Προσπαθω να κρατησω ενα επιπεδο...αλλα φευ.
Δεν μου αρεσει να αλληλοβριζομαι με αγνωστους στο διαδικτυο, αλλα για να μιλησει κανεις μαζι σου πρεπει να γυρισει πισω στην ανθρωπινη εξελιξη....
Βρε βλημα, την πεφτεις σε μενα για το σημα της Αρσεναλ, εσυ που εχεις για αβαταρ οπαδο της ΑΕΚ ? Βαλε και τον Ανεστη Βλαχο ρε ζωντοβολο, αντε κ τον Γιαννη Βουρο.....

Τουλαχιστον απο την Αρσεναλ ο ΘΡΥΛΟΣ εμπνευστηκε τα ερυθρολευκα χρωματα. Και πολυ την γουσταρω απο παιδακι. Σιγα μην απολογηθω στον καθε καθυστερημενο κουραδομαγκα του πληκτρολογιου. Ουστ λινατσα! Πανε με τα αλλα χαπατα σε κανα χωραφι να σε βοσκησει καμια αγελαδα μπας κ φανεις χρησιμος σε κατι βρε αποτυχημενη εκτρωση...

....
Και δεν το εκανα προσωπικο ποτε εγω. Εσυ μωρη λουμπινα μου την επεσες σε αλλο νημα γιατι εχεις κουραδες αχνιστες στο κεφαλι αντι για μυαλο κ ψωφας για συνωμοσιες. Σου αφιερωνω λοιπον το πρωινο μου χεσιμο.
Κ βρες καμια φωτο της Κωνσταντοπουλου να τεαβηξεις καμια μαλακια. Αλλα βγαλε το string πρωτα μην το λερωσεις....

Οσο απο μπαλα που εισαι τελειως μυρωδιας κ μιλας σαν να σου ανηκει ο ΘΡΥΛΟΣ, πηγαινε βρασε μια μπαλα, βαλε μεσα και ενα ζευγαρι καλτσες του Τασου Παντου και πινε το ζουμι για ενα χρονο 3 φορες ημερησιως μπας κ αρχισεις να σκαμπαζεις γρι....

... Αιντε ασχετοπουλε που κανεις κ αναλυσεις τρομαρα σου.
Και μην πας να ψηφησεις το 27 μαλακακο, αστο για ενηλικες αυτο.

ΥΓ Ζητώ συγνωμη απο τους συγαυρους πρωινιατικα για τα μπινελικια αν κ το νημα εχει μπολικα απο δαυτα.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ
ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ