Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 116 άτομα (14 μέλη και 102 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.391
Πόντοι
10.656
Θέλει να μου εξηγήσει κάποιος τις καρέκλες γιατί δεν πιάνω το κονσεπτ
sef-full.jpg
Το πλαστικο ειναι δεμενο με σκοινι στις καρεκλες για να ανασηκωνεται λιγο, γιατι αλλιως το νερο απλα θα κυλαει παραδιπλα και θα βρεχει παλι το παρκε.
θα μπορουσαμε να επενδυσουμε σε μικρες φουσκωτες πισινες απο τα τζαμπο αλλα οι προεδροι θεωρουν οτι αυτη η πατεντα αξιας 10 ευρω εξοικονομει ~50 ευρω ανα ετος :coffee:
profit-dragons-den.gif

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.517
Πόντοι
28.246
Ερχεται ο κλαρινογαμπρος τωρα με τον Λεβαντοφσκι...
Κλαρίνογαμπρος μάλλον καπουτ. Βέβαια αυτό συνήθως, βγαίνει και σε καλό για την ομάδα που τον στερείται με έναν περίεργο τρόπο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.517
Πόντοι
28.246
Το πλαστικο ειναι δεμενο με σκοινι στις καρεκλες για να ανασηκωνεται λιγο, γιατι αλλιως το νερο απλα θα κυλαει παραδιπλα και θα βρεχει παλι το παρκε.
θα μπορουσαμε να επενδυσουμε σε μικρες φουσκωτες πισινες απο τα τζαμπο αλλα οι προεδροι θεωρουν οτι αυτη η πατεντα αξιας 10 ευρω εξοικονομει ~50 ευρω ανα ετος :coffee:
profit-dragons-den.gif
Μαλακα μου δηλαδή έχουν δώσει τόσα χρήματα στο ΣΕΦ τόσα χρόνια ως ενοικιαστές. Και λυπήθηκαν, έστω και αν δεν είναι επίσημο ακομα, την μόνωση στην ταράτσα του γηπέδου και την γελοιοποιηση. Πόσο θα στοιχιζε δηλαδή ένα συνεργείο της σειράς να κάνει την μόνωση;

Και προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα φτιάξουν γήπεδο στολίδι. Καλά εντάξει.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.391
Πόντοι
10.656
Μαλακα μου δηλαδή έχουν δώσει τόσα χρήματα στο ΣΕΦ τόσα χρόνια ως ενοικιαστές. Και λυπήθηκαν, έστω και αν δεν είναι επίσημο ακομα, την μόνωση στην ταράτσα του γηπέδου και την γελοιοποιηση. Πόσο θα στοιχιζε δηλαδή ένα συνεργείο της σειράς να κάνει την μόνωση;

οτι θα φτιαξουν, θα φτιαξουν. Σαμπως δικα τους λεφτα θα ειναι; :tooth:Εγω και συ θα το εχουμε πληρωσει στο τελος :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.517
Πόντοι
28.246
οτι θα φτιαξουν, θα φτιαξουν. Σαμπως δικα τους λεφτα θα ειναι; :tooth:Εγω και συ θα το εχουμε πληρωσει στο τελος :coffee:
Έστω γαμω το φελεκι μου. Αλλά να φτιάξουν ένα καλό γήπεδο όχι απλά ΝΔ το μαλώσουν και να μεγαλώσουν την χωρητικότητα.

Μιλάμε για τσίπηδες. Κάι μην πει κανένας ότι κάποτε είχαμε 40 εκατομμύρια μπάτζετ. Από τον μπαμπά τους τα περνάνε.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656
Και το πρεζάκια πήρε το Avance και το αφήσε το ίδιο
Τουλάχιστον οι γεροι γενικά δεν πα να ειχαν σχέσεις με χούντα σιεςαι σιμπιες κτλ έκαναν επιχειρήσεις
Οι νέοι διαχειρίζονται τα έτοιμα
Ουτε στο μικρό τους δαχτυλάκι
Μόνο ο Τζιγερ ξεφυγε

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656
Επίσης τώρα που το θυμηθηκα ερωτηση: ο Ράιτ οταν είχε έρθει με πόσες προπονήσεις έπαιξε?

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.694
Πόντοι
13.116
Κλαρίνογαμπρος μάλλον καπουτ. Βέβαια αυτό συνήθως, βγαίνει και σε καλό για την ομάδα που τον στερείται με έναν περίεργο τρόπο.

Παμε για τρελο διπλο..... Φτανει να παιξει ο Μουζα απο την αρχη κ να βοηθησει ενα ημιωρο ο ουκρανος....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.533
Πόντοι
6.256

Ωχ μωρε μαλακα και εσυ...θελει ολοκληρη δουλεια για να φτιαξουν τη μονωση σε ενα τεραστιο κτηριο σαν το ΣΕΦ!Τι λιγο μονωτικο;Επισης δεν εχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πειραξουν το κτηριο σε οτιδηποτε αν δεν εχουν αδεια απο το κρατος...

Δινουν δεκαδες εκ καθε χρονο και θα τσιγκουνευοταν να φτιαξουν τη μονωση τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα....

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.412
Πόντοι
46.423
Ωχ μωρε μαλακα και εσυ...θελει ολοκληρη δουλεια για να φτιαξουν τη μονωση σε ενα τεραστιο κτηριο σαν το ΣΕΦ!Τι λιγο μονωτικο;Επισης δεν εχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πειραξουν το κτηριο σε οτιδηποτε αν δεν εχουν αδεια απο το κρατος...

Δινουν δεκαδες εκ καθε χρονο και θα τσιγκουνευοταν να φτιαξουν τη μονωση τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα....

Δηλαδή θέλεις να πείς ότι αν ήθελαν να φτιάξουν με δωρεά την μόνωση στο ΣΕΦ διότι μπάζει και ξεφτυλίζονται κάθε φορά που βρέχει θα τους έλεγε το κράτος ΟΧΙ μην την φτιάξετε διότι μας αρέσει να γεμίζει νερά το γήπεδο ???

Ποιός "χαζός" τα πιστεύει αυτά ?

:tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.533
Πόντοι
6.256
Δηλαδή θέλεις να πείς ότι αν ήθελαν να φτιάξουν με δωρεά την μόνωση στο ΣΕΦ διότι μπάζει και ξεφτυλίζονται κάθε φορά που βρέχει θα τους έλεγε το κράτος ΟΧΙ μην την φτιάξετε διότι μας αρέσει να γεμίζει νερά το γήπεδο ???

Ποιός "χαζός" τα πιστεύει αυτά ?

:tooth:
Καλα εσυ εισαι βλακας τελειως οποτε δεν χανω το χρονο μου.....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.517
Πόντοι
28.246
τελος παντων, στρεφετζα γαμιεσαι ρε μουνοπανο
Τον έφαγες ρε τον κατασπάραξες... Με την μια. :confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.391
Πόντοι
10.656
Τον έφαγες ρε τον κατασπάραξες... Με την μια. :confused:

φιλε μπηκε με την αρσεναλ στο 86'... Ποτε προλαβε και τραυματιστηκε :confused:
Εγω πιστευω οτι ειναι κολπα του παππου αυτα. Τον τραμπουκιζει με καψονια

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.391
Πόντοι
10.656
Κατα τα αλλα ο Παοκ εχει τρεις ισοπαλιες και δυο ηττες σε 5 ματς. Αν δεν παρουμε αποτελεσμα σημερα η μουρμουρα θα κορυφωθει...

Στοιχηματικα μου ειναι αδυνατον να δω αλλο σημειο πλην του Χ, που "βολευει" ας πουμε και τους 2.

Το προγραμμα μας ειναι αθλιο, πρωτα ειχαμε το σεπτεμβρη μεσα σε 13 ημερες πεντε (5!) παιχνιδια εκ των οποιων δυο ματς τσουλου συν βαζελο (και στα καπακια παοκ).
Τωρα θα εχουμε τον Οκτωβρη μεσα σε 13 ημερες παλι πεντε παιχνιδια, εκ των οποιων ενα τσουλου μεσα στη Μπαρτσα και δυο SL με αεκ μεσα και αρη εξω...
Το βαθος του παγκου μας δεν ειναι ιδανικο για τετοια καταπονηση, ενας βαρυς τραυματισμος (χτυπα ξυλο) σε καποιον σταθερο μας παικτη θα μας αποδυναμωσει πολυ.

Τον νοεμβρη και τον Δεκεμβρη ευτυχως ειναι "ηρεμα" τα πραγματα (εκτος απο ρεαλ αλλα κι αυτη εντος), μεχρι τοτε κρατηστε μικρο καλαθι :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom