Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (1 μέλη και 79 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.137
Πόντοι
16.411
45654.gif

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
125
Πόντοι
0
Ο ταβερνιάρης έχει χιούμορ;;;;...... Μπααα, από την πούτσα είναι!!!!! ...και δεν θα περάσει!!!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.585
Πόντοι
10.656
Ερώτηση. Δύσκολη εως κάποιον βαθμό. Βλέπεις πρώτα το λινκ στο τέλος και επιστρέφεις να διαβάσεις την ερώτηση.

Champions League ή Europa και αν είσαι και λίγο τυχερός προχωράς και ό,τι ήθελε προκύψει; Το ένα έχει χρήμα με την σέσουλα (31 είμαστε και με δυο ισοπαλίες 900 χιλιάρικα η κάθε μια και η κάθε θέση στην κατάταξη να δίνει 280 χιλιάρικα και έχουμε φτάσει τα 30 μυρια) Το άλλο σου δίνει το δικαίωμα, υπό όρους, να ονειρεύεσαι.

Δεν τιθεται ζητημα, εννοειται θελω να παιζω τσουλου κι ας τα βρισκω δυσκολα. Αλλα να εχω και τα οπλα να παλεψω, οχι γυμνος στα αγγουρια.
το θεμα ειναι τα λεφτα που μπαινουν στα ταμεια, να αξιοποιουνται και σωστα, και σιγα σιγα η ομαδα να ανεβαινει level, οχι να επαναπαυομαστε στους εγχωριους τιτλους που σε λιγο δεν θα χωρανε να μπουνε στη φανελα...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.680
Πόντοι
28.246
Δεν τιθεται ζητημα, εννοειται θελω να παιζω τσουλου κι ας τα βρισκω δυσκολα. Αλλα να εχω και τα οπλα να παλεψω, οχι γυμνος στα αγγουρια.
το θεμα ειναι τα λεφτα που μπαινουν στα ταμεια, να αξιοποιουνται και σωστα, και σιγα σιγα η ομαδα να ανεβαινει level, οχι να επαναπαυομαστε στους εγχωριους τιτλους που σε λιγο δεν θα χωρανε να μπουνε στη φανελα...
Τα λεφτά δεν αξιοποιήθηκαν και δεν πρόκειται να αξιοποιήθουν σωστά όσο ο χοντρουλιακας έχει στο μυαλό του τις διασυνδέσεις, το μαιντανιλικι και το ξέπλυμα.

Εμένα προσωπικά στα αρχιδια μου αν δεν παίζω και CL. Δεν ξεχωρίζω τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
οι κοντοι που πηραμε φετος δεν πανε καλα....ισως θελουν χρονο η ισως δεν θα ψωνιζεις παντα φθηνα τσικινιο...
ο γκαρθια δεν παει καλα αλλα δεν μπορεις παντα να ψωνιζεις ~Ιμπορα....
κατα τα αλλα ο θρυλος στην αρχη της χρονιας εχει μακραν την καλυτερη ομαδα και παιζει και τελευται πολυ καλη μπαλα...

Hotcouple

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2025
Like
2.157
Πόντοι
441
Συμφωνώ φίλε όταν παίζεις τσουλου πρέπει να έχεις παικτες με τουλάχιστον την διπλάσια χρηματιστηριακη αξια.Εγω αναρωτιέμαι αν λείψει σε ένα ματς ο Ρετσος ή ο Πιρολα .ποιος θα παίξει στη θέση τους?Η ομάδα ενώ έχει πολύ καλό προπονητή. level δεν ανεβαίνει γιατί δεν επενδύει η διοίκηση σε παίκτες.Και είναι κρίμα γιατί θα βλεπαμε μεγάλα πράγματα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
Συμφωνώ φίλε όταν παίζεις τσουλου πρέπει να έχεις παικτες με τουλάχιστον την διπλάσια χρηματιστηριακη αξια.Εγω αναρωτιέμαι αν λείψει σε ένα ματς ο Ρετσος ή ο Πιρολα .ποιος θα παίξει στη θέση τους?Η ομάδα ενώ έχει πολύ καλό προπονητή. level δεν ανεβαίνει γιατί δεν επενδύει η διοίκηση σε παίκτες.Και είναι κρίμα γιατί θα βλεπαμε μεγάλα πράγματα.
και εγω εχω αναρωτηθει τυπε...
αν λειψουν ολοι πιος γαμημενος θα παιξει? ο δεληκαρης?

Hotcouple

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2025
Like
2.157
Πόντοι
441
Μ
και εγω εχω αναρωτηθει τυπε...
αν λειψουν ολοι πιος γαμημενος θα παιξει? ο δεληκαρης?
Δύσκολο να λείψει όλη η ομάδα.Σε τέτοια περίπτωση ζητάμε αναβολή του ματς.Αν δεν την δεχθεί ο αντίπαλος. Υπάρχουν δύο σενάρια.1) Κατεβαίνουμε με την ομάδα Νέων 2) Δεν κατεβαίνουμε καθόλου και χάνουμε το παιχνίδι στα χαρτιά . Παρεμπιπτόντως τεράστιος παίκτης ο Δεληκάρης αλλά στον Παναθηναϊκό δεν πας.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
Μ

Δύσκολο να λείψει όλη η ομάδα.Σε τέτοια περίπτωση ζητάμε αναβολή του ματς.Αν δεν την δεχθεί ο αντίπαλος. Υπάρχουν δύο σενάρια.1) Κατεβαίνουμε με την ομάδα Νέων 2) Δεν κατεβαίνουμε καθόλου και χάνουμε το παιχνίδι στα χαρτιά . Παρεμπιπτόντως τεράστιος παίκτης ο Δεληκάρης αλλά στον Παναθηναϊκό δεν πας.
δεν επιασες το πνευμα τυπε

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
9
Like
604
Πόντοι
301
Η ομάδα αυτή δεν έχει εμπειρία από αγώνες Τσάμπιονς λιγκ, εκεί που κρίνονται παιχνίδια στις λεπτομέρειες, φέτος μαθαίνει μας αρέσει δεν μας αρέσει,,,συν το ότι δεν μας πάει με τίποτα και αυτή η ρουφιάνα η μπάλα, ατυχία στο φουλ,,το παιχνίδι μας όμως και ο Ρυθμός που βγαίνει στο γήπεδο και με μεγάλους αντιπάλους είναι σε υψηλό επίπεδο, δεν ξέρω τη θα προλάβει μέχρι το τέλος της λιγκ στεινζ αλλά εγώ περιμένω πραγματική ομάδα Τσάμπιονς λιγκ του χρόνου.

Hotcouple

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2025
Like
2.157
Πόντοι
441
Η ομάδα αυτή δεν έχει εμπειρία από αγώνες Τσάμπιονς λιγκ, εκεί που κρίνονται παιχνίδια στις λεπτομέρειες, φέτος μαθαίνει μας αρέσει δεν μας αρέσει,,,συν το ότι δεν μας πάει με τίποτα και αυτή η ρουφιάνα η μπάλα, ατυχία στο φουλ,,το παιχνίδι μας όμως και ο Ρυθμός που βγαίνει στο γήπεδο και με μεγάλους αντιπάλους είναι σε υψηλό επίπεδο, δεν ξέρω τη θα προλάβει μέχρι το τέλος της λιγκ στεινζ αλλά εγώ περιμένω πραγματική ομάδα Τσάμπιονς λιγκ του χρόνου.
Φιλε θεωρώ ότι η ομάδα έχει εμπειρία.Προπερσυ πήραν conference. Πέρσυ στην league stage τερματίσαμε 7δομοι. Είχαμε πριν τα νοκ άουτ την καλύτερη άμυνα .Παθητικό σύνολο 3 γκολ .Θεωρω πώς είχαμε και καλή κλήρωση.Την Πάφο όσο απροετοίμαστος και να ήσουν έπρεπε να την νικήσεις.Χθες είχαμε ατυχία.Η ομάδα βγάζει Ρυθμό και δείχνει ότι αντέχει σε τρεξίματα για μεγάλο διάστημα.Δεν έχει βάθος στα εξτερμ.Ποντενσε Μαρτίνος Στρεφετσα.Συνολο Τρεις.Και στα σέντερ μπακ.Ποια είναι η αλλαγή του Ρετσος και του Πιρολα.?Θεωρω ότι είναι λάθος να μην μπαίνουν στόχοι για Ευρώπη δίνοντας τα κατάλληλα εφόδια στον προπονητή με την απόκτηση παικτών .Έτσι ώστε να έχεις απαιτήσεις από εκείνον.Ο Μεντιλιμπαρ και οι παίκτες δεν μπορούν να κριθούν στην Ευρώπη και το ξερουν.Ο Πρόεδρος έβαλε στόχο πάλι το νταμπλ.Αντι να επενδύσει σε παίκτες.Γι αυτό λέω είναι λάθος να κρίνουμε παίκτες στο τσουλου αφού δεν τους κρίνει η ίδια η διοίκηση.

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
125
Πόντοι
0
Ευλογημένος που έζησα τον «Μεσσία».
Αχχ, πόσο έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο!!!

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.773
Πόντοι
13.116
τι επιπεδο να κρατησεις μωρη αδερφη, γαμω και την πουτανα την αρσεναλ, και την κωνσταντοπουλου και τον πουτανας γιο τον μητσοτακη σου πορνογερε, ολα λαθος μαλακα :2funny:
Απο δω το πηγες απο κει το πηγες, να σταματησεις να ρουφας την ψωλη του μαστροπου σου δεν μπορεις, ακομα και σε νηματα για μπαλα, αχρηστε μιζερε.
Ξεφτιλα, ντροπη του Ολυμπιακου. ή εισαι ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ ή δεν εισαι ρε μπασταρδε, και εσυ δεν εισαι.

"θΡυΛοΣ παΝΤοΥ" (εκτος απο την αγγλια και το τσουλου που ειμαι αρσεναλ) :2funny:απλα αυτοκτονα σκουπιδι της κοινωνιας
Βγαλε το στρινγκ μωρη λουλου που θα γαμησεις κιολας... :2funny: με τι? Με το στομα?
Νιώθεις άντρας ρε ανθρωπάκι όταν ανοίγεις την κωλοτρυπίδα που έχεις για στόμα και αδειάζεις τα σκατά σου ? :2funny:
Που θα μου πεις και τι θα είμαι, πορδοβούλωμα ...:birdman:
Απλά κανε μας τη χάρη να μην ψηφίσεις το 27 ...χαμένη θα πάει η ψήφος....αλλά θα μου πεις μήπως ξέρεις τι είναι αυτό ?

Ρε μαλάκα αλήθεια, μήπως απλά είσαι χρυσαύγουλο ? Ρε μπας και τη βρίσκεις με δρμάτινα και μαστίγια ? :s&m_2:
Ε πες έτσι μωρή φροϊλάϊν....έχει πολλά σκατά σαν και σένα εσύ έξω.
Πρόσεχε μην σε πατήσουν και λερώσεις κάναν άνθρωπο...γαμώ τον χίτλερ που σε ξεγλίστραγε...
Μπάς και ξελίστρισες από τη νοπο ανθρωπόμορφο σκουπίδι ?
Στα τσακίδια μαζί με τα άλλα παρατράγουδα να πας...όσο πιο γρήγορα , τόσο το καλύτερο.....
Ουστ ! Λούγκρα ..

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.773
Πόντοι
13.116
ο καμπερος και οι ανδριανοπουλοι φανταζομαι δεν ειχαν στο μυαλο τους την αρσεναλ οταν ιδρυσαν τον γαμια του ελληνικου ποδοσφαιρου :tooth:
για τους Ανδριανόπουλους λέμε, ο ένας που σπούδαζε στην αγγλία, από κάπου εμπνεύστηκε τα ερυθρόλευκα...ψάξτο λίγο ...

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.773
Πόντοι
13.116
Ερώτηση. Δύσκολη εως κάποιον βαθμό. Βλέπεις πρώτα το λινκ στο τέλος και επιστρέφεις να διαβάσεις την ερώτηση.

Champions League ή Europa και αν είσαι και λίγο τυχερός προχωράς και ό,τι ήθελε προκύψει; Το ένα έχει χρήμα με την σέσουλα (31 είμαστε και με δυο ισοπαλίες 900 χιλιάρικα η κάθε μια και η κάθε θέση στην κατάταξη να δίνει 280 χιλιάρικα και έχουμε φτάσει τα 30 μυρια) Το άλλο σου δίνει το δικαίωμα, υπό όρους, να ονειρεύεσαι.

Μίλα με τον τοίχο στην τουαλέτα σου φίλε, πιο εμπεριστατωμένη απάντηση θα πάρεις, παρά από τον άμπαλο που ρωτάς...:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom