8-9 θα βγει πρώτης επιλογής....
ο Μπιελ βγήκε μάπα π.χ.
ο Μιραλάς δανεικός ήταν την πρώτη χρονιά...παραπονέθηκε ποτέ κανένας ?...
δεν ξέρουμε τι θα γίνει , λοιπόν, κόφτε τη μουρμούρα γρουσούζηδες....
Ξανά προσπάθησε να κατανοήσεις προς τι η γκρίνια.

Και φάε καμία ψωλιά από την Ναιμεγκεν και θα δεις μετά πως κάνει μεταγραφαρα με λεφτά ο χοντρος για να χρυσωσει το χάπι.

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.985
Πόντοι
11.026
Ξανά προσπάθησε να κατανοήσεις προς τι η γκρίνια.

Και φάε καμία ψωλιά από την Ναιμεγκεν και θα δεις μετά πως κάνει μεταγραφαρα με λεφτά ο χοντρος για να χρυσωσει το χάπι.
Ανετη επικρατηση κ προκριση... :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.691
Πόντοι
5.006
:tooth::tooth::tooth:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος