Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (5 μέλη και 69 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
59.597
Πόντοι
12.756
Ορτέγκα έφτασε την Τρίτη (28/07) στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή του και μίλησε για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Πήρε καιρό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αλλά η οικογένεια Μαρινάκη με ήθελε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω, να δω το σταφ και τους συμπαίκτες μου. Έχω ξαναβρεθεί εδώ, με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Super Cup, οπότε ξέρω τις εγκαταστάσεις και το γήπεδο της ομάδας.

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.460
Πόντοι
28.246
Ορτέγκα έφτασε την Τρίτη (28/07) στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή του και μίλησε για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Πήρε καιρό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αλλά η οικογένεια Μαρινάκη με ήθελε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω, να δω το σταφ και τους συμπαίκτες μου. Έχω ξαναβρεθεί εδώ, με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Super Cup, οπότε ξέρω τις εγκαταστάσεις και το γήπεδο της ομάδας.
Εγω στο τερμα είναι καλυμμένος με αυτόν και με τον Πόποβιτς που βλέπω στην προετοιμασία.

Εκεί που χαλαστηκα ήτανε με τον Μποτη. Έπρεπε να του κάνει πενταετές κλειστό και αφού δεν βολεύει γιατί πιάνει θέση ξένου για τρίτος, να τον στείλει δανεικό χωρίς οψιόν στο εξωτερικό. Έκανε μαλακια μεγάλη και ο παίχτης δείχνει να έχει εξέλιξη.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.691
Πόντοι
6.256
Εννοειται απλα μου κανει τρελη εντυπωση το ποσο για εναν παιχτη που ειναι στοιχημα....εκτος και αν τον παιρνει η Νοτιγχαμ και μας τον πασαρει δανεικο εμας.
Ήμουν σίγουρος....:tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom