Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.237
Πόντοι
10.411
Τους κατάπιανε στο τριποντο. Οι μισοι τους ποντοι.

1759523702647.png

Επειδη χαζεψα λιγο το ματς, οι διαιτητες ηταν ψιλοαθλιοι παντως, να τα λεμε ολα.
Είχαν εκνευριστική ευστοχία
Τα ριμπάουντ τώρα διαβάζω πως ήταν 18 :confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.884
Πόντοι
10.656
Στα αρχιδια μας βεβαια τι κανουν οι άλλες το θέμα ειναι τι κάνουμε εμείς.
Και όντως ας βγούμε και 8δοι αμα ειναι να το σηκώσουμε.
Μεσα στο προγραμμα ηταν απο την Ρεαλ.Ομως πετάξαμε μια νίκη και κυρίως πετάξαμε μια διαφορά.
Και ναι όλες ανέτοιμες ειναι αλλα τα κενά στον πουτσο μας να τα καλύψουμε
Φυσικά και θα είμαστε καλύτεροι με την πάροδο του χρόνου και όντως το τέλος μετράει
Συνεχόμενα ομως απο τον Φλεβάρη περίπου βλέπουνε το ίδιο έργο
Διάφορες που εξανεμιζονται και όταν μπλοκάρει ο Βεζενκοφ δεν υπαρχουν πόντοι απο τα γκαρντ ή ένας αρχιδατος άσσος στο σκοραρισμα
ε ειπαμε, αφου ασχοληθηκαμε εκτενως με τους δικους μας, ας ριξουμε και ενα βλεφαρο στους διπλα. Στην τελικη η καταταξη και το ευνοικο ματσαρισμα εξαρταται απο το ποσες γκελες θα κανουν και οι αλλοι, πρωταθλημα ειναι δεν ειναι νοκαουτ. Προφανως αν επαναληφθουν τα ιδια λαθη θα τον παρει ο διαολος τον μπαρτζωκα, αλλα με μια γκελα "εντος προγραμματος", εστω και με τον τροπο που ηρθε, ας μην σκιζουμε τα ρουχα μας. Δεν νοσουμε μονο εμεις, ουτε μπορεις να ξεγραψεις κανεναν αντιπαλο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.466
Πόντοι
6.035
ε ειπαμε, αφου ασχοληθηκαμε εκτενως με τους δικους μας, ας ριξουμε και ενα βλεφαρο στους διπλα. Στην τελικη η καταταξη και το ευνοικο ματσαρισμα εξαρταται απο το ποσες γκελες θα κανουν και οι αλλοι, πρωταθλημα ειναι δεν ειναι νοκαουτ. Προφανως αν επαναληφθουν τα ιδια λαθη θα τον παρει ο διαολος τον μπαρτζωκα, αλλα με μια γκελα "εντος προγραμματος", εστω και με τον τροπο που ηρθε, ας μην σκιζουμε τα ρουχα μας. Δεν νοσουμε μονο εμεις, ουτε μπορεις να ξεγραψεις κανεναν αντιπαλο.
στα παπαρια μου η ηττα αλλα 5 λεπτα χωρις καλαθι?
παντα στις τελευταιες επιθεσεις να τα κανεις σκατα?
στο ιδιο εργο θεατες και με διαφορετικους ηθοποιους.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.183
Πόντοι
3.656
Θέλει να μου εξηγήσει κάποιος τις καρέκλες γιατί δεν πιάνω το κονσεπτ
sef-full.jpg

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.466
Πόντοι
6.035

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.884
Πόντοι
10.656
Θέλει να μου εξηγήσει κάποιος τις καρέκλες γιατί δεν πιάνω το κονσεπτ
sef-full.jpg
Το πλαστικο ειναι δεμενο με σκοινι στις καρεκλες για να ανασηκωνεται λιγο, γιατι αλλιως το νερο απλα θα κυλαει παραδιπλα και θα βρεχει παλι το παρκε.
θα μπορουσαμε να επενδυσουμε σε μικρες φουσκωτες πισινες απο τα τζαμπο αλλα οι προεδροι θεωρουν οτι αυτη η πατεντα αξιας 10 ευρω εξοικονομει ~50 ευρω ανα ετος :coffee:
profit-dragons-den.gif

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.465
Πόντοι
28.246
Ερχεται ο κλαρινογαμπρος τωρα με τον Λεβαντοφσκι...
Κλαρίνογαμπρος μάλλον καπουτ. Βέβαια αυτό συνήθως, βγαίνει και σε καλό για την ομάδα που τον στερείται με έναν περίεργο τρόπο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.465
Πόντοι
28.246
Το πλαστικο ειναι δεμενο με σκοινι στις καρεκλες για να ανασηκωνεται λιγο, γιατι αλλιως το νερο απλα θα κυλαει παραδιπλα και θα βρεχει παλι το παρκε.
θα μπορουσαμε να επενδυσουμε σε μικρες φουσκωτες πισινες απο τα τζαμπο αλλα οι προεδροι θεωρουν οτι αυτη η πατεντα αξιας 10 ευρω εξοικονομει ~50 ευρω ανα ετος :coffee:
profit-dragons-den.gif
Μαλακα μου δηλαδή έχουν δώσει τόσα χρήματα στο ΣΕΦ τόσα χρόνια ως ενοικιαστές. Και λυπήθηκαν, έστω και αν δεν είναι επίσημο ακομα, την μόνωση στην ταράτσα του γηπέδου και την γελοιοποιηση. Πόσο θα στοιχιζε δηλαδή ένα συνεργείο της σειράς να κάνει την μόνωση;

Και προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα φτιάξουν γήπεδο στολίδι. Καλά εντάξει.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.884
Πόντοι
10.656
Μαλακα μου δηλαδή έχουν δώσει τόσα χρήματα στο ΣΕΦ τόσα χρόνια ως ενοικιαστές. Και λυπήθηκαν, έστω και αν δεν είναι επίσημο ακομα, την μόνωση στην ταράτσα του γηπέδου και την γελοιοποιηση. Πόσο θα στοιχιζε δηλαδή ένα συνεργείο της σειράς να κάνει την μόνωση;

Και προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα φτιάξουν γήπεδο στολίδι. Καλά εντάξει.
οτι θα φτιαξουν, θα φτιαξουν. Σαμπως δικα τους λεφτα θα ειναι; :tooth:Εγω και συ θα το εχουμε πληρωσει στο τελος :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.465
Πόντοι
28.246
οτι θα φτιαξουν, θα φτιαξουν. Σαμπως δικα τους λεφτα θα ειναι; :tooth:Εγω και συ θα το εχουμε πληρωσει στο τελος :coffee:
Έστω γαμω το φελεκι μου. Αλλά να φτιάξουν ένα καλό γήπεδο όχι απλά ΝΔ το μαλώσουν και να μεγαλώσουν την χωρητικότητα.

Μιλάμε για τσίπηδες. Κάι μην πει κανένας ότι κάποτε είχαμε 40 εκατομμύρια μπάτζετ. Από τον μπαμπά τους τα περνάνε.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.183
Πόντοι
3.656
Και το πρεζάκια πήρε το Avance και το αφήσε το ίδιο
Τουλάχιστον οι γεροι γενικά δεν πα να ειχαν σχέσεις με χούντα σιεςαι σιμπιες κτλ έκαναν επιχειρήσεις
Οι νέοι διαχειρίζονται τα έτοιμα
Ουτε στο μικρό τους δαχτυλάκι
Μόνο ο Τζιγερ ξεφυγε

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.183
Πόντοι
3.656
Επίσης τώρα που το θυμηθηκα ερωτηση: ο Ράιτ οταν είχε έρθει με πόσες προπονήσεις έπαιξε?

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.543
Πόντοι
10.446
Κλαρίνογαμπρος μάλλον καπουτ. Βέβαια αυτό συνήθως, βγαίνει και σε καλό για την ομάδα που τον στερείται με έναν περίεργο τρόπο.

Παμε για τρελο διπλο..... Φτανει να παιξει ο Μουζα απο την αρχη κ να βοηθησει ενα ημιωρο ο ουκρανος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom