Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 15.892
- Πόντοι
- 3.556
Εχω Τατου στο στήθος το τριφύλλι αλλά είμαι γαύρος
![]()
Ο Μπαρτζώκας προανήγγειλε την επιστροφή Έβανς
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον Κίναν Έβανς και την πορεία της επανόδου του στη δράση.www.sport24.gr
Δεν τιθεται ζητημα, εννοειται θελω να παιζω τσουλου κι ας τα βρισκω δυσκολα. Αλλα να εχω και τα οπλα να παλεψω, οχι γυμνος στα αγγουρια.Ερώτηση. Δύσκολη εως κάποιον βαθμό. Βλέπεις πρώτα το λινκ στο τέλος και επιστρέφεις να διαβάσεις την ερώτηση.
Champions League ή Europa και αν είσαι και λίγο τυχερός προχωράς και ό,τι ήθελε προκύψει; Το ένα έχει χρήμα με την σέσουλα (31 είμαστε και με δυο ισοπαλίες 900 χιλιάρικα η κάθε μια και η κάθε θέση στην κατάταξη να δίνει 280 χιλιάρικα και έχουμε φτάσει τα 30 μυρια) Το άλλο σου δίνει το δικαίωμα, υπό όρους, να ονειρεύεσαι.
![]()
Champions League: Στην κορυφή των εσόδων η Σίτι - Τα μέχρι τώρα κέρδη του Ολυμπιακού
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει εξασφαλίσει περισσότερα από 70 εκατ. ευρώ στη League Phase του Champions League. Σε ποια θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός και πόσα χρήματα έχει βάλει στα ταμεία του.www.sport-fm.gr
Τα λεφτά δεν αξιοποιήθηκαν και δεν πρόκειται να αξιοποιήθουν σωστά όσο ο χοντρουλιακας έχει στο μυαλό του τις διασυνδέσεις, το μαιντανιλικι και το ξέπλυμα.Δεν τιθεται ζητημα, εννοειται θελω να παιζω τσουλου κι ας τα βρισκω δυσκολα. Αλλα να εχω και τα οπλα να παλεψω, οχι γυμνος στα αγγουρια.
το θεμα ειναι τα λεφτα που μπαινουν στα ταμεια, να αξιοποιουνται και σωστα, και σιγα σιγα η ομαδα να ανεβαινει level, οχι να επαναπαυομαστε στους εγχωριους τιτλους που σε λιγο δεν θα χωρανε να μπουνε στη φανελα...
Συμφωνώ φίλε όταν παίζεις τσουλου πρέπει να έχεις παικτες με τουλάχιστον την διπλάσια χρηματιστηριακη αξια.Εγω αναρωτιέμαι αν λείψει σε ένα ματς ο Ρετσος ή ο Πιρολα .ποιος θα παίξει στη θέση τους?Η ομάδα ενώ έχει πολύ καλό προπονητή. level δεν ανεβαίνει γιατί δεν επενδύει η διοίκηση σε παίκτες.Και είναι κρίμα γιατί θα βλεπαμε μεγάλα πράγματα.Δεν τιθεται ζητημα, εννοειται θελω να παιζω τσουλου κι ας τα βρισκω δυσκολα. Αλλα να εχω και τα οπλα να παλεψω, οχι γυμνος στα αγγουρια.
το θεμα ειναι τα λεφτα που μπαινουν στα ταμεια, να αξιοποιουνται και σωστα, και σιγα σιγα η ομαδα να ανεβαινει level, οχι να επαναπαυομαστε στους εγχωριους τιτλους που σε λιγο δεν θα χωρανε να μπουνε στη φανελα...
και εγω εχω αναρωτηθει τυπε...Συμφωνώ φίλε όταν παίζεις τσουλου πρέπει να έχεις παικτες με τουλάχιστον την διπλάσια χρηματιστηριακη αξια.Εγω αναρωτιέμαι αν λείψει σε ένα ματς ο Ρετσος ή ο Πιρολα .ποιος θα παίξει στη θέση τους?Η ομάδα ενώ έχει πολύ καλό προπονητή. level δεν ανεβαίνει γιατί δεν επενδύει η διοίκηση σε παίκτες.Και είναι κρίμα γιατί θα βλεπαμε μεγάλα πράγματα.
Δύσκολο να λείψει όλη η ομάδα.Σε τέτοια περίπτωση ζητάμε αναβολή του ματς.Αν δεν την δεχθεί ο αντίπαλος. Υπάρχουν δύο σενάρια.1) Κατεβαίνουμε με την ομάδα Νέων 2) Δεν κατεβαίνουμε καθόλου και χάνουμε το παιχνίδι στα χαρτιά . Παρεμπιπτόντως τεράστιος παίκτης ο Δεληκάρης αλλά στον Παναθηναϊκό δεν πας.και εγω εχω αναρωτηθει τυπε...
αν λειψουν ολοι πιος γαμημενος θα παιξει? ο δεληκαρης?
δεν επιασες το πνευμα τυπεΜ
Δύσκολο να λείψει όλη η ομάδα.Σε τέτοια περίπτωση ζητάμε αναβολή του ματς.Αν δεν την δεχθεί ο αντίπαλος. Υπάρχουν δύο σενάρια.1) Κατεβαίνουμε με την ομάδα Νέων 2) Δεν κατεβαίνουμε καθόλου και χάνουμε το παιχνίδι στα χαρτιά . Παρεμπιπτόντως τεράστιος παίκτης ο Δεληκάρης αλλά στον Παναθηναϊκό δεν πας.
Μην δίνεις σημασία.δεν επιασες το πνευμα τυπε
μια χαρά το έπιασα φίλε.δεν επιασες το πνευμα τυπε
Φιλε θεωρώ ότι η ομάδα έχει εμπειρία.Προπερσυ πήραν conference. Πέρσυ στην league stage τερματίσαμε 7δομοι. Είχαμε πριν τα νοκ άουτ την καλύτερη άμυνα .Παθητικό σύνολο 3 γκολ .Θεωρω πώς είχαμε και καλή κλήρωση.Την Πάφο όσο απροετοίμαστος και να ήσουν έπρεπε να την νικήσεις.Χθες είχαμε ατυχία.Η ομάδα βγάζει Ρυθμό και δείχνει ότι αντέχει σε τρεξίματα για μεγάλο διάστημα.Δεν έχει βάθος στα εξτερμ.Ποντενσε Μαρτίνος Στρεφετσα.Συνολο Τρεις.Και στα σέντερ μπακ.Ποια είναι η αλλαγή του Ρετσος και του Πιρολα.?Θεωρω ότι είναι λάθος να μην μπαίνουν στόχοι για Ευρώπη δίνοντας τα κατάλληλα εφόδια στον προπονητή με την απόκτηση παικτών .Έτσι ώστε να έχεις απαιτήσεις από εκείνον.Ο Μεντιλιμπαρ και οι παίκτες δεν μπορούν να κριθούν στην Ευρώπη και το ξερουν.Ο Πρόεδρος έβαλε στόχο πάλι το νταμπλ.Αντι να επενδύσει σε παίκτες.Γι αυτό λέω είναι λάθος να κρίνουμε παίκτες στο τσουλου αφού δεν τους κρίνει η ίδια η διοίκηση.Η ομάδα αυτή δεν έχει εμπειρία από αγώνες Τσάμπιονς λιγκ, εκεί που κρίνονται παιχνίδια στις λεπτομέρειες, φέτος μαθαίνει μας αρέσει δεν μας αρέσει,,,συν το ότι δεν μας πάει με τίποτα και αυτή η ρουφιάνα η μπάλα, ατυχία στο φουλ,,το παιχνίδι μας όμως και ο Ρυθμός που βγαίνει στο γήπεδο και με μεγάλους αντιπάλους είναι σε υψηλό επίπεδο, δεν ξέρω τη θα προλάβει μέχρι το τέλος της λιγκ στεινζ αλλά εγώ περιμένω πραγματική ομάδα Τσάμπιονς λιγκ του χρόνου.
Βγαλε το στρινγκ μωρη λουλου που θα γαμησεις κιολας...τι επιπεδο να κρατησεις μωρη αδερφη, γαμω και την πουτανα την αρσεναλ, και την κωνσταντοπουλου και τον πουτανας γιο τον μητσοτακη σου πορνογερε, ολα λαθος μαλακα
Απο δω το πηγες απο κει το πηγες, να σταματησεις να ρουφας την ψωλη του μαστροπου σου δεν μπορεις, ακομα και σε νηματα για μπαλα, αχρηστε μιζερε.
Ξεφτιλα, ντροπη του Ολυμπιακου. ή εισαι ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ ή δεν εισαι ρε μπασταρδε, και εσυ δεν εισαι.
"θΡυΛοΣ παΝΤοΥ" (εκτος απο την αγγλια και το τσουλου που ειμαι αρσεναλ)απλα αυτοκτονα σκουπιδι της κοινωνιας
με τι? Με το στομα?

για τους Ανδριανόπουλους λέμε, ο ένας που σπούδαζε στην αγγλία, από κάπου εμπνεύστηκε τα ερυθρόλευκα...ψάξτο λίγο ...ο καμπερος και οι ανδριανοπουλοι φανταζομαι δεν ειχαν στο μυαλο τους την αρσεναλ οταν ιδρυσαν τον γαμια του ελληνικου ποδοσφαιρου![]()
Μίλα με τον τοίχο στην τουαλέτα σου φίλε, πιο εμπεριστατωμένη απάντηση θα πάρεις, παρά από τον άμπαλο που ρωτάς...Ερώτηση. Δύσκολη εως κάποιον βαθμό. Βλέπεις πρώτα το λινκ στο τέλος και επιστρέφεις να διαβάσεις την ερώτηση.
Champions League ή Europa και αν είσαι και λίγο τυχερός προχωράς και ό,τι ήθελε προκύψει; Το ένα έχει χρήμα με την σέσουλα (31 είμαστε και με δυο ισοπαλίες 900 χιλιάρικα η κάθε μια και η κάθε θέση στην κατάταξη να δίνει 280 χιλιάρικα και έχουμε φτάσει τα 30 μυρια) Το άλλο σου δίνει το δικαίωμα, υπό όρους, να ονειρεύεσαι.
![]()
Champions League: Στην κορυφή των εσόδων η Σίτι - Τα μέχρι τώρα κέρδη του Ολυμπιακού
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει εξασφαλίσει περισσότερα από 70 εκατ. ευρώ στη League Phase του Champions League. Σε ποια θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός και πόσα χρήματα έχει βάλει στα ταμεία του.www.sport-fm.gr