Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (0 μέλη και 82 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.706
Πόντοι
28.246
Έχοντας μάλιστα έσοδα . Ειδικά φέτος με την πώληση του Κωστούλα και τα λεφτά του τσουλου . Μέχρι από τον δανεισμό του Μασούρα πήραμε χρήματα.
Πάρε άλλο ένα κλάμπ με μεγάλο μπάτζετ.

Καραμπάγκ-Τσέλσι 2-2

Θέλεις κι άλλο κλάμπ με μεγαλύτερο μπατζετ από τον αντίπαλό του έτσι για να μην ξεχνίομαστε;

Ολυμπιακός-Πάφος 0-0

Hotcouple

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2025
Like
2.177
Πόντοι
441
Για τα μπάτζετ ο λόγος...

Κλάμπ Μπρυζ-Μπαρτσελόνα 3-3

Μήπως η Μπρυζ έχει το ίδιο μπάτζετ με την Μπάρτσα;
Η Μπριζ έχει το διπλάσιο από εμας πάντως.Και τα τελευταία χρόνια (εκτος από την χρόνια του conference που το πήραμε και πέρσυ ) κάνει καλύτερες πορείες στην Ευρώπη από εμας.Και εμείς μμπορούσαμε σε όλα τα παιχνίδια να είχαμε πάρει αποτέλεσμα.Ακομα και στην Μπάρτσα αν δεν μας έσφαζαν.Εγω ανέφερα μην τα ρίχνουμε στους παίκτες φέτος.Ποτε δεν μιλαγα για την διοίκηση .Αλλά φέτος δεν γίνεται ρε φίλε να μην ενισχύεις την ομάδα.Απαντησε μου σε παρακαλώ .Ή ας μου απαντήσει οποίος άλλος θέλει από εδώ μέσα σε αυτό το ερώτημα.Σε περίπτωση που τραυματιστεί ο πιρολα ή ο Ρετσος.Ή αν συμπληρώσουν κάρτες ποιος θα μπει να παίξει σε παιχνίδι τσουλου?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.706
Πόντοι
28.246
Η Μπριζ έχει το διπλάσιο από εμας πάντως.Και τα τελευταία χρόνια (εκτος από την χρόνια του conference που το πήραμε και πέρσυ ) κάνει καλύτερες πορείες στην Ευρώπη από εμας.Και εμείς μμπορούσαμε σε όλα τα παιχνίδια να είχαμε πάρει αποτέλεσμα.Ακομα και στην Μπάρτσα αν δεν μας έσφαζαν.Εγω ανέφερα μην τα ρίχνουμε στους παίκτες φέτος.Ποτε δεν μιλαγα για την διοίκηση .Αλλά φέτος δεν γίνεται ρε φίλε να μην ενισχύεις την ομάδα.Απαντησε μου σε παρακαλώ .Ή ας μου απαντήσει οποίος άλλος θέλει από εδώ μέσα σε αυτό το ερώτημα.Σε περίπτωση που τραυματιστεί ο πιρολα ή ο Ρετσος.Ή αν συμπληρώσουν κάρτες ποιος θα μπει να παίξει σε παιχνίδι τσουλου?
Επειδή επιμένεις και δεν μπορείς να το δικαιολογήσεις όμως, ξανά ζήτω τα μπάτζετ σας!

Στην ερώτηση σου, έχω ήδη απαντήσει.

Ο Μαρινάκης εκτός του ότι τον ενδιαφέρουν περισσότερο οι εγχώριες διοργανώσεις γιατί αυτές ξανά δίνουν λεφτά ανάλογα με το σε ποιον ευρωπαικο θεσμό θα παίζεις και επίσης δεν κάνει μεταγραφή που δεν υπάρχει δυνατότητα να την συνδυάσει με κονέ, με ξέπλυμα και μαιντανιλίκι.
Και στην Φόρεστ που έφτασε να ξεπεράει τα 500 εκατομμύρια μπατζετ, και φέτος έδωσε 250 εκατομμύρια τα αρχίδια μου τα δύο. Τα αχ μωρέ εκεί είναι Premier League τα ακούω βερεσέ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.706
Πόντοι
28.246
Πάρε κι άλλο ένα κλάμπ με μεγαλύτερο μπάτζετ.

Πάφος-Βιγιαρεάλ 1-0 Χτεσινό, φρέσκο.

Hotcouple

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2025
Like
2.177
Πόντοι
441
Ωραίο επιχείρημα .θαύμα λέγεται το αποτέλεσμα αυτό.Τα θαύματα δεν έχουν διάρκεια.Η Πάφος αν δεν ενισχύσει το ρόστερ και ανεβάσει επίπεδο στην ποιότητα των παικτών της θα είναι μια φούσκα.Δεν συγκρίνεται με την Βιγιαρεάλ.Ουτε εμείς είμαστε Μπενφίκα σε διάρκεια τα τελευταία 15 χρόνια

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.706
Πόντοι
28.246
Ουτε εμείς είμαστε Μπενφίκα σε διάρκεια τα τελευταία 15 χρόνια
Μέτρα τα και τράβα μετά να μετρήσεις και του Ολυμπιακού. (Πρόσεχε μην ζαλιστείς από το μέτρημα, βάλε αριθμομηχανή αν δεν μπορείς)

Μπενφίκα τίτλοι:
  • Εγχώριες​

• Πρωταθλήματα Πορτογαλίας
      • Νικήτρια (38): 1936, 1937, 1938, 1942, 1943, 1945, 1950, 1955, 1957, 1960, 1961, 1963, 1964, 1965, 1967, 1968, 1969, 1971, 1972, 1973, 1975, 1976, 1977, 1981, 1983, 1984, 1987, 1989, 1991, 1994, 2005, 2010, 2014, 2015, 2016, 2017, 2019, 2023
    • Κύπελλα Πορτογαλίας
      • Νικήτρια (26): 1940, 1943, 1944, 1949, 1951, 1952, 1953, 1955, 1957, 1959, 1962, 1964, 1969, 1970, 1972, 1980, 1981, 1983, 1985, 1986, 1987, 1993, 1996, 2004, 2014, 2017

Hotcouple

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2025
Like
2.177
Πόντοι
441
Μέτρα τα και τράβα μετά να μετρήσεις και του Ολυμπιακού. (Πρόσεχε μην ζαλιστείς από το μέτρημα, βάλε αριθμομηχανή αν δεν μπορείς)

Μπενφίκα τίτλοι:
  • Εγχώριες​

• Πρωταθλήματα Πορτογαλίας
      • Νικήτρια (38): 1936, 1937, 1938, 1942, 1943, 1945, 1950, 1955, 1957, 1960, 1961, 1963, 1964, 1965, 1967, 1968, 1969, 1971, 1972, 1973, 1975, 1976, 1977, 1981, 1983, 1984, 1987, 1989, 1991, 1994, 2005, 2010, 2014, 2015, 2016, 2017, 2019, 2023
    • Κύπελλα Πορτογαλίας
      • Νικήτρια (26): 1940, 1943, 1944, 1949, 1951, 1952, 1953, 1955, 1957, 1959, 1962, 1964, 1969, 1970, 1972, 1980, 1981, 1983, 1985, 1986, 1987, 1993, 1996, 2004, 2014, 2017
Γίνε πιο σαφής .Προσπαθώ πραγματικά να επικοινωνήσω μαζί σου.Τι εννοείς?Τι θέλεις να πεις με αυτό που έστειλες?

Hotcouple

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2025
Like
2.177
Πόντοι
441
Και δεν ζαλίζομαι .Αντέχω μέχρι 8 G σε προσομοίωση

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.123
Πόντοι
2.606
Αυτό που θέλουμε από τον γέρο είναι να συνεχίζει να παίζει τον τροπο ποδοσφαίρου που παίζει δεν βλέπει κανέναν και άσε μας εμάς να πετάμε τηλεοράσεις και ότι άλλο βρούμε από τα μπαλκόνια σπο τα νεύρα μας αυτή η ομάδα αξίζει και το βλέπεις σπο την στήριξη του κόσμου

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.600
Πόντοι
10.656
Για τα μπάτζετ ο λόγος...

Κλάμπ Μπρυζ-Μπαρτσελόνα 3-3

Μήπως η Μπρυζ έχει το ίδιο μπάτζετ με την Μπάρτσα;

Τι ματσαρα ηταν αυτη χτες, τους ζηλεψα πραγματικα του βελγους.
Γιαυτο εγραφα πριν μερες οτι θελω η ομαδα μου να παιζει φουλ επιθεση, κοντρα στα ελληνικα δεδομενα του αντιποδοσφαιρου. Κοιτα η Μπρυζ τι μπαλαρα επαιξε την Μπαρτσα (και την αδικησαν κιολας κατ'εμε στη φαση με τον Σεζνι που το ελουσε), ποια αμυνα, ποιος χεστηκε για την αμυνα, οταν παιζεις εναντιον επιθεσεων Μπαρτσα/Ρεαλ/Παρι κτλ ποια αμυνα θα σταματησει αυτους τους επιθετικους; Θα αρπαξεις 2-3 οποιος κι αν εισαι 9 στις 10 φορες, και αυτη τη μια που θα γλιτωσεις, δεν θα ειναι επειδη επαιξες αμυναρα αλλα επειδη κοιμηθηκε ο θεος. Το συγχρονο ποδοσφαιρο θελει αντεπιθεση φωτια με το βαρος στην επιθεση και τρεξιματα, οχι κλοτσοσκουφι και μισο μηδεν. Ειδαμε και την Ατλετικο που εφτανε με τα ψεματα στην πηγη και νερο δεν επινε... Ειδαμε και την Ιντερ περσι που ενω πηγαινε τραινο, μολις επαιξε με μπαρτσα ολα τα αμυντικα συστηματα πηγαν στον βροντο και τελειωσαν τα ματς 4-3 και 3-3, για να σπασει αρνητικο ρεκορ στον τελικο. Η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση. Ας φας γκολ, αλλα να βαλεις. Ας φας ξυλο, αλλα να δωσεις κιολας.

Βεβαια οπως ξαναειπαμε, εμας μας κερασαν πετσινη κοκκινη με την μπαρτσα, αρα δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των ματς. Δεν τιθεται θεμα μπατζετ οταν σου κοβουν τα αρχιδια οποιος κι αν εισαι.

Στο τσουλου θα τρως οποιος και να εισαι. Ειδαμε και τις ομαδαρες με τις αμυναρες των εκατομμυριων ποσα αρπαζουνε στα κρισιμα.
Καποιοι θελουν να βλεπουν την ομαδα να παιζει κατενατσιο και να τα κλεβει ολα στο 1-0 με ξυλο. Δεκτο.
Εγω θελω η ομαδα στην καλη της μερα να βαζει ενα τσουβαλι γκολ, κι ας τρωει 2-3 πισω. Η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση αλλωστε. Και καταλαβαινω τα μειονεκτηματα μιας τετοιας τακτικης, αλλα στην τελικη θελω να βλεπω και θεαμα, καλα τα αποτελεσματα αλλα αν ειναι να ξερναω απο τα ματια καθε φορα που βαζω να δω μπαλα, καλυτερα να παω στις πουτανες :coffee: Τι να την κανω την αμυνα μπετον αρμε αμα ειμαστε δυσκοιλιοι στην επιθεση; θα μου πεις, ισορροπια. Ε δεν εχουμε λεφτα για ισορροπια. με το μπατζετ μας πρεπει να διαλεξεις...

Αν πρεπει να διαλεξω ενισχυση μεταξυ μπακ και εξτρεμ, θα παρω το δευτερο εκατο φορες. Δεν γινεται να εισαι δυσκοιλιος στην επιθεση και one-trick-pony. Ποσο θα μας ξελασπωνει ενας ποντενσε; Κι αμα τραυματιστει τι κανουμε; Σεντερ φορ δοξα τον Τζιοβανι εχουμε, παιρνεις εναν εξτρα γαμηδα να τους τρεχει και βλεπεις μπαλιτσα :coffee:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.600
Πόντοι
10.656
Κοιταξε να δεις τωρα , απο τα λεγομενα σου και απο τα ατομα που σου κανουν like σε καθε μαλακια που γραφεις κ απο τις βαρυσημαντες δηλωσεις που εχεις κανει κατα καιρους :jerking::jerking: καταληγω αβιαστα στο συμπερασμα οτι εβγαλες δημοτικο με βυσμα :kneel:,
Δεν ειναι κακο να εισαι βλακας, αλλα δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησω ενεργεια να σε πεισω για οτιδηποτε...πιες κανα κρασακι με τα διποδα που κανεις παρεα κι ολα καλα...
Α και που εισαι?
Πανε κ κανε μια τοξικολογικη και συ, μπορει να βρεις τιποτα ενδιαφερον εκτος απο ξυλολιο, βενζολιο και μαλακοσπερμιο....
Σε περιπτωση που δεν το καταλαβες σε γραφω κατω απ τις φτερνες... :thumbsup:
Και κατι τελευταιο...επειδη μαλλον παρεξηγησες τα λεγομενα σου....
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!
ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!!
ρε μαλακα καθυστερημενε, εξακολουθεις να το πηγαινεις στο προσωπικο σε ασχετα θεματα γιατι τοσο αντεχει το μυαλο σου με τις πιπες που γραφεις και εκτιθεσαι.
Βαλε το σημα του θρυλου μωρη πουτανα αμα ειναι να γραφεις ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ, αλλιως αντε ψοφα σε καμια γωνια ραμολιμεντο πουστραρδελα.
Ρεζιλι μας κανεις μαλακα, ολυμπιακος στην Ελλαδα, μιλαν στην ιταλια, μπαρτσα στην ισπανια και αρσεναλ στην αγγλια; :2funny:
Ακομα και τα γυμνασιοπαιδα τα εχουν ξεπερασει αυτα ηλιθιε.

Ακου Αρσεναλακιας με σημα της πουτανας της αγγλιας να σπαμμαρει "Μονο θρυλος" :tooth: Ρε τους πουστηδες που παμε και τους βρισκουμε :tooth:

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.775
Πόντοι
13.116
ρε μαλακα καθυστερημενε, εξακολουθεις να το πηγαινεις στο προσωπικο σε ασχετα θεματα γιατι τοσο αντεχει το μυαλο σου με τις πιπες που γραφεις και εκτιθεσαι.
Βαλε το σημα του θρυλου μωρη πουτανα αμα ειναι να γραφεις ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ, αλλιως αντε ψοφα σε καμια γωνια ραμολιμεντο πουστραρδελα.
Ρεζιλι μας κανεις μαλακα, ολυμπιακος στην Ελλαδα, μιλαν στην ιταλια, μπαρτσα στην ισπανια και αρσεναλ στην αγγλια; :2funny:
Ακομα και τα γυμνασιοπαιδα τα εχουν ξεπερασει αυτα ηλιθιε.

Ακου Αρσεναλακιας με σημα της πουτανας της αγγλιας να σπαμμαρει "Μονο θρυλος" :tooth: Ρε τους πουστηδες που παμε και τους βρισκουμε :tooth:
Προσπαθω να κρατησω ενα επιπεδο...αλλα φευ.
Δεν μου αρεσει να αλληλοβριζομαι με αγνωστους στο διαδικτυο, αλλα για να μιλησει κανεις μαζι σου πρεπει να γυρισει πισω στην ανθρωπινη εξελιξη....
Βρε βλημα, την πεφτεις σε μενα για το σημα της Αρσεναλ, εσυ που εχεις για αβαταρ οπαδο της ΑΕΚ ? Βαλε και τον Ανεστη Βλαχο ρε ζωντοβολο, αντε κ τον Γιαννη Βουρο..... :shit:
Τουλαχιστον απο την Αρσεναλ ο ΘΡΥΛΟΣ εμπνευστηκε τα ερυθρολευκα χρωματα. Και πολυ την γουσταρω απο παιδακι. Σιγα μην απολογηθω στον καθε καθυστερημενο κουραδομαγκα του πληκτρολογιου. Ουστ λινατσα! Πανε με τα αλλα χαπατα σε κανα χωραφι να σε βοσκησει καμια αγελαδα μπας κ φανεις χρησιμος σε κατι βρε αποτυχημενη εκτρωση... :2funny:....
Και δεν το εκανα προσωπικο ποτε εγω. Εσυ μωρη λουμπινα μου την επεσες σε αλλο νημα γιατι εχεις κουραδες αχνιστες στο κεφαλι αντι για μυαλο κ ψωφας για συνωμοσιες. Σου αφιερωνω λοιπον το πρωινο μου χεσιμο.
Κ βρες καμια φωτο της Κωνσταντοπουλου να τεαβηξεις καμια μαλακια. Αλλα βγαλε το string πρωτα μην το λερωσεις.... :vomit:
Οσο απο μπαλα που εισαι τελειως μυρωδιας κ μιλας σαν να σου ανηκει ο ΘΡΥΛΟΣ, πηγαινε βρασε μια μπαλα, βαλε μεσα και ενα ζευγαρι καλτσες του Τασου Παντου και πινε το ζουμι για ενα χρονο 3 φορες ημερησιως μπας κ αρχισεις να σκαμπαζεις γρι.... :jerking2:... Αιντε ασχετοπουλε που κανεις κ αναλυσεις τρομαρα σου.
Και μην πας να ψηφησεις το 27 μαλακακο, αστο για ενηλικες αυτο. :grin::grin:
ΥΓ Ζητώ συγνωμη απο τους συγαυρους πρωινιατικα για τα μπινελικια αν κ το νημα εχει μπολικα απο δαυτα. :hi:
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ
ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.123
Πόντοι
2.606
Γιαυτο εγραφα πριν μερες οτι θελω η ομαδα μου να παιζει φουλ επιθεση, κοντρα στα ελληνικα δεδομενα του αντιποδοσφαιρου. Κοιτα η Μπρυζ τι μπαλαρα επαιξε την Μπαρτσα (και την αδικησαν κιολας κατ'εμε στη φαση με τον Σεζνι που το ελουσε), ποια αμυνα, ποιος χεστηκε για την αμυνα, οταν παιζεις εναντιον επιθεσεων Μπαρτσα/Ρεαλ/Παρι κτλ ποια αμυνα θα σταματησει αυτους τους επιθετικους; Θα αρπαξεις 2-3 οποιος κι αν εισαι 9 στις 10 φορες, και αυτη τη μια που θα γλιτωσεις, δεν θα ειναι επειδη επαιξες αμυναρα αλλα επειδη κοιμηθηκε ο θεος. Το συγχρονο ποδοσφαιρο θελει αντεπιθεση φωτια με το βαρος στην επιθεση και τρεξιματα, οχι κλοτσοσκουφι και μισο μηδεν. Ειδαμε και την Ατλετικο που εφτανε με τα ψεματα στην πηγη και νερο δεν επινε... Ειδαμε και την Ιντερ περσι που ενω πηγαινε τραινο, μολις επαιξε με μπαρτσα ολα τα αμυντικα συστηματα πηγαν στον βροντο και τελειωσαν τα ματς 4-3 και 3-3, για να σπασει αρνητικο ρεκορ στον τελικο. Η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση. Ας φας γκολ, αλλα να βαλεις. Ας φας ξυλο, αλλα να δωσεις κιολας.

Βεβαια οπως ξαναειπαμε, εμας μας κερασαν πετσινη κοκκινη με την μπαρτσα, αρα δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των ματς. Δεν τιθεται θεμα μπατζετ οταν σου κοβουν τα αρχιδια οποιος κι αν εισαι.

Αν πρεπει να διαλεξω ενισχυση μεταξυ μπακ και εξτρεμ, θα παρω το δευτερο εκατο φορες. Δεν γινεται να εισαι δυσκοιλιος στην επιθεση και one-trick-pony. Ποσο θα μας ξελασπωνει ενας ποντενσε; Κι αμα τραυματιστει τι κανουμε; Σεντερ φορ δοξα τον Τζιοβανι εχουμε, παιρνεις εναν εξτρα γαμηδα να τους τρεχει και βλεπεις μπαλιτσα :coffee:
για αυτο ο γερος εχει μπει στην καρδια του καθε γαυρου γιατι δεν μασαει τον κωλο του επιθεση με οποιον και να παιζει αυτο ειναι ο ολυμπιακος

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.600
Πόντοι
10.656
Προσπαθω να κρατησω ενα επιπεδο...αλλα φευ.
Δεν μου αρεσει να αλληλοβριζομαι με αγνωστους στο διαδικτυο, αλλα για να μιλησει κανεις μαζι σου πρεπει να γυρισει πισω στην ανθρωπινη εξελιξη....
Βρε βλημα, την πεφτεις σε μενα για το σημα της Αρσεναλ, εσυ που εχεις για αβαταρ οπαδο της ΑΕΚ ? Βαλε και τον Ανεστη Βλαχο ρε ζωντοβολο, αντε κ τον Γιαννη Βουρο..... :shit:
Τουλαχιστον απο την Αρσεναλ ο ΘΡΥΛΟΣ εμπνευστηκε τα ερυθρολευκα χρωματα. Και πολυ την γουσταρω απο παιδακι. Σιγα μην απολογηθω στον καθε καθυστερημενο κουραδομαγκα του πληκτρολογιου. Ουστ λινατσα! Πανε με τα αλλα χαπατα σε κανα χωραφι να σε βοσκησει καμια αγελαδα μπας κ φανεις χρησιμος σε κατι βρε αποτυχημενη εκτρωση... :2funny:....
Και δεν το εκανα προσωπικο ποτε εγω. Εσυ μωρη λουμπινα μου την επεσες σε αλλο νημα γιατι εχεις κουραδες αχνιστες στο κεφαλι αντι για μυαλο κ ψωφας για συνωμοσιες. Σου αφιερωνω λοιπον το πρωινο μου χεσιμο.
Κ βρες καμια φωτο της Κωνσταντοπουλου να τεαβηξεις καμια μαλακια. Αλλα βγαλε το string πρωτα μην το λερωσεις.... :vomit:
Οσο απο μπαλα που εισαι τελειως μυρωδιας κ μιλας σαν να σου ανηκει ο ΘΡΥΛΟΣ, πηγαινε βρασε μια μπαλα, βαλε μεσα και ενα ζευγαρι καλτσες του Τασου Παντου και πινε το ζουμι για ενα χρονο 3 φορες ημερησιως μπας κ αρχισεις να σκαμπαζεις γρι.... :jerking2:... Αιντε ασχετοπουλε που κανεις κ αναλυσεις τρομαρα σου.
Και μην πας να ψηφησεις το 27 μαλακακο, αστο για ενηλικες αυτο. :grin::grin:
ΥΓ Ζητώ συγνωμη απο τους συγαυρους πρωινιατικα για τα μπινελικια αν κ το νημα εχει μπολικα απο δαυτα. :hi:
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ
ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
τι επιπεδο να κρατησεις μωρη αδερφη, γαμω και την πουτανα την αρσεναλ, και την κωνσταντοπουλου και τον πουτανας γιο τον μητσοτακη σου πορνογερε, ολα λαθος μαλακα :2funny:
Απο δω το πηγες απο κει το πηγες, να σταματησεις να ρουφας την ψωλη του μαστροπου σου δεν μπορεις, ακομα και σε νηματα για μπαλα, αχρηστε μιζερε.
Ξεφτιλα, ντροπη του Ολυμπιακου. ή εισαι ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ ή δεν εισαι ρε μπασταρδε, και εσυ δεν εισαι.

"θΡυΛοΣ παΝΤοΥ" (εκτος απο την αγγλια και το τσουλου που ειμαι αρσεναλ) :2funny:απλα αυτοκτονα σκουπιδι της κοινωνιας

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.123
Πόντοι
2.606
ο καμπερος και οι ανδριανοπουλοι φανταζομαι δεν ειχαν στο μυαλο τους την αρσεναλ οταν ιδρυσαν τον γαμια του ελληνικου ποδοσφαιρου :tooth:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.600
Πόντοι
10.656
εν τω μεταξυ Ιντερ-Καιρατ ηρθε 2-1 :tooth: Και τα αναμενομενα line των στοιχηματικων ηταν για 4-0 και πανω...
Αν νομιζετε οτι θα παμε στο Καζακσταν για τουρισμο σε ενα μηνα, ξανασκεφτειτε το οσοι περιμενετε να εχουμε ευκολο βραδυ :coffee:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.763
Πόντοι
46.423
Ο Μάρτινς προχθές ήταν εξαιρετικός και δικαίως ο MVP.

Το ίδιο και ο Μουζακίτης.

Εξαιρετικοί και οι δύο τους.

Αλλά όλη η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά.

Αν ήταν λίγο πιό προσεκτικοί στη τελική προσπάθεια θα είχαμε βάλει άλλα 2 γκόλ τουλάχιστον.

Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το κάτι παραπάνω από τον Ποντένσε και τον Ελ Κααμπί.

Δυστυχώς όμως η απροσεξία του Ρόντινει στη τελευταία φάση μας στέρησε τη νίκη.

Νομίζω ότι πλέον η πρόκριση έχει χαθεί καθώς στα επόμενα παιχνίδια όλες οι ομάδες θα τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.706
Πόντοι
28.246

Ερώτηση. Δύσκολη εως κάποιον βαθμό. Βλέπεις πρώτα το λινκ στο τέλος και επιστρέφεις να διαβάσεις την ερώτηση.

Champions League ή Europa και αν είσαι και λίγο τυχερός προχωράς και ό,τι ήθελε προκύψει; Το ένα έχει χρήμα με την σέσουλα (31 είμαστε και με δυο ισοπαλίες 900 χιλιάρικα η κάθε μια και η κάθε θέση στην κατάταξη να δίνει 280 χιλιάρικα και έχουμε φτάσει τα 30 μυρια) Το άλλο σου δίνει το δικαίωμα, υπό όρους, να ονειρεύεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom