nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 3.656
Χαχαχαχαχα,α, μκλαειναι του ψυχολογου για την ομαδικη ψυχοθεραπεια των φιλαθλων.
Χαχαχαχαχα,α, μκλαειναι του ψυχολογου για την ομαδικη ψυχοθεραπεια των φιλαθλων.
Το πλαστικο ειναι δεμενο με σκοινι στις καρεκλες για να ανασηκωνεται λιγο, γιατι αλλιως το νερο απλα θα κυλαει παραδιπλα και θα βρεχει παλι το παρκε.Θέλει να μου εξηγήσει κάποιος τις καρέκλες γιατί δεν πιάνω το κονσεπτ
![]()

Κλαρίνογαμπρος μάλλον καπουτ. Βέβαια αυτό συνήθως, βγαίνει και σε καλό για την ομάδα που τον στερείται με έναν περίεργο τρόπο.Ερχεται ο κλαρινογαμπρος τωρα με τον Λεβαντοφσκι...
Μαλακα μου δηλαδή έχουν δώσει τόσα χρήματα στο ΣΕΦ τόσα χρόνια ως ενοικιαστές. Και λυπήθηκαν, έστω και αν δεν είναι επίσημο ακομα, την μόνωση στην ταράτσα του γηπέδου και την γελοιοποιηση. Πόσο θα στοιχιζε δηλαδή ένα συνεργείο της σειράς να κάνει την μόνωση;Το πλαστικο ειναι δεμενο με σκοινι στις καρεκλες για να ανασηκωνεται λιγο, γιατι αλλιως το νερο απλα θα κυλαει παραδιπλα και θα βρεχει παλι το παρκε.
θα μπορουσαμε να επενδυσουμε σε μικρες φουσκωτες πισινες απο τα τζαμπο αλλα οι προεδροι θεωρουν οτι αυτη η πατεντα αξιας 10 ευρω εξοικονομει ~50 ευρω ανα ετος
![]()
οτι θα φτιαξουν, θα φτιαξουν. Σαμπως δικα τους λεφτα θα ειναι;Μαλακα μου δηλαδή έχουν δώσει τόσα χρήματα στο ΣΕΦ τόσα χρόνια ως ενοικιαστές. Και λυπήθηκαν, έστω και αν δεν είναι επίσημο ακομα, την μόνωση στην ταράτσα του γηπέδου και την γελοιοποιηση. Πόσο θα στοιχιζε δηλαδή ένα συνεργείο της σειράς να κάνει την μόνωση;
Και προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα φτιάξουν γήπεδο στολίδι. Καλά εντάξει.
Εγω και συ θα το εχουμε πληρωσει στο τελος 
Έστω γαμω το φελεκι μου. Αλλά να φτιάξουν ένα καλό γήπεδο όχι απλά ΝΔ το μαλώσουν και να μεγαλώσουν την χωρητικότητα.οτι θα φτιαξουν, θα φτιαξουν. Σαμπως δικα τους λεφτα θα ειναι;Εγω και συ θα το εχουμε πληρωσει στο τελος
![]()
Παμε για τρελο διπλο..... Φτανει να παιξει ο Μουζα απο την αρχη κ να βοηθησει ενα ημιωρο ο ουκρανος....Κλαρίνογαμπρος μάλλον καπουτ. Βέβαια αυτό συνήθως, βγαίνει και σε καλό για την ομάδα που τον στερείται με έναν περίεργο τρόπο.
![]()
Noκ άουτ για 2-3 εβδομάδες ο Γιαμάλ στην Μπαρτσελόνα, αμφίβολος για Ολυμπιακό και clasico!
Νέο πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα με Λαμίν Γιαμάλ, καθώς οι ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στη λεκάνη επανήλθαν και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό και στο ντέρμπι με τη Ρεάλ είναι αμφίβολη.www.sport-fm.gr
Ωχ μωρε μαλακα και εσυ...θελει ολοκληρη δουλεια για να φτιαξουν τη μονωση σε ενα τεραστιο κτηριο σαν το ΣΕΦ!Τι λιγο μονωτικο;Επισης δεν εχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πειραξουν το κτηριο σε οτιδηποτε αν δεν εχουν αδεια απο το κρατος...Μαλακα μου δηλαδή έχουν δώσει τόσα χρήματα στο ΣΕΦ τόσα χρόνια ως ενοικιαστές. Και λυπήθηκαν, έστω και αν δεν είναι επίσημο ακομα, την μόνωση στην ταράτσα του γηπέδου και την γελοιοποιηση. Πόσο θα στοιχιζε δηλαδή ένα συνεργείο της σειράς να κάνει την μόνωση;
Και προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα φτιάξουν γήπεδο στολίδι. Καλά εντάξει.
Ωχ μωρε μαλακα και εσυ...θελει ολοκληρη δουλεια για να φτιαξουν τη μονωση σε ενα τεραστιο κτηριο σαν το ΣΕΦ!Τι λιγο μονωτικο;Επισης δεν εχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πειραξουν το κτηριο σε οτιδηποτε αν δεν εχουν αδεια απο το κρατος...
Δινουν δεκαδες εκ καθε χρονο και θα τσιγκουνευοταν να φτιαξουν τη μονωση τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα....

Καλα εσυ εισαι βλακας τελειως οποτε δεν χανω το χρονο μου.....Δηλαδή θέλεις να πείς ότι αν ήθελαν να φτιάξουν με δωρεά την μόνωση στο ΣΕΦ διότι μπάζει και ξεφτυλίζονται κάθε φορά που βρέχει θα τους έλεγε το κράτος ΟΧΙ μην την φτιάξετε διότι μας αρέσει να γεμίζει νερά το γήπεδο ???
Ποιός "χαζός" τα πιστεύει αυτά ?
![]()
Καλα εσυ εισαι βλακας τελειως οποτε δεν χανω το χρονο μου.....

phrew karona?
Δε τα τρώω,θα σου στείλω εσένα μια κούτα.phrew karona?
Καλα εσυ εισαι βλακας τελειως οποτε δεν χανω το χρονο μου.....
Τον έφαγες ρε τον κατασπάραξες... Με την μια.τελος παντων, στρεφετζα γαμιεσαι ρε μουνοπανο
φιλε μπηκε με την αρσεναλ στο 86'... Ποτε προλαβε και τραυματιστηκεΤον έφαγες ρε τον κατασπάραξες... Με την μια.
![]()
Ολυμπιακός: Λόγω τραυματισμού εκτός αποστολής ο Στρεφέτσα
Ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει είναι ο λόγος της απουσίας του Στρεφέτσα από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ.www.sport-fm.gr