Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.534
Πόντοι
28.246
ενταξει το παρακανεις ρε....
εχει πολυ ψωμι ο λιατσικουρας και ο σιπιονις μεχρι να αποδειξει οτι ειναι εσσε...
ο εσε εχει αποδειξει.
αυτοι απλα ειναι μια σιγουρια οτι δεν μενουμε ξεβρακωτοι καλως να ερθουν τα παιδια αλλα και σεβασμο σε κυπελουχους ευρωπης
Και ο Εσε στην ηλικια τους ηταν σχεδον προπερσι. Εναν χρονο μεγαλυτερος απο Σιπιονο που είναι τωρα και δυο απο Λιατσικουρα που ειναι 19.

Και ο Μουζακιτης ξυπολυτος μπήκε με τον Κωστουλα και σκισανε βαρδουλα. Ελα αδερφε... Εχουμε ταλεντο. Εγω δεν τους φοβαμαι.

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.623
Πόντοι
10.446
Τους ρεαλιστικους στοχους ειπε ο συγαυρος.
Καποιοι δεν το ονειρυεονται απλά, αλλα το εχουν απαίτηση να πα3ι στους 8, μην σου πω και στον τελικο.

Α, και με οποιον και ν παίξουμε, ειτε σε League phase ειτε σε ΝΟΚ ΑΟΥΤ για να του γαμησουμε το αγαμητο θα μπουμε στο γηπεδο εμεις...
Τελικος Θρυλος - Αρσεναλ... 3- 1 σκορ.... Γεμιζει η χωρα ξεβρακωτους γαυρους με τα καλαμπαλικια να αρμενιζουν παντου..... Μαζικο κινημα αυτοκτονιων αλλοθρησκων... Κλεινει το σανοdna.....Μου καθεται η Σαρλιζ Θερον..... Αποσυρομαι στο Αγιο Ορος....
Δεν περιγραφω αλλο! :rockon::rockon::rockon:
ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ... ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ γαμιολες!
:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.534
Πόντοι
28.246
Τελικος Θρυλος - Αρσεναλ... 3- 1 σκορ.... Γεμιζει η χωρα ξεβρακωτους γαυρους με τα καλαμπαλικια να αρμενιζουν παντου..... Μαζικο κινημα αυτοκτονιων αλλοθρησκων... Κλεινει το σανοdna.....Μου καθεται η Σαρλιζ Θερον..... Αποσυρομαι στο Αγιο Ορος....
Να σου κατσει η Σαρλιζ Θερον ή να γυρισει πισω η Λολα; Εδω σε θελω.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.568
Πόντοι
5.506
ΝΑΙ!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.534
Πόντοι
28.246
Και εδω ΝΑΙ και Ξανα ΝΑΙ

(Τον Λανα τον ανανεωσε ουσιαστικα ο Ανιγκο με δικη του πρωτοβουλία πριν λιγες μερες μολις ειδε τα... καμπανακια)

:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
23.825
Πόντοι
4.936
Κανσελιερι κ Ζενον δεν εχω ιδεα τι ρολο βαρανε...ουτε στο μανατζερ δεν τους εχω πετυχει... :grin:
Οπως κι ο αλλος που πηγε στην αεισιχτιρ με 10 μυρια....αλλα θελουμε παικτη που οταν βλεπει αντιπαλο να πηγαινει κατα πανω του και οχι να αρχιζει τις πισωπεταλιες....κ φυσικα να μαρκαρει.... Εναν Καστιγιο ρε παιδακι μου.... :rockon::rockon:
Ο παππους θελει στοπερ στυλ Καρμο, της 1ης χρονιας βεβαιως βεβαιως γιατι περσι τον επαιζε,...
Απο κει και περα την Λιβαρπουλ να κερδισουμε στο Καραϊσκάκης κ δε γαμιεται... :buck2:
Προσωπικά δεν θέλω τον Καρμο, επειδή μας βλέπει ως έσχατη λύση. Τον Καλογερόπουλο που τον περνάνε στα ψιλά είναι ένας από τους καλύτερους στόπερ τα τελευταία 2 χρόνια στην Ελλάδα. Επίσης είναι και αρχηγός στην κ21 της Ελλάδας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια απαξίωση. Με τέτοια γαλόνια δεν αξίζει να είναι τουλάχιστον 4ος στόπερ;

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
23.825
Πόντοι
4.936
Άμα δεν πάρετε ΚΑΙ φέτος πρωτάθλημα ή C.L. απλά κλείστε το μπουρδέλο. (Μέχρι και) η Τότεναμ πήρε σοβαρό τίτλο, η West Ham Conference, η Chelsea παίρνει τίτλους , ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ Η CRYSTAL PALACE έχει 2 τίτλους σε 3 μήνες!!!!!! Τι περιμένετε να πάρει και η Φούλαμ;
Ή τώρα ή ΑΦΑΝΙΣΜΌΣ!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.534
Πόντοι
28.246
Άμα δεν πάρετε ΚΑΙ φέτος πρωτάθλημα ή C.L. απλά κλείστε το μπουρδέλο. (Μέχρι και) η Τότεναμ πήρε σοβαρό τίτλο, η West Ham Conference, η Chelsea παίρνει τίτλους , ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ Η CRYSTAL PALACE έχει 2 τίτλους σε 3 μήνες!!!!!! Τι περιμένετε να πάρει και η Φούλαμ;
Ή τώρα ή ΑΦΑΝΙΣΜΌΣ!!!
Να μιλας πιο ευγενικα στον κανονιερη, πελατη του Θρυλου σε παρακαλω. Ντροπη...

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.623
Πόντοι
10.446
  • Like
Αντιδράσεις: Zebu
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.623
Πόντοι
10.446
Να μιλας πιο ευγενικα στον κανονιερη, πελατη του Θρυλου σε παρακαλω. Ντροπη...
Θα ειναι η χρονια μας φετος... Στις διοργανωσεις στις οποιες δεν συμμετεχει ο ΘΡΥΛΟΣ θα τους κατατροπωσουμε ολους...
North London Forever ρε, κ τα μυαλα στο μιξερ.
Παω για υπνο τωρα, γιατι 6 το πρωι ξυπναω για δουλεια.... :hi:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.132
Πόντοι
46.423

Forrester

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Καλυτερα ο Ολυμπιακος να συμμετειχε στο Europa League παρα στο Champions League κατα την γνωμη μου. Το CL δεν ειναι για τις ελληνικες ομαδες. Ειναι μεγαλο το χασμα απο τις κορυφαιες ομαδες. Το πολυ πολυ να κανει μια αξιοπρεπη πορεια και αυτο παιζεται. Το Europa ειναι στα μετρα του. Περσι πολλοι Ολυμπιακοι πιστευαν (και μεσα σε αυτους και εγω) οτι αμα ειχε καλυτερη ομαδα θα το σηκωνε το Europa, ηταν μεγαλη ευκαιρια και ηταν εφικτο. Στην ευρωπη ο Ολυμπιακος πρεπει να στοχευσει το Europa και οχι απλα πορειες

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.623
Πόντοι
10.446
Και εδω ΝΑΙ και Ξανα ΝΑΙ

(Τον Λανα τον ανανεωσε ουσιαστικα ο Ανιγκο με δικη του πρωτοβουλία πριν λιγες μερες μολις ειδε τα... καμπανακια)

:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Χθες μας διαβαζε ο Καρπετ.. Δεν εξηγειται αλλιως...:2funny: Εμεις παντως καναμε καλυτερη αναλυση..:hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.534
Πόντοι
28.246
Χθες μας διαβαζε ο Καρπετ.. Δεν εξηγειται αλλιως...:2funny: Εμεις παντως καναμε καλυτερη αναλυση..:hi:

Μαλακίες λέει σχετικά με Λιατσικούρα. Ειδικά αν φύγει ο Έσε, ο μικρός δεν φεύγει για Β ομάδα. Επίσης έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Πνευμονίδη ο Λιατσικούρας. Για τον Καλογερόπουλο ίσως να τον στείλει στην Β ομάδα αλλά και πάλι με μαύρη καρδιά θα το κάνει ο Μεντιλίμπαρ γιατί του έκανε καλά παιχνίδια στην προετοιμασία.

Το θέμα δεν είναι αν μας διαβάζει ο Ερπετόπουλος, αλλά να μην μας διαβάζει ο Βαγγέλας και κάνει και ακούσει τίποτα Ανναπούρνες και nickpie που θέλουν 12 παίχτες για κάθε γραμμή θέσης. Ο Μεντιλίμπαρ ζητάει το σωστό. Πολυσύνθετο ρόστερ και όσοι χρειάζονται και κυρίως όσοι δηλώνονται για να μην υπάρχει γκρίνια.

Για το τι ξημερώνει μέχρι το τέλος Αυγούστου για να μας χτυπήσουν την πόρτα δεν ξέρεις. Οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ ότι θα περιμένουμε μέχρι τέλος Αυγούστου, και ότι θα έρθουν παίχτες, άλλοι θα φύγουν μεταφράζονται ποικιλοτρόπως...
Το ξέρει και ο ίδιος ότι Μουζακίτη, Έσε, Ορτέγκα και δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον.... σήμερα τους έχει άυριο ίσως να μην έχει κάποιον...
Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει, όχι στο να πουλήσει, αλλά να κλείσει το κενό ο χοντρός. Λεφτά... θα έχει, δικαιολογία δεν θα έχει.

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.623
Πόντοι
10.446
Μαλακίες λέει σχετικά με Λιατσικούρα. Ειδικά αν φύγει ο Έσε, ο μικρός δεν φεύγει για Β ομάδα. Επίσης έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Πνευμονίδη ο Λιατσικούρας. Για τον Καλογερόπουλο ίσως να τον στείλει στην Β ομάδα αλλά και πάλι με μαύρη καρδιά θα το κάνει ο Μεντιλίμπαρ γιατί του έκανε καλά παιχνίδια στην προετοιμασία.

Το θέμα δεν είναι αν μας διαβάζει ο Ερπετόπουλος, αλλά να μην μας διαβάζει ο Βαγγέλας και κάνει και ακούσει τίποτα Ανναπούρνες και nickpie που θέλουν 12 παίχτες για κάθε γραμμή θέσης. Ο Μεντιλίμπαρ ζητάει το σωστό. Πολυσύνθετο ρόστερ και όσοι χρειάζονται και κυρίως όσοι δηλώνονται για να μην υπάρχει γκρίνια.

Για το τι ξημερώνει μέχρι το τέλος Αυγούστου για να μας χτυπήσουν την πόρτα δεν ξέρεις. Οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ ότι θα περιμένουμε μέχρι τέλος Αυγούστου, και ότι θα έρθουν παίχτες, άλλοι θα φύγουν μεταφράζονται ποικιλοτρόπως...
Το ξέρει και ο ίδιος ότι Μουζακίτη, Έσε, Ορτέγκα και δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον.... σήμερα τους έχει άυριο ίσως να μην έχει κάποιον...
Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει, όχι στο να πουλήσει, αλλά να κλείσει το κενό ο χοντρός. Λεφτά... θα έχει, δικαιολογία δεν θα έχει.
Ο Λιατσικουρας θα μεινει στην α ομαδα... Ο Καλογεροπουλος θα παει β λογικα.... Θα δουμε... Ο χοντρος δεν ειναι κοκαλης, το βλεπει πιο επαγγελματικα το πραγμα...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.534
Πόντοι
28.246
Ο Λιατσικουρας θα μεινει στην α ομαδα... Ο Καλογεροπουλος θα παει β λογικα.... Θα δουμε... Ο χοντρος δεν ειναι κοκαλης, το βλεπει πιο επαγγελματικα το πραγμα...
Θα δούμε. Με πώληση Ορτέγκα και αν δεν πάρει άλλον, πάει ο Μπιανκόν αριστερό μπακ. Μένουν 4 στο κέντρο της άμυνας με τον νέο στόπερ που ψάχνει.

Θα δούμε...

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.623
Πόντοι
10.446

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
46.063
Πόντοι
6.756
Στο καλό να μας γράφει.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.534
Πόντοι
28.246
Ρε τι ψωμόλυσσες είναι αυτοί; Ούτε 1,5 μύριο δεν μπορούν να δώσουν. Λεφτά με ουρά στην Αραπιά σου λέει μετά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom