Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.173
Πόντοι
3.656
Αναρωτιέμαι γιατί οι ξεκούραστοι Καμπελά, Νασιμέντο, Σιπιόνι, Λιατσικούρας, Γιαζίτσι, Μπρούνο, Μάνσα και Πνευμονίδης δεν έπαιξαν χθες ?

Πόσο χειρότεροι θα ήταν απο αυτό το τραγικό σύνολο που είδαμε χθες ?

Πάφος εντός ισοπαλία.

Παναθηναϊκός εκτός ισοπαλία.

Άρσεναλ εκτός ήττα.

ΠΑΟΚ εκτός ήττα.

Και κάτι νίκες με μικρότερες ομάδες αλλά πάντα με τη ψυχή στο στόμα.

:dunno:

Θυμόσαστε στα φιλικά τι γινόταν ???

Μπαλάρα αλλά τώρα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.

Ο Μεντιλίμπαρ είναι προπονηταράς για να μη φάω μπαν.
Προφανως δεν έπαιξαν διότι γενικά δεν τους εμπιστευεται και τοσο
Ο Σιπιονι ειναι λίγο περίεργο που δεν επαιξε βεβαια με την εννοια πως και ηταν πολυ καλος με την Αρσεναλ και απο τη στιγμη που έπαιξαν οι ίδιοι παίκτες θα περιμένες να παίξει
Θεωρώ παντως όταν όλοι λεμε πως ειναι δίκαιος ή έστω δίνει ευκαιρίες πως δεν πολύ ψήνεται για τους υπόλοιπους

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω
Ο Μεντιλίμπαρ είναι προπονηταράς για να μη φάω μπαν.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.173
Πόντοι
3.656
Screenshot_20251006_201522_Chrome.jpg

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.541
Πόντοι
10.446
Καταρχήν θα μας διαβάζει κανας ναυτικός που έχει να πιάσει στεριά κανα 8αμηνο και θα νομίζει γίναμε βάζελοι ( φτου σκόρδα )..η γκρίνια χρειάζεται, η μίρλα όχι....

1. Από το καλοκαίρι φωνάζω για στόπερ. Ρετσος Πιρόλα είναι καλοί, αλλά θέλεις έναν τρίτο καλύτερο, ειδικά στην Ευρώπη. Ο Μανσας ήρθε και δεν δηλώθηκε στην Ευρώπη. δλδ αν τραυματιστεί ένας από τους 2 τι θα κάνουμε ? Ευχέλαιο ? Η άμυνα με φοβίζει εξαρχής και ειδικά αν η ομάδα είναι κουρασμένη και έχει τρέξει πολύ, θα πιέζεται και δεν θα αντέχει. Απλό είναι . Καλό ο Μπιανκόν, αλλά πόσο θα βασιστείς πάνω του ?
2. Επίθεση μέχρι να γυρίσει ο ουκρανός έχουμε θέμα και είναι γνωστό. Ελπίζω μετά τη διακοπή να είναι καλά και να μην βγει Εβανς. Φυσικά αν είχαμε ένα σοβαρό εξτρεμ θα έπαιζε δίπλα στον Ελ Καβλί ο κοντός. Έχουμε μείνει με την Τιτίκα και τον Στρεφέτσας. Να υποθέσω ότι θα φέρουν κάποιον από τους αργεντίνους που θέλαμε το καλοκαίρι τον Γενάρη ? Θα δείξει.....αν ήταν καλά ο Ροντινει θα έπαιζε δεξιά αυτός στην Τούμπα και δεν θα είχαμε θέμα. θα μου πεις τότε γιατί δεν δήλωσαν τον Καμπελά στην Ευρώπη που καλύπτει και άκρα και δεκάρι ? Δεν έχω ιδέα....
3. Κέντρο η τριάδα είναι Σιπιόνι, Μουζα και Τσικίνιο σε 4-3-3. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Κυκλοφορούν την μπάλα και ελέγχουν το κέντρο. Κάποια στιγμή θα παίξουν μαζί, δεν γίνεται. Με τον Μούζα δνε ξέρω τι γίνεται. ο μουστάκιας δεν είναι Ιμπόρα, αλλά για να τον βάζει ο γέρος μέσα συνέχεια θα έχει το λόγο του. Θεωρώ ότι ο Σιπιόνι σε ένα μήνα δεν θα βγαίνει από την ενδεκάδα.
4. Ο παππούς έχει τον πλήρη έλεγχο στην ομάδα, ότι κι αποτέλεσμα αν έρχεται. Είναι η μοναδική περίπτωση προπονητή που αν φύγει, θα βρίζουμε όλοι τον χοντρό και δεν θα βρεθεί ούτε ένας να κακολογήσει αυτόν τον άνθρωπο που μας έβγαλε από την ελληναράδικη μιζέρια και έγραψε ιστορία......Λάθη κάνει, φυσικά. Αλάνθαστος είναι αυτό που δεν κάνει τίποτα,.
5. Υπόθεση Εντού. Λόγω Αρσεναλ τον έχω άχτι αυτόν. Δεν ξέρω τι δουλειές έχει ανοίξει μαζί του ο χοντρός, αλλά δεν θα μας βγει σε καλό. Στην Αρσεναλ φόρτωσε την ομάδα ένα σωρό παλτά, που για να τα ξεφορτωθεί χρειάστηκαν 2 χρόνια. Δεν ήταν καλός στη δουλειά του. Ένα χρόνο στη Νοτιγχαμ και τα έκανε σκατά. Τσακώθηκε με τον προπονητή και ο χοντρός έκανε τη μαλακία και τον άκουσε. Εδιωξε τον πορτογάλο που ήταν ταμάμ για την ομάδα του και πήρε τον Ποστέκογλου που παίζει άμυνα στο κέντρο. Πάρτον το καλοκαίρι και πα΄ρτου κ τους παίκτες που θέλει να παίξει τότε. Σε εμάς ποια ήταν η πρόταση του ? Ο Στρεφέτσα ? Δε νομίζω Τα΄κη. Και δεν βλέπω και τίποτα 18 χρονών αστεράκια από τη βραζιλία στην ακαδημία μας να πώ οκ. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει , αλλά φοβάμαι θα μας κάνει μπουρδέλο κάποια στιγμή ειδικά αν φέρουν κανα παίκτη που δεν γουστάρει ο παππούς μκαι του γυρίσει το μάτι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.160
Πόντοι
7.745
Για ποια γνώμη λες τυπε; Για αυτήν που επιδιώκεις να φιμωθει και κανείς ανάλογες προτασεις;

Μην μπερδεύεις σοβαρούς και τίμιους ανθρώπους όπως ο Μεντιλιμπαρ που και αυτοί θα κάνουν λάθη με τους απατεωνες σαν τον Μπαρτζωκα.
Άμα δεν έχεις αισθηση του χιούμορ δεν έχω να προσθεσω κατι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.464
Πόντοι
28.246
5. Υπόθεση Εντού. Λόγω Αρσεναλ τον έχω άχτι αυτόν. Δεν ξέρω τι δουλειές έχει ανοίξει μαζί του ο χοντρός, αλλά δεν θα μας βγει σε καλό. Στην Αρσεναλ φόρτωσε την ομάδα ένα σωρό παλτά, που για να τα ξεφορτωθεί χρειάστηκαν 2 χρόνια. Δεν ήταν καλός στη δουλειά του. Ένα χρόνο στη Νοτιγχαμ και τα έκανε σκατά. Τσακώθηκε με τον προπονητή και ο χοντρός έκανε τη μαλακία και τον άκουσε. Εδιωξε τον πορτογάλο που ήταν ταμάμ για την ομάδα του και πήρε τον Ποστέκογλου που παίζει άμυνα στο κέντρο. Πάρτον το καλοκαίρι και πα΄ρτου κ τους παίκτες που θέλει να παίξει τότε. Σε εμάς ποια ήταν η πρόταση του ? Ο Στρεφέτσα ? Δε νομίζω Τα΄κη. Και δεν βλέπω και τίποτα 18 χρονών αστεράκια από τη βραζιλία στην ακαδημία μας να πώ οκ. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει , αλλά φοβάμαι θα μας κάνει μπουρδέλο κάποια στιγμή ειδικά αν φέρουν κανα παίκτη που δεν γουστάρει ο παππούς μκαι του γυρίσει το μάτι.
Να λες πάλι καλά που δεν του τρέχουν του Ολυμπιακού από τα μπατζάκια όπως της Φόρεστ. Αλλιώς θα μας φόρτωνε και σε εμάς. Τώρα αν είναι σαπάκια η όχι και αυτοί που γράφτηκαν δεν ξερω. Αλλά ο χοντρός δεν ξανανοίχτηκε ενώ είχε περιθώριο.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.848
Πόντοι
46.423
Ο Στρεφέτσα ήταν καθαρά επιλογή του Βαγγέλα.

Τα 8 εκατομμύρια που λέγεται ότι δόθηκαν υπερβολικά πολλά για έναν παίκτη 28 ετών που κόστιζε 500 χιλιάρικα πριν απο 3 χρόνια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τίποτα και ίσως αποδειχθεί πατάτα ολκής.

Ευτυχώς που επέστρεψε και ο Ποντένσε να λέμε έστω και ως δανεικός.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.848
Πόντοι
46.423
Ο Σιπιόνι φαίνεται για μεγάλη παιχτούρα και ανώτερος του Έσε ο οποίος έχει πτωτική πορεία αλλά τον προτιμάει ο παππούς.

Ο Μάρτινς μια απο τα ίδια και χωρίς ουσία.

Ο Καμπελά προσπαθεί.

Ο Μουστάκιας λόγω της εμπειρίας του και της γλώσσας τον προτιμάει ο παππούς για να του κρατάει το κέντρο μόνο που έχει χάσει την ταχύτητά του και είναι εμφανέστατο αυτό.

Ο παππούς είναι προπονηταράς !!!

:cheesy:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Κανας αχάριστος βλακεντιος μπήκε να κράξει τον γέρο να τον περάσω ένα χέρι βελατουρα ;:cum:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.464
Πόντοι
28.246
Ο Μουστάκιας λόγω της εμπειρίας του και της γλώσσας τον προτιμάει ο παππούς
Μαλλον πέρυσι ο Μουζακίτης που του έβγαλε την δουλειά, μίλαγε την Ισπανική και φέτος τα ξέχασε και δεν μπορεί να συνεννοηθεί. :2funny::2funny::2funny:

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.173
Πόντοι
3.656
Ετοιμαστείτε τα αδέρφια θα ποσταρουν φωτο απο το ΣΕΦ με σακούλες Σανιτας με βροχή για να στείλουν ηχηρό μυνημα γροθιά στην κυβέρνηση του κυρίου Κουλη

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.942
Πόντοι
6.756
Ετοιμαστείτε τα αδέρφια θα ποσταρουν φωτο απο το ΣΕΦ με σακούλες Σανιτας με βροχή για να στείλουν ηχηρό μυνημα γροθιά στην κυβέρνηση του κυρίου Κουλη
Σημερα οχι μπλοκα :sopase:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom