Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 108.749
- Πόντοι
- 46.423
Χαζαναπουρνα, βάλε και κανέναν Μπιλ Κόσμπι ρε συ.. Γίνε πιο χαζός, μπορείς.
Παρά και ένα χαχα.

Χαζαναπουρνα, βάλε και κανέναν Μπιλ Κόσμπι ρε συ.. Γίνε πιο χαζός, μπορείς.
Παρά και ένα χαχα.
Προφανως δεν έπαιξαν διότι γενικά δεν τους εμπιστευεται και τοσοΑναρωτιέμαι γιατί οι ξεκούραστοι Καμπελά, Νασιμέντο, Σιπιόνι, Λιατσικούρας, Γιαζίτσι, Μπρούνο, Μάνσα και Πνευμονίδης δεν έπαιξαν χθες ?
Πόσο χειρότεροι θα ήταν απο αυτό το τραγικό σύνολο που είδαμε χθες ?
Πάφος εντός ισοπαλία.
Παναθηναϊκός εκτός ισοπαλία.
Άρσεναλ εκτός ήττα.
ΠΑΟΚ εκτός ήττα.
Και κάτι νίκες με μικρότερες ομάδες αλλά πάντα με τη ψυχή στο στόμα.
Θυμόσαστε στα φιλικά τι γινόταν ???
Μπαλάρα αλλά τώρα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.
Ο Μεντιλίμπαρ είναι προπονηταράς για να μη φάω μπαν.
Άμα δεν έχεις αισθηση του χιούμορ δεν έχω να προσθεσω κατιΓια ποια γνώμη λες τυπε; Για αυτήν που επιδιώκεις να φιμωθει και κανείς ανάλογες προτασεις;
Μην μπερδεύεις σοβαρούς και τίμιους ανθρώπους όπως ο Μεντιλιμπαρ που και αυτοί θα κάνουν λάθη με τους απατεωνες σαν τον Μπαρτζωκα.
Να λες πάλι καλά που δεν του τρέχουν του Ολυμπιακού από τα μπατζάκια όπως της Φόρεστ. Αλλιώς θα μας φόρτωνε και σε εμάς. Τώρα αν είναι σαπάκια η όχι και αυτοί που γράφτηκαν δεν ξερω. Αλλά ο χοντρός δεν ξανανοίχτηκε ενώ είχε περιθώριο.5. Υπόθεση Εντού. Λόγω Αρσεναλ τον έχω άχτι αυτόν. Δεν ξέρω τι δουλειές έχει ανοίξει μαζί του ο χοντρός, αλλά δεν θα μας βγει σε καλό. Στην Αρσεναλ φόρτωσε την ομάδα ένα σωρό παλτά, που για να τα ξεφορτωθεί χρειάστηκαν 2 χρόνια. Δεν ήταν καλός στη δουλειά του. Ένα χρόνο στη Νοτιγχαμ και τα έκανε σκατά. Τσακώθηκε με τον προπονητή και ο χοντρός έκανε τη μαλακία και τον άκουσε. Εδιωξε τον πορτογάλο που ήταν ταμάμ για την ομάδα του και πήρε τον Ποστέκογλου που παίζει άμυνα στο κέντρο. Πάρτον το καλοκαίρι και πα΄ρτου κ τους παίκτες που θέλει να παίξει τότε. Σε εμάς ποια ήταν η πρόταση του ? Ο Στρεφέτσα ? Δε νομίζω Τα΄κη. Και δεν βλέπω και τίποτα 18 χρονών αστεράκια από τη βραζιλία στην ακαδημία μας να πώ οκ. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει , αλλά φοβάμαι θα μας κάνει μπουρδέλο κάποια στιγμή ειδικά αν φέρουν κανα παίκτη που δεν γουστάρει ο παππούς μκαι του γυρίσει το μάτι.
Έχεις άσχημο παρελθόν σε τέτοια ζητήματα τυπε.Άμα δεν έχεις αισθηση του χιούμορ δεν έχω να προσθεσω κατι
Μαλλον πέρυσι ο Μουζακίτης που του έβγαλε την δουλειά, μίλαγε την Ισπανική και φέτος τα ξέχασε και δεν μπορεί να συνεννοηθεί.Ο Μουστάκιας λόγω της εμπειρίας του και της γλώσσας τον προτιμάει ο παππούς
Σημερα οχι μπλοκαΕτοιμαστείτε τα αδέρφια θα ποσταρουν φωτο απο το ΣΕΦ με σακούλες Σανιτας με βροχή για να στείλουν ηχηρό μυνημα γροθιά στην κυβέρνηση του κυρίου Κουλη
Έχει ρε διπλα απο το Νιπτήρα στο ΚρεοληΣημερα οχι μπλοκα![]()
Έχει ρε διπλα απο το Νιπτήρα στο Κρεολη